Μιλώντας για μισθοδοσίες στο κορυφαίο «μπασκετικό γκέτο»

Τα νούμερα ζαλίζουν...οπότε καρδιακοί, επιληπτικοί, εγκυμονούσες κτλ...ας διαβάσουν κάτι άλλο...


Λεφτά φαίνεται πως υπάρχουν στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου...το NBA και μάλιστα με το τσουβάλι. Οι πιθανότητες, όμως, για κάποιον να αποτελέσει μέλος αυτού του γκέτο είναι απειροελάχιστες, αλλά όσοι λίγοι και εκλεκτοί τα καταφέρουν είναι σε θέση να απολαύσουν -δικαίως ή αδίκως- εξωπραγματικές απολαβές ως απότοκα του καμάτου και του ταλέντου τους. Παρόλο αυτά, σύμφωνα με μια διάσημη έρευνα του Sports Illustrated, η οποία διεξήχθη το 2009, περίπου το 60% των παικτών, που αποσύρονται από το NBA χάνουν ολόκληρη ή μεγάλο μέρος της περιουσίας τους μέσα σε πέντε χρόνια από την λήξη της καριέρας τους. Όπως και να έχει ας, αποπειραθούμε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα χρήματα, τα οποία αναμένεται να ξοδευτούν αυτή τη σεζόν, η οποία μόλις ξεκίνησε. Τα νούμερα έχουν ξεφύγει...     

Δέκα χρόνια πριν σε σχέση με το σήμερα...

Ξεκινώντας, αξίζει να τονίσουμε την ραγδαία αύξηση των ποσών, που ξοδεύονται σήμερα σε σύγκριση με μια δεκαετία πριν (*χωρίς να λάβουμε υπόψη τον πληθωρισμό). Την σεζόν 2008-2009 ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ήταν ο Kevin Garnett με διαφορά από τον δεύτερο. Αμειβόταν με 24.75 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και οι Jason Kidd και Jermain O'Neal ερχόντουσαν δεύτεροι με 21.3 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Με τα σημερινά δεδομένα ο Garnett δεν βρίσκεται ούτε στο top-20 των πιο ακριβοπληρωμένων, με τον Curry στα 37.45 εκατομμύρια να είναι πρώτος στην λίστα.

Πριν δέκα χρόνια μόνο 9 παίκτες έπαιρναν πάνω από 20 εκατομμύρια, σήμερα με τουλάχιστον 20 μύρια αμείβονται πάνω από 40 αθλητές. Τη σεζόν '08-'09 κανένας δεν κέρδιζε πάνω από 25 εκατομμύρια, πλέον περισσότεροι από 20 παίκτες χαίρουν ανάλογες ή μεγαλύτερες απολαβές. Ακόμη, πριν μια δεκαετία 59 παίκτες αμείβονταν με παραπάνω από 10 εκατομμύρια, σήμερα ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τους 120!

Τέλος, τότε το salary-cap ήταν στα 58.6 εκατομμύρια δολάρια και πλέον βρίσκεται στα 101.8 εκατομμύρια. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Miami Heat, οι οποίοι σήμερα έχουν τα περισσότερα έξοδα από όλους τους άλλους οργανισμούς (158 εκατομμύρια), υπερβαίνουν περίπου τρεις φορές το salary-cap της σεζόν 2008-09.

Όλοι υπερβαίνουν το salary-cap...

Πριν περάσουμε στην ουσία οφείλουμε να προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το salary-cap έχει θεσπιστεί, ώστε όλοι οι οργανισμοί να είναι σε θέση να διαθέσουν έως ένα ορισμένο ποσό χρημάτων ασχέτως την οικονομική τους ευμάρεια, για να διασφαλίζεται έτσι ο δίκαιος ανταγωνισμός. Είναι γεγονός πως σε κάθε άλλη περίπτωση οργανισμοί μεγάλων αγορών όπως οι Lakers  ή οι Knicks θα ήταν χιλιόμετρα μπροστά και οργανισμοί μικρών αγορών δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Υπάρχουν δύο είδη salary-cap το hard-cap και το soft-cap. To πρώτο είναι ένα όριο, το οποίο καμιά ομάδα και σε καμιά περίπτωση δεν έχει το δικαίωμα να υπερβεί. Κάτι τέτοιο τεχνικά δεν υπάρχει στη λίγκα. Αυτό που υπάρχει είναι το δεύτερο, το soft-cap, το οποίο ναι μεν είναι και πάλι ένα όριο, αλλά είναι πιο ευέλικτο. Οι οργανισμοί εκμεταλλεύονται, λοιπόν, αυτό το γεγονός και πολύ συχνά υπερβαίνουν το salary-cap, όμως υπάρχουν συστήματα, τα οποία τιμωρούν αυτή την τακτική. Όσο περισσότερο έχεις υπερβεί το όριο τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η τιμωρία που θα σου επιβληθεί. Ο φόρος πολυτελείας (luxury tax) είναι ένα τέτοιο σύστημα, το οποίο αποτρέπει τις ομάδες από το να ξεπεράσουν κατά πολύ τα επιβεβλημένα όρια. Πιο συγκεκριμένα το luxury-tax επιβάλει ένα ποσό, το οποίο οφείλουν να πληρώσουν οι ομάδες αν υπερβούν την tax-line. To soft-cap και η tax-line δεν είναι το ίδιο, αλλά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, με την tax-line να είναι μεγαλύτερη. Για την περσινή σεζόν το salary-cap ήταν στα 99 εκατομμύρια, ενώ η tax-line ήταν στα 119 εκατομμύρια. Οπότε ο φόρος πολυτελείας επιβαρύνει όσους ξεπέρασαν την tax-line και ανάλογα με το πόσο την ξεπέρασαν. Αν περάσεις το όριο για λιγότερο από 5 εκατομμύρια, τότε οφείλεις να πληρώσεις 1.5 δολάριο για κάθε ένα δολάριο πάνω από το όριο. Αν τώρα ξεπεράσεις την tax-line για πάνω από 20 εκατομμύρια, καλείσαι να δώσεις με 3.75 δολάρια για κάθε ένα δολάριο πάνω από το όριο. Οι οργανισμοί δέχονται επίσης πρόσθετες κυρώσεις αν έχουν υπερβεί το όριο σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Όλες αυτές οι τακτικές αποβλέπουν στο να αποτρέψουν τους υπεύθυνους των οργανισμών από το να ξοδεύουν απεριόριστα και έως ένα βαθμό το καταφέρνουν, διότι όσο πλούσιος και αν είναι κάποιος ιδιοκτήτης δεν θα του άρεσε να πληρώνει κοντά στα 100 εκατομμύρια σε luxury-tax.

Όμως, αφού οι οργανισμοί πληρώνουν φόρους μόνο υπερβαίνοντας την tax-line, ποιος ο λόγος ύπαρξης του salary-cap; Μια ομάδα δεν επιβαρύνεται με φόρο πολυτελείας αν το payroll της βρίσκεται ανάμεσα στο salary-cap και την tax-line, αλλά επιδέχεται περιορισμούς στην ολοκλήρωση trades, την ανανέωση συμβολαίων και την υπογραφή ελεύθερων παικτών. Περιορισμοί, οι οποίοι μπορούν να αποφευχθούν με κάποια παράθυρα, κάποιες εξαιρέσεις, όπως η Minimum Salary Exception ή η Larry Bird Exception ή η Μid Level Exception ή άλλες λιγότερο γνωστές.

Δεν ξέρω για εσένα...εγώ, πάντως, κουράστηκα με όλα τα παραπάνω, οπότε ας κλείσουμε αυτή την ενότητα με κάτι τελευταίο. Όλοι αυτοί οι κανόνες, οι εξαιρέσεις, τα παράθυρα και πολλά άλλα που διέπουν το NBA θεσπίζονται στο CBA (Collective Bargaining Agreement). Αυτό αποτελεί ένα προσύμφωνο, το οποίο υπογράφεται από τη λίγκα και τους παίκτες, τυπικά διαρκεί για επτά χρόνια και με την λήξη του, ένα νέο πρέπει να υπογραφεί. Αμφότερες οι δύο πλευρές σε τέτοιες περιπτώσεις εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση και προσπαθούν να αλλάξουν κάποιους όρους του προσύμφωνου, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε lock-out (βλέπε 2011). Όμως, το τελευταίο CBA υπογράφτηκε αναίμακτα το 2017 και προβλέπεται να ισχύει για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια.


Σήμερα, μετά τους Heat ο οργανισμός, ο οποίος έχει τα περισσότερα έξοδα μισθοδοσίας είναι οι Warriors, αφού ξοδεύουν 147.2 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις βασικοί και υγιείς παίκτες των πρωταθλητών (βγάζουμε έξω τον Cousins) κερδίζουν μόνοι τους περισσότερα χρήματα (103,915,444 $) από ολόκληρη την ομάδα των Sacramento Kings (90,844,422 $), οι οποίοι έχουν το χαμηλότερο payroll σε όλο το NBA και είναι η μόνη ομάδα κάτω από το salary-cap.   

Τώρα αν αθροίσουμε τα payrolls όλων των ομάδων της λίγκας θα φτάσουμε στο διαστημικό ποσό των 3.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Καταλήξαμε σε αυτό το ποσό δίχως να συνυπολογίσουμε και το luxury-tax, το οποίο δώδεκα ομάδες είναι πιθανόν να κληθούν να καταβάλουν, αφού υπερβαίνουν την tax-line, η οποία κυμαίνεται πλέον γύρω στα 125 εκατομμύρια. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μπορούμε να πούμε πως οι Heat θα υποστούν μια επιβάρυνση μεγαλύτερη της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ένεκα του φόρου πολυτελείας, με την αντίστοιχη επιβάρυνση για το Golden State να ξεπερνά τα 80 εκατομμύρια.                

Τα γιγαντιαία ποσά των μισθοδοσιών και το ότι μόνο οι Kings είναι κάτω από salary-cap οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα μεγάλα συμβόλαια, τα οποία υπογράφτηκαν κατά τις off-seasons του '15 και του '16. Πολλά από αυτά λήγουν αυτή την χρονιά και προβλέπεται πως πάνω από τις μισές ομάδες θα βρίσκονται κάτω από το salary-cap το καλοκαίρι του '19 και αρκετές από αυτές θα έχουν χώρο ακόμη και για δύο max-contracts. Άρα είναι εύλογο το γεγονός πως περιμένουμε να συμβούν κοσμογονικές αλλαγές στην λίγκα την επόμενη off-season.   

Value for money / Waste of money...

Αν το σκεφτεί κανείς είναι οξύμωρο το γεγονός πως all-stars όπως οι Dragic ($18.1 εκ.), Walker ($12 εκ.), Wall ($19.1 εκ.), Thompson ($18.9 εκ.) και Green ($17.4 εκ.) αμείβονται με αρκετά λιγότερα χρήματα από τους Ryan Aderson ($20.4 εκ.), Gordon ($21.5 εκ.), LaVine ($19.5 εκ.) και άλλους οι οποίοι δεν έχουν ακόμη λάβει μέρος σε all-star-game. Ακόμη, οι Parsons και Batum, οι οποίοι προέρχονται από μη παραγωγικές χρονιές με τραυματισμούς θα βγάλουν αυτή τη σεζόν πάνω από 24 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας. Ενώ την ίδια στιγμή οι Raptors θα δώσουν 23.1 μύρια για τον finals-MVP Leonard. Επίσης, φέτος οι Embiid και Wingins  θα βάλουν στους λογαριασμούς τους ακριβώς το ίδιο ποσό ($25.46 εκ.), όπως και οι Davies και Whiteside ($25.43 εκ.) παρά την εξόφθαλμη διαφορά ποιότητας και απόδοσής τους.

Πέρσι, οι Pistons και οι Grizzlies, οι οποίοι έχουν το δέκατο και το ενδέκατο πιο ακριβό payroll στην λίγκα αντίστοιχα δεν κατάφεραν να μπουν στα playoffs, ενώ παράλληλα έχουν και παίκτη στο top-10 των πιο ακριβοπληρωμένων (Griffin $32 εκ, Conley $ 30 εκ.).  Από την άλλη μεριά οι 76ers, που κατάφεραν να μπουν στην post-season, έχουν μόνο έναν παίκτη, ο οποίος αμείβεται με περισσότερα από 20 μύρια, τον Embiid.

Την ίδια στιγμή στην Γηραιά Ήπειρο...τις μεγαλύτερες απολαβές έχει ο Ρώσος Shved της Khimki, κερδίζοντας 4 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Δεύτερος έρχεται ο De Colo με 2.78 και τρίτοι οι Καλάθης και Rodrigues με 2.55 εκατομμύρια δολάρια έκαστος.


*Πηγές: Basketball Reference, ESPN


COMMENTS

Όνομα

2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,569,Α2,44,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,14,ΑΕΚ,114,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,18,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,4,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,58,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,7,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,28,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,334,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,58,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,129,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,12,ΑΡΗΣ,245,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,48,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,39,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,6,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,34,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,Βασίλης Ζούμπος,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,18,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,57,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,50,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,9,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΑΤΡΑΣ,3,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,6,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,3,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,1,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,1,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,9,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,79,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,25,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,46,ΕΣΑΚΕ,53,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,16,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,842,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,53,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,4,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,3,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,4,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,41,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,8,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,51,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,28,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,98,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,116,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,32,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,1,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,63,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,9,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,89,ΜΠΑΓΕΡΝ,8,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,46,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,12,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,80,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,67,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,1,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,8,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,50,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,41,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,20,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,237,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,1,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,267,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,23,ΠΑΟΚ,139,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,28,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,365,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,4,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,43,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,4,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,7,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,166,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,199,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,6,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,70,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,157,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,43,ΡΕΘΥΜΝΟ,26,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,3,ΣΕΡΒΙΑ,20,ΣΕΡΕΛΗΣ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,22,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,4,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,277,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,40,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,142,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,28,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,19,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,6,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,165,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,77,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,102,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,2,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,6,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,2,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,11,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,6,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,49,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,17,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,43,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,8,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,6,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,27,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,4,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,62,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,12,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,1,BUTLER,2,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,126,CHAMPIONS CLASSIC,1,Charalabos Kalligosfyris,10,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,30,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,13,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,21,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,14,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,3,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DETROIT PISTONS,16,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,5,DUKE BLUE DEVILS,6,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,21,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,84,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,5,FBI,1,FENER,3,FIBA,25,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,30,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,75,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,7,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,52,INDIANA PACERS,25,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,57,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,12,KAWHI LEONARD,3,KAY FELDER,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,9,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,19,LOS ANGELES LAKERS,25,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,19,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,67,MINNESOTA TIMBERWOLVES,20,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,1,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,612,NBA FANTASY,2,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,80,NEVADA,1,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,11,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,19,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,12,OXONIAN,109,PAN24,52,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,32,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,14,PREGAME,10,PRESEASON,6,PREVIEW,123,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,12,RECAP,3,REGULAR SEASON,25,RETIN OBASOHAN,1,Review,6,RHODE ISLAND RAMS,2,ROBERSON,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,16,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,58,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,2,SERIE A,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,50,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,3,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,2,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TORONTO RAPTORS,35,TOUPANE,1,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,24,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,36,VIDEO SCOUT REPORTS,20,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,4,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,3,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Μιλώντας για μισθοδοσίες στο κορυφαίο «μπασκετικό γκέτο»
Μιλώντας για μισθοδοσίες στο κορυφαίο «μπασκετικό γκέτο»
Τα νούμερα ζαλίζουν...οπότε καρδιακοί, επιληπτικοί, εγκυμονούσες κτλ...ας διαβάσουν κάτι άλλο...
https://3.bp.blogspot.com/-c1wrHf97FL0/W82HZ2GwjiI/AAAAAAAAA4I/dnnz0zYbG5gXOiX5YnL65f5CbX3CTmvzgCLcBGAs/s640/blog.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-c1wrHf97FL0/W82HZ2GwjiI/AAAAAAAAA4I/dnnz0zYbG5gXOiX5YnL65f5CbX3CTmvzgCLcBGAs/s72-c/blog.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2018/10/blog-post_26.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2018/10/blog-post_26.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy