Αναγνώστες

NBA MVPs και βελτίωση ομαδικού ρεκόρ: Οι επτά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα

Σχολιασμός των 7 περιπτώσεων Πολυτιμότερων παικτών της κανονικής περιόδου του NBA, από ομάδες που δεν είχαν βελτιώσει το ρεκόρ νικών-ηττών τους.


Από τους 67 MVP κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, μόλις 15 βραβεύτηκαν χωρίς η ομάδα τους να έχει βελτιώσει το ρεκόρ της. Από αυτούς τους 15 οι 8 ήταν μέλη της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου (ή ομάδας ισόπαλης με αυτό) παρά το γεγονός ότι αυτό δεν είχε βελτιώθει. Στον πίνακα φαίνονται οι 7 περιπτώσεις MVP που απομένουν, με 5 από αυτές να έχουν προκύψει μετά το 2000. 

Βρείτε ολόκληρο τον πίνακα εδώ.
Βρείτε όλοκληρο τον πίνακα εδώ.

Βλέποντας τη καθεμία ξεχωριστά, έχουν τη δική τους λόγική, λαμβάνοντας υπόψη και το περιβάλλον των συνδιεκδικητών των MVP, κάτι που συνήθως δεν κάνουμε όταν συγκρίνουμε τις υποθέσεις παικτών διαφορετικών αγωνιστικών περιόδων.

🏀 Την περίοδο 1971-72 ο Kareem Abdul-Jabbar πήγε την προσωπική του απόδοση ένα επίπεδο πιο πάνω, οι Lakers ομως ήταν αυτοί που κέρδισαν την 1η θέση στην κανονική περίοδο βελτιώνοντας το ρεκόρ τους κατά 21 νίκες. Οι Jerry West και Wilt Chamberlain, οι οποίοι τους οδήγησαν σε αυτό (69-13) μαζί με τον Gail Goodrich, μοιράστηκαν τις ψήφους για το MVP και βρέθηκαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. O Kareem αυτή τη σεζόν δεν είχε All-NBA συμπαίκτη ή συμπαίκτη σε αμυντική πεντάδα κάτι που κάνει αυτή την περίπτωση ξεκάθαρη.

🏀 Την σεζόν 1988-89 ο Magic Johnson για δεύτερη φορά σε τρεις σεζόν κατέκτησε το MVP αφήνοντας στη 2η θέση τον Michael Jordan. Σε αυτές τις δύο περιόδους, ο νεότερος MJ είχε σεζόν αντίστοιχες με αυτή του 1988 (πάνω από 0,42 WS/TMW W/) που του έδωσε το MVP, o Magic όμως είχε βελτιώσει σημαντικά την προσωπική του απόδοση και ήταν μέλος ομάδων με πολύ καλύτερο ρεκόρ.

Τη σεζόν 1986-87 οι Lakers (65-17) κατέκτησαν τη 1η θέση με έξι νίκες διαφορά από τη Βοστώνη. Οι Bulls (40-42) βελτίωσαν το ρεκόρ τους κατά 10 νίκες, είχαν όμως το 14ο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Επίσης η αλλαγή προπονητή και η απουσία του Jordan σε μεγάλο κομμάτι της προηγούμενης σεζόν, έκαναν την υποψηφιότητα του αρκετά περίπλοκη. Αυτή πάντως η σεζόν του Jordan, τόσο σε WS, όσο και σε αριθμό και βελτίωση νικών, μοιάζει με τη σεζόν 1975-76 του Kareem Abdul Jabbar, τη μοναδική σεζόν MVP που κατέληξε εκτός πλέι οφ. Η διαφορά στην περίπτωση του Kareem ήταν ότι δεν υπήρχε απέναντι του κορυφαίος παίκτης ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας, αλλά και το γεγονός ότι άλλαξε ομάδα πριν αρχίσει η σεζόν με τους Lakers να δίνουν στους Bucks αρκετούς χρήσιμους παίκτες για να τον αποκτήσουν.

Τη σεζόν 1988-89, αν και οι Detroit Pistons ήταν αυτοί που είχαν έξι νίκες διαφορά από τους Lakers για το καλύτερο ρεκόρ, το Detroit δεν είχε έναν συγκεκριμένο παίκτη να ξεχωρίζει. Οι Bulls είχαν ένα μικρό πισωγύρισμα (από 50 στις 47 νίκες). Η έλευση του Craig Hodges μέσα στη σεζόν βελτίωσε την εικόνα τους (η αναγωγή των 49 παιχνιδιών του σε πλήρη σεζόν δίνει 53-54 νίκες στο Chicago) ο κόουτς Collins όμως φόρτωσε τον Jordan με ευθύνες σε σήμείο που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη της ομάδας και αυτό τελικά οδήγησε στην απόλυση του.

Ο Magic πάντως απ'τη μια αφιέρωσε την συγκεκριμένη κατάκτηση στον...εαυτό του για την σημαντική βελτίωση του παιχνιδιού του, επίσης όμως παραδέχθηκε ότι αν το MVP ψηφιζόταν μετά τα πλέι οφ ο Jordan θα το κατακτούσε. Συζήτηση που κάνουμε κατόπιν εορτής, για πολλές επιλογές MVP.

🏀 Φτάσαμε αισίως στα 2000s. Τη σεζόν 2001-02 ο Tim Duncan, ως φανερά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, οδήγησε τους San Antonio Spurs στο ίδιο ρεκόρ με την προηγούμενη περίοδο και 2ο πίσω από τους Sacramento Kings. Oι Kings είχαν στη διάθεση τους τον Chris Webber σε μόλις 54 παιχνίδια, βελτίωσαν όμως το ρεκορ τους από 55 σε 61 νίκες με μια καλά μοιρασμένη προσπάθεια και μια καίρια αλλαγή στη θέση του Point Guard (Mike Bibby αντί Jason Williams). 

Με τον Shaquille O'Neal για άλλη μια σεζόν να συμμετέχει σε αριθμό παιχνιδιών που ιστορικά δεν δίνει MVP στην εποχή που ψηφίζουν τα media και με τον Kobe Bryant να έχει πια πολύ μεγάλο ρόλο στο σύνολο των Lakers, ο σημαντικότερος συνδιεκδικητής του Duncan για το MVP ήταν ο Jason Kidd. O Kidd, παίρνοντας τη θέση του Stephon Marbury ήταν η σημαντικότερη αλλαγή στο ρόστερ των Nets, αλλά όχι και η μόνη σημαντική προσθήκη. Ο Kerry Kittles επέστρεψε μετά από μια χαμένη σεζόν λόγω τραυματισμού και μαζί με τον Kidd οδήγησαν τους Nets σε διπλασιασμό νικών (από 26 σε 52). Ο Kidd ήταν ο μόνος Net που πήρε ψήφους για το MVP αλλά η παρουσία του Kittles ήταν αρκετή για να στείλει πολλές ψήφους 1ης θέσης στον Duncan (57-45), που ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης ομάδας με καλύτερο ρεκόρ.

🏀 Την σεζόν 2005-06 είδαμε πέντε διαφορετικούς παίκτες να παίρνουν διψήφιο αριθμό ψήφων 1ης θέσης για το MVP με τον νικητή Steve Nash να ξεχωρίζει με 57. Πριν όμως μιλήσουμε για αυτή τη σεζόν, πρέπει πρώτα να αναφερθούμε στην προηγούμενη.

Τη σεζόν 2004-05 δύο παίκτες που άλλαξαν ομάδα διεκδίκησαν με αξιώσεις το MVP. O Shaq έφτασε στο Miami οδηγόντας τους Heat σε +19 νίκες. Ο Nash έφτασε στο Phoenix οδηγόντας τους Suns σε +33 νίκες, διαφορά που είναι κατά πολύ η μεγαλύτερη από κάθε άλλον MVP. Για σκόπους σύγκρισης, η 2η μεγαλύτερη διαφορά είναι οι +25 νίκες των Bulls την περίοδο 1995-96 με τον Jordan να κερδίζει το MVP. Με τον Shaq απόντα σε 9 παιχνίδια οι Heat είχαν ρεκορ 6-3. Με τον Nash απόντα σε 7 παιχνίδια οι Suns είχαν ρεκορ 2-5.

Οι Heat άλλαξαν αρκετά μέλη του ρόστερ τους, είδαν όμως και τον Dwayne Wade να παίζει +16 παιχνίδια σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και να ισοφαρίζει τον Shaq με 11 Win Shares. O Nash ήταν μόλις τρίτος σε Win Shares για τους Suns, ήταν όμως και η μεγάλη προσθήκη σε μια ομάδα που είχε ουσιαστικά όλα τα άλλα σημαντικά κομμάτια στη θέση τους. Η απόδοση των Shawn Marion και Amar'e Stoudemire με τον Nash βελτιώθηκε αισθητά, ενώ και ο Mike D'Antoni ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του με τον γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού ήταν παρόν ήδη από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν. 

Οι δύο τους άξιζαν το MVP, πιστεύω όμως οτι οι +7 ψήφοι 1ης θέσης, έγυραν την πλάστιγγα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ότι δεν δείχνουν οι αριθμοί του Nash, το δείχνει η σημαντική βελτίωση όλων των σημαντικών πρωταγωνιστών των Suns που ήταν παρόντες πριν ο ίδιος πάρει τη θέση του Stephon Marbury στην κορυφή της επίθεσης. Κι έτσι για να κάνουμε και λίγη πλάκα, θες να γίνεις σοβαρός υποψήφιος MVP; Απλά αντικατέστησε τον Marbury.

Μετά από αυτή τη σεζόν οι Suns είχαν απώλειες και αλλαγές. O Amar'e Stoudemire έμεινε εκτός σχεδόν όλη τη σεζόν 2005-06, μετά από εγχείρηση στο αριστερο του πόδι. Οι Joe Johnson, Quentin Richardson και Steven Hunter έφυγαν για Ατλάντα, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφια αντίστοιχα και κάπως έτσι οι Marion και Nash ήταν οι μόνοι στη πρώτη εξάδα σε WS της προηγούμενης σεζόν, που ήταν σημαντικοί παράγοντες της νέας σεζόν. Οι Boris Diaw, Raja Bell, James Jones και Kurt Thomas ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν τα κενά όσων αποχώρησαν, οι παρόντες όμως έπρεπε να διαχειριστούν την απουσία του Stoudemire των 14,6 WS. Τελικά ο Nash με μια πιο αποτελεσματική σεζόν από την περσινή, σε μεγαλύτερο εκτελεστικά ρόλο, οδήγησε τους Suns σε σεζόν 54 νικών, -8 σε σχέση με την προηγούμενη. Η απώλεια του Amar'e ήταν καθοριστική για την επιλογή του Nash ως MVP, ας δούμε όμως ποιά ήταν τα δεδομένα και για τους συνδιεκδικητές του. 

Οι Lebron James και Kobe Bryant με δύο πλήρεις στατιστικά σεζόν πήραν συνολικά τη 2η και 4η θέση αντίστοιχα σε ψήφους, ενώ ο Kobe ήταν 2ος πίσω από τον Nash σε ψήφους 1ης θέσης. Οι Cavaliers και Lakers βελτίωσαν τα ρεκόρ τους κατά 8 και 11 νίκες, κάτι όμως που φαίνεται να μέτρησε εναντίον τους, είναι οι αλλαγές προπονητών. Αυτή ήταν η πρώτη σεζόν του Mike Brown και η σεζόν που ο Phil Jackson επέστρεψε στο LA.

O Dirk Nowitzki απάντησε στην αποχώρηση του Michael Finley για το San Antonio, με μια κορυφαία σεζόν που έφερε τους Mavericks στις 60 νίκες, +2 σε σχέση με την προηγούμενη. Ο Avery Johnson παρέλαβε την ομάδα από τον Don Nelson προς το τέλος της σεζόν 2004-05 και την οδήγησε σε ρεκόρ 16-2 μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Η περίπτωση του Dirk λοιπόν μπορούμε να πουμε ότι υποβοηθήθηκε από το γεγονός ότι ο ίδιος κάλυψε σε μεγάλο βαθμό στατιστικά την αποχώρηση του Finley, ίσως όμως και εδώ η αλλαγή προπονητή να έκανε μερίδα των ψηφοφόρων να αποδώσουν τα εύσημα αλλού.

Τέλος, έχουμε την περίπτωση του Chauncey Billups. O Billups στην καλύτερη σεζόν του με 15,5 WS, ανέβασε την απόδοση του ως δημιουργός και τον ρόλο του εκτελεστικά, οδηγόντας τους Pistons σε 64 νίκες και βελτίωση +10 νικών. Κάπου εδώ όμως η συζήτηση μας για αυτή τη σεζόν γίνεται μονότονη, αφού και σε αυτή την περίπτωση είχαμε αλλαγή προπονητή με τον Flip Saunders να αναλαμβάνει τα ινία του Detroit. Με τον Flip να καθοδηγεί το σύνολο, ο Billups πήρε αρκετή ευθύνη από τα χέρια του υπόλοιπου ρόστερ και έγινε All-Star για πρώτη φορά στην 9η σεζόν του, που ήταν η πρώτη από επτά συνεχόμενες.

🏀 Η σεζόν 2011-12 του Lebron James είναι η μόνη στη λίστα που κατέληξε σε τίτλο. Πριν όμως γίνει αυτό, οι James, Dwayne Wade και Chris Bosh έπρεπε να βρουν τρόπο να συνυπάρξουν και στη πρώτη τους σεζόν σχεδόν...τα κατάφεραν. Η μεγάλη προσαρμογή αφορούσε τους James και Wade που στις προηγούμενες τρεις σεζόν πριν ανταμώσουν ήταν στις δύο πρώτες θέσεις σε Usage%. Αυτό που είδαμε στα πρώτα πλέι οφ και ειδικά στους Τελικούς, είναι τον Lebron να εμπλέκει τον εαυτό του λιγότερο απ'οτι τον είχαμε συνηθίσει στην κανονική περίοδο, σαν να άφηνε πρώτα τον Wade και μετά τους υπόλοιπους να πάρουν την ευθύνη.

Αυτή η εικόνα, έδειχνε πρακτικά αυτό που είχε ήδη φανεί από την μέχρι τότε καριέρα του James, ότι για να δώσει όλα αυτά που περιμένουν οι ομάδες του από αυτόν, θα πρέπει η προσπάθεια να ξεκινάει από τα χέρια του. Αυτή είναι η κύρια αλλαγή που είδαμε την επόμενη σεζόν, με την απουσία του Wade σε περισσότερα παιχνίδια από τον James, να βοηθά τον δεύτερο να καθιερώσει τον εαυτό του ως τη Νο 1 λύση. Στα παιχνίδια που δεν συμμετείχε ο Lebron, οι Heat είχαν ρεκόρ 1-3. Στα παιχνίδια που δεν συμμετείχε ο Wade το Miami είχε ρεκόρ 14-3, ενώ στην περιπτωση του Bosh, 4-5.

Οι WS του Lebron από 15,6 τη σεζόν 2010-11, έγιναν 14,5 σε μια σεζόν που το πρόγραμμα μειώθηκε από 82 σε 66 παιχνίδια. Το ποσοστό νικών των Heat σε σεζόν 82 αγώνων αντιστοιχεί σε 57 νίκες, μια λιγότερη από την προηγούμενη σεζόν. Παρατηρώντας λοιπόν τα πεπραγμένα του ίδιου του James, βλέπουμε μια μεστή MVP σεζόν σε επίπεδο επίδρασης. Μοναδικός αντίλογος στη μάχη για το MVP, ήταν ο Kevin Durant

Οι Thunder θα ανέβαζαν το ρεκόρ τους από 55 στις 58 νίκες με βάση το ποσοστό νικών τους την περίοδο 2011-12, όμως παρά το γεγονός ότι η σεζόν του KD ήταν καλύτερη από την περσινή, η σημαντική άνοδος του James Harden έκλεψε λίγη από τη δόξα του. Αυτή όμως ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά, μαζί φυσικά με την όποια διαφορά στην απόδοση των James και Durant που όντως υπήρχε.

🏀 Την σεζόν 2013-14, ήρθε επιτέλους η ώρα του Kevin Durant. Μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν και τρεις συνολικά με αυτή του 2009-10, στις οποίες τερμάτισε 2ος σε ψήφους για το MVP πίσω από τον Lebron James, τελικά κατέκτησε το βραβείο παίρνοντας 119 από τις 125 διαθέσιμες ψήφους 1ης θέσης.

Με τον Russell Westbrook να χάνει 36 παιχνίδια λόγω τραυματισμού, οι Thunder κατάφεραν να τελείωσουν την κανονική περίοδο με μόλις 1 νίκη λιγότερη σε σχέση με τη σεζόν 2012-13. Στα παιχνίδια που ο Russ ήταν απόν η OKC είχε ποσοστό νικών που αντιστοιχεί σε 57 νίκες σε πλήρη σεζόν. Οι Spurs ήταν η μόνη ομάδα με καλύτερο ρεκόρ (62-20, +3 νίκες) ίσως όμως και τον κορυφαίο διαμοιρασμό αγωνιστικής ευθύνης στην ιστορία της λίγκας, με τους Kawhi Leonard και Tim Duncan να έχουν πάνω από 7 Win Shares και άλλους 7 παίκτες να έχουν πάνω από 4.

🏀 Η σεζόν 2016-17 του Russell Westbrook μπορεί να προσεγγιστεί με διαφορετικούς τρόπους. Ο πιο απλός είναι η ιστορική του σεζόν από στατιστικής άποψης. Το triple-double σε ολόκληρη σεζόν με 30+ πόντους μέσο όρο, ειδικά σε ρυθμό σημαντικά χαμηλότερο από αυτόν των 60ς, είναι κατί που τραβά την προσοχή, από μέλη πιο πετυχημένων ομάδων. Άλλη μια προσέγγιση είναι η απώλεια του Kevin Durant μετά από μια σεζόν 14,5 WS σε 72 παιχνίδια, που έκανε την σπουδαία σεζόν του Westbrook επιτακτική αν οι Thunder θα εξακολουθούσαν να είναι ομάδα πλέι οφ. Οι Victor Oladipo, Jerami Grant και Alex Abrines ως προσθήκες δεν μπορούσαν να καλύψουν τα όσα έδινε ο KD και τα αποτελέσματα το απέδειξαν. H απώλεια για την OKC έφτασε στις -8 νίκες, παρόμοια με αυτή των Suns στην περίπτωση του Steve Nash της σεζόν 2005-06. Αυτά τα δύο γεγονότα μαζί ήταν δυνατά να δώσουν στον Russ το MVP, κερδίζοντας το από τον πρώην συμπαίκτη του James Harden

Ο Harden έφυγε από την Oklahoma City το 2012 και με τον Kevin McHale στον πάγκο των Rockets, βελτίωσε το παιχνίδι του σε συνεχόμενες σεζόν φτάνοντας τη σεζόν 2014-15 να είναι 2ος σε ψήφους για το MVP πίσω από τον Stephen Curry. Μετά τα πρώτα 11 παιχνίδια της επόμενης σεζόν και ρεκόρ 4-7, ο McHale απομακρύνθηκε, με τον βοηθό του J.B. Bickerstaff να αναλαμβλανει τα ινία της ομάδας. Αυτό δεν βοήθησε ιδιαίτερα αφου το Houston ολοκλήρωσε τη σεζόν με ρεκόρ 41-41, με τον Mike D'Antoni να παίρνει τη θέση του τη σεζόν 2016-17

Ο κοούτς D'Antoni ανέβασε κι άλλο τον ρυθμό του παιχνιδιού με τον Harden να ηγείται του ΝΒΑ σε ασίστ, να φτάνει στον κορυφαίο μέσο όρο του σε ριμπάουντ και να συνεχίζει να σκοράρει με παρόμοια μεγάλο ρυθμό. Το ρεκορ βελτιώθηκε κατά 14 νίκες, φτάνοντας τις 55, όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά. Οι Warriors και Spurs εξακολουθούσαν να έχουν τα δύο καλύτερα ρεκορ στη λίγκα, η φανερή αλλαγή ταυτότητας που έδωσε ο νέος προπονητής τράβηξε αρκετά την προσοχή από τον ίδιο τον Harden και έτσι για δεύτερη φορά στην καριέρα του έμεινε στη 2η θέση σε ψήφους και με αρκέτα μεγάλη διαφορά σε ψήφους πρώτης θέσης (69-22).

Η σημασία της ομαδικής επιτυχίας και οι εξαιρέσεις

Η ομαδική επιτυχία είναι πάντοτε σημαντική για την προώθηση της υπόθεσης ενός παίκτη ως MVP της κανονικής περιόδου. Η βελτίωση της προσωπικής του απόδοσης προφανώς είναι ζητούμενο αλλά χωρίς η ομάδα να δείξει σημαδια βελτίωσης, ακόμη κι αν η σεζόν ενός παίκτη είναι εξαιρετική, δεν χαίρει της ίδιας εκτίμησης από τους έχοντες ψήφο. Στις περιπτώσεις στις οποίες μια ομάδα που δεν είχε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, δεν είχε βελτιώσει ούτε το ρεκόρ της, βλέπουμε ένα από τα παρακάτω σενάρια, ξεχωριστά ή συνδυαστικά.

(1) Η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ δεν έχει ξεκάθαρο ηγέτη, τουλάχιστον στατιστικά.

(2) Σοβαροί συνδιεκδικητές του παίκτη που τελικά βραβεύτηκε ως MVP, είχαν εξαιρετικές σεζόν στατιστικά, ενώ οι ομάδες τους άλλαξαν προπονητή. Αυτό φαίνεται να απομακρίνει την προσοχη αρκετά από τα πεπραγμένα του ίδιου του υποψηφίου MVP, ακόμη κι αν η βελτίωση του ρεκόρ της ομάδας είναι σημαντική.

(3) Η απώλεια σημαντικών συμπαικτών, είτε λόγω τραυματισμού, είτε μέσω αλλαγής ομάδας είναι σημείο αναφοράς για περιπτώσεις παικτών που βελτιώνουν φανερά την απόδοση τους, αλλά οι ομάδες τους δεν είναι σε θέση να αναπαράγουν την περσινή τους επιτυχία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ομαδική βελτίωση δεν είναι φανερή με τη πρώτη ματιά γιατί το τελικό αποτέλεσμα των ομάδων των MVP είναι λίγο ή πολύ χειρότερο του προηγούμενου. 

Οι περιπτώσεις παικτων που είναι φανερά οι καλύτεροι της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ, χωρίς αυτή να έχει προχωρίσει σε αλλαγή προπονητή, είναι οι μόνες που μπορούν να θεωρούνται ακράδαντες. Αν από μια σεζόν απουσιάζει ένα τέτοιο σενάριο παίκτη-ομάδας, τότε οι πιθανότητες να δούμε επιλογή MVP που να "μην βγάζει νόημα" είναι σημαντικές.

Πηγή στατιστικών: Basketball-Reference

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: NBA MVPs και βελτίωση ομαδικού ρεκόρ: Οι επτά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα
NBA MVPs και βελτίωση ομαδικού ρεκόρ: Οι επτά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα
Σχολιασμός των 7 περιπτώσεων Πολυτιμότερων παικτών της κανονικής περιόδου του NBA, από ομάδες που δεν είχαν βελτιώσει το ρεκόρ νικών-ηττών τους.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmudEv0i10gtHpPLaMh-kxxip-DNuSgnjg4v7H47PGZcAprrdG4eFHhnRVgkloQZowLvYlGNtPMJF_jLUdE7SZXnn0nRa7zUoz18bj3GTjx07O2tQa4qopXv0cAqANT519lArp9aq2PjMivwXjDNY4QEdc_KhHS8DwceeDpx_6Yupk7dkRfQY94Gk/w640-h282/BADBASKET%20ARTICLE%2028.8.2022%20-%20MVPS%20WITH%20NO%20TEAM%20RECORD%20IMPROVEMENT.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmudEv0i10gtHpPLaMh-kxxip-DNuSgnjg4v7H47PGZcAprrdG4eFHhnRVgkloQZowLvYlGNtPMJF_jLUdE7SZXnn0nRa7zUoz18bj3GTjx07O2tQa4qopXv0cAqANT519lArp9aq2PjMivwXjDNY4QEdc_KhHS8DwceeDpx_6Yupk7dkRfQY94Gk/s72-w640-c-h282/BADBASKET%20ARTICLE%2028.8.2022%20-%20MVPS%20WITH%20NO%20TEAM%20RECORD%20IMPROVEMENT.png
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2022/08/nba-mvps.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2022/08/nba-mvps.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy