Αναγνώστες

Πλειομετρική προπόνηση-Κύρια στοιχεία και εκτέλεση

Η πλειομετρική προπόνηση έχει ως κύρια έκφραση την ανάπτυξη της εκρηκτικότητας η οποία είναι απαραίτητη σε πολλά αγωνίσματα. Πολλοί ...Η πλειομετρική προπόνηση έχει ως κύρια έκφραση την ανάπτυξη της εκρηκτικότητας η οποία είναι απαραίτητη σε πολλά αγωνίσματα. Πολλοί θεωρούν ότι είναι μια εύκολη υπόθεση μιας και υπολείπεται σε κόπωση των προπονήσεων αντοχής και δύναμης.

Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός προπονητικού προγράμματος.

Τα αποτελέσματα της πλειομετρικής προπόνησης μπορεί να είναι ορατά τις περισσότερες φορές ωστόσο έχουμε ελάχιστα δείγματα σχετικά με το τι συμβαίνει ουσιαστικά πάνω στη νευρομυική συναρμογή του ανθρώπου.

Οι πλειομετρικές ασκήσεις είναι τεχνικές με αποκλειστικό σκοπό την βελτίωση της ταχυδύναμης που είναι απαραίτητη σε πολλά αθλήματα. Αυτές οι ασκήσεις ονομάζονται πλειομετρική προπόνηση. Πρόκειται για ασκήσεις που απαιτούν μυϊκή συστολή ύστερα από γρήγορη επιβάρυνση η διάταση.

Για να βρούμε την αρχή της εφαρμογής της πλειομετρικής προπόνησης θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω το χρόνο αρκετές δεκαετίες  και να συναντήσουμε τον Yun Veroshanski.Ο Ρώσος αυτός προπονητής προσπαθούσε να βρει τεχνικές που θα βοηθούσαν στην αύξηση της ικανότητας αντίδρασης  των αθλητών.
Ο Valeri Borzov ήταν ένας από τους πρώτους αθλητές που χρησιμοποίησε τις μεθόδους του Veroshanski και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα 100μ. στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972.Η προετοιμασία του στην πλειομετρική προπόνηση στην εφηβεία επέφερε καταπληκτικά αποτελέσματα.


Η αξιοπιστία του προγράμματος αναγνωρίστηκε από πολλές έρευνες.


Το 1979 από τους Bosco & Comi

Ένα άλλο παράδειγμα που η πλειομετρική προπόνηση ωφέλησε είναι του άλτη Dwight Stones  o οποίος κέρδισε δυο Ολυμπιακά μετάλλια το 1972 και το 1976 υπό τις οδηγίες του John Tansley.
Για να μπορέσει να κατανοήσει κανείς τον τρόπο με τον οποίο η πλειομετρική προπόνηση βοηθά αρκεί να συγκρίνει τα δομικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος. Η ελαστικότητα, η δύναμη, η επιβάρυνση καθώς και άλλα συστατικά είναι δομικά στοιχεία που δεν συναντώνται μόνο στον άνθρωπο αλλά και στη μηχανική. Οι αρθρικές επιφάνειες, οι τένοντες καθώς και οι σύνδεσμοι είναι μέρη του ανθρώπινου δομικού συστήματος τα οποία εξελίσσονται με την πλειομετρική προπόνηση.H κατανόηση όλων αυτών των ανθρώπινων κινήσεων γίνεται καλύτερη με την εισαγωγή των φυσικών νόμων όπως η αρχή της δύναμης, του έργου, της επιτάχυνσης, της ταχύτητας, της ροπής κ.α.


Η εκτέλεση μιας αθλητικής κίνησης όμως δεν είναι το αποτέλεσμα μόνο ενός φυσικού νόμου αλλά το σύνολο διάφορων παραγόντων που εκτός από τους φυσικούς νόμους συμπεριλαμβάνουν και νόμους της μηχανικής αλλά και νόμους κινητικής συμπεριφοράς. Οι νευρολογικοί μηχανισμοί και οι μυϊκές ίνες είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ταχυδύναμης. Αυτοί οι δυο παράγοντες βελτιώνουν τον μυϊκό έλεγχο και την ικανότητα αντίδρασης που σχετίζεται με την αλλαγή τόσο της νευρομυικής δομής όσο και με την αλλαγή στις κινητικοαισθητήριες οδούς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για λειτουργια πλειομετρικης προπονησης


Λειτουργία

Οι κινητικές διαδικασίες που αποτελούν τη βάση της πλειομετρικής προπόνησης έχουν ως κύριο συστατικό το μυοτατικό αντανακλαστικό .Όλες οι κινήσεις του σώματος ελέγχονται από το κεντρικό νευρικό σύστημα το οποίο βασίζεται σε τρείς πυλώνες (μυϊκή άτρακτος, σύστημα γ-νεύρωνα, μυοστατικό αντανακλαστικό).Η επιβάρυνση που μπορεί να δεχθεί ο μυς είναι το αποτέλεσμα μιας γρήγορης διάτασης πριν από κάποια εκρηκτική κίνηση. Οι μυϊκές ίνες επιμηκύνονται γρήγορα αλλά ελαφρά κι έτσι δημιουργείται μιας μορφής ταχυδύναμη. Η επιβάρυνση που δέχονται οι μύες ενεργοποιούν το μυοτατικό αντανακλαστικό το οποίο μέσω του νωτιαίου μυελού στέλνει μια ισχυρή διέγερση ώστε να προκαλέσει δυναμική συστολή.
Σύμφωνα με τον Veroshanski (1967) η διάταση των μυικών ινών ονομάζεται φάση παραγωγής ενώ συστολή τους ονομάζεται φάση καταβολής.

Αν θέλουμε να κατανοήσουμε το βασικό τρόπο λειτουργίας της πλειομετρικής προπόνησης θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στην κατάσταση που βρίσκεται αρχικά το νευρομυικό σύστημα το οποίο είναι υπεύθυνο και  επιτρέπει ταυτόχρονα τις ταχύτερες και δυναμικότερες αλλαγές κατεύθυνσης.

Συμπερασματικά ελαττώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτή η αλλαγή αυξάνουμε την ταχυδύναμη που είναι και ο κύριος σκοπός της πλειομετρικής προπόνησης.

Βασικές αρχές

Σε οποιοδήποτε άθλημα και γενικά σε οποιαδήποτε κίνηση που χρίζει βελτίωσης υπάρχουν πάντα βασικές αρχές που πρέπει να εφαρμόζονται. Στην πλειομετρική προπόνηση ισχύει καταρχάς η βασική αρχή της προοδευτικής αύξησης της επιβάρυνσης η οποία αναπτύσσει  την δύναμη, την ταχυδύναμη και αυξάνει την αντοχή. Η επανάληψη της επιβάρυνσης του μυ που είναι μικρότερη από τη μέγιστη επιβάρυνση είναι αυτή που αυξάνει τη αντοχή του αλλά όχι και τη δύναμη του.

Στην πλειομετρική προπόνηση όπως αναφέραμε πιο πάνω ο σκοπός είναι να αυξήσουμε και να βελτιώσουμε την ταχυδύναμη (Ταχυδύναμη=Δύναμη/Χρόνος).Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να εφαρμόσουμε μαζί πρόσκαιρες και μέγιστες επιβαρύνσεις. Μια τέτοια επιβάρυνση μπορεί να είναι η γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης ενός άκρου η και ολόκληρου του σώματος ή η γρήγορη και έντονη εκτέλεση μιας κίνησης.

Μια άλλη αρχή που ισχύει στην πλειομετρική προπόνηση είναι η αρχή της εξειδίκευσης. Αυτή η αρχή είναι υπεύθυνη για τις νευρομυικές και μεταβολικές προσαρμογές συγκεκριμένων συστημάτων που γίνονται λόγω συγκεκριμένων  μορφών μέγιστης επιβάρυνσης. Για παράδειγμα μια προπόνηση δύναμης που αφορά συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες μπορεί να είναι επιτυχημένη εφόσον υπάρξει προσαρμογή της μυικής δύναμης των συγκεκριμένων ομάδων.
Στην πλειομετρική προπόνηση η αρχή της εξειδίκευσης μπορεί να εφαρμοστεί επάνω σε ασκήσεις που αφορούν για παράδειγμα ειδικά το άλμα ενώ άλλες ασκήσεις μπορούν να αφορούν ειδικούς μύες που βοηθούν στην ανάπτυξη του άλματος. Αυτό εξαρτάται πάντα από τον στόχο που έχει κάθε αθλητής.

Η πλειομετρική προπόνηση εξασκεί σε μέγιστο βαθμό την αντανακλαστική δράση. Όσο μεγαλύτερο εύρος έχει μια κίνηση τόσο λιγότερη αντανακλαστική δράση περικλείει. Πολλές όμως πλειομετρικές ασκήσεις χρησιμοποιούν μεγάλο εύρος κίνησης ώστε να αυξάνουν την ένταση της. Η ένταση της κίνησης άλλωστε για ένα αθλητή είναι εξίσου σημαντική όσο η εξειδίκευση, η συχνότητα και η διάρκεια της. Κανόνας 1

Προθέρμανση και αποθεραπεία

Οι πλειομετρικές ασκήσεις στο σύνολο τους απαιτούν ευλυγισία και εγρήγορση. Γι αυτό το λόγο, είναι απαραίτητο ο αθλητής πριν ξεκινήσει την προπόνηση  να κάνει το κατάλληλο ζέσταμα και στο τέλος να προβεί σε αποθεραπεία. Ασκήσεις για ζέσταμα και αποθεραπεία μπορεί να είναι το ελαφρό τρέξιμο, οι διατάσεις και γενικά απλές ασκήσεις που θα μεταφέρουν το σώμα από την ηρεμία στην άσκηση στην περίπτωση του ζεστάματος και από την άσκηση στη χαλάρωση στην περίπτωση της αποθεραπείας.Κανόνας 2

Υψηλή ένταση

Η ένταση που επικρατεί στις ασκήσεις είναι ο σημαντικότερος παράγοντας κατά την εκτέλεση της πλειομετρικής προπόνησης. Η ταχύτητα σε συνδυασμό με τη μέγιστη προσπάθεια του αθλητή θα επιφέρουν και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο βαθμός της διάτασης του μυ. Οι αντανακλαστικές απαντήσεις του που μας ενδιαφέρουν στην πλειομετρική προπόνηση επιτυγχάνονται μόνο με τη γρήγορη επιβάρυνση του. Λόγω της υψηλής έντασης και της γρήγορης επιβάρυνσης του είναι σημαντικό να τονιστεί ότι πρέπει να υπάρχουν επαρκή χρονικά διαλείμματα μεταξύ των ασκήσεων που συντελούν στην ξεκούραση του.
Κανόνας 3

Προοδευτική αυξανόμενη επιβάρυνση

Η κίνηση των μυών με μεγαλύτερη ένταση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην προοδευτικά αυξανόμενη επιβάρυνση που δέχεται o μυς κατά την πλειομετρική προπόνηση. Η ρύθμιση αυτής της επιβάρυνσης εξαρτάται από τα ύψη, τα βάρη και τις αποστάσεις που μπορεί να καλύψει ένας αθλητής. Χρειάζεται ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή στην επιβάρυνση του μυ καθώς μια πολύ μεγάλη επιβάρυνση του μπορεί να επιφέρει το δυσάρεστο αποτέλεσμα του τραυματισμού από τη μια ενώ από την άλλη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί μόνο η δύναμη  και όχι η ταχυδύναμη του. Τα αντικείμενα που πρέπει να χρησιμοποιούνται ως βάρη σε αυτού του είδους την προπόνηση μπορεί να είναι βαράκια η ακόμα και το ίδιο το σώμα του αθλητή ως αντίσταση αφού αυτή η επιβάρυνση αφορά τη δύναμη της βαρύτητας και ακολουθεί κατά κανόνα τους νόμους που αφορούν την ορμή και την αδράνεια.
Κανόνας 4

Μέγιστη δύναμη στο λιγότερο χρόνο

Η δύναμη και η ταχύτητα που έχει  μια κίνηση είναι χαρακτηριστικά που είναι εξαιρετικά σημαντικά στη πλειομετρική προπόνηση. Σε πολλές ασκήσεις δε, η ταχύτητα με την οποία εκτελείται μια συγκεκριμένη κίνηση είναι ο κύριος σκοπός.
Κανόνας 5

Αριθμός επαναλήψεων

Το πόσες επαναλήψεις πρέπει να περιέχει μια άσκηση εξαρτάται από το πόσες διαδοχικές κινήσεις απαιτεί και τη συνολική προσπάθεια. Συνήθως 8-10 είναι αρκετές σαν μέσος όρος. Για ασκήσεις υψηλής έντασης όμως σύμφωνα με τον Veroshanski (1966) απαιτούνται 3-6 σετ.

Οι πλειομετρικές ασκήσεις χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι οι ασκήσεις μιας προσπάθειας και η δεύτερη πολλαπλών προσπαθειών. Η πρώτη κατηγορία αφορά μια μόνο έντονη προσπάθεια όπως για παράδειγμα γίνεται σε μια εκκίνηση. Η δεύτερη κατηγορία είναι συνυφασμένη με την αντοχή και την ταχύτητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μια άσκηση μπορεί να εκτελεστεί και με τους δυο τρόπους. Μια πλειομετρική προπόνηση είναι απαραίτητο να περιέχει και τις δυο αυτές κατηγορίες.

Ο αριθμός των επαναλήψεων μιας άσκησης δεν επιβάλλεται απόλυτα από την ένταση της άσκησης αλλά θα πρέπει να έχει και άλλες παραμέτρους όπως η κατάσταση του αθλητή και το τι αποτέλεσμα επιδιώκουμε. Η βελτίωση της νευρομυικής συναρμογής, η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα είναι τομείς που βελτιώνονται μόνο όταν οι ασκήσεις γίνονται σωστά και όχι απλά για να γίνονται. Η κούραση του αθλητή μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων δεν του προσφέρει σχεδόν τίποτα. Είναι καλό οι επαναλήψεις κατά την πλειομετρική προπόνηση να ορίζονται μέχρι τα πρώτα σημάδια κόπωσης του αθλητή. Δεν υπάρχει κανένας απόλυτος κανόνας που να ακολουθείτε στην πλειομετρική προπόνηση. Το μόνο που υπάρχει είναι βάσεις  για να ξεκινήσει κανείς.
Κανόνας 6

Ξεκούραση

Τα διαλείμματα μεταξύ των σετ από τις ασκήσεις πλειομετρικής προπόνησης ορίζονται σε περίπου 1-2 λεπτά. Αυτά τα διαλείμματα είναι απαραίτητα για την ανάκαμψη των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων ώστε να επανέλθουν στη σωστή εργοφυσιολογική λειτουργία τους. Για καλύτερα αποτελέσματα είναι σωστό η πλειομετρική προπόνηση να εκτελείται 2-3 φορές την εβδομάδα. 

Φυσικά είναι απολύτως κατανοητό ότι μετά από πλειομετρική προπόνηση ο αθλητής δεν πρέπει να υποβάλλεται σε ασκήσεις που αφορούν τα κάτω άκρα η σε προπόνηση με βάρη καθώς οι μυς, οι σύνδεσμοι και οι τένοντες είναι ήδη καταπονημένοι.

Κανόνας 7

Δημιουργία υποδομής

Η ανάπτυξη της εκρηκτικής δύναμης που είναι ένας από τους στόχους της πλειομετρικής προπόνησης είναι καλό να περιέχει και ένα πρόγραμμα με βάρη που θα χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα. Αυτά χρειάζονται μεγάλη προσοχή στην κατάρτιση τους όπως προσοχή χρειάζεται και στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης που εφαρμόζεται πριν την έναρξη της πλειομετρικής προπόνησης.
Η πλειομετρική προπόνηση σε άτομα ηλικίας 12-14 ετών θα πρέπει να λαμβάνεται ως προετοιμασία μιας μελλοντικής προπόνησης δύναμης  όπως επισήμανε ο Valik το 1966 και ο McFarlane το 1982 ο οποίος προτείνει μέτρια προπόνηση με άλματα για άτομα ηλικίας 14-18 ετών. Τέλος ο Sinclair to 1981 σημείωσε ότι δεν υπάρχει σημαντική μεταβολή στην προπόνηση εκρηκτικής δύναμης κατά την προεφηβική ηλικία.

Όσοι πρωτοξεκινούν την πλειομετρική προπόνηση καλό θα είναι να αρχίζουν με μέτριες ασκήσεις όπως άλματα από επίπεδο εδάφους, συνεχόμενα άλματα κατά μήκος και γενικά απλά άλματα. Όσο η δύναμη και η ταχυδύναμη βελτιώνονται τότε ο αθλητής μπορεί να προχωρήσει σε πιο σύνθετες ασκήσεις όπως ασκήσεις με το ένα πόδι και ασκήσεις με άλματα βάθους ενώ παράλληλα μπορεί να ξεκινήσει και προπόνηση σε ανηφόρες και κατηφόρες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή πριν ξεκινήσουν οι ασκήσεις για τον κορμό (αλματικοί διασκελισμοί, αιωρήσεις)διότι προέχει να έχει γίνει η κατάλληλη προπόνηση δύναμης και ευλυγισίας με σκοπό την ενίσχυση των κοιλιακών και των μυών του κάτω μέρους της πλάτης.

Κανόνας 8

Εξατομίκευση της προπόνησης

Η πλειομετρική προπόνηση ενός αθλητή θα πρέπει να εξατομικεύεται δλδ με λίγα λόγια θα πρέπει να γνωρίζει το τι μπορεί να κάνει και πόση προπόνηση χρειάζεται για να το πετύχει.

Υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις σχετικά με το τι θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος αθλητής για να έχει αποτελέσματα. Ωστόσο αρκετές από αυτές τις απόψεις δεν στηρίζονται ούτε σε ερευνητικά αποτελέσματα ούτε έχουν κριτήρια αξιολόγησης.

Οι Bosco και Komi (1979,1981) όπως και παλαιότερα ο Veroshanski (1966) κατέληξαν στο συμπέρασμα για το ποιο είναι το βέλτιστο ύψος για την εκτέλεση ενός άλματος βάθους. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα η πτώση από ύψος 72,5 εκατοστών βελτιώνει την ταχύτητα ενώ η πτώση από ύψος 107,5 εκατοστών βελτιώνει περισσότερο την ταχυδύναμη. Πάνω από αυτό το όριο τα οφέλη της πλειομετρικής προπόνησης είναι μηδαμινά.

Για τον υπολογισμό της ταχυδύναμης πριν το ξεκίνημα της πλειομετρικής προπόνησης οι αθλητές θα πρέπει να υποβληθούν σε μετρήσεις. Αυτές οι μετρήσεις επαναλαμβάνονται σχεδόν μια φορά το μήνα και βοηθούν τον προπονητή να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με την ένταση και την επιβάρυνση στην οποία υποβάλλεται ο αθλητής. Οι μετρήσεις αφορούν το κατακόρυφο άλμα, το ύψος άλματος βάθους που αναφέραμε προηγουμένως, το άλμα επάνω σε διάφορα αντικείμενα και την πάσα με medicine ball.Βάση αυτών των μετρήσεων ο αθλητής αξιολογείται και σχεδιάζεται λεπτομερώς η προπόνηση που θα ακολουθήσει.

Έρευνα των Bosco και Komi (1979) έδειξε ότι κατά την εκτέλεση αλμάτων στα οποία η επαφή με το έδαφος κατά την προσγείωση διαρκεί πολύ λίγο έχει καλύτερα αποτελέσματα στην ανάπτυξη της ταχυδύναμης απ’ οτι στα άλματα με μεγαλύτερη επαφή λόγω της πρόσθετης κάμψης του γονάτου.
Με αυτή την έρευνα καταλήγουμε στο συμπέρασμα  όσο πιο γρήγορα ο αθλητής περνάει από τη φάση της απόσβεσης του κραδασμού στη νέα φάση του άλματος τόσο πιο εκρηκτική είναι η απάντηση. Ωστόσο στη φάση της απόσβεσης καλό θα είναι να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

Σημαντικό ρόλο κατά την προσγείωση του αθλητή στο έδαφος παίζει επίσης και η τοποθέτηση του ποδιού του. Κατά την προσγείωση ο αστράγαλος  θα πρέπει να είναι όσο  το δυνατόν ακίνητος. Το μεγάλο εύρος κίνησης στην αστραγαλοπτερνική διάρθρωση που παρατηρείται σε πολλούς αθλητές όπως η προσγείωση στη φτέρνα και η απογείωση με τα δάχτυλα καθυστερούν την αντίδραση και την έκρηξη στη νέα προσπάθεια άλματος.
Η καλύτερη αλλά και συνάμα πιο δύσκολη προσγείωση αποτελεί η προσγείωση με το μπροστινό μέρος του ποδιού και ειδικότερα στις κεφαλές των μεταταρσίων. Είναι ένα είδος προσγείωσης που διδάσκεται και ενδείκνυται  ειδικά σε ασκήσεις που αφορούν τα κάτω άκρα.

Όπως σε όλα τα πράγματα που διέπονται από φυσικούς νόμους έτσι και στην πλειομετρική προπόνηση ισχύουν οι αρχές ισορροπίας. Στις αλτικές ασκήσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση τα γόνατα και οι αντίχειρες να έχουν φορά προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο η επιβάρυνση συσσωρεύεται στα κάτω άκρα ενώ το πάνω μέρος του σώματος αποκτά ταχυδύναμη.

Για τις μυϊκές ομάδες του άνω κορμού είναι πολύ σημαντικό να ισχύει ο κανόνας και η κίνηση follow-through.Για παράδειγμα κατά την εκτέλεση ασκήσεων με medicine ball θα πρέπει να δίνεται έμφαση στην ταχύτητα της κίνησης και στην εφαρμογή της δύναμης. Αποτελεί  πολύ σημαντικό παράγοντα για την εκτέλεση της άσκησης ο αθλητής να μπορεί να εξασφαλίσει τη σωστή διάταση των μυών των άκρων και του κορμού και αυτό επιτυγχάνεται μόνο όταν γνωρίζει τα σημεία πλήρους έκτασης και κάμψης.


COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Πλειομετρική προπόνηση-Κύρια στοιχεία και εκτέλεση
Πλειομετρική προπόνηση-Κύρια στοιχεία και εκτέλεση
https://1.bp.blogspot.com/-cFJvloJHlqQ/WkZmcxZm38I/AAAAAAAAC34/b2eESpw5FO8HGI7May1-RQhrL7swsMfjQCLcBGAs/s400/100.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-cFJvloJHlqQ/WkZmcxZm38I/AAAAAAAAC34/b2eESpw5FO8HGI7May1-RQhrL7swsMfjQCLcBGAs/s72-c/100.JPG
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2018/01/blog-post_4.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2018/01/blog-post_4.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy