Αναγνώστες

Ευρωλίγκα 2018-19: Ο MVP, o Αμυντικός και ο Clyburn

Οι επιλογές του Ανδρέα Χριστοφόρου για τα βραβεία της σεζόν της Ευρωλίγκας 2018-19.


Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε και οι οκτώ κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης ετοιμάζονται για τις σειρές που θα τους προσφέρουν μια θέση στο F4 της Βιτόρια. Από το 2005, όταν καθιερώθηκε το βραβείο του Πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, δεν έχουμε δει MVP ο οποίος να μην έχει οδηγήσει την ομάδα του στο F4.

Αυτό από μόνο του συνεπάγεται ότι ακόμη και τώρα, είμαστε μια φάση μακριά από την περίοδο επιλογής, με την αποτυχία μιας ομάδας στα πλέι οφ να βγάζει, μέχρι σήμερα, τους παίκτες της εκτός συζήτησης για το κορυφαίο ατομικό βραβείο της σεζόν. Παρ' όλα αυτά, στις παραγράφους και στους πίνακες που ακολουθούν θα παρουσιάσω τις δικές μου επιλογές τόσο για το MVP, όσο και για τα υπόλοιπα ατομικά βραβεία της σεζόν.

Πολυτιμότερος παίκτης (MVP)


Στους πίνακες που ακολουθούν, θα δούμε τους μέσους όρους και τα Player Impact Estimate (PIE) των παικτών στα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε ο καθένας. 
Την επιλογή αυτή την έχουμε μέσω του αρχείου των boxscores, σε αντίθεση με τους συγκεντρωτικούς πίνακες που λαμβάνουν υπόψη τα ομαδικά στατιστικά όλων των παιχνιδιών μιας ομάδας για να υπολογίσουν αυτά τα ποσοστά. 

Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται στην Fenerbahce, την ομάδα που τελείωσε τον μαραθώνιο των 30 παιχνιδιών στη κορυφή της κατάταξης (25-5). Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μεν μεγάλο βάθος, όμως δύο συγκεκριμένοι παίκτες της ηγούνται της όλης προσπάθειας.


Ο Jan Vesely είναι ένας εκ των τεσσάρων παικτών ομάδων που βρίσκονται στα πλέι οφ με διψήφιο PIE στα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκαν (10,5 σε 25 παιχνίδια), έχει όμως πίσω του και τον Κώστα Σλούκα με 9,1 PIE σε 27 αναμετρήσεις να είναι ξεκάθαρα ο δεύτερος παίκτης της Φενέρ σε στατιστική συμβολή. Κάτι που πρέπει να ληφθεί επίσης υπόψη είναι το γεγονός ότι στα παιχνίδια στα οποία ο Τσέχος σέντερ ήταν απών, το σύνολο του Ομπράντοβιτς είχε ρεκόρ 4-1 κάτι που δίνει την εντύπωση ότι η απουσία του δεν ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για ένα τόσο ποιοτικό σύνολο.

Αν δούμε και την λίστα των Win Shares των ομάδων που βρίσκονται στα πλέι οφ, βλέπουμε τον Vesely στη κορυφή της με 4,2 WS και 0,168 WS ανά νίκη, με τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί με 3,8 WS σε δύο επιπλέον παιχνίδια.


Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή του Κώστα Σλούκα είναι αρκετά μεγάλη για να του εξασφαλίσει μια θέση στη πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης, ως έναν εκ των πιο επιδραστικών παικτών της. Αν χωρίσουμε όμως τα στατιστικά των παικτών στις νίκες και στις ήττες της ομάδας τους, βλέπουμε μια κρίσιμη διαφορά όσον αφορά την συζήτηση για τον MVP. Ο Vesely έχει 10,2 PIE σε 21 νίκες και 11.7 PIE σε 4 ήττες, με τον Έλληνα γκαρντ να έχει 9,5 PIE σε 22 νίκες, αλλά το (σχετικά πάντα) χαμηλό 7,5 PIE σε 5 ήττες.

Στην CSKA (24-6) έχουμε συνωστισμό σε στατιστική επίδραση, με τα PIE τριών παικτών να ξεχωρίζουν, αν και σε μια από αυτές τις περιπτώσεις προηγήθηκαν μερικές σεζόν τόσο καλές, που κάνουν τη φετινή αντικείμενο προβληματισμού.


Ο Will Clyburn με την σεζόν που πραγματοποιεί (10,1 PIE σε 29 παιχνίδια) έχει βάλει τον εαυτό του ψηλά τόσο στη λίστα των υποψήφιων MVP όσο και σε αυτή των υποψηφίων για το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς (DPOY). O Nando De Colo δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση φέτος, εξακολουθεί όμως να έχει μια κορυφαία στατιστική γραμμή, που καταλήγει σε 9,6 PIE σε 27 αγώνες, ενώ ο Cory Higgins βάζει γερή υποψηφιότητα για τις κορυφαίες πεντάδες της διοργάνωσης (8,0 PIE σε 26 αγώνες).

Αν δούμε τις επιδόσεις των παικτών σε νίκες και ήττες, οι τρεις τους έχουν:

Will Clyburn - 9,7 PIE σε 24 νίκες και 11,6 PIE σε 5 ήττες
Nando De Colo - 10,0 PIE σε 23 νίκες και 7.8 PIE σε 4 ήττες
Cory Higgins - 9,0 PIE σε 20 νίκες και 4,6 PIE σε 6 ήττες

Ο Will Clyburn είναι σταθερά καλός για την ομάδα του ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, βλέπουμε όμως να έχει πίσω του δύο παίκτες που οι επιδόσεις τους αποτελούν βαρόμετρα για την πορεία του συνόλου του Δημήτρη Ιτούδη, έχοντας σημαντική συγκομιδή στις νικηφόρες αναμετρήσεις. Όπως βλέπουμε και στον πίνακα των Win Shares πιο πάνω, οι τρεις τους έχουν 3,2, 3,2 και 3,1 WS αντίστοιχα.

Η τρίτη ομάδα που ξεχωρίζει στη βαθμολογία είναι η Real (22-8) ως η μόνη άλλη με μονοψήφιο αριθμό χαμένων παιχνιδιών. Στην Μαδρίτη, η απώλεια του Luka Doncic αντιμετωπίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία και μια καλά μοιρασμένη σεζόν σε επίπεδο στατιστικών επιδόσεων.


Το 8,7 PIE του Anthony Randolph σε 29 παιχνίδια τον κάνει να ξεχωρίζει, όμως πέρα από αυτόν έχουμε τους Walter Tavares (7,0 PIE σε 29 αγώνες) και Facundo Campazzo (5.5 PIE σε 29 αγώνες) να τον συνοδεύουν, έχοντας αγωνιστεί επίσης σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Με κάποιες επιπλέον απώλειες σε επίπεδο συμμετοχής, έχουμε επίσης σημαντική συμβολή από τους Gustavo Ayon, Rudy Fernandez και Sergio Llull με 8,6, 6,5 και 6,0 PIE σε 26 παιχνίδια. Με τους Randolph - Ayon - Tavares - Fernandez να έχουν μεταξύ 3,3 και 2,7 WS, δεν βλέπω ένα σύνολο που θα μπορούσε να προβάλει έναν συγκεκριμένο παίκτη ως τον MVP της διοργάνωσης.

Στην Efes, έπρεπε να συμβούν πολλά καλά πράγματα για να καταφέρει να βρεθεί από τη τελευταία θέση της περσινής κανονικής περιόδου με 7 νίκες, στη 4η φετινή θέση, φτάνοντας τις 20 νίκες. Ένα από αυτά ήταν ο ερχομός του Vasilije Micic, ο οποίος με τη φετινή του απόδοση κερδίζει σίγουρα μια γερή υποψηφιότητα για τον πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν. Η προσθήκη όμως που ήταν η πλέον κρίσιμη σε επίπεδο στατιστικής συμβολής ήταν αυτή του Adrien Moerman, ο οποίος παίζοντας σε όλη τη κανονική περίοδο, ηγείται της ομάδας του με 9,1 PIE.

Στη λίστα των WS βλέπουμε συγκεντρωμένους στη κορυφή τους Moerman (3,4) - Simon (3,1) - Dunston (3.0) με 3 ή περισσότερες, αλλά και περισσότερες από 1 σε άμυνα και επίθεση. Αν και αυτή η παρέα των τριών, η προσθήκη του Micic και η προσωπική του επίδοση σε σχέση με άλλους κάνει δύσκολη την επιλογή του Moerman ως MVP της σεζόν, σίγουρα η τόσο μεγάλη στροφή στην πορεία της Εφες θα μπορούσε να συγκινήσει κάποιους έχοντες το δικαίωμα ψήφου και μη.

Ας δούμε όμως τι γίνεται και με στα δικά μας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πάλεψαν μέχρι το τέλος για μια θέση στα πλέι οφ, με τους πράσινους τελικά να τα καταφέρνουν. Αν δούμε τη σεζόν στο σύνολο της, η απόσταση του Νικ Καλάθη (10,7 PIE σε 30 παιχνίδια) από τους συμπαίκτες του βγάζει μάτι.


Απομονώνοντας τα παιχνίδια 15-30, βλέπουμε ότι οι Παπαπέτρου (7,8 PIE) και Thomas (6,9 PIE) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στην περίοδο Πιτίνο, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να ανεβάζει επίσης την επίδοση του σε 13,3 PIE σε αυτά τα 16 παιχνίδια, οδηγώντας την ομάδα του σε ρεκόρ 10-6.


Δυστυχώς όμως, η σεζόν αποτελείται από 30 παιχνίδια και η όποια αρνητική επίδραση είχε η παρουσία του Xavi Pascual στο παιχνίδι του Καλάθη και του Παναθηναϊκού μάλλον θα απασχολήσει περισσότερο στην επιλογή για τον Προπονητή της χρονιάς παρά σε αυτή για τον MVP. Υπάρχει όμως και η εικόνα του Νικ στις νίκες και στις ήττες των πρασίνων. Συνολικά στη σεζόν, είχε 14,2 PIE στις νίκες και μόλις 6,3 PIE στις ήττες, κάτι που δείχνει ότι δεν είναι μόνο ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του αλλά και το μεγαλύτερο βαρόμετρο της απόδοσης της. Αυτή η εικόνα όμως είναι αντίθετη αυτής βασικών υποψηφίων καλύτερων ομάδων, όπως οι Vesely και Clyburn.

O Nikola Milutinov μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ο πιο άτυχος κορυφαίος παίκτης της σεζόν. Ο Σέντερ του Ολυμπιακού τελείωσε στη κορυφή της λίστας των Win Shares με 4,3, κάτι που αποτελεί και την κορυφαία επίδοση σε μια σεζόν από παίκτη του Ολυμπιακού. To πόσο μόνο άφησαν τον ψηλό των ερυθρολεύκων οι απώλειες των Βασίλη Σπανούλη και Janis Strelnieks φαίνεται καθαρά στον πίνακα που ακολουθεί.


Ο Milutinov τελείωσε την σεζόν έχοντας 0,285 WS ανά νίκη του Ολυμπιακού. Ο μόνος παίκτης της φετινής διοργάνωσης με μεγαλύτερο λόγο WS/TMW ήταν ο Jeremy Evans, o οποίος τελείωσε τη σεζόν με σχεδόν 2 WS ως μέλος της Darussafaka, ομάδας 5 νικών.

Βλέποντας την μέχρι τώρα εικόνα των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης και την ομαδική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, θα επέλεγα τον Jan Vesely ως τον MVP της σεζόν. Η πορεία των πλέι οφ θα μας δώσει τις τελευταίες πληροφορίες που χρειαζόμαστε.


Αμυντικός της χρονιάς (DPOY)

Βλέποντας τα ratings των οκτώ ομάδων που προκρίθηκαν στα πλέι οφ, παρατηρούμε ότι οι Barcelona (111.3) και Παναθηναϊκός (110.2) έχουν μικρότερα Offensive Ratings από τον μέσο όρο της διοργάνωσης (112.7). 


Στην άλλη πλευρά του παρκέ, όλες οι ομάδες είναι πάνω από τον μέσο όρο, με τις Real και Barcelona (107,6) να έχουν το καλύτερο Defensive Rating της κανονικής περιόδου και την Anadolu Efes (111,9) να είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στον μέσο όρο της διοργάνωσης.


O Walter Tavares είναι ο κορυφαίος της Real με 1,6 από τις συνολικά 11,5 DWS που αποδόθηκαν σε παίκτες της ομάδας. Όπως βλέπουμε όμως δεν είναι καθόλου μόνος.


Οι Μαδριλένοι έχουν 5 διαφορετικούς παίκτες που έχουν φτάσει σε τουλάχιστον 1 DWS, δείχνοντας ότι και σε αυτή την πλευρά η επιτυχία είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Η θέση της ομάδας, του ίδιου του παίκτη αλλά και το γεγονός ότι από την σεζόν 2012-13 όταν αυξήθηκαν τα παιχνίδια, πέντε από τους έξι αμυντικούς της σεζόν ήταν Σέντερ, δίνει μια επιπλέον ελπίδα στον ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι ότι θα είναι αυτός που θα κερδίσει την ψήφο των προπονητών για το DPOY. Παρόμοιες λίστες έχουν και οι BarcelonaFenerbahce και Baskonia με τους Chris Singleton (1,7 DWS από 11,6), Jan Vesely (1,5 DWS από 9,9) και Vincent Poirier (1,6 DWS από 9,7) αντίστοιχα να ηγούνται των ομάδων τους.

Ένας άλλος βασικός υποψήφιος για το βραβείο του Αμυντικού της σεζόν είναι ο Will Clyburn, ο οποίος φέτος φαίνεται να κολλάει με όλα. Η οδός όμως που τον οδηγεί στις κορυφαίες επιλογές για το DPOY είναι διαφορετική. Είναι με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός μιας ομάδας που η άμυνα της είναι μεν άνω του μετρίου αλλά όχι κορυφαία.


Αυτό φαίνεται και στις DWS των παικτών της CSKA, με εφτά παίκτες να έχουν από 0,6 ως 0,9 αμυντικές προσωπικές νίκες και τον Clyburn να ξεχωρίζει στην κορυφή με 1,5 από τις μόλις 8,6 DWS που έχουν αποδοθεί στους παίκτες της ομάδας της Μόσχας. Παρόμοια μορφή έχει και η λίστα της Zalgiris, με τον Brandon Davies (1,5 DWS από 9,1) να την οδηγεί ενώ και ο Adrien Moerman (1,6 DWS από 8,1) ξεχωρίζει για την Anadolu Efes έχοντας πίσω του τους Bryant Dunston και Krunoslav Simon.

Ξέχασα κάποιον ή μήπως αφησα το καλό για το τέλος;


Με την έλευση του Rick Pitino, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τα 108,4 Ortg - 110.6 Drtg των πρώτων 14 αγώνων έγιναν 111,8 - 107,0 μετά την έλευση του Αμερικανού προπονητή. Τα ratings είναι αποτέλεσμα της αλλαγής των επιθετικών προτεραιοτήτων των πρασίνων απ' τη μια, απ΄την άλλη δείχνουν πόσο πολύ βοήθησε η βελτίωση της άμυνας, την επίθεση.

Στους παίκτες του Παναθηναϊκού αποδώθηκαν συνολικά 4,9 OWS και 10,7 DWS με τον ηγέτη της ομάδας, Νικ Καλάθη, να έχει -0,5 OWS και 2.0 DWS. Όταν ο Pitino πάτησε το πόδι του στο παρκέ του ΟΑΚΑ για την πρώτη του προπόνηση, τα αντίστοιχα νούμερα του Νικ ήταν -1,0 OWS και 0,8 DWS. H πολύ καλή άμυνα του Νικ (4ος σε DWS μέχρι τότε), δεν ήταν αρκετή για να καλύψει την πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα του στην εκτέλεση (τελευταίος στη διοργάνωση σε OWS).

Ο Παναθηναϊκός έχει την 3η καλύτερη άμυνα ανά 100 κατοχές με 108.7 Drtg, έχοντας ως πολύτιμα κομμάτια στην ομαδική άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ τους Παπαπέτρου, Gist και Thomas αλλά οι 2,0 DWS του Καλάθη, με τις οποίες ηγείται της Ευρωλίγκας δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια ήταν η πλέον βασική μονάδα ενός συνόλου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ λόγω της άμυνας του.

Με βάση τους υπολογισμούς των ατομικών Defensive Ratings, ο Καλάθης είναι με διαφορά πρώτος σε αριθμό αντιμετωπισμένων αμυντικών κατοχών (335) μεταξύ παικτών με τουλάχιστον 49 Stop% (το κατώτερο ποσοστό παίκτη που έχει ψηφιστεί ως DPOY).


Αν πάλι ταξινομήσουμε αυτή τη λίστα προς Stop% και περιορίσουμε τον αριθμό των αντίπαλων κατοχών σε τουλάχιστον 150, βλέπουμε ότι από όλους τους παίκτες στους οποίους αναφερθήκαμε πιο πάνω, ο κορυφαίος είναι ο Walter Tavares της Real με 64,7 Stop%.


Όμως πάνω από τον Tavares θα βρείτε και τον λόγο για τον οποίο δεν θα έδινα το DPOY σε αυτόν. Ο Gustavo Ayon είναι άλλος ένας κρίσιμος ψηλός στην όλη αμυντική λειτουργία και στην ικανότητα εξασφάλισης των ριμπάουντ για την Real και αυτό επηρεάζει την υποψηφιότητα του πρώτου. Αν υπάρχει στην όλη συζήτηση ένα "πρέπει" που θέλει το DPOY να πάει σε παίκτη κορυφαίας ομάδας, τότε η επιλογή μου θα ήταν ο Will Clyburn. Αν όμως μιλήσουμε για τη μεγαλύτερη επιρροή στην επιτυχία ενός συνόλου μέσω της άμυνας τότε δεν βλέπω κάποιον άλλο υποψήφιο να το αξίζει περισσότερο από τον Νικ Καλάθη. Πάντως οι επιλογές (σε επίπεδο θέσης) του πρόσφατου παρελθόντος, καθιστούν φαβορί τους πρώτους δύο και αουτσάιντερ των γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Καλύτερος νέος παίκτης (RS)


Ρίχνοντας μια ματιά στις αξιολογήσεις των παικτών που είναι ηλικιακά σε θέση να διεκδικήσουν την διάκριση του Rising Star της φετινής Ευρωλίγκας, η πρώτη σκέψη που περνά απ' το μυαλό μου είναι ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η σεζόν του Γιώργου Παπαγιάννη. Τελικά τη 15η αγωνιστική η Ευρωλίγκα εκτός από τον Rick Pitino, που θα βοηθούσε στη βελτίωση και προώθηση του Παπαγιάννη, υποδέχθηκε και ένα θηρίο με τη φανέλα της Buducnost. Και το όνομα αυτού Goga Bitadze. Συγκρίνοντας τον Γεωργιανό ψηλό με τους κατόχους του Rising Star βλέπουμε ότι είναι 4ος μεταξύ τους σε μέσο όρο αξιολόγησης με 16,31 PIR σε 13 παιχνίδια και 2ος ανάμεσα στις δύο σεζόν του Luka Doncic (οι οποίες βέβαια είναι και οι δύο άνω των 30 αγώνων) με αξιολόγηση 18,86 PIR ανα 28 λεπτά συμμετοχής. Δεν νομίζω ότι χωράει συζήτηση για το αν του αξίζει αυτή η διάκριση.

 Πιο βελτιωμένος παίκτης (MIP)

Μια καλή επιλογή για τη διάκριση του πιο βελτιωμένου παίκτη θα ήταν ο Vasilije Micic στον οποίο είχαμε αναφερθεί και παραπάνω, όταν συζητούσαμε για την κατακόρυφη βελτίωση της Efes. Μιλώντας όμως για κατακόρυφη βελτίωση, δύσκολα θα βρει κάποιος μεγαλύτερη από αυτή του Luca Vildoza της Baskonia.


O Vildoza στη δεύτερη του σεζόν στην Ευρωλίγκα, άδραξε την ευκαιρία μετά τη φυγή του Rodrigue Beaubois και σε 6 περισσότερα παιχνίδια ανέβασε τον μέσο όρο συμμετοχής του κατά +9,3 λεπτά και την αξιολόγηση του από 8,32 σε 12,87 PIR ανά 28 λεπτά συμμετοχής. Με το ρεκόρ της Baskonia να παραμένει περίπου ίδιο (από 16-14 πέρσι σε 15-15 φέτος) ο Vildoza ανέβασε τις Win Shares του από 0,16 με 0,010 WS/TMW σε 2,34 με 0,156 WS/TMW.

Προπονητής της χρονιάς (COY)

Να αδικήσεις τον Sarunas Jasikevicius; Ή να αδικήσεις τον Rick Pitino; 

Οι δύο προπονητές κατάφεραν με ένα επιτυχημένο τρίτο κομμάτι της σεζόν να βάλουν τις ομάδες τους στα πλέι οφ. Η Zalgiris τελείωσε τα τελευταία 10 παιχνίδια της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 7-3 και έξι συνεχόμενες νίκες στο τέλος και ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 8-2 και ένα δικό του σερί έξι νικών μέσα σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Κώστας Καλογερόπουλος είχε αναφερθεί σε δημοσίευση του μετά τα έντεκα πρώτα παιχνίδια του Pitino στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην στροφή στις επιθετικές επιλογές και αυτό, ως μια σοβαρή αλλαγή προπονητικής φύσης, στρέφει τη δική μου προσοχή προς τον Αμερικάνο προπονητή. Επίσης οι εντός απώλειες της Ζαλγκίρις στα πρώτα πέντε παιχνίδια της στο Κάουνας, είναι κάτι που θα έπρεπε να χρεωθεί και στον προπονητή της.

Περίληψη επιλογών και καλύτερες πεντάδες της Ευρωλίγκας

Εδώ απομονώνω τις επιλογές μου για τα φετινά βραβεία από πίνακες, συνδέσμους και άλλους περισπασμούς:

Πολυτιμότερος παίκτης (MVP): Jan Vesely - Fenerbahce
Αμυντικός της χρονιάς (DPOY): Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός
Καλύτερος νέος παίκτης (RS): Goga Bitadze - Buducnost
Πιο βελτιωμένος παίκτης (MIP): Luca Vildoza - Baskonia
Προπονητής της χρονιάς (COY): Rick Pitino - Παναθηναϊκός

1η πεντάδα Euroleague
Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός
Κώστας Σλούκας - Fenerbahce
Will Clyburn - CSKA Moscow
Anthony Randolph - Real Madrid
Jan Vesely - Fenerbahce

2η πεντάδα Euroleague
Mike James - Olimpia Milano
Cory Higgins - CSKA Moscow
Adrien Moerman - Anadolu Efes
Brandon Davies - Zalgiris
Nikola Milutinov - Olympiacos

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,794,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,26,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,485,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,64,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,84,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,28,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,433,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,45,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,6,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,68,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,117,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,5,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,768,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Ευρωλίγκα 2018-19: Ο MVP, o Αμυντικός και ο Clyburn
Ευρωλίγκα 2018-19: Ο MVP, o Αμυντικός και ο Clyburn
Οι επιλογές του Ανδρέα Χριστοφόρου για τα βραβεία της σεζόν της Ευρωλίγκας 2018-19.
https://1.bp.blogspot.com/-ZJqDgbabKiI/XKyheob_cBI/AAAAAAAAF9s/Vi5M_RPUqMcGPgHGk3wPeloKGfJy5kX5gCLcBGAs/s640/EUROLEAGUE%2BAWARDS%2B2018-19%2BPIC.png
https://1.bp.blogspot.com/-ZJqDgbabKiI/XKyheob_cBI/AAAAAAAAF9s/Vi5M_RPUqMcGPgHGk3wPeloKGfJy5kX5gCLcBGAs/s72-c/EUROLEAGUE%2BAWARDS%2B2018-19%2BPIC.png
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2019/04/2018-19-mvp-o-clyburn.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2019/04/2018-19-mvp-o-clyburn.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy