The legend of Kobe Bryant

A farewell to Kobe Bryant!


Σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2017 οι φανέλες του Kobe Bryant με τα νούμερα 8 και 24 θα ανέβουν στη κορυφή του Staples Center στο ημίχρονο του αγώνα με τους Golden State Warriors. Είναι και επίσημα τέλος εποχής. Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους όλων των εποχών, ένας παίκτης που στιγμάτισε το παγκόσμιο μπάσκετ, όχι μόνο το αμερικανικό, θα δει το όνομα του και τον αριθμό της φανέλας του να «χαράσσονται» στην ιστορία. Είναι μόλις ο 10ος παίκτης των Lakers που παίρνει τέτοια διάκριση. 

Πράγματι τα συναισθήματα και η συγκίνηση γύρω από την απόσυρση του Bryant έχουν εκφραστεί εδώ και ένα χρόνο, αλλά η σημερινή μέρα νομίζω θα επαναφέρει στους περισσότερους από εμάς κάποια ανάμεικτα συναισθήματα. Και όχι το παρακάτω άρθρο δεν θα αποτελέσει απλώς ένα άσμα ή αλλιώς έναν κατάλογο για τα κατορθώματα του. Αυτά είναι ούτως ή άλλως γνωστά. Το παρακάτω κείμενο θα είναι λίγο πιο συναισθηματικό...

Τα επιτεύγματα


Πάντως πριν μπούμε στο συναισθηματικό κομμάτι νομίζω ότι είναι αναγκαία μια υπενθύμιση και ένας γρήγορος σχολιασμός του τι έχει καταφέρει. Οι αριθμοί άλλωστε δε λένε ποτέ ψέματα.

Ο Black Mamba λοιπόν:
 •  Υπήρξε 5 φορές πρωταθλητής με την ομάδα του Los Angeles (2000, 2001, 2002, 2009, 2010) κάνοντας μάλιστα στην αρχή ένα back to back to back. Επιπλέον ανακηρύχθηκε 2 φορές ο MVP των τελικών.
 •  Ακόμη επιλέχθηκε 17 συνεχόμενες φορές στο all star game
 • Κέρδισε τον dunk contest το 1997 (έπειτα από αυτό ας σημειωθεί ότι ξεκίνησε να διαγράφει τη λαμπρή πορεία του)
 • Σκόραρε 81 πόντους εναντίον των Raptors (2οι περισσότεροι σε αγώνα)
 • 20 σεζόν με μια ομάδα
 • 9 φορές επιλέχθηκε στην all first defensive team και 12 συνολικά σε defensive teams
 • 2 Ολυμπιακά μετάλλια
 • 11 φορές NBA all first team
 • NBA MVP 2008
 • Πρώτος σκόρερ το 2009 και το 20010
 • 3ος στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών 
Υπάρχουν και πολλά άλλα επιτεύγματα που δεν θα τα αναφέρω γιατί θα βαρεθείτε να διαβάζετε. Ο Kobe με λίγα λόγια ήταν ένας εξαιρετικός επιθετικός και ένας εξαιρετικός αμυντικός. Όχι μόνο αυτό, αλλά διέθετε και εκείνο το κάτι του ηγέτη που τον έκανε superstar, που τον έκανε να μπορεί μόνος του να οδηγήσει την ομάδα του σε τίτλο.  Κατηγορήθηκε από πολλούς ως σκληρός, ως κακός συμπαίκτης, ως εγωιστής και ball hog player και πράγματι όλα αυτά έχουν μια μικροσκοπική δόση αλήθειας. Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι που έκαναν αυτά τα σχόλια είναι ότι πρώτον, απαιτούσε ο ίδιος τη τελειότητα όσον αφορά τις δυνατότητες του και δούλευε για αυτό οπότε το ίδιο περίμενε και από τους συμπαίκτες του και δεύτερον, ότι μετά τον Shaq δεν υπήρχε κάποιο επιθετικό όπλο στην ομάδα πλην του ίδιου, άρα έπρεπε να κρατάει πιο πολύ τη μπάλα για να κερδίζουν οι Lakers. Είχε μπασκετικό IQ, μεγάλο μάλιστα, ήξερε να βάζει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι και αυτό φαινόταν από τις τρομερές πάσες που έβγαζε από το πουθενά. Ναι ήταν λίγο ατομιστής, αλλά πήρε 5 τίτλους...τον κατηγορείς; Δεν τον κατηγορείς...


The Mamba MentallityΤο Mamba Mentality είναι μία πολύ μεγάλη σημασιολογικά έννοια. Είναι κάτι που άμα το καταλάβει και το ενστερνιστεί κανείς μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή. Και αυτό γιατί το Mamba Mentality δεν ήταν απλώς ένας τρόπος παιχνιδιού, αλλά ένας τρόπος ζωής.

Ο Bryant ήταν ένας τύπος που θυσίασε πολλά στη ζωή του, για να γίνει καλύτερος, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Είχε ένα work ethic που ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Καλύτερα το περιγράφει ο Jay Williams στο δίλεπτο βίντεο που ακολουθεί:


Όπως ακούσατε στο πολύ μικρό αυτό βιντεάκι ο Bryant ήταν ανταγωνιστικός, ήθελε να είναι ο καλύτερος όλων. Σίγουρα λοιπόν λόγω αυτού, πέρασε χρόνο μακρυά από την οικογένεια του, ίσως δυσαρέστησε κοντινούς ανθρώπους, ήταν αυστηρός με τη ζωή του και τα θέλω του. Κάθε μέρα βρισκόταν στο γυμναστήριο και προπονούταν αρκετές ώρες για να πιάσει τους στόχους του. Ο ίδιος εξάλλου έλεγε ότι προπονείται 8 ώρες την ημέρα (και να μην προπονούταν τόσο πάντως και μόνο αυτή η υπερβολή έδειχνε τη θέληση του να κάνει ένα βήμα κάθε μέρα ώστε να βελτιώνεται ατομικά). Όλες αυτές οι ώρες στο γυμναστήριο τον προπόνησαν όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Από αυτές τις ώρες που πέρασε μόνος εκεί, όταν άλλοι διασκέδαζαν, βρήκε την αυτοπεποίθηση να παίρνει πάνω του παιχνίδια, από αυτές τις ώρες μπόρεσε να γίνει 5 φορές πρωταθλητής.


Φυσικά και στον Bryant δεν έλειψαν οι αποτυχίες, όμως δε το έβαζε κάτω. Κάλυπτε τις αδυναμίες του και επανερχόταν πιο δυνατός.

Επιπλέον ο Black Mamba ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δεν αρκούνταν απλά στο καλό, ήθελε το τέλειο. Αποδεικτικό είναι ότι έκρινε τον εαυτό του και τη πορεία της ομάδας από το αν έπαιρνε πρωτάθλημα ή όχι. Αποτυχία θεωρούσε και το να μείνεις εκτός playoff και το απλά να μπεις και ας αποκλεισθείς. Για αυτόν αν οι Lakers πήγαιναν τελικό και έχαναν ήταν αποτυχία. Με λίγα λόγια οτιδήποτε άλλο πέρα του πρωταθλήματος ήταν αδιάφορο.

Τι άφησε στο μπάσκετΝαι το NBA διαφέρει αρκετά από το Ευρωπαϊκό και ναι δεν έχουμε τις ίδιες επαφές με την άλλη μεριά του Ατλαντικού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν παίκτες που επηρέασαν συνολικά τη παγκόσμια μεριά του αθλήματος. Όποιος και είσαι, είτε βλέπεις NBA είτε Euroleague, είτε είσαι νέος στο άθλημα είτε παλιός, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μην έχεις ακούσει το όνομα Kobe Bryant. Τι έκανε λοιπόν ο KB για το μπάσκετ;

Καταρχάς ο Mamba έδειξε πως το παιχνίδι αυτό είναι δύσκολο μεν αλλά απλό δε. Ζούμε γενικά σε μια εποχή όπου το παιχνίδι αλλάζει, οι αντιλήψεις των νεαρών αθλητών αλλάζουν... πχ τώρα οι πολλές ντρίμπλες είναι της μόδας, ενώ η λέξη triple threat θεωρείται τόσο ξεπερασμένη. Το κλασικό θεωρείται από αρκετούς ξεπερασμένο. Το κλασικό όμως ήταν και αυτό που ανέδειξε τον Bryant. Ο ίδιος έπαιζε το μπάσκετ δίνοντας σημασία στα θεμέλια. Ποτέ δεν έκανε τη φανταχτερή κίνηση και όμως ήταν αποτελεσματικός. Δίδαξε σε πολλούς αθλητές ότι το καλό δεν είναι πάντα το πολύ ωραίο. Δίδαξε πως πρέπει να ξεκινάμε όλοι να παίζουμε το παιχνίδι. Η όποια αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη αφού όμως έχουμε πρώτα κατακτήσει τα απλά. Πολλοί έμαθαν από αυτόν και καλό είναι και οι προπονητές να μιλάνε στα παιδιά για τον Kobe και να τους δείχνουν πως ο ίδιος ήταν καλός σκόρερ γιατί η πειθαρχία και η απλότητα στις κινήσεις του τον έκαναν απλά τόσο καλό.

Ακόμη μη ξεχνάμε ότι ο Kobe παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Michael Jordan συνέβαλε στη διάδοση του αθλήματος σε όλο τον κόσμο και με τον χαρακτήρα του πέρασε μηνύματα για τη σημασία που έχει όχι μόνο το μπάσκετ αλλά το οποιοδήποτε άθλημα. Πολλά παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν λόγω του Black Mamba, η αγορά άνοιξε, το μπάσκετ γινόταν σιγά-σιγά όλο και γνωστότερο, όλο και πιο ενδιαφέρον.

Η παρακαταθήκη του σε όλους εμάςΑς μη παραβλέψουμε και το εξής, που μπορεί να φανεί υπερβολικό σε πολλούς από εσάς αλλά για κάποια παιδιά, ο Kobe αποτέλεσε τον λόγο που ξεκίνησαν το μπάσκετ. Ναι ξέρω ότι με το ευρωπαϊκό ερχόμαστε σε επαφή πρώτα αλλά ποιον δεν τον συνεπήρε ο μαγικός κόσμος του NBA;

 Όταν ο Bryant θεωρούνταν ο καλύτερος, πολλοί ενθουσιάζονταν μόνο και μόνο που τον έβλεπαν και αυτό τους έκανε να θέλουν να ασχοληθούν πιο πολύ με το μπάσκετ και να αγαπήσουν κάτι που θα τους βοηθούσε να ξεχνούν για λίγο τα προβλήματα τους. Έτσι ακριβώς όπως βοήθησε και τον KB24.

Προηγουμένως αναφέρθηκα στο Mamba Mentality και στο work ethic του KB. Ο τρόπος λοιπόν που δούλευε, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε αυτό ο θρύλος, ο χαρακτήρας του είναι ένα μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους είτε αυτοί θα γίνουν αθλητές είτε όχι πως αν θες να γίνεις επιτυχημένος πρέπει να είσαι διατεθειμένος οποιαδήποτε στιγμή να θυσιάσεις αυτό που είσαι για αυτό που θες γίνεις. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι εφικτό. Αν κάνεις θυσίες για αυτό που επιθυμείς τότε μπορείς να τα καταφέρεις.

Φυσικά παράγοντας είναι και η αγάπη μας για κάτι. Ο Bryant ήταν παθιασμένος με το μπάσκετ, ζούσε κάθε μέρα της ζωής του με αυτό, του πρόσφερε χαρά και για αυτό βρήκε δύναμη να προχωρήσει παρά τις δυσκολίες. Και ο καθένας μας λοιπόν ας ψάξει αυτό που τον εκφράζει και αυτό που αγαπά.

Mamba Mentality is a lifestyle no matter what you do and that is what i left for all of you!


Thank you...


Kobe ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που πρόσφερες στον παγκόσμιο αθλητισμό, ευχαριστούμε που μας έδωσες μαθήματα ζωής και μαθήματα μπασκετικά, ευχαριστούμε που μας δίδαξες πως μπορούμε με σκληρή δουλειά να φτάσουμε στους στόχους μας.

Μπορεί να μη πρόλαβες να παίξεις όσο θα ήθελες, μπορεί να μη σε προλάβαμε όλοι γιατί οι τραυματισμοί σου σε προσπέρασαν αλλά τουλάχιστον δεν θα υπάρξει ποτέ η περίπτωση να σε ξεχάσουμε, όπως και δεν θα υπάρξει η παραμικρή περίπτωση να μην μεταφέρουμε το θρύλο σου από γενιά σε γενιά. 

Πάντα θα βρίσκεσαι ως πρότυπο ή ως μπάρα σύγκρισης στις μπασκετικές μας συζητήσεις και πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα θέλουν να σου μοιάσουν. Σίγουρα θα υπάρχει εκείνος ο νεαρός που θα βλέπει highlight videos στο youtube με πρωταγωνιστή εσένα και θα ονειρεύεται να παίξει στο NBA.

Γιατί εσύ δεν ήσουν ούτε star ούτε superstar, ήσουν superstar ++ και δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Και αυτό γιατί...

Heroes come and go, but legends are forever!


Dear Basketball


ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

Dear Basketball,
from the moment
I started rolling my dad’s tube socks
And shooting imaginary
Game-winning shots
In the Great Western Forum
I knew one thing was real:

I fell in love with you.
A love so deep I gave you my all
From my mind and body
To my spirit and soul.

As a six year old boy
deeply in love with you
I never saw the end of the tunnel.
I only saw myself
running out of one.
And so I ran.
I ran up and down every court
after every loose ball for you.
You asked for my hustle
I gave you my heart
Because it came with so much more.
I played through the sweat and hurt
not because challenge called me,
but because YOU called me.
I did everything for YOU,
because that’s what you do
when someone makes you feel as
alive as you’ve made me feel.
You gave a six year old boy his Laker dream
and I’ll always love you for it.
But I can’t love you obsessively for much longer.
This season is all I have left to give.
My heart can take the pounding,
my mind can handle the grind,
but my body knows it’s time to say goodbye.
And that’s OK.
I’m ready to let you go.
I want you to know now
so we both can savor every moment we have left together.
The good and the bad.
We have given each other
all that we have.
And we both know, no matter what I do next
I’ll always be that kid
with the rolled up socks
Garbage can in the corner
5 seconds on the clock
Ball in my hands.
5 … 4 … 3 … 2 … 1COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,397,Α2,22,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,1,ΑΕΚ,75,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,51,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,226,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,6,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,37,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,70,ΑΠΟΨΗ,29,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,195,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,22,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,7,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,23,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,11,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,32,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,3,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,41,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,4,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,2,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,42,ΕΣΑΚΕ,35,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,596,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,30,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,5,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,9,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,25,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,15,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,14,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,38,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,18,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,49,ΛΑΓΚΗΣ,67,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,21,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,45,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,79,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,40,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,63,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,48,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,6,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,3,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,41,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,161,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,1,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,1,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,13,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,202,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,13,ΠΑΟΚ,113,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,23,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,295,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,20,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,99,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,166,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,33,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,103,ΡΕΑΛ,53,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,18,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,3,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,171,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,12,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,110,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,13,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,15,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,154,ΤΣΣΚΑ,62,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,75,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,13,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,8,AARON HOLIDAY,1,ABA,1,ABRINES,1,ACB,36,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEX KIRK,1,ALLONZO TRIER,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,14,AVELINO,1,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,1,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BOSTON CELTICS,42,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,8,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,9,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CHAMPION'S LEAGUE,94,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,58,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,16,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,10,DETROIT PISTONS,10,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,15,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,71,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FRED KROSSMANN,18,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,53,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,35,INDIANA PACERS,17,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARROD UTHOFF,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,50,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,3,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENTUCKY,6,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,9,LABORAL,4,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,16,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,47,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,82,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,406,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,13,NCAA,62,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,15,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,32,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,2,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,97,PAN24,26,PANIONIOS,1,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,5,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,1,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,43,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,43,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,1,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,1,TBL,18,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,27,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,20,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,2,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,24,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: The legend of Kobe Bryant
The legend of Kobe Bryant
A farewell to Kobe Bryant!
https://1.bp.blogspot.com/-EJVI44XuPFU/Wib_1GD88PI/AAAAAAAAAPs/LDrkR5Tz3B8jePtLjwkgSd4sY7T3shgGwCEwYBhgL/s640/Kobe-Bryant-2.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-EJVI44XuPFU/Wib_1GD88PI/AAAAAAAAAPs/LDrkR5Tz3B8jePtLjwkgSd4sY7T3shgGwCEwYBhgL/s72-c/Kobe-Bryant-2.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/12/the-legend-of-kobe-bryant.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/12/the-legend-of-kobe-bryant.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy