Αναγνώστες

Απλοποίηση της Εξίσωσης

Μία νίκη (91-87 την Μπασκόνια) και μία ήττα (94-78 από την Ρεάλ) περιλάμβανε αυτή η «διαβολοβδομάδα» για τον Ολυμπιακό. Σημειώσεις και παρατηρήσεις από ΣΕΦ και Μαδρίτη.


Μια ακόμη «διαβολοβδομάδα» είναι παρελθόν και ο Ολυμπιακός φαίνεται να βγαίνει αλώβητος, με υποσκάπτοντες βέβαια προβληματισμούς. Άλλωστε, η «ξαφνική» απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ (ανακοινώθηκε μεσημέρι Τρίτης) από τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό και έβγαλε στη ...φόρα πολλές από τις παθογένειες του ερυθρόλευκου συνόλου. Στο πλαίσιο αυτό, η νίκη επί της Μπασκόνια (ειδικά με τον τρόπο που ήρθε) και η αξιοπρεπής εμφάνιση (στους περισσότερους τομείς) στη Μαδρίτη αφήνουν τους Πειραιώτες αγωνιστικά εν μέρει ικανοποιημένους. Και παρόλο που από θέμα αποτελεσμάτων, ο Ολυμπιακός δεν ...κάηκε, οι δύο ισπανικές μάχες μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα ευεργετικές ως προς το «τακτικό» μονοπάτι που έχουν να διαβούν οι ερυθρόλευκοι στο μέλλον. Χωρίς να χρονοτριβούμε άλλο, ας παραθέσουμε κάποιες σκόρπιες σκέψεις από αυτή την εβδομάδα.Η ανακοίνωση της απουσίας του Μιλουτίνοφ, η αλήθεια είναι πως έπιασε απροετοίμαστο το σύνολο του Μπλατ. Λογικό σε ένα βαθμό, μιας και ο Σέρβος ψηλός αποτελεί βαρόμετρο της ομάδας στις δυο πλευρές του παρκέ. Και δεν αναφερόμαστε στα πασιφανή, όπως είναι η πλούσια στατιστική του (10.9 πόντοι, 8.4 ριμπάουντ, 19.39 PIR μ.ο.), αλλά κυρίως στο τεράστιο impact που έχει μέσα στο παρκέ. Στο ματς της Τρίτης απέναντι στους Βάσκους, η ρακέτα του Ολυμπιακού έμοιαζε απελπιστικά άδεια... Poirier και Voightmann έκαναν πάρτυ μέσα στο ζωγραφιστό, ενώ ειδικά ο Γερμανός ψηλός ...έριξε και τα σουτάκια του από μακριά. Το τελευταίο το αναφέρουμε, διότι π.χ. στην περίπτωση του LeDay, είναι ορθό επιχείρημα η έλλειψη ύψους και αναστήματος. Αλλά η δυσκολία να «τραβηχτεί» και μακριά από το καλάθι για μένα τακτικά είναι αδικαιολόγητη. Θα αναφερθούμε και παρακάτω στον Αμερικανό.

Όπως είναι κατανοητό σε αυτό το σημείο, η εύκολη λύση θα ήταν να αποδώσουμε την κακή εμφάνιση απέναντι στην Μπασκόνια, αποκλειστικά στον Μιλουτίνοφ. Προσωπικά το βλέπω λίγο διαφορετικά. Διότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι «ξεγυμνώθηκε» η αδυναμία του Ολυμπιακού στην περιφερειακή άμυνα. Βλέπετε ο Νίκολα, λόγω του εξαιρετικού του footwork και του αναστήματός του καλύπτει πολλές από τις αδυναμίες των guard στην άμυνα, μέσω των αλλαγών. Με άλλα λόγια το να χάσεις μερικά ριμπάουντ ή να δεχθείς παραπάνω πόντους στο post, όταν δεν έχει ψηλούς, έχει λογική. Αλλά οι συνεχόμενες χαμένες μάχες των κοντών στο «ένας εναντίον ενός» δεν έχουν να κάνουν με αυτό. Η αθλητικότητα και η aggresive αμυντική λειτουργία, άλλωστε είναι κάτι που έχουμε επισημάνει από τις πρώτες αγωνιστικές.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Σέρβο, βέβαια, καλό είναι να τονιστεί το εξής. Για μια ομάδα top επιπέδου (στις οποίες επιθυμούν και προσπαθούν να βρίσκονται οι Πειραιώτες) δεν νοείται να έρχεται ...η συντέλεια του κόσμου από μια και μόνο απουσία, ΟΠΟΙΑ και αν είναι αυτή. Βλέποντας τον αγώνα με τους Βάσκους προσπαθούσα να θυμηθώ κάποιο παιχνίδι, στο οποίο η απουσία ενός να άσκησε τόσο μεγάλη επιρροή (και στο pre-game, αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα) στο σύνολο. Και το μυαλό μου πήγε σε ένα παιχνίδι στο Nancy για την Regular Season της σεζόν 2011-2012. Τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης και ο Ολυμπιακός (λίγους μήνες πριν τον θρίαμβο της Πόλης) έπαιζε την ...ζωή του στη διοργάνωση, χωρίς τον μεγάλο του ηγέτη Βασίλη Σπανούλη. Θυμάμαι λοιπόν μια κατάσταση όμοια με τώρα. Την ομάδα δηλαδή να παρουσιάζεται σαν άλλο σύνολο μέσα στο παρκέ (άλλες σταθερές, άλλες τοποθετήσεις κλπ). Διαφορετικές οι συνθήκες τότε βέβαια (δεν είχαν έρθει ακόμη Law και Dorsey, η ομάδα τότε άρχιζε να δίνει ρόλο στον ελληνικό κορμό κλπ), αλλά η σύντομη αυτή ιστοριούλα μας δείχνει κάτι... Ότι για πρώτη φορά στην «Σπανούλη-εποχή», ο Ολυμπιακός τρέφει τόσο μεγάλη αγωνιστική εξάρτηση από κάποια άλλη μονάδα του.


Προσωπικά πάντα θεωρούσα, ότι στις ομάδες που είναι νικήτριες το τρίπτυχο «οργανισμός-πάγκος-παίκτες» είναι ένα δυναμικό φαινόμενο. Οι παίκτες είναι εκείνοι που παίζουν του παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα η προπονητική επιρροή είναι τέτοια, που οι αυτοματισμοί και το παραγωγικό αποτέλεσμα βγαίνουν μέσα από το σύστημα. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν περιμένουμε καμία ομάδα να παρουσιασθεί ίδια, όταν έχει απουσίες (χαρακτηριστικό παράδειγμα η περσινή Ρεάλ). Απλώς η απουσία μιας μονάδας δεν αποτελεί απόλυτη δικαιολογία. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και η Μπασκόνια αγωνίστηκε χωρίς Shengelia και Granger... Ή ότι στον πρώτο γύρο, η Ρεάλ ήρθε στο ΣΕΦ με μισή ομάδα και έχασε το «διπλό» στις λεπτομέρειες.

Την άποψή μου για τον coach Μπλατ την έχω θέσει πολλάκις και με πολλές αφορμές. Σαν πρώτα βιώματα στην ομάδα (αφήνω απ'έξω το «πλούσιο» παρελθόν του) τον θεωρώ ικανότατο coach με πολλές ιδέες, σοβαρότητα και τεράστια επιρροή στο σύνολό του αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Με άλλα λόγια τον θεωρώ ικανότατο «manager». Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει να κάνει στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά τα κενά στον «άσσο» και στο «5» είναι εμφανή και πρέπει να καλυφθούν, αν θέλει η ομάδα να χτυπήσει το top 3 ή ακόμα πιο πριν να έχει σοβαρές πιθανότητες με μειονέκτημα έδρας στα playoffs.

Από τον αγώνα της Τρίτης ας κρατήσουμε μερικές ακόμη σημειώσεις. Αρχικά, θεωρώ σημαντικό ότι το mentalite της ομάδας έχει γυρίσει στα «παλιά επίπεδα». Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παράτησε ένα ματς, το οποίο για όσους το παρακολουθούσαν έδειχνε «καραμπινάτο» διπλό είναι σημαντικό, μιας και πέρσι αυτή η νοοτροπία είχε φανεί να χάνεται. Και αυτό το πιστώνονται όλοι, προπονητικό team και παίκτες.


Κατά τα άλλα το παιχνίδι το πήραν οι Πειραιώτες για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον ο Μπλατ έδωσε εντολή στον LeDay να παίξει με πρόσωπο στο καλάθι (στο α' ημίχρονο πάλευε ανεπιτυχώς με πλάτη ...ανάμεσα στα θηρία). Έτσι, ο Αμερικανός βρήκε ψυχολογία και ο Ολυμπιακός σκορ. Από την άλλη παρακολουθήσαμε «βραδιά καριέρας» από τον Παπανικολάου. Για την άμυνά του και την επιρροή που έχει τα έχουμε πει από το καλοκαίρι. Ας δώσουμε έμφαση λίγο στο βασικό στατιστικό: 7/8 τρίποντα. Στέκομαι στα δυο τελευταία (το πρώτο που πήγε το ματς στην παράταση και το δεύτερο που απλώς «σκότωσε» τους Βάσκους) και μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό: «κουφά». Και αυτό, γιατί ο «Παπ» εκτέλεσε μετά από ντρίπλα και χωρίς ισορροπία. 

Παρατηρώ τις εμφανίσεις του Έλληνα forward φέτος και για κάποιο λόγο με πιάνουν οι συγκρίσεις με το παρελθόν. Δεύτερη σύντομη ιστοριούλα λοιπόν. Ενθυμούμενος την σεζόν 2012-2013 (η καλύτερη του Παπανικολάου με τα ερυθρόλευκα, με ποσοστό στα τρίποντα που άγγιζε το 45-50 %), δύο ματς μου έχουν μείνει. Η εμφάνισή του στο ΣΕΦ απέναντι στη Χίμκι (έδωσε το εισιτήριο για τα playoffs) και μια μεγαλοπρεπής εμφάνιση στο Μιλάνο. Σε εκείνη την βραδιά του Μιλάνου λοιπόν, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός και ο Κώστας μαζί παρουσίασαν την επιτομή των hypes εκείνης της περιόδου. Και ξέρετε τι θυμάμαι από τον Παπανικολάου; Τεράστια δύναμη στα πόδια (με ό,τι συνεπάγεται στην άμυνα, το transition κλπ), αλλά και ικανότατους συμπαίκτες να ανοίγουν τους χώρους, ώστε εκείνος να εκτελέσει από μακριά. Άλλωστε ο «Παπ» είναι «σουτέρ θέσης», δεν εκτελεί δηλαδή μετά από ντρίπλα. Και σε σύνδεση με το σήμερα, αν και θεωρώ πως έχει χάσει την αθλητικότητα του παρελθόντος, οι πιο παραγωγικές συνθήκες που εμφανίζει ο Ολυμπιακός του Μπλατ του δίνουν τους χώρους που χρειάζεται. Και αυτόματα την ψυχολογία για να βάλει και τα «τρελά» σουτ.Έχοντας αυτά κατά νου, μεταφερόμαστε στο ματς της Πέμπτης. Νομίζω η δήλωση του Μπλατ μεταφέρει όλο το κλίμα του παιχνιδιού: «Κάποιες φορές πας στο γήπεδο και ξέρεις πως δεν θα κερδίσεις». «Σκλήρή» δήλωση, αλλά απόλυτα ρεαλιστική. Διότι με τα δεδομένα που πήγε να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο «Wizink Center» δεν υπήρχε τρόπος με αυστηρά μπασκετικά κριτήρια να κερδίσει το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε ότι οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με 13/25 δίποντα, 6/12 τρίποντα, 13 ασίστ και μόλις 3 λάθη. Αν κάποιος δεν είχε παρακολουθήσει το ματς, θα πανηγύριζε μάλλον για ..έτοιμο διπλό. Και όμως, οι Πειραιώτες βρίσκονταν πίσω με 8 πόντους. Γιατί αυτό; Διότι πολύ απλά η Ρεάλ ήταν επιθετικά ακόμη καλύτερη. Τρομερή ευστοχία από μακριά, αυτοματισμοί για σεμινάριο και ένα «καλοκουρδιμένο σύνολο» με ρόστερ «Λερναία Ύδρα». Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, όταν (όπως προείπαμε) στο ΣΕΦ οι Μαδριλένοι πήγαν να «πάρουν» το ματς με μισή ομάδα. Η συνολική αίσθηση που έμενε στον θεατή από την μάχη της Πέμπτης είναι ότι και ...άλλα 40 λεπτά να έπαιζαν, η Ρεάλ δεν έχανε. Και αυτό διότι η ομάδα του Λάσο μπορούσε να αλλάξει τον ρυθμό, οποιαδήποτε στιγμή ήθελε. Ακόμη και όταν οι ερυθρόλευκοι έριξαν κάπως τον ρυθμό των Ισπανών (18-17 τον επιμέρους σκορ), δεν κατάφεραν να πλησιάσουν. Και αυτό γιατί ο μειωμένος ρυθμός προήλθε από την ταυτόχρονη «απενεργοποίηση» του δικούς του επιθετικού οίστρου. Για να το πούμε πιο απλά... Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κερδίσει στη Μαδρίτη παίζοντας ...μπάσκετ, αντί για «κλεφτοπόλεμο» και όταν προσπάθησε να «σκληρύνει», μείωσε και τα δικά του παραγωγικά hypes.

Ας κρατήσουμε και εδώ όμως μερικές σημειώσεις στο μπλοκάκι. Καταρχήν τρομερή εμφάνιση από τον Σπανούλη. Δεν ξέρω αν ήταν φρέσκος από το παιχνίδι της Τρίτης (θα επανέλθουμε σε αυτό), αλλά σίγουρα εμφανίστηκε με τεράστια ενέργεια στην επίθεση. Και οι 11 ασίστ του ήταν ουσιαστικά «πάρε-βάλε» (τόσο pick n' roll είχαμε καιρό να δούμε από τον Ολυμπιακό), ενώ και εκτελεστικά μου θύμισε τον «MVP» εαυτό του. Παρακάτω...


Τα έχετε ήδη διαβάσει παντού, αλλά δεν γίνεται να μην πούμε κάτι και για τον Μπόγρη. Με τα τελειώματά του (αν και του λείπει ύψος για «5άρι»), έδειξε ότι,παίρνοντας χρόνο στο παρκέ μπορεί αν μη τι άλλο να είναι χρήσιμος. Να σημειωθεί ότι ο Μπόγρης ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παίκτης του Ολυμπιακού την Πέμπτη με θετικό +/- στους επιμέρους πόντους για όσο βρισκόταν στο παρκέ (+5, ενώ επόμενος ο Παπανικολάου με -1). Και μια ακόμη τακτική σημείωση για τον Έλληνα σέντερ. Μιας και ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε με τέτοιες αρμοδιότητες, έχω να παρατηρήσω το εξής. Ο Μπόγρης, από τον τρόπο που παίζει, φαίνεται να έχει αρκετά υψηλό μπασκετικό perception. Έχει δηλαδή καλή αίσθηση του χώρου, της κίνησης των συμπαικτών του και του συστήματος. Πολλές καλά οργανωμένες επιθέσεις προήλθαν από δικές του σωστές και γρήγορες πάσες και τοποθετήσεις. Ίσως αυτό αποδεικνύει, γιατί ο Μπλατ τον εκθειάζει στις συνεντεύξεις τύπου (σε κάποιες δηλώσεις του είχε πει μάλιστα ότι «πιάνει» πρώτος από όλους τα συστήματα).

Επίσης εκπληκτικό στατιστικό οι 22-20 ασίστ, καθώς και τα μόλις 5 συνολικά λάθη στο ημίχρονο. Όταν σε ένα ημίχρονο έχουν μπει 100 πόντοι με μόλις 5 λάθη (και χωρίς καθαρό transition) καταλαβαίνουμε για τι αγώνα μιλάμε (ο ορισμός του αποδοτικού «set» παιχνιδιού). Σημαντικό παράσημο και η «νίκη» του Ολυμπιακού στα ριμπάουντ (25-27). Όταν μιλάμε για match-ups Tavares-Ayon απέναντι σε LeDay-Μπόγρη, καταλαβαίνουμε ότι τουλάχιστον οι ερυθρόλευκοι μπήκαν συγκεντρωμένοι και με καλά «block outs». Και στο ματς της Τρίτης άλλωστε, στο διάστημα της ερυθρόλευκης ανατροπής, ένα από αυτά που άλλαξαν ήταν ότι και οι 5 παίκτες πήγαιναν στο ριμπάουντ...

Πάντως, κάτω από τις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν με την απουσία του Μιλουτίνοφ και την μάχη με μια από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας, οι ερυθρόλευκοι είχαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μια «ηχηρή σφαλιάρα». Βίωσαν δηλαδή το παιχνίδι, που όσο και να προσπάθησαν δεν κατάφεραν στιγμή να αλλάξουν το momentum. Και αυτό δεν οφείλεται σε μια και μόνο απουσία. Απλώς στην παρούσα φάση δεν είχαν την ποιότητα και το βάθος πάγκου για να το κάνουν. Προσωπικά μου άρεσε η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ακόμη και στα μετόπισθεν, πολλά καλάθια που δέχθηκαν οι Πειραιώτες ήταν με ένα χέρι δίπλα στον παίκτη και αυτό είναι θετικό.


Απλώς εκεί είναι η διαφορά. Ότι η Ρεάλ είχε έναν Ράντολφ να τα βάζει με χέρι πάνω του και ένα Καμπάτσο (τρομερός φέτος) να γυροφέρνει όλη την ερυθρόλευκη άμυνα. Στο πλαίσιο αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση που χρησιμοποιήθηκε τόσο λίγο ο Τουπάν. Όντας ξεκούραστος, αφού ούτε την Τρίτη αγωνίστηκε πολύ, και με τον Ολυμπιακό να «πασχίζει» για μια άμυνα, πιστεύω ο Γάλλος θα μπορούσε να βγάλει περισσότερη ένταση πάνω στα αντίπαλα guard. Και για παράδειγμα στην Μπασκόνια είχαμε σε τρομερή μέρα τον Παπανικολάου. Στη Μαδρίτη όμως μας κάνει εντύπωση που ο Μπλατ δεν άνοιξε το rotation (ούτε Βεζένκοφ και Τίμα πήραν σημαντικό χρόνο). Κομβικό ακόμη στοιχείο ότι οι ερυθρόλευκοι έδειξαν να «ζορίζονται» στα early plays των Μαδριλένων. Σημαντικό να δούμε βελτίωση εκεί στο μέλλον, καθώς η αναχαίτιση αυτού του χαρακτηριστικού θα βοηθάει και τον Ολυμπιακό να φέρνει τον ρυθμό στα μέτρα του.

Σημειώσεις στο μπλοκάκι

Πάμε και σε κάποια συνολικά σχόλια. Ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη. Απέναντι στην Ρεάλ είδαμε τους ξένους speaker να εκθειάζουν τις κινήσεις του με το αριστερό χέρι. Ο Γιώργος διανύει φέτος ίσως την καλύτερή του σεζόν με τα ερυθρόλευκα και όταν αυτό συμβαίνει στα 34 κάτι δείχνει... Ό,τι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ταλέντο και συγκυρίες, αλλά και σκληρή δουλειά.


Με αφορμή τα 11 λεπτά του Σπανούλη απέναντι στην Μπασκόνια, ας κάνουμε ένα ακόμη σχόλιο για το usage του. Ουσιαστικά θα επαναλάβουμε αυτό που είπαμε, μετά το ματς με την Φενέρ, καθώς και μετά τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πολύ σωστή την λογική του απογαλακτισμού από τον αρχηγό. Όπως και τον τρόπο, με τον οποίο ο Μπλατ αντιμετωπίζει το όλο θέμα εξωαγωνιστικά (στις δηλώσεις του κλπ). Απλώς είμαι της άποψης ότι ο Σπανούλης σε πολλά ματς χρειάζεται να βρίσκεται μέσα στο τέλος. Και όπως έχουμε ξαναπεί η ύπαρξη του Σπανούλη δεν συνεπάγεται αναγκαστικά isolation και σκοτωμένο τρίποντο (το είδαμε πέρσι κατά κόρον). Και αυτό, διότι και μόνο η παρουσία του στο παρκέ μπορεί να «γεννήσει» χώρο και προσωπική φάση σε κάποιον συμπαίκτη του (για παράδειγμα έπειτα από ένα πιθανό «double team» πάνω του). Επίσης είναι άτοπο να περιμένουμε από έναν αθλητή 36 χρονών να αποκτήσει ρυθμούς 26χρονου παίζοντας σκόρπια λεπτά. Επομένως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Καλώς βγαίνει όταν δεν παίζει καλά, κακώς πολλές φορές επιμένει ο προπονητής τόσο πολύ σε αυτό.

Με αφορμή, επίσης, τους 0(!) πόντους του Μάντζαρη σε 38' συνολικά αυτή την εβδομάδα, ας κάνουμε και εδώ ένα σχόλιο. Αρχικά είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας guard σταθεροποιεί την απόδοσή του τον τελευταίο καιρό και βρίσκει θέση στο rotation. Άλλωστε, μέσω της αμυντικής του προσήλωσης και του δημιουργικού κομματιού συνήθως είναι χρήσιμος. Παρόλα αυτά ένα στοιχείο είναι που τον πηγαίνει ακόμη πίσω. Η έλλειψη επιθετικότητας. Και δεν εννοούμε να παίρνει 10 σουτ σε κάθε ματς. Εννοούμε να κάνει την αντίπαλη άμυνα να αισθάνεται ευάλωτη, να νιώθει απειλή. Είναι «άσχημο» για την ερυθρόλευκη επίθεση να αγωνίζεται σε συνθήκες ...4 παικτών (από άποψη επιθετικών λύσεων), γιατί αυτό «χαλάει» και το παιχνίδι των συμπαικτών του (για παράδειγμα κλείνουν οι χώροι). Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Μάντζαρης έχει σκοράρει μόλις σε 3(!) από τις 16 εμφανίσεις του φέτος στην Euroleague...

Έχοντας πολλές παραστάσεις και από τον LeDay αυτή την εβδομάδα, ας αφήσουμε και εδώ ένα συνολικό συμπέρασμα. Θεωρώ πως ο Zach από θέμα ρεπερτορίου και ικανότητας είναι ο ικανότερος επιθετικά undersized ψηλός της εποχής Αγγελόπουλων. Έχει αθλητικότητα, παίζει με πρόσωπο και μπορεί εύκολα να πάρει επαφές. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δουλέψει πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Σύμφωνοι δεν είναι center. Ακόμη και τότε όμως πρέπει να δουλέψει το προσωσοπικό του footwork και να «βλέπει» και λίγο παραπάνω γήπεδο. Να αυξήσει δηλαδή και αυτός την μπασκετική του αντίληψη (βλ. Μπόγρη π.χ.). Για έναν Rookie στην Euroleague, θεωρώ πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Απλώς αν δεν δουλέψει, η πορεία του θα έχει ταβάνι (βλ. Μακλίν).

Δεδομένου ότι ήρθε η νίκη με την Μπασκόνια, η ήττα στην Μαδρίτη είναι «ανώδυνη». Άλλωστε η ομάδα άλλα ματς έχει κυκλώσει. Ας ρίξουμε πάλι μια ματιά στο πρόγραμμα (basketball guru και Panagiotis S.):


Ουσιαστικά με 5 νίκες στο ΣΕΦ (αφήνω εκτός εξίσωσης την Τσσκα) και δυο διπλά, ο Ολυμπιακός φτάνει τις 18 νίκες και έχει καλές πιθανότητες για 5άδα, ακόμη και για 4άδα. Με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά φαίνεται πως Εφες-Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα παλεύουν για το 3-6. Και μια υποσημείωση. Προσωπικά και την 6η θέση δεν την θεωρώ «καταστροφή», γιατί και η Τσσκα μέχριν στιγμής δεν είναι στα καλύτερα της. Βέβαια να περάσεις την Τσσκα σε «best of 5» είναι τεράστια συζήτηση, αλλά καλό είναι να το σκεφτόμαστε...

Προς το παρόν όπως έχει πει ο caoch Μπλατ:

«Αν κοιτάξεις πίσω θα χάσεις κάτι που γίνεται μπροστά σου.»

Χίμκι λοιπόν από βδομάδα και επιστροφή coach-B στο ΣΕΦ...

Υ.Γ.: Σπανούλης και Πρίντεζης είναι πλέον στην πεντάδα των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά ουσιαστικά πλέον «καρπώνεται» και με νούμερα το legacy που έχει δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη.

Υ.Γ1: Να θυμίσουμε ότι ο Ράντολφ το καλοκαίρι θεωρούνταν «κομμένος» από τον Λάσο και έψαχνε ομάδα να του πληρώσει το συμβόλαιο...

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Απλοποίηση της Εξίσωσης
Απλοποίηση της Εξίσωσης
Μία νίκη (91-87 την Μπασκόνια) και μία ήττα (94-78 από την Ρεάλ) περιλάμβανε αυτή η «διαβολοβδομάδα» για τον Ολυμπιακό. Σημειώσεις και παρατηρήσεις από ΣΕΦ και Μαδρίτη.
https://4.bp.blogspot.com/-XeFGIeaX-RQ/XDoMBKb--oI/AAAAAAAAGhU/UDDwziY4RjQyAOtqbsvrvnV9mlG1f8RGgCEwYBhgL/s640/blat37173.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-XeFGIeaX-RQ/XDoMBKb--oI/AAAAAAAAGhU/UDDwziY4RjQyAOtqbsvrvnV9mlG1f8RGgCEwYBhgL/s72-c/blat37173.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2019/01/blog-post_12.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2019/01/blog-post_12.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy