Αναγνώστες

Ο Άρης της επόμενης σεζόν

Ο Oxonian αναλύει το αγωνιστικό πλάνο του για τον Άρη της επόμενης σεζόν


Πέρασαν ήδη δύο βδομάδες από το τελευταίο παιχνίδι του Άρη για την σεζόν 2017/2018. Οι κίτρινοι έπειτα από μία σχεδόν καταστροφική χρονιά που εγώ προσωπικά έχω ήδη ξεχάσει, καλούνται να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το πως θα κινηθούν μέσα στο καλοκαίρι. Τα ανοιχτά ζητήματα είναι πολλά, με μεγαλύτερο αγκάθι το οικονομικό. Ο κος. Γουλιέλμος ψάχνει καθημερινά συμπαίκτες και χορηγίες, ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Το θετικό είναι πως η διοίκηση κατάλαβε πολύ καλά πως το θέμα των χορηγιών είναι λεπτό και πως πρέπει να ασχοληθούν οι ειδικοί και όχι κάποιος που δεν έχει ξανατρέξει πλάνο στο παρελθόν. Έτσι σωστά ο κος. Γουλιέλμος έχει ήδη απευθυνθεί στους κατάλληλους ανθρώπους και περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Με το σημερινό κείμενο θα ασχοληθώ περισσότερο με το πλάνο της επόμενης μέρας κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Πέρσι το καλοκαίρι, από πολύ νωρίς μάλιστα, είχαμε αναφερθεί στην σημασία της χρονιάς που πέρασε και το πως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια ομάδα αρκετά φθηνή η οποία θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να καλυφθούν κάποιες από τις οφειλές, θα έσωζε την παρτίδα και θα αποτελούσε την βάση για το μέλλον. Δυστυχώς αντί για το ταβάνι των 400χιλ σε μπάτζετ που είχαμε προτείνει, η τότε διοίκηση και προπονητής επέλεξαν να πάνε σε κάποιες ακριβές λύσεις παικτών (πχ Αθηναίου, Βον, Πέτγουεϊ) διογκώνοντας το χρέος και παράλληλα δημιουργόντας μια ομάδα με τρανταχτές αδυναμίες. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο Άρης να κινδυνέψει αγωνιστικά, να έχει σήμερα που μιλάμε ήδη έξι ενεργά απαγορευτικά και ένα άνοιγμα κοντά στα 5εκ ευρώ. Φέτος θα επιμείνω στα περσινά λεγόμενά μου για μικρό μπάτζετ και θα παρουσιάσω όλη την δωδεκάδα έτσι όπως την έχω στο μυαλό μου.

Όπως σημείωσα σε ένα από τα τελευταία κείμενά μου, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της FIBA, ομάδες με απαγόρευση μεταγραφών δεν μπορούν να δηλώσουν καθόλου καινούριους παίκτες. Ψάχνοντας λίγο αυτές τις δύο βδομάδες, κατέληξα στο συμπέρασμα πως εφόσον κανείς (δημοσιογράφοι της ομάδας και άνθρωποι κοντά στην τωρινή διοίκηση) δεν γνωρίζει κάτι για πλήρη απαγόρευση μεταγραφών, τότε ισχύει ότι ίσχυε και την προηγούμενη φορά που υπήρχε το μπαν. Δηλαδή η ομάδα μπορεί να πάρει παίκτες οι οποίοι έχουν ενεργό letter of clearance στην Ελλάδα από πριν τις 23 Ιανουαρίου 2018. Αυτή τη στιγμή κρίνω πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να γίνει άμεση άρση όλων των απαγορευτικών, οπότε θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το επομενό ρόστερ.

Πριν παρουσιάσω τις σκέψεις μου για τον νέο Άρη, θα ήθελα να σημειώσω πως η ομάδα πρέπει να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την νέα χρονιά. Η βαθμολογική της θέση φυσικά και δεν της επιτρέπει να πάει αμέσως σε ομίλους του Basketball Champions League, ωστόσο υπάρχει η διάθεση των ανθρώπων της FIBA να δοθεί wild card στον Άρη και να συμμετέχει κανονικά στα προκριματικά της διοργάνωσης. Πέρα από το BCL υπάρχει και το Eurocup, μια διοργάνωση με την λογική της οποίας διαφωνώ, ωστόσο εκεί αγωνίζονται αρκετές ισχυρές ομάδες και το brand name του Άρη είναι τέτοιο ώστε να αξίζει να βρίσκεται τουλάχιστον ανάμεσά τους. Η συμμετοχή σε μια καλή διοργάνωση όχι μόνο μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα από χορηγίες, μπόνους συμμετοχής και τηλεοπτικό, αλλά μπορεί να κάνει την ομάδα πιο ελκυστική σε παίκτες οι οποίοι θα δεχθούν να υπογράψουν με περιορισμένα χρήματα και να αναδειχθούν μέσο του Άρη.

Αγωνιστικό

Ξεκινάμε λοιπόν με τον σχεδιασμό από το τεχνικό τιμ. Και εγώ αλλά και η τωρινή διοικητική κατάσταση του Άρη ψηφίζει Βαγγέλη Αγγέλου. Ο τρέλαρχος νιώθει από Άρη, είναι αποδεδειγμένα δουλευταράς και προσπαθεί να πάρει ότι καλύτερο από τους παίκτες του. Οπότε θεωρώ πως η ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου. Αν τελικά στραβώσει το θέμα Αγγέλου, έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον δύο εναλλακτικές από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν περιμένω διαφοροποιήσεις στους βοηθούς του coach με τους Καμπερίδη και Μολυβδά πιθανότατα να παραμένουν στις θέσεις τους. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δούμε και μια προσθήκη έκπληξη. Ο Δημήτρης Νικολαΐδης, γνωστός κυρίως στο μπασκετικό κοινό της Θεσσαλονίκης, θα βοηθήσει αυτές τις μέρες τους παίκτες των κιτρίνων με οδηγίες για ατομικές προπονήσεις, εκγύμναση και βελτίωση ικανοτήτων. Ο έμπειρος coach μπορεί να αποτελέσει άνθρωπο κλειδί στον επόμενο Άρη και μια πιθανή συνεργασία μαζί του θα ανεβάσει τις προσδοκίες μας τουλάχιστον για την εξέλιξη των νεαρών της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μπάτζετ (για παίκτες), θα επιμείνουμε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει τις 400χιλ Ευρώ. Από ότι μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί, ο φετινός ελληνικός κορμός του Άρη δεν μπορεί με τίποτα να διατηρηθεί. Οι Αθηναίου, Μποχωρίδης και Τσαϊρέλης είναι αρκετά ακριβές περιπτώσεις και γνώμη μου είναι πως μόνο με θαύμα θα παραμείνει κάποιος από τους τρεις στο Παλέ. Σίγουρα δεν πρέπει να μπει η ομάδα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με παίκτες οι οποίοι αξιώνουν εξαψήφιο συμβόλαιο.

Οι σκέψεις μου για την επόμενη ομάδα είναι πως θα πρέπει να μείνουν ελάχιστοι παίκτες από την περσινή χρονιά, κυρίως οι νεότεροι σε ηλικία, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με ξένους και Έλληνες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η επιλογή παικτών θα γίνει με γνώμονα τα πιστεύω του Βαγγέλη Αγγέλου και τα περσινά μειονεκτήματα. Δηλαδή παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πίεση, σκληρή άμυνα και αθλητικότητα, οι οποίοι δουλεύοντας σαν σύνολο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα χαρίσματά τους και θα προσφέρουν νίκες και θέαμα στο κοινό της ομάδας. Το απαγορευτικό έχει μειώσει κατά πολύ τις επιλογές και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν είναι ρεαλιστικό να αναφερθούμε καν σε περιπτώσεις οι οποίες προέρχονται από την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, ούτε φυσικά σε παίκτες οι οποίοι κάνουν τρομερές χρονιές (πχ. Μουρ για τον οποίο είχαμε μιλήσει πέρσι το καλοκαίρι, και ΜακΦάντεν).

Point guard

Ξεκινώντας λοιπόν από την θέση 1, γνώμη μου είναι πως πρέπει να διατηρηθεί η δυάδα Φλιώνη-Πουλιανίτη με επεκτάσεις συμβολαίων τουλάχιστον για ακόμα δύο χρόνια. Οι δύο γκαρντ έκαναν ένα καλό finish στην σεζόν και με την υποστήριξη του τεχνικού τιμ μπορούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους. Βέβαια οι όποιες ανανεώσεις πρέπει να γίνουν με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον της ομάδας. Ο βασικός pg του Άρη για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να είναι ένας παίκτης ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να ηγηθεί του συνόλου και εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα μπορεί να μοιράσει το παιχνίδι και να μην φοβάται να πάρει προσπάθειες όταν η μπάλα καίει. Η αλήθεια είναι πως επειδή θεωρώ αυτή την θέση ίσως την σημαντικότερη του ρόστερ, ο παίκτης στον οποίο αναφέρομαι ίσως προϋποθέτει μια μικρή οικονομική υπέρβαση για τον Άρη. Ο λόγος για τον Ζαμάλ Νίξον του Λαυρίου, ο οποίος άφησε την Λιμόζ στις αρχές Ιανουαρίου και επέστρεψε στην Α1. Ο 29χρονος Νεοϋορκέζος έχει πολλές παραστάσεις και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική του να αγωνιστεί σε ομάδα η οποία αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την φετινή σεζόν (regular season) αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 25’ ανά αγώνα, σκοράροντας 10,2 πόντους με 41,3% από το τρίποντο, μοιράζοντας και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι. Επίσης, χαρακτηριστικό του παίκτη είναι πως είναι συγκροτημένος, δεν κάνει εύκολα το λάθος και είναι καλός χειριστής της μπάλας, πράγμα σημαντικό για τον βασικό pg. Φυσικά και υπάρχουν αδυναμίες, όπως πχ το μέγεθος και η αμυντική αποτελεσματικότητα, ωστόσο είναι ένας παίκτης συνόλου και θα βοηθηθεί από τους υπόλοιπους και αμυντικά.


Shooting guard

Για την θέση αυτή αμφιταλαντεύτηκα αρκετά διότι από την μία είχα από πολύ νωρίς στην χρονιά, επιλέξει τον παίκτη που θα ήθελα να δω στην ομάδα, ενώ από την άλλη υπήρχε ο Μπελ, ο οποίος μπορεί να μην έκανε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Άρη, ωστόσο έδειξε τρομερά αμυντικά προσόντα, άντεξε την πίεση της ομάδας και έμεινε στο Παλέ μέχρι το τέλος, παραμένοντας αφοσιωμένος στον Άρη παρά τα χρήματα τα οποία του οφείλονται. Η τελική επιλογή μου όμως προέρχεται από τη Νεα Σμύρνη και δεν είναι άλλος από τον 24χρονο Γάλλο, Μπορίς Νταλό. Ο πρώην γκαρντ της Παρτιζάν δεν είναι επιθετικό όπλο, για να ακριβολογούμε δεν είναι καν σταθερός εκτελεστικά. Ωστόσο, αποτελεί (μαζί με τον Μουρ αλλά και την επιλογή μας για το 3) τους πλέον all around ξένους που αγωνίστηκαν φέτος στην Ελλάδα. Σε κάτι παραπάνω από 28 λεπτά μέσο όρο, ο Νταλό είχε 7,5 πόντους, 7,3 ριμπάουντ (3ος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος), 3,2 ασίστ και 1 κλέψιμο, δίνοντας πολλές λύσεις στον Πανιώνιο. Στην επίθεση έκανε χώρο για τους υπόλοιπους παίρνοντας μόνο το 16% των επιθέσεων στον χρόνο που ήταν στο παρκέ (USG: 16.4%), ενώ αμυντικά, κυρίως χάρη στην αθλητικότητά του ήταν πολύ καλός.

Για back up του Γάλλου, θα ήθελα να δώ στην Θεσσαλονίκη έναν αρκετά αθλητικό Έλληνα ο οποίος έκανε μια σχετικά καλή σεζόν στην Ρόδο με τη φανέλα του Κολοσσού. Ο Σταύρος Σχίζας έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, και στον Άρη θα μπορούσε να έχει τον ευκαιρία να μετρήσει την δύναμή του, αγωνιζόμενος σε ένα απαιτητικό περιβάλλον το οποίο απαιτεί νίκες και καλές εμφανίσεις. Ενδεικτικά, ο 29χρονος πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και της Κύμης, πήρε περίπου 20’ συμμετοχής στην Ρόδο, σημειώνοντας 7 πόντους με 39% στο τρίποντο, ενώ κατέβασε και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα παίκτη ο οποίος δεν παίρνει πολλές προσπάθειες (USG: 17.3%), παίζοντας περισσότερο για την ομάδα και λιγότερο για προσωπική διάκριση.


Small forward

Η θέση 3 είναι αυτή που παραδοσιακά ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα ώστε να βρει τον κατάλληλο παίκτη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά των Μαρμπλ και Γουίβερ, οι οποίοι ήταν καλοί παίκτες ωστόσο δεν ταίριαξαν ποτέ με το σύνολο. Ο εκλεκτός μου για αυτή τη θέση είναι σχετικά undersized, μπορεί να παίξει και στο 2 υπό προϋποθέσεις, και αποτελεί επιλογή του coach Καστρίτη. Ο Λένζελ Σμιθ έπειτα από κάποια χρόνια στην Α2 Ιταλίας και στην Ουγγαρία, έγινε κάτοικος Εύβοιας τον Αύγουστο του 2017 και από τότε δείχνει πως το ταβάνι του είναι ψηλό και πρέπει να του δοθεί ακόμα μία καλή ευκαιρία. Οι μέσοι όροι του 26χρονου Αμερικανού είναι εντυπωσιακοί. Ο Σμιθ αγωνίστηκε για 30’ μέσο όρο, σκοράροντας 11,8 πόντους και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ ανά αγώνα (4ος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος). Επιπλέον, η έφεση του παίκτη στο να κερδίζει βολές και ο τρόπος με τον οποίο διαβάζει το παιχνίδι (2,6 ασίστ ανά αγώνα) τον καθιστούν μια αξιόλογη επιλογή για την θέση 3. Αμυντικά αποτελεί σταθερή αξία, όντας ο 6ος καλύτερος κλέφτης της Α1 (1ος κλέφτης στην Α2 Ιταλίας το 2016).

Για back up θα στηρίξω τον αρχηγό του Άρη, Σπύρο Μούρτο. Ο αμυντικός εξολοθρευτής των κιτρίνων είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και βγαίνει μπροστά όταν χρειαστεί. Θεωρώ πως το συμβόλαιο των 60χιλ το οποίο έχει για την επόμενη χρονιά είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του Άρη και θα πρέπει να γίνει μια καλή αναπροσαρμογή ώστε να παραμείνει κάτοικος Παλέ. Ο αρχηγός έχει λαμβάνειν και από προηγούμενες χρονιές, οπότε υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα με έναν παίκτη που αποδεδειγμένα θέλει να μείνει στον Άρη για πολλά ακόμα χρόνια.

Power forward

Ακόμα μια θέση με πολλές αλλαγές, αφού την περίπτωση Τσαϊρέλη την εξηγήσαμε νωρίτερα (αρκετά ακριβός και έχει κάνει πολύ καλή χρονιά οπότε θα επιδιώξει λογικά να βρει ένα πιο ακριβό συμβόλαιο), ενώ ο Ντούβιερ, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είχε το πακέτο αθλητικότητας και καλού ριμπάουντερ, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στο ρόλο του αντι-Βασιλόπουλου. Οι δύο επιλογές για το 4 είναι σχετικά φθηνές με παίκτες οι οποίοι έχουν κύριο χαρακτηριστικό την αθλητικότητα και την ικανότητα να αγωνιστούν και στο 3. Ο 25χρονος Σακίλ Χάινς από τον Κόροιβο είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη. Μετά από ένα χρόνο στην Σουηδία, ο αθλητής από το Σικάγο επιλέχθηκε από τον coach Καλαμπάκο για να καλύψει τις θέσεις των forward. Στον χρόνο που αγωνίστηκε με την ομάδα έδειξε καλά πράγματα, τελειώνοντας με μέσο όρο 10 πόντους (39% στο τρίποντο) και 5,5 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα θέλει καθοδήγηση από το τεχνικό τιμ αφού ουσιαστικά έχει παίξει μόνο δύο χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ.
Η επιλογή Έλληνα για αυτή τη θέση είναι αρκετά δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών χωρίς συμβόλαιο. Ένας από αυτούς είναι και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν με την ομάδα των Τρικάλων. Ο Θεσσαλονικιός forward έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται στο 4 αλλά και στο 3 και μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, στα ριμπάουντ αλλά και στην δημιουργία. Ενδεικτικά, ο Πανοραμίτης αθλητής ολοκλήρωσε την σεζόν με 5,7 πόντους (39% στο τρίποντο) και 3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Center

Μια θέση στην οποία έγιναν πολύ καλές επιλογές την σεζόν που πέρασε. Δεν έκρυψα ποτέ πως ήμουν fan του Μπένσον και πως η διαχείριση του Αμερικάνου δεν ήταν αυτή που έπρεπε ώστε να δείξει το 100% των δυνατοτήτων του. Επίσης, τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον ώθησαν εκτός Άρη, με τον αντικαταστάτη του να είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης, ο οποίος βοήθησε πολύ την ομάδα. Ο λόγος για τον Ιβάν Μάρας.

Παρά την εκτίμησή μου προς τον Μαυροβούνιο, πρώτη μου επιλογή για την θέση 5 αποτελεί ένας άλλος σέντερ από την σχολή των Πλάβι, ο Ντέγιαν Κράβιτς. Ο σέντερ του Πανιωνίου είναι ιδανική λύση καθώς συνδυάζει όγκο, αποτελεσματικότητα και έφεση στο ριμπάουντ. Ο πρώην αθλητής του Ρεθύμνου σκόραρε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους σε 19 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας το εντυπωσιακό 62% στα δίποντα (2ος σε εύστοχα δίποντα στην Α1). Στον τομέα των ριμπάουντ ήταν αποτελεσματικός κατεβάζοντας 5 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ήταν 3ος σε κοψίματα με συνολικά 25. Θεωρώ πως το κασέ του Σέρβου θα είναι χαμηλότερο από αυτό του Μάρας.

Ο αθλητικός ψηλός της προτίμησής μου είναι ακόμα ένα recruit του coach Καστρίτη, αυτή τη φορά από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Ο λόγος για τον Μάικλ Κάιζερ, ο οποίος έβγαλε πολύ ενέργεια στους αγωνιστικούς χώρους της Α1 με την φανέλα της Κύμης. Ο Αμερικάνος σε 16’ ανά αγώνα σκόραρε 7 πόντους κατέβασε 5 ριμπάουντ και είχε κοντά στα 2 κοψίματα, στατιστικό το οποίο τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της εν λόγω κατηγορίας. Ο center της Κύμης διαθέτει επίσης γρήγορα πόδια και εντυπωσιακό άλμα, πακέτο το οποίο τον κάνει έναν από τους πλέον ικανούς rim protectors στην Α1.Τελευταία θέση στην 12αδα και παίζει στο μυαλό μου μεταξύ δύο παικτών. Ο ένας είναι ο Βασίλης Χρηστίδης, ένα παιδί που δουλεύει μέσα από τις προπονήσεις αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος και δεν του βγαίνει σχεδόν τίποτα στο παρκέ. Η σωματοδομή του είναι σωστή για σέντερ, θα έλεγα πως πάει περισσότερο για βαρύ πεντάρι παρά για forward center, ωστόσο του λείπει μέχρι στιγμής ο μπασκετικός τσαμπουκάς ώστε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνονται. Το συμβόλαιό του για την επόμενη χρονιά (50χιλ) είναι απαγορευτικό για τον Άρη, ωστόσο θα ήταν κρίμα να χαθεί τόσο φτηνά μια σημαντική επένδυση της ομάδας. Πιστεύω πως ο μικρός θα ρίξει νερό στο κρασί του και θα δεχθεί μία γενναία μείωση στο συμβόλαιό του. Back-up plan είναι η προώθηση του Βουλγαρόπουλου στην 12αδα. Παρόλο που ο νεαρός γίγαντας είναι ακόμα άγουρος και δεν μπορεί να έχει ουσιαστικό ρόλο στο ενεργό rotation, με πολύ δουλειά και συγκεκριμένο πλάνο θα μπορούσε να δώσει συγκεκριμένες λύσεις, κυρίως αμυντικά.

Ένας άλλος παίκτης ο οποίος μου αρέσει πραγματικά και πιστεύω πως έχει μέλλον, είναι ο 24χρονος Δημήτρης Κακλαμανάκης του Λαυρίου. Ο Αθηναίος σέντερ της ομάδας του coach Σερέλη έκανε μια σχετικά καλή χρονιά και μέσα από το πείσμα του μπορεί να καταφέρει πράγματα. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αν δεν παραμείνει στην Αττική.

Φάκελος ακαδημίες

Πέρα του Βουλγαρόπουλου, υπάρχουν αρκετά ακόμα παιδιά τα οποία ονειρεύονται την συμμετοχή τους στην ανδρική ομάδα του Άρη. Ο Καλαϊτζάκης είναι μια περίπτωση αθλητή ο οποίος φαίνεται να έχει λαμπρό μέλλον και σίγουρα μπορεί να παίξει στην ομάδα μελλοντικά. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή χρειάζεται δουλειά και στην καλύτερη περίπτωση να έχει ρόλο 12ου παίκτη σε μια νορμάλ στελεχωμένη ομάδα. Άλλα ονόματα τα οποία θα μας απασχολήσουν σίγουρα τους επόμενους μήνες είναι αυτά των Βαλάντη Κουρτίδη, πρώην αθλητή της Ασπίδας Ξάνθης, και Γιάννη Σιδηροηλία, οι οποίοι πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνουν στον Άρη για τα επόμενα χρόνια.COMMENTS

BLOGGER: 2
 1. Ψαγμενη και to the point αναλυση για αλλη μια φορα, φαινεται πως επρεπε να φτασουμε στο χειλος του γκρεμου για να δουμε μια διοικητικη στελεχωση απο ανθρωπους που νιωθουν απο Αρη οπως επισης και διοικητικη κατευθυνση αρμοδιοτητων, ακομα θυμαμαι τα task groups του μεγιστανα νικολα λασκαρη και γελαω. Θα ηθελα την γνωμη σου εφοσον γνωριζεις πιο καλα για τον κοουτς Καστριτη τον οποιο στηριζω απο τα Τρικαλα κ μου φαινεται σαν next big thing της γενιας του. Αν δεν προκυψει ανανεωση τρελαρχου, θεωρω τον αντιπαθη για μενα Πεδουλακη την μονη λυση για σκληρο μπασκετ ουσιας που θα μας χαρισει την παραμονη νωρις ωστε να επικεντρωθουμε στην οχταδα κ οσο πιο ψηλα τελοσπαντων. Απο κει και περα θα ηθελα να αναφερω τον Σαλουστρο,τον Τουτζιαρακη, τον αντιπαθεστατο αλλα σε limit up Νωντα Παπαντωνιου για αντι Ξανθοπουλο, τον 35χρονο Κακαρουδη ως συνδετικο ιστο αναμεσα σε νεους και παρελθον σε ρολο αντιστοιχο του Ασημακοπουλου και τελος θα εδινα μια ευκαιρια στον Προυιτ για το αξιοπιστο σουτ. Να επισημανω πως τα ονοματα που αναφερω ειναι καθαρα ρεαλιστικη προσεγγιση της καταστασης μας κ δεν ειμαστε σε θεση να κανουμε recruiting με βαση τις αντιπαθειες και τον προτερο βιο των παικτων. Παμε για ομαδα καμικαζι!
  Ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ με Καστριτη πως φαίνεται να είναι το next big thing. Βέβαια να πω την αλήθεια έδειξε πολύ καλά δείγματα και στα Τρίκαλα και στον Αρκαδικό. Φέτος έκανε εξαιρετικό recruiting με Σμιθ Τζόουνς και Κάιζερ, όπως και Μακφαντεν αν και δεν είναι υπέρ τέτοιων παικτών. Όσον αφορά τους παίκτες που γραφεις, Τουτζια και Σαλουστρος είναι εξαιρετικές επιλογές για ομάδες με μπάτζετ μέχρι 1.5 2 εκ. Για back up επιλογές εννοείτε. Τώρα για τον αν δεν μείνει ο Αγγέλου, θα ήθελα Καστριτη ή και Λυκογιαννη.

   Διαγραφή

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Ο Άρης της επόμενης σεζόν
Ο Άρης της επόμενης σεζόν
Ο Oxonian αναλύει το αγωνιστικό πλάνο του για τον Άρη της επόμενης σεζόν
https://2.bp.blogspot.com/-ooyqXGF73VQ/WwgmdRfgMlI/AAAAAAAAGNQ/gLHOHXoBCmYpqlNqfs-En-EyIET_wygegCLcBGAs/s640/aris_promitheas_aggelou.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-ooyqXGF73VQ/WwgmdRfgMlI/AAAAAAAAGNQ/gLHOHXoBCmYpqlNqfs-En-EyIET_wygegCLcBGAs/s72-c/aris_promitheas_aggelou.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2018/05/blog-post_25.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2018/05/blog-post_25.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy