Είναι ο Michael Jordan πραγματικά ο GOAT;

Ο Ευδόξιος Λεονταράς διαφωνεί


απο Ευδόξιο Λεονταρά

Ο Michael Jordan θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ όλων των εποχών και στις καρδιές των περισσότερων ανθρώπων, είναι το νούμερο 1. Με έξι πρωταθλήματα, δέκα τίτλους πρώτου σκόρερ, πέντε MVP, με ιδιαίτερα εντυπωσιακές αμυντικές ικανότητες και επιπλέον με το ισχυρότερο Brand name αθλητή του μπάσκετ όλων των εποχών

Αλλά είναι o Jordan στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος παίκτης του όλων των εποχών; Αυτή είναι μια ερώτηση που προσωπικά δυσκολεύομαι να απαντήσω με σιγουριά. Ως φανατικός φίλος του NBA από τα παιδικά μου χρόνια, δεν θα δυσκολευόμουν να τον κατατάξω ως τον μεγαλύτερο σκόρερ όλων των εποχών με μέσο όρο 30.1 πόντων σε όλη την καριέρα του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Michael Jordan, μαζί με τον Wilt Chamberlain, αποτέλεσαν τις δύο πιο κυρίαρχες μορφές του ΝΒΑ (και όχι μόνο) στο επιθετικό παιχνίδι. Ωστόσο, όταν τον σκέφτομαι ως τον μεγαλύτερο NBA παίκτη όλων των εποχών, αναρωτιέμαι αν όντως αυτός είναι στην πραγματικότητα ή όχι. Στο μυαλό μου, παίκτες όπως οι Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul Jabbar, Bill Russell, Oscar Robertson (οι στατιστικές του παρουσιάζουν απίστευτο ενδιαφέρον) και Lebron James έχουν επίσης ένα εξίσου καλό λόγο για να θεωρούνται ως υποψήφιοι για τον πολυπόθητο τίτλο του «G.O.A.T.»


Θα ήθελα να αναφέρω ορισμένους λόγους για τους οποίους ο Jordan δεν μπορεί να θεωρηθεί ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του NBA με τόση σιγουριά

  • Γιατί κέρδισε τους τίτλους του σε μια εποχή στην οποία προστέθηκαν καινούργιες ομάδες, καθιστώντας την συνολική ποιότητα των ομάδων του ΝΒΑ της δεκαετίας του '90 χαμηλότερη εκείνης της δεκαετίας του '80.
Ακριβώς πριν και κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας των Bulls στη δεκαετία του 90, προστέθηκαν αρκετές ομάδες στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων των Orlando Magic, Miami Heat, Toronto Raptors, και Vancouver Grizzles. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες δεν είχαν ελπίδα να κερδίσουν το πρωτάθλημα ή έστω να είναι ανταγωνιστικές, καθώς είχαν ένα ρόστερ που αποτελούνταν από εντελώς νέους και άπειρους παίκτες, πολλοί από τους οποίους ενδεχομένως δεν είχαν παίξει ποτέ ως επαγγελματίες σε υψηλό επίπεδο ή ήταν rookies του κολεγιακού πρωταθλήματος. Ο Jordan κέρδισε 6 πρωταθλήματα μεταξύ 1991 και 1998. Μεταξύ 1988 και του 1996, έξι καινούργιες ομάδες προστέθηκαν στο πρωτάθλημα, καθιστώντας την εποχή της παντοκρατορίας των Bulls μια εποχή πολλών νέων ομάδων. 

Ο Michael Jordan και οι Bulls έχασαν από τους Detroit Pistons τρεις φορές στα πλέι-οφ από το 1987 ως το 1990 και ποτέ δεν έφτασαν στους τελικούς την εποχή του "Showtime" των Lakers του Magic Johnson, του απίστευτα ταλαντούχου συνόλου των Celtics του Bird, των 76ers του J. Erving καθώς και των Utah Jazz . Η αλήθεια είναι ότι στη δεκαετία του 1980, οι ομάδες του ΝΒΑ ήταν πολύ καλύτερες και πολύ πιο πλήρεις από ό, τι στη δεκαετία του 1990, κυρίως επειδή στη δεκαετία του 90, το NBA αποτελούνταν από καινούργιες ομάδες μέτριας αξίας,

  • Δεν μπόρεσε ποτέ να οδηγήσει την ομάδα των Washington Wizards στα πλέι-οφ. 
Μπορούμε φυσικά να δεχτούμε το γεγονός ότι ο Jordan ήταν πλέον 38, 39 ετών στη θητεία του στους Wizards και δεν θα μπορούσε να σκοράρει με τους μέσους όρους της δεκαετίας του 80 και του 90, αλλά πάλι μιλάμε για τον καλύτερο παίχτη όλων των εποχών με μόλις τρία χρόνια διαφορά από το πιο πρόσφατο πρωτάθλημα που κατέκτησε με το Σικάγο. Σίγουρα, θα περίμενε κανείς ότι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, θα ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του να μπει τουλάχιστον στα πλέι-οφ. Ίσως οι ηγετικές του ικανότητες και η σοφία του θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν την φυσιολογική μείωση των αθλητικών του ικανοτήτων του λόγω της ηλικίας, αλλά εκείνος ποτέ δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Wizards στα πλέι-οφ στα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα.
  • Ήταν σχεδόν πάντα ατομιστής.
Όπως και ο Kobe Bryant μέχρι πρόσφατα έτσι και ο Michael Jordan ήταν φοβερά ατομιστής στο παιχνίδι του, με συχνά ως και 20-25-30 σουτ ανά παιχνίδι. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα και πιστεύω ότι αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος γιατί οι ‘ταύροι’ δεν ήταν σε θέση να περάσουν πέραν από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ στα πρώτα χρόνια του στο Σικάγο τη δεκαετία του 80.

  • Ο Michael Jordan δεν θα μπορούσε να προχωρήσει πέρα από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ χωρίς τη βοήθεια των Pipen, Kukoc, Rodman
Στη δεκαετία του 1980, ο κόσμος ήταν συνεπαρμένος με την φοβερή ικανότητα του στο σκοράρισμα. Στο τρίτο έτος του στο πρωτάθλημα είχε μέσο όρο ένα εκπληκτικό 37.1 πόντων, που είναι ο υψηλότερος μέσο όρος πόντων (πλην του W.Chamberlain) όλων των εποχών. Στα τρία πρώτα χρόνια του ως επαγγελματίας στο πρωτάθλημα, οι Bulls κατάφερναν να μπουν στα πλέι-οφ. Παρά τον εκπληκτικό μέσο όρο των 43 πόντων ανά παιχνίδι στα πλέι-οφ του 1986, καθώς και τους εξαιρετικά υψηλές του επιδόσεις στο σκοράρισμα το 1985 και το 1987, ο Jordan δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του να προχωρήσει πέρα από τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, σε αυτά τα τρία χρόνια.

Με τον Scottie Pippen, ο Jordan βρέθηκε στην ίδια ομάδα με έναν αθλητή που θεωρείται δίκαια ως ένας από τους μεγαλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών. Με τον Pippen, οι ‘ταύροι’, τελικά, είχαν έναν αμυντικό σταρ που ‘προχώρησε’ την ομάδα περισσότερο από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και φυσικά που μπόρεσε να δεχτεί και τελικά συμβιβάστηκε με την πρωτοκαθεδρία του Jordan στην ομάδα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι ο Pippen έχει καλύτερο career winning ρεκόρ από τον Μάικλ Τζόρνταν.

  • Οι ομάδες του ΝΒΑ που νίκησαν οι Bulls στους τελικούς ήταν υπερτιμημένες.
Πολλοί από τους φανατικούς οπαδούς του M.J ενισχύουν την αξία των πρωταθλημάτων των Bulls  λέγοντας ότι οι ομάδες που νίκησαν στους τελικούς είχαν σούπερ σταρ παίχτες. Αν και αυτό είναι αλήθεια, αν κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά, οι ομάδες αυτές μπορεί να είναι υπερεκτιμημένες. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις ομάδες που ο Michael Jordan νίκησε στους τελικούς και πώς θα μπορούσαν να θεωρηθούν σίγουρα ως υπερτιμημένες:1991  Los Angeles Lakers: οι Lakers των αρχών του 90 ήταν μια καλή ομάδα, αλλά ο θρυλικός Magic Johnson ήταν έτοιμος να αποσυρθεί, και ο James Worthy όσο ικανότατος παίχτης και να ήταν δεν ήταν πλέον τόσο αποτελεσματικός όσο ήταν στη δεκαετία του 80. Επίσης, η ομάδα δεν είχε τον Michael Cooper, ο οποίος τη δεκαετία του 80 θεωρούνταν ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες.


Περιττό να αναφέρω ότι αυτή η ομάδα των Λέικερς πλέον δεν είχε τον θρυλικό Kareem Abdul Jabbar. Επομένως υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά των LAkers των αρχών του 90 από τους Lakers που κυριάρχησαν τη δεκαετία του 80.

1992 Portland Trailblazers: εκτός του Clyde Drexler και το ταλέντο των Jerome Kersey, Terry Porter και Clifford Robinson τίποτε άλλο.

1993 Phoenix Suns: πιθανότατα μία από τις καλύτερες ομάδες με τις οποίες αναμετρήθηκαν οι Bulls. Οι “Ήλιοι” είχαν για ηγέτη τον MVP Charles Barkley, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών. Εκτός του Barkley, όμως σ’αυτή την ομάδα έλειπε ένας ποιοτικός αμυντικός παίκτης  για να σταματήσει τον Jordan.

1996 Seattle Supersonics:  Η διάσημη μονομαχία μεταξύ του Gary Payton και του Michael Jordan, δυστυχώς, ήταν απίστευτα μονόπλευρη. Οι Supersonics είχαν μόνο δύο καλούς παίκτες, τον Gary Payton και τον Shawn Kemp, έναν ικανότατο αλλά και θεαματικό Power Forward, αλλά πέρα από αυτούς η ομάδα δεν είχε το βάθος που είχαν οι Bulls, με τους Pipen, Rodman, Kukoc, Harper, Kerr να εργάζονται ακούραστα ως «υπασπιστές» του MJ, ο οποιος έπαιρνε απίστευτα πολλές προσπάθειες με μόνο 46% ευστοχία εντός παιδιάς, ποσοστό το οποίο είναι πολύ χαμηλό για να του προσδώσει τον τίτλο ως «ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.»

1997-1998 Utah Jazz: Ίσως η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ο Jordan σε τελικούς, Η ομάδα αυτή κατά γενική ομολογία ήταν «εφοδιασμένη» με υψηλού επιπέδου ταλέντο με τους «δίδυμους» John Stockton και Karl Malone. Ακόμα όμως και αυτή η ομάδα υστερούσε αμυντικά σε σύγκριση με την αντίστοιχη ομάδα της δεκαετίας του 80 η οποία είχε επιπλέον και την αμυντική παρουσία του θηριώδη κορυφαίου «μπλόκερ» του ΝΒΑ Mark Eaton.

Όπως επομένως διαπιστώνουμε, οι ομάδες που αντιμετώπισε ο Jordan  στους τελικούς της δεκαετίας του 90 είτε ήταν αδύναμες αμυντικά, είτε δεν ήταν τόσο καλές όσο ήταν στην δεκαετία του 80, είτε δεν διέθεταν μεγάλο βάθος στο ρόστερ τους.

  • Δεν ήταν και τόσο καλός οργανωτής.
Ο Michael Jordan δεν ήταν κακός οργανωτής παρόλο που ήταν συχνά εγωιστής με την μπάλα, (είχε κατά μέσο όρο περίπου 5 ασίστ ανά παιχνίδι στην καριέρα του). Η έφεση και η επιθυμία του ήταν να είναι κορυφαίος στο εκτελεστικό κομμάτι τον ωθούσαν στο να χρησιμοποιεί τη δεξιοτεχνία του και όλα τα ταλέντα του για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη παρά να μοιράσει τη μπάλα σε συμπαίκτες του,  δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα. Η στρατηγική αυτή λειτούργησε καλά μόνο όταν οι Bulls είχαν τον Pippen και τον Horace Grant ή τον Dennis Rodman να συνεισφέρουν ουσιαστικά στον αμυντικό τομέα και δεν λειτούργησε φυσικά καθόλου στη δεκαετία του '80 ,πριν οι Bulls εντάξουν στην ομάδα τον Scottie Pippen.

  • Αρκετοί άλλοι παίκτες είναι κατάλληλοι για το θρόνο
Ο Bill Russell οδήγησε την ομάδα της Βοστόνης σε έντεκα πρωταθλήματα, ο Wilt Chamberlain είχε κατά μέσο όρο 50 πόντους και 25 ριμπάουντ σε μια σεζόν, ο Magic Johnson μπορούσε να παίξει από point guard ως και τη θέση του center, ο Larry Bird ήταν τόσο μεγάλος επιθετικός αλλά και αμυντικός καθώς και ένας μεγάλος ηγέτης που κυριάρχησε στη δεκαετία του 80 και ο Kareem Abdul-Jabbar είναι ένας θρύλος, με ίδιο αριθμό δαχτυλιδιών πρωταθλημάτων με τον M.J αλλά και επιπλέον έξι τίτλους MVP. Δεν λέω ότι ο Michael Jordan δεν είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος παίκτης του NBA όλων των εποχών, αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν για αυτόν τον τίτλο. Ορισμένοι δυστυχώς μιλούν λες και η θέση του G.O.A.T (Greatest Of All Times δηλαδή) έχει κατοχυρωθεί στον MJ για πάντα. Για παράδειγμα, οLebron James είναι αποτελεσματικότατος παίχτης- ορχήστρα και με μεγάλη διάρκεια.

  • Η σεζόν του 1998 ήταν πραγματικά κακή, δίνοντας στους Bulls το δικαίωμα για μια πολύ εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος
Η δεκαετία του '90 θεωρείται λανθασμένα ως μια χρυσή εποχή του ΝΒΑ. Το 1998, τη χρονιά που ο M.J κέρδισε τον έκτο τίτλο του, υπήρχαν έξι ομάδες που δεν έκαναν στις προηγούμενες σεζόν ούτε είκοσι νίκες. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 20% των ομάδων του ΝΒΑ έχασαν περισσότερα από εξήντα παιχνίδια, σημειώνοντας μία από τις χειρότερες χρονιές σε όλη ιστορία του ΝΒΑ. Ο Jordan ουσιαστικά οδήγησε χαλαρότατα τους Bulls στα πλέι-οφ και στους τελικούς εκείνης της χρονιάς, καθώς το πρωτάθλημα είχε ως φαβορί ελάχιστες ομάδες.

  • Μετά την πρώτη απόσυρση του, οι Bulls ήταν σχεδόν τόσο καλοί όσο και πριν
Όταν ένας μεγάλος παίκτης αφήνει την ομάδα του, συνήθως αυτή καταρρέει. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς σε πολλές περιπτώσεις. Όταν για παράδειγμα ο Lebron James εγκατέλειψε τους Cavaliers το 2010, το ρεκόρ τους έπεσε κάτω από τις 40 νίκες την επόμενη σεζόν. Όταν ο Shaq αποχώρησε από τους Lakers, εκείνοι δυσκολεύονταν να φτάσουν στα πλέι οφ τα πρώτα χρόνια. Και ακόμα πιο πρόσφατα, οι Celtics έγιναν γίνει σκιά του καλού εαυτού τους, όταν ο Pierce και ο Garnett αποχώρησαν από την ομάδα

Έτσι, όταν ο «μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» άφησε το Chicago μετά την πρώτη αποχώρησή του, θα φανταζόταν κανείς ότι η ομάδα θα έχανε περισσότερα παιχνίδια την επόμενη σεζόν.

Στην πραγματικότητα, με την αμυντική και όχι μόνο παρουσία του Scottie Pippen και των υπολοίπων παιχτών, οι Bulls έχασαν μόνο δύο παιχνίδια περισσότερα από ότι στην προηγούμενη σεζόν. Με τον Michael Jordan στην περίοδο 92-93, οι Bulls είχαν 57 νίκες, και στην εποχή 93-94 χωρίς τον Jordan είχαν……55 νίκες.

COMMENTS

BLOGGER: 6
Loading...
Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,12,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,28,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,24,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,632,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,29,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,56,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,51,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,177,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,213,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,111,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,174,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,107,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,119,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,156,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,17,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,431,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,33,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Είναι ο Michael Jordan πραγματικά ο GOAT;
Είναι ο Michael Jordan πραγματικά ο GOAT;
Ο Ευδόξιος Λεονταράς διαφωνεί
https://4.bp.blogspot.com/-wc-DggMQLzc/WoCeq1lLhMI/AAAAAAAAEbI/Dppj9zNLPj44vobU1RhGh2MKCwPECbHXgCLcBGAs/s640/michael-jordan-basketball-sport-wallpapers-hd-wallpapers-hd-celebrities-sports-photo-michael-jordan-wallpaper.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-wc-DggMQLzc/WoCeq1lLhMI/AAAAAAAAEbI/Dppj9zNLPj44vobU1RhGh2MKCwPECbHXgCLcBGAs/s72-c/michael-jordan-basketball-sport-wallpapers-hd-wallpapers-hd-celebrities-sports-photo-michael-jordan-wallpaper.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2018/02/michael-jordan-goat.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2018/02/michael-jordan-goat.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy