Αναγνώστες

Βάση Στατιστικών Ευρωλίγκας: Ημερομηνίες αγώνων - Φίλτρα γενεθλίων και ηλικιών

Αναφορά στις λεπτομέρειες και τα φίλτρα που προστέθηκαν πρόσφατα στο αρχείο στατιστικών της Ευρωλίγκας.Η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη και παράξενη. Γεμάτη γιατί ήταν η πρώτη σεζόν στην οποία επιχείρησα να ενημερώσω κατά τη διάρκεια της χρονιάς τέσσερις βάσεις, αυτές της Euroleague, του Eurocup, του Basketball Champions League και του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Παράξενη γιατί ήταν γεμάτη με εξ αναβολής αγώνες που έκαναν την παρακολούθηση των διοργανώσεων, άρα και των στατιστικών, πιο δύσκολη.

Στους πίνακες της Ευρωλίγκας (προς το παρόν) πρόσθεσα λεπτομέρειες και φίλτρα που αφορούν τις ημερομηνίες γέννησης, την ηλικία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, που θα δώσουν άλλη μια διάσταση στην αναζήτηση των στατιστικών που σας ενδιαφέρουν. Ας δούμε το κάθε αρχείο στο οποίο έγιναν προσθήκες ξεχωριστά.

Teams Graphs

Μέσω αυτής της παρουσίασης θα βρείτε σε γραφήματα ομαδικά στατιστικά όπως ο ρυθμός, τα ratings και οι 4 παράγοντες που οδηγούν στην νίκη, ενώ δίνεται η δυνατότητα σύγκρισης τους και με τον μέσο όρο της διοργάνωσης στο διάστημα που έχετε επιλέξει. Τώρα, εκτός από τα φίλτρα της καρτέλας EL TM ABBV μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτά της καρτέλας Date Filters για να απομονώσετε στατιστικά που αφορούν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή συγκεκριμένες ημερομηνίες.


Μέσω του φίλτρου Game Dates Span απομόνωσα τα παιχνίδια της σεζόν 2020-21 που διεξήχθησαν σε κανονική περίοδο και πλέι οφ από την 1η Μαρτίου 2021 μέχρι την 4η Μαΐου 2021. Δίπλα σε αυτό, θα βρείτε και το φίλτρο Game Dates από το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε συγκεκριμένες ημερομηνίες από το διάστημα που έχετε ήδη επιλέξει. Παρακάτω, χρησιμοποιώ αυτό το φίλτρο για να αφαιρέσω από τη λίστα το παιχνίδι Zenit St Petersburg - Panathinaikos OPAP Athens (6η αγωνιστική) της 12ης Απριλίου, το μοναδικό στη λίστα που είχε διεξαχθεί για αγωνιστική της κανονικής περιόδου πριν την 20η.


Παρακάτω παρουσιάζονται οι Πόντοι ανά 70 κατοχές σε επίθεση και άμυνα στις ημερομηνίες που έχουμε επιλέξει.


Το χρώμα στις μπάρες των ομάδων διαφέρει, ανάλογα με τον αριθμό των παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν σε αυτές τις ημερομηνίες. Τοποθετώντας το ποντίκι πάνω σε μια από αυτές θα δείτε τον αριθμό των παιχνιδιών της ομάδας μαζί με άλλες πληροφορίες που περιλαμβάνουν τα γραφήματα.


TEAM STATS

Το αρχείο περιέχει συνολικά ομαδικά στατιστικά και στατιστικά αντιπάλων. Σύνολα, μέσους όρους, προηγμένα στατιστικά, στατιστικά ανά 28-36 λεπτά και ανά 70-100 ομαδικές κατοχές. Η καρτέλα Date Filters στην οποία αναφέρθηκα πιο πριν, προστέθηκε και σε αυτό το αρχείο. Επιλέγοντας τις ίδιες ημερομηνίες (1η Μαρτίου 2021 - 4η Μαΐου 2021 με αφαίρεση του παιχνιδιού Zenit St Petersburg - Panathinaikos OPAP Athens της 12ης Απριλίου), καταλήγουμε στον πίνακα που ακολουθεί με τους μέσους όρους ομάδων σε αυτό το διάστημα. TEAM STATS- Game by Game

Το αρχείο παρουσιάζει ομαδικά στατιστικά ανά αγώνα. Οι πρώτες τέσσερις καρτέλες είναι φτιαγμένες για να παρουσιάζουν τα στατιστικά μιας ομάδας σε κάθε φάση της σεζόν. Οι επόμενες τέσσερις καρτέλες μπορούν να φιλοξενήσουν σε ένα πίνακα όλα τα παιχνίδια όλων των αγωνιστικών περιόδων της διοργάνωσης. Σε κάθε παιχνίδι αντιστοιχούν δύο σειρές που παρουσιάζουν τα στατιστικά της κάθε ομάδας με αντίπαλο την άλλη. Η τελευταία καρτέλα παρουσιάζει τα συνολικά στατιστικά των δύο ομάδων σε κάθε παιχνίδι. 

Σε αυτό το αρχείο προστέθηκε μια στήλη σε κάθε καρτέλα που αναφέρει την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων. Στην εικόνα παρουσιάζεται η καρτέλα με τα Ratings των 8 ομάδων και των αντιπάλων τους στα 18 παιχνίδια των πλέι οφ της περιόδου 2020-21, ταξινομημένα προς την ημερομηνία διεξαγωγής τους.BOXSCORES - CAREER STATS

Αυτό το αρχείο είναι χωρισμένο σε τρία κομμάτια:

Boxscores 

Στις δύο πρώτες καρτέλες παρουσιάζονται τα boxscores της διοργάνωσης με μια καρτέλα να είναι αφιερωμένη στα βασικά στατιστικά και τη δεύτερη να περιέχει τα ποσοστιαία στατιστικά μαζί με τα ratings των παικτών. 


Στην αριστερή πλευρά της καρτέλας των ομαδικών στατιστικών πρόσθεσα την ημερομηνία διεξαγωγής. Αφήνοντας το ποντίκι πάνω στα στατιστικά ενός παίκτη, θα βρείτε κάποιες λεπτομέρειες όπως η θέση και το ύψος του, τα οποία προϋπήρχαν αλλά και την ημερομηνία γέννησης του και την ηλικία του την ημέρα που διεξήχθη ο αγώνας τα οποία προστέθηκαν. Η μορφή στην οποία παρουσιάζονται οι ηλικίες δεν είναι σε χρόνια-μήνες-μέρες, αλλά όπου υπήρχε χώρος μέσα στη βάση παρουσιάζονται με 3 ψηφία μετά την υποδιαστολή ώστε να μπορεί κάποιος να υπολογίσει τις μέρες, αν αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική. Η μια μέρα (1/365) αντιστοιχεί σε 0,00274 της μονάδας.

Games

Στην πρώτη καρτέλα που αφορά τα ανά αγώνα στατιστικά των παικτών θα βρείτε μαζεμένα φίλτρα που σας δίνουν δυνατότητα να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές. Στις άλλες δύο καρτέλες που περιέχουν τα βασικά και ποσοστιαία στατιστικά όπως παρουσιάζονται και στις καρτέλες των boxscores θα βρείτε φίλτρα πολλαπλής επιλογής.

Στην πρώτη καρτέλα προστέθηκαν δύο φίλτρα. Με το φίλτρο Player Age Span μπορείτε να περιορίσετε τα παιχνίδια ενός παίκτη σε ένα διάστημα ηλικιών. Η μεγαλύτερη ηλικία παίκτη σε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι μικρότερη των 46 ετών. Παρόλα αυτά η μέγιστη τιμή που εμφανίζεται στο φίλτρο είναι 102,105. Τρεις παίκτες που η ημερομηνία γέννησης τους είναι άγνωστη, εμφανίζονται ως...αιωνόβιοι. Το φίλτρο Game Dates δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε τα παιχνίδια με βάση τις ημερομηνίες διεξαγωγής. Στον πίνακα προστέθηκε μια στήλη με την ημερομηνία διεξαγωγής του κάθε παιχνιδιού και άλλη μια με την ηλικία του παίκτη σε κάθε παιχνίδι. Αυτές τις πληροφορίες στις καρτέλες στατιστικών θα τα βρείτε τοποθετώντας το ποντίκι πάνω σε αυτά. 

Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται η επιλογή των παιχνιδιών στα οποία συμμετείχε ο Nikola Mirotic μέσα στον μήνα Μάρτιο, όταν είχε κερδίσει το μηνιαίο MVP και τα αποτελέσματα στις καρτέλες βασικών και ποσοστιαίων στατιστικών.

Παρακάτω φαίνεται η επιλογή των παιχνιδιών παικτών με ηλικία μεταξύ 38 και 46 ετών και τα βασικά στατιστικά των κορυφαίων παιχνιδιών σε Player Impact Estimate (PIE).Career Stats

Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι αυτού του αρχείου θα βρείτε τα στατιστικά καριέρας των παικτών χωρισμένα σε δέκα καρτέλες που περιέχουν τα βασικά στατιστικά, τους μέσους όρους, τα προηγμένα στατιστικά, τις προσωπικές νίκες, τα στατιστικά ανά 28/36 λεπτά, τα στατιστικά ανά 70/100 ομαδικές κατοχές στις οποίες συμμετείχαν και τα στατιστικά τους σε ομαδικό ρυθμό 70/100 κατοχών. Η καρτέλα που προηγείται των παραπάνω περιέχει φίλτρα για αυτούς τους πίνακες, με τις νέες προσθήκες να αναφέρονται στη συνέχεια.


Στον πίνακα με τις σεζόν των παικτών θα βρείτε την ηλικία τους στο πρώτο και τελευταίο παιχνίδι που αντιστοιχεί στην κάθε σεζόν παίκτη. Τοποθετώντας το ποντίκι πάνω στα στατιστικά θα βρείτε την ημερομηνία γέννησης και την σημερινή ηλικία τους. 

Το φίλτρο Game Dates επιτρέπει τον περιορισμό των στατιστικών σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παρακάτω φαίνεται η επιλογή του διαστήματος 4 Μαΐου 2011 - 4 Μαΐου 2021 και οι παίκτες που σε αυτό το διάστημα είχαν συνολικό PIR μεγαλύτερο του 2500.Το φίλτρο B-DAY επιτρέπει τον περιορισμό του πίνακα με βάση την ημερομηνία γέννησης. Στις εικόνες που ακολουθούν έχω επιλέξει την ημερομηνία 6 Μαΐου 1980, επιλογή που αφήνει στους πίνακες όλα τα στατιστικά καριέρας των Δημήτρη Διαμαντίδη και Mario Stojic.Το φίλτρο Player Age Span περιορίζει τους πίνακες σε ένα συγκεκριμένο διάστημα ηλικιών. Παρακάτω φαίνεται η επιλογή της ηλικίας 18 ως ανώτερης τιμής και ο πίνακας με τους μέσους όρους των παικτών, ταξινομημένος προς τον αριθμό των παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν μέχρι την ενηλικίωση τους. 


 


Players Season Stats

Το αρχείο αυτό είναι φτιαγμένο για να παρουσιάζει τα στατιστικά των παικτών ανά σεζόν. Στο κάτω μέρος των πινάκων, θα βρείτε μια επιπλέον γραμμή. Αν επιλέξετε έναν συγκεκριμένο παίκτη εκεί θα βρείτε τα στατιστικά καριέρας του. 

Στην πρώτη καρτέλα που περιέχει τα φίλτρα θα βρείτε όσα φίλτρα έχω παρουσιάσει στο αρχείο στατιστικών καριέρας, συν άλλα δυο, αυτά της ελάχιστης και μέγιστης ηλικίας που αντιστοιχούν στις στήλες που έχω προσθέσει στον πίνακα.


Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αυτά μπορείτε να επιλέξετε τις σεζόν που έχουν ξεκινήσει ή τελειώσει πριν ή μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία. Στις εικόνες που ακολουθούν θα βρείτε τις σεζόν παικτών της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2020-21) που άρχισαν πριν αυτοί κλείσουν το 22ο έτος της ηλικίας τους και την καρτέλα με τις προσωπικές τους νίκες (Win Shares).

Player Comparison

Το αρχείο σύγκρισης παικτών είναι χωρισμένο σε τέσσερα κομμάτια.

- Παρουσίαση στατιστικών παίκτη σε μια σεζόν
- Σύγκριση στατιστικών σεζόν παικτών (μέχρι 6 παίκτες)
- Παρουσίαση στατιστικών καριέρας παίκτη
- Σύγκριση στατιστικών καριέρας παικτών (μέχρι 6 παίκτες)

Σε αυτό το αρχείο προστέθηκε η καρτέλα Player Finder, στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα παικτών και ηλικιών για να βρείτε συγκρίσιμες σεζόν. Στην εικόνα που ακολουθεί έχω επιλέξει 

- Τους παίκτες Dejan Bodiroga, Nando De Colo, Dimitris Diamantidis, Theodoros Papaloukas, Vassilis Spanoulis.

- Tις σεζόν παικτών στις οποίες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά πριν κλείσουν τα 29 έτη.Από εκεί εντόπισα τις σεζόν των πέντε παικτών με παρόμοια ηλικιακά διαστήματα. Μέσω της καρτέλας Comp. Filter επέλεξα τις σεζόν αυτές και μεταφέρθηκα στην καρτέλα Stats Comparison για να βρω τα στατιστικά τους σε αυτές τις σεζόν.


Teammates and Head-to-Head games

Αυτό το αρχείο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην αρχική του μορφή, για να δούμε τα ανά αγώνα στατιστικά δύο παικτών δίπλα δίπλα και να συγκρίνουμε τις καλύτερες επιδόσεις τους σε βασικά στατιστικά και αξιολογήσεις. Αν ακολουθήσουμε όμως μια διαδικασία που περιγράφεται και στην πρώτη καρτέλα, μπορούμε να βρούμε και τα παιχνίδια στα οποία δύο παίκτες συμμετείχαν μαζί, είτε ως αντίπαλοι, είτε ως συμπαίκτες. 

Στο παράδειγμα που ακολουθεί, επιλέγουμε τους Βασίλη Σπανούλη και Θοδωρή Παπαλουκά. 


Επιλέγοντας όλα τα παιχνίδια κάθε παίκτη και πατώντας Keep Only στο μενού που θα εμφανιστεί θα καταλήξουμε να έχουμε στην εικόνα αυτή μόνο τα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκαν μαζί είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι


Βλέπουμε στους πίνακες των ομάδων ότι οι δύο παίκτες έχουν αγωνιστεί και ως συμπαίκτες και ως αντίπαλοι. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα YR ή/και TM του ενός παίκτη, μπορούμε να αφαιρέσουμε τη σεζόν 2011 στην οποία αγωνίστηκαν μαζί στον Ολυμπιακό και να επαναλάβουμε την διαδικασία (Keep Only) για να καταλήξουμε στα 4 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι.


Στις καρτέλες Player Points-Other Stats και Player Points-Shots θα βρείτε τα ανά αγώνα βασικά στατιστικά τους.

Αντίθετα, μπορούμε από την πρώτη εικόνα να χρησιμοποιήσουμε τα φίλτρα YR ή/και TM του ενός παίκτη, για να απομονώσουμε τη σεζόν 2011 στην οποία αγωνίστηκαν ως συμπαίκτες.


Στις καρτέλες Player Points-Other Stats και Player Points-Shots θα βρείτε τα ανά αγώνα βασικά στατιστικά τους.

Μια δεύτερη επιλογή προσφέρεται μέσω της καρτέλας GAME BY GAME. Αφού επιλέξουμε τα παιχνίδια των δύο παικτών είτε ως συμπαικτών, είτε ως αντιπάλων, στο φίλτρο Player θα απομείνουν οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε αυτά τα παιχνίδια. Επιλέγοντας τους Βασίλη Σπανούλη και Θοδωρή Παπαλουκά θα εμφανιστούν τα στατιστικά τους σε κάθε παιχνίδι, το ένα κάτω από το άλλο.

Εδώ φαίνονται τα στατιστικά τους στις 4 αναμετρήσεις τους ως αντίπαλοι,


ενώ εδώ θα βρείτε τα στατιστικά τους ως συμπαίκτες. Όπου υπήρχε χώρος στους πίνακες πρόσθεσα τις ανά αγώνα ηλικίες των παικτών, ενώ αφήνοντας το ποντίκι πάνω στα στατιστικά τους μπορείτε να δείτε αν σε ένα παιχνίδι ο παίκτης αγωνιζόταν εντός ή εκτός και αν η ομάδα του κέρδισε ή έχασε το παιχνίδι.

Players Graphs

Στο αρχείο γραφημάτων παικτών θα βρείτε 8 καρτέλες που περιέχουν:

- Παρουσίαση των Effective Field Goal % (eFG%) των παικτών σε σύγκριση με τον μέσο όρο της διοργάνωσης στις αγωνιστικές στις οποίες αγωνίστηκαν.

- Παρουσίαση των True Shooting % (TS%) των παικτών σε σύγκριση με τον μέσο όρο της διοργάνωσης στις αγωνιστικές στις οποίες αγωνίστηκαν.

Συγκρίσεις στατιστικών παικτών:

- Offensive Rating ανά 70/100  προσωπικές κατοχές (Ortg 70/100) - Usage % (USG%)

- Stop % - Αμυντικές κατοχές (Opp POS)

Συγκρίσεις αξιολογήσεων παικτών:

- Performance Index Rating (PIR) - Σύνολο ανά αγώνα ποσοστών Player Impact Estimate (Total PIE)
 
- Performance Index Rating (PIR) - Win Shares (WS)

Αυτό το αρχείο είναι το μόνο στο οποίο οι σεζόν των παικτών είναι μοιρασμένες και ανά ομάδα. Συνεπώς παίκτες που αγωνίστηκαν σε περισσότερες από μια ομάδες έχουν και τον αντίστοιχο αριθμό σημείων στα γραφήματα.

Στην πρώτη καρτέλα που περιέχει τα φίλτρα, αφήστε το ποντίκι πάνω στις πληροφορίες ενός παίκτη για να δείτε την ημερομηνία γέννησης του.Στις καρτέλες των γραφημάτων θα βρείτε τις ημερομηνίες γέννησης αφήνοντας το ποντίκι πάνω στα στατιστικά του πίνακα και πάνω στα σημεία των παικτών στο γράφημα.Career PIR PIE WS SPTP S1PTP

Η πρώτη καρτέλα αυτού του αρχείου περιέχει τρεις κατατάξεις για τις αξιολογήσεις καριέρας Performance Index Rating (PIR), Player Impact Estimate (PIE) (σύνολο ανά αγώνα ποσοστών) και Win Shares (WS).


Οι επόμενες δύο καρτέλες περιέχουν μια σύγκριση των PIR, PIE και Win Shares με το αποτέλεσμα εξισώσεων που περιέχουν τα μεγέθη που χρησιμοποιούνται για τον τελικό υπολογισμό των ατομικών Ratings σε επίθεση και άμυνα:

SPTP = Stops + Points Produced - Total Possessions
S1PTP = Stops1 + Points Produced - Total PossessionsH διαίρεση των παραγόμενων πόντων με τις συνολικές κατοχές ενός παίκτη μας δίνει το Offensive Rating του το οποίο παρουσιάζεται στη βάση είτε ανά 100 κατοχές (στις καρτέλες Advanced), είτε ανά 70 κατοχές (στις καρτέλες των Win Shares). 

Οι αναχαιτισμένες αμυντικές κατοχές (Stops) είναι υπολογισμένες σε δύο κομμάτια:

- Stops1 - Υπολογισμός μέσω των διαθέσιμων αμυντικών στατιστικών των παικτών.

- Stops2 - Υπολογισμός μέσω των ομαδικών στατιστικών.

Στον υπολογισμό S1PTP έχω αφαιρέσει το κομμάτι υπολογισμού που γίνεται μέσω των ομαδικών στατιστικών. Η διαφορά στον συσχετισμό των δύο υπολογισμών με τις Win Shares είναι σημαντική.

SPTP - WS  : 0,922 R-Squared
S1PTP - WS: 0,961 R-Squared

Αν ρίξετε μια ματιά στα διαγράμματα η διαφορά στην διασπορά των σημείων είναι φανερή.

Στις λεπτομέρειες των διαγραμμάτων του αρχείου έχει προστεθεί η ημερομηνία γέννησης και το διάστημα ηλικιών των παικτών, το οποίο μπορείτε να περιορίσετε χρησιμοποιώντας το φίλτρο που έχει προστεθεί πάνω από τα διαγράμματα. 

Running Sums
 
Αυτό το αρχείο παρουσιάζει την πορεία των αξιολογήσεων των παικτών (PIR, PIE, WS) κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου σε τρείς καρτέλες και κατά τη διάρκεια της καριέρας τους στη διοργάνωση σε άλλες τρεις. Στην καρτέλα που προηγείται των ανά σεζόν παρουσιάσεων θα βρείτε ένα πίνακα με τις ανά σεζόν αξιολογήσεις των παικτών. Στην αντίστοιχη καρτέλα που προηγείται των παρουσιάσεων καριέρας θα βρείτε τα σύνολα καριέρας των παικτών. Στους πίνακες υπάρχουν φίλτρα για τις σεζόν και τις μικρότερες/μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ στις λεπτομέρειες του πίνακα προστέθηκε η ημερομηνία γέννησης των παικτών.Αφήνοντας το ποντίκι πάνω στα γραφήματα των παικτών, εκτός από την αξιολόγηση του παίκτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και την συνολική αξιολόγηση του μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα βρείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού και την ηλικία του παίκτη τη συγκεκριμένη μέρα. Στους πίνακες πάνω από τα γραφήματα φαίνονται οι μικρότερες/μεγαλύτερες ηλικίες των παικτών.Τι γίνεται με την παρουσίαση της βάσης

Τον Απρίλιο χρειάστηκε να επαναφέρω τα φίλτρα που αφορούν τα περιεχόμενα πινάκων και γραφημάτων. Πρόσφατα αρκετοί πίνακες για να εμφανιστούν ολόκληροι σε ένα πρόγραμμα περιήγησης χρειάζεται το zoom να μειωθεί στο 90% ή στο 80%. Αυτά τα θέματα παρουσιάζονται στις online παρουσιάσεις.

Έχοντας παρουσιάσει μη βασικά στατιστικά πάνω σε όλα τα βασικά στατιστικά που περιέχουν οι επίσημες βάσεις των Euroleague (2001-2021), Eurocup (2003-2021), BasketballCL (2017-2021) και του Ελληνικού Πρωταθλήματος (1994-2021) και βλέποντας τα όποια θέματα παρουσιάζονται στις online παρουσιάσεις, αποφάσισα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω ένα προφίλ Patreon στο οποίο θα προσφέρω αυτά τα αρχεία για κατέβασμα, έναντι ενός μηνιαίου αντιτίμου.


Τις online παρουσιάσεις θα τις βρείτε στο προφίλ μου στο Tableau. Αν τυχόν δεν βρίσκετε κάτι που σας ενδιαφέρει επισκεφθείτε το αρχείο word στο οποίο οι σύνδεσμοι κάθε αρχείου είναι τακτοποιημένοι. 

Tα αρχεία Error Log κάθε διοργάνωσης έχουν επανέλθει. Εκεί μπορείτε να δείτε τις όποιες ελλείψεις κάθε αρχείου, κυρίως όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των βασικών/αναπληρωματικών παικτών και την διαθεσιμότητα των ανά περίοδο σκορ στα boxscores. Στο επίσημο αρχείο του Ελληνικού Πρωταθλήματος δυστυχώς τα προβλήματα είναι εκτεταμένα.

Για οτιδήποτε αφορά τις βάσεις στατιστικών επικοινωνήστε μαζί μου είτε στο facebook, είτε στον καινούργιο λογαριασμό μου στο twitter.

Ανδρέας Χριστοφόρου.

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Βάση Στατιστικών Ευρωλίγκας: Ημερομηνίες αγώνων - Φίλτρα γενεθλίων και ηλικιών
Βάση Στατιστικών Ευρωλίγκας: Ημερομηνίες αγώνων - Φίλτρα γενεθλίων και ηλικιών
Αναφορά στις λεπτομέρειες και τα φίλτρα που προστέθηκαν πρόσφατα στο αρχείο στατιστικών της Ευρωλίγκας.
https://1.bp.blogspot.com/-KYuSAiu49Ec/YJzY6Bb0orI/AAAAAAAAHDk/9ZQBXpKX8XEoJsDfdagOwkXEOSZjX89sACLcBGAsYHQ/w640-h394/EUROLEAGUE%2BSTATS%2BARTICLE%2B-%2BB-DAY%2B-%2BAGE.png
https://1.bp.blogspot.com/-KYuSAiu49Ec/YJzY6Bb0orI/AAAAAAAAHDk/9ZQBXpKX8XEoJsDfdagOwkXEOSZjX89sACLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h394/EUROLEAGUE%2BSTATS%2BARTICLE%2B-%2BB-DAY%2B-%2BAGE.png
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2021/06/blog-post.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2021/06/blog-post.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy