Αναγνώστες

Ο νικητής θα κάνει θόρυβο: Spurs vs Nuggets Preview

1ο ντέρμπι και αναλύουμε.


Η στιγμή που όλοι οι φαν περιμένανε επιτέλους έφτασε. Τα playoffs του NBA βρίσκονται προ των πυλών και φέτος είναι πιο ενδιαφέροντα από ότι ήταν την τελευταία 4ετία. Και στις 2 περιφέρειες έχουμε πολύ δυνατά ματσαρίσματα, όμως εκείνη η σειρά του πρώτου γύρου που θεωρώ ότι έχει λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα είναι λίγο περισσότερο συναρπαστική και σκληρή, είναι η σύγκρουση των San Antonio Spurs εναντίον των Denver Nuggets. Οι Nuggets τελείωσαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 54-28, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, από την αρχή της σεζόν ως το τέλος της. Οι Spurs από την άλλη πλευρά τελείωσαν τη σεζόν όντας 7οι με ρεκόρ 48-34. Είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στην πορεία τους, αλλά μετά το all star break ήταν πάρα πολύ καλοί.

Μοίρασαν τα παιχνίδια της regular season σε 2-2 και μάλιστα αν εξαιρέσουμε την τελευταία τους συνάντηση, όπου το Denver ήταν καταιγιστικό, τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια ήταν αρκετά κοντά, δεν είχαμε τεράστιες διαφορές. Μάλιστα από ότι φαίνεται και από το ρεκόρ τους, δεν μπορούμε να πούμε πως η διαφορά στις νίκες είναι πάρα πολύ μεγάλη. Επομένως ήδη από τα αριθμητικά δεδομένα προμηνύεται ένας πολύ σκληρός γύρος. Φυσικά το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από την φιλοσοφία των ομάδων. Και τα 2 σύνολα παίζουν ένα ομαδικό μπάσκετ σε φυσιολογικές ταχύτητες, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και τη λήψη αποφάσεων και δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Είναι και οι 2 ομάδες του προπονητή, αν και έχουν μια διαφορά δυναμικότητας όσον αφορά τους stars. Μπήκαμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης και όπως θα φανεί και από την παρακάτω ανάλυση, θα έχουμε ντέρμπι.

Τα επιχειρήματα υπέρ των Nuggets

Οι Nuggets ως γνωστόν ήταν πολύ καλοί φέτος. Πριν μιλήσω με στατιστικά θα ήθελα να αναφερθώ στην αίσθηση που έδιναν σαν ομάδα στο παρκέ, το τι επιρροή είχαν στο παιχνίδι. Πράγματα πολύ σημαντικά που δεν φαίνονται από τους αριθμούς τόσο καθαρά.

Καταρχάς ήταν από τις λίγες ομάδες που έπαιξαν το άθλημα με τον σωστό τρόπο, δίχως εσωτερικές διενέξεις και φιλονικίες, δίχως να ενδιαφέρονται για τα προσωπικά στατιστικά. Μπροστά ήταν η ομάδα, η χημεία ήταν εξαιρετική και αυτό φαινόταν τόσο στον πάγκο, όσο και στο γήπεδο. Το σημαντικότερο είναι ότι έδειξαν πως είναι σε θέση να ακούσουν τις οδηγίες του προπονητή τους, έδειξαν πειθαρχία στις παρατηρήσεις του, διορθώνονταν σε κάθε παιχνίδι, ήταν συνεπής και σε άμυνα και σε επίθεση. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά εφόδια στην περίοδο των playoffs. Εκεί το μπάσκετ γίνεται σκληρό, εκεί υπερτερεί το μυαλό, όχι η αναρχία που κάνει την εμφάνιση της στην regular season. Το μπάσκετ είναι οργανωμένο.

Στατιστικά μιλώντας, ήταν 2οι στην λίγκα σε assists με 27.4 ανά παιχνίδι, 8οι στα συνολικά rebs και μάλιστα 2οι στα συνολικά επιθετικά ριμπάουντ και 8οι στα λιγότερα διαπραχθέντα λάθη. Εκτός αυτού, είχαν 46% ευστοχία εντός παιδιάς και 35% από την γραμμή του τριπόντου. Όλα αυτά τα νούμερα επιβεβαιώνουν αυτό που προηγουμένως είπαμε. 

Ενώ λοιπόν στο San Antonio όλο το χρόνο πάλευαν να αποκτήσουν μια σταθερότητα, μια εσωτερική συνοχή, στο Denver αυτό το είχαν ήδη. Επιπλέον, οι Nuggets είναι και εξαιρετική home team με το καλύτερο win total στο NBA, έχοντας ένα 34-7. Παρόλο όμως που είναι μέτριοι εκτός έδρας με 20-21, δεν είναι τόσο κακοί όσο οι Spurs, οι οποίοι έχουν 16-25. Ναι, η ομάδα του Pop ήταν επίσης πολύ ισχυρή στην έδρα της με 32-9, αλλά όταν είσαι τόσο κακός στο γήπεδο του αντιπάλου και παίζεις με την καλύτερη εντός έδρας ομάδα στη λίγκα θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Άλλο ένα επιχείρημα που ευνοεί τους Nuggets είναι πως οι παίκτες τους δεν έχουν δείξει φόβο ως τώρα. Παίζουν σκληρά και με τόλμη. Αντίθετα, οι βασικοί stars των «Σπιρουνιών» έχουν κακό ιστορικό ατομικής επιτυχίας στα playoffs και δείχνουν να παγώνουν σε κρίσιμες περιστάσεις. Δεν γίνεται να ξεχάσουμε, ούτε τον φοβισμένο Derozan των Raptors, όταν βρισκόταν απέναντι στον Lebron, ούτε τον πάντα ασταθή και συνάμα απογοητευτικό Aldrige. Τέλος, το Denver έχει καλύτερο playmaking. Διαθέτει και καλύτερους πασέρ από όλες τις θέσεις και αρκετά δυνατή ρακέτα, τη στιγμή που οι Spurs υστερούν λίγο σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι κακοί, απλά είναι κατώτεροι των Nuggets.

Τα επιχειρήματα υπέρ των Spurs

Οι Spurs ήταν λίγο πιο ασταθής ως ομάδα. Ενώ έμπαιναν σε ένα σερί νικών, μετά κατέληγαν σε ένα σερί ηττών. Τελικά όμως και ευτυχώς, μπήκαν σε playoff mode μετά το all star break και έκαναν πράγματα και θαύματα, παίζοντας ως contender. Στο παρκέ έδειξαν την θέληση και αυτοί να βάλουν τον εγωισμό τους πίσω και να εμπιστευτούν τον Pop, αλλά και να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον Derozan, ο οποίος μας απέδειξε ότι είναι πολλά περισσότερα από σκόρερ. Υπήρξαν αρκετές στιγμές όπου μας έδειξε μια playmaking ικανότητα που δεν είχαμε δει. Η άμυνα ήταν σκληρή, η θέληση ήταν εκεί και γενικά, τα «Σπιρούνια» απέδειξαν πως ακόμα είναι ένας ενοχλητικός αντίπαλος. Μπορεί να τελείωσαν 7οι, αλλά αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι μπορούν εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουν κάθε ομάδα στη Δύση πλην του Golden State. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στα προτερήματα τους, αλλά και στα μειονεκτήματα που δεν λένε να διορθώσουν οι υπόλοιπες ομάδες. Μπορεί οι stars τους να έχουν δείξει αδυναμία στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά είναι προσηλωμένοι και αυτή τη φορά είναι πλήρης. Ο Aldrige έχει τον Derozan και ο Derozan τον Aldrige. Το κουβάλημα δεν θα πέσει στους ώμους του ενός. Από εκεί και πέρα, ο Pop είναι ο Pop και το υπόλοιπο σύνολο είναι γεμάτο όρεξη και γεμάτο ταλέντο. Έχουν ένα πολύ δυνατό πάγκο που θα τους ευνοήσει.

Πέρα από τον πάγκο, το San Antonio έχει εξαιρετικό efficiency. Τέλειωσαν 2οι σε field goal percentage με 47% και 1οι σε 3 point percentage με 39%. Επομένως, παίρνουν τα σωστά σουτ, παίρνουν το χρόνο τους, δεν βιάζονται. Αυτό είναι κάτι που πάντα έκαναν καλά. Η δυνατότητα σωστής λήψης αποφάσεων καθώς και η δυνατότητα να παγώνεις τον ρυθμό είναι μεγάλα ατού στην postseason. Το τρίποντο ακόμα είναι μεγάλο ατού γενικά και οι Spurs, όπως όλα δείχνουν το κατέχουν.

Τα παραπάνω προφανώς και ήταν όπλα που θα τους βοηθήσουν απέναντι στους Nuggets. Ας περάσουμε όμως και σε πιο ψυχολογικούς παράγοντες. Οι Spurs είναι μια ομάδα έμπειρη στο playoff basketball. Βρίσκονται σε αυτή τη θέση τόσα χρόνια. Κάθε παίκτης τους σχεδόν, έχει χρόνια παρουσίας σε αυτή την κατάσταση. Ο Popovich είναι χρόνια τώρα προπονητής που δοκιμάζεται στα playoffs και σχεδόν πάντα είναι αποτελεσματικός στις επιλογές του. Για αυτό εξάλλου θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στο άθλημα. Στο Denver τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά. Έχουν να βρεθούν στην post season από το 2012-2013, το roster αποτελείται από νεαρούς και η πίεση είναι τεράστια. Όταν έχεις τελειώσει 2ος, με μηδενική εμπειρία και αντιμετωπίζεις ένα ιστορικό franchise, μια δυναστεία, που βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση για 21 χρόνια τότε το άγχος θα είναι παρόν. Και το άγχος καταστρέφει τον καθένα. 

Τέλος, το San Antonio έχει stars. Μπορεί να τους έκρινα αρνητικά προηγουμένως, αλλά τουλάχιστον διαθέτει τέτοιο δυναμικό. Έχει 2 τέτοιους παίκτες. Το Denver, πέρα του Jokic, ο οποίος μάλιστα έχει την μαγική ιδιότητα να εξαφανίζεται σε αρκετά σημαντικά παιχνίδια, δεν έχει κάποιον άλλο. Και μπορεί να είναι καλοί ως ομάδα, αλλά όταν μόλις ένας παίκτης σου ξεπερνάει τους 20 πόντους ανά παιχνίδι, υπάρχει θέμα. Η regular season είναι η περίοδος που οι ομάδες νικούν. Τα playoffs είναι η περίοδος που οι stars υπερτερούν. Άμα δεν έχεις παίκτες σε επίπεδο all star που να μπορούν να πάρουν την σκυτάλη σε στιγμές κρίσης και να σε οδηγήσουν στην πηγή, θα καταρρεύσεις. Λαμπρό παράδειγμα οι 60 wins Hawks. Εκτός αυτού, κάτω από την ηγεσία του Popovich δεν νομίζω να ξαναδούμε breakdown του Derozan και όπως είπα και πριν, πλέον ο ένας έχει τον άλλο.

Πρόβλεψη

Όσο καλοί και να είναι οι Denver Nuggets πάντα θεωρούσα ότι στα playoffs μετράει η εμπειρία και το all star δυναμικό. Η ομάδα με τον καλύτερο παίκτη κερδίζει και οι San Antonio Spurs έχουν αυτόν τον παίκτη, ονόματι Demar Derozan. Πολλοί μπορεί να μου πουν πως το γεγονός πως τα «Σπιρούνια» είναι λιγότερο 3 point team από το Denver, αυτό ακριβώς το μειονέκτημα, θα τους οδηγήσει στην ήττα. Οι Nuggets όμως δεν έχουν star που να μπορεί αποδεδειγμένα στην postseason να κάνει θόρυβο, ο Jokic δεν μας έχει δείξει ακόμα κάτι τέτοιο. 

Για μένα τα πρώτα 2 παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αν κάνουν break οι Spurs καλά ξεμπερδέματα και καλή τύχη εύχομαι στο Denver. Αν πάλι οι τελευταίοι νικήσουν θα ανέβει η αυτοπεποίθηση τους, αρά και η απόδοσή τους. Όπως και να έχει προβλέπω ότι το San Antonio θα προκριθεί στα 6 παιχνίδια

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Ο νικητής θα κάνει θόρυβο: Spurs vs Nuggets Preview
Ο νικητής θα κάνει θόρυβο: Spurs vs Nuggets Preview
1ο ντέρμπι και αναλύουμε.
https://4.bp.blogspot.com/-q5Lmh0mApCk/XK-Y4E1tsZI/AAAAAAAAA0c/2LMMKluVDcYBdkCKiGoH0wuxK7OenOd5QCLcBGAs/s640/spurs-vs-nuggets.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-q5Lmh0mApCk/XK-Y4E1tsZI/AAAAAAAAA0c/2LMMKluVDcYBdkCKiGoH0wuxK7OenOd5QCLcBGAs/s72-c/spurs-vs-nuggets.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2019/04/spurs-vs-nuggets-preview.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2019/04/spurs-vs-nuggets-preview.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy