Παναθηναϊκός: Μόνο με τρίποντα κι όποιος γουστάρει...

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν πρέπει να αποκτήσει ενοχικά σύνδρομα, αλλά επιβάλλεται να βασίζεται αποκλειστικά στα μακρινά σουτ«Αθεράπευτα ρομαντικός, επικίνδυνα Παναθηναϊκός» αναγράφεται σε ένα από τα χαρακτηριστικά πανό των φίλων των Πρασίνων. Εγώ θα έλεγα πως μάλλον ταιριάζει το, «αθεράπευτα καρδιακός, επικίνδυνα ψυχοβγαλτικός». Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας έβγαλε την ψυχή, μας έκανε να τρώμε τα νύχια μας, μας ανέβασε τους σφυγμούς, έκανε τους γείτονές μας να διαμαρτύρονται λόγω της οχλαγωγίας που προκαλέσαμε και βεβαίως, ως είθισται, στο τέλος επήλθε η λύτρωση. Με τον ίδιο τρόπο όπως πάντα. Με τα μεγάλα σουτ. Τα μεγάλα σουτ του KC Rivers και του Παππά. Οι συνήθεις ύποπτοι όπλισαν στην 4η περίοδο και μετέτρεψαν τα όνειρα των Ισπανών σε εφιάλτη.

Στην πλειοψηφία της η αρθρογραφία για το προχτεσινό παιχνίδι, περιστρέφεται γύρω από την άποψη πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να έχει plan b, διότι, «μέχρι πότε θα μπαίνουν τα μεγάλα σουτ!». Χώρια που για ακόμη μια φορά κυριάρχησε η θεωρία πως, «Καλάθης και Γκιστ θα σκάσουν, μέχρι πότε θα παίζουν 35 λεπτά». Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα σχόλια της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων. Σχεδόν άπαντες θέλουν κι άλλο 5άρι, επιθυμούν να φύγει ο Ντένμον, έχουν αρχίσει τα γνωστά «φύγε εσύ, έλα εσύ». Παράλληλα όλο και πληθαίνουν όσοι υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίζει πιο ορθολογικά και να μην στηρίζεται στα τρίποντα. Διόλου τυχαίο που το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην Ελλάδα είναι το football manager. Δεν έχουμε απλώς άποψη. Ξέρουμε και καλύτερα από τον προπονητή.

Κόντρα στο ρεύμα όπως πάντα και ενάντια στην ιδιοσυγκρασία της πλέμπας (και σ' όποιον αρέσουμε) θα καταθέσουμε την δική μας άποψη. Αιρετική ή όχι, ελάχιστη σημασία έχει. Ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα έχει αποκρυσταλλώσει την άποψη πως οι επαγγελματίες αρθρογράφοι λένε ό,τι λένε ex cathedra, είναι σίγουρος πως έχουν το αλάθητο του Πάπα, είναι πεπεισμένος πως κατέχουν την αλήθεια και ξεστομίζουν μονάχα θέσφατα. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι έτσι και βαθιά μέσα μας το γνωρίζουμε όλοι. Δεν γίνεται να είναι όλα άσπρο - μαύρο, υπάρχουν θέσεις αλλά υπάρχουν κι αντιθέσεις κι αρκετές αποχρώσεις ενίοτε.


Η βασική άποψη που έχει σχηματίσει ο Έλληνας φίλαθλος για το μπάσκετ, είναι πως η ομάδα του θα πρέπει να παίζει σκεπτόμενο μπάσκετ χωρίς πολλά τρίποντα. Όταν βέβαια ρωτήσεις κάποιον τι ακριβώς είναι το περιβόητο σκεπτόμενο μπάσκετ, κομπάζοντας και διστάζοντας θα σου πει, με μισόλογα και τρύπια επιχειρήματα, για pn'r, για «οργανωμένες επιθέσεις», για πολλές πάσες. Αλίμονο σ' αυτόν που θα πει το αυτονόητο, πως το μπάσκετ πάνω απ' όλα είναι σουτ. Άρον - άρον σταύρωσον αυτόν. Δεν θα μιλήσω για το NBA ούτε για ομάδες τύπου Warriors, που σουτάρουν χωρίς ενδοιασμούς και διαλύουν τον αντίπαλο με τα μακρινά σουτ. Πολλοί θα πουν πως, «άλλο NBA κι άλλο Ευρώπη» και θα συμφωνήσω. Αυτό όμως ουδόλως σημαίνει πως εμείς της Γηραιάς Ηπείρου είμεθα οι έξυπνοι και τα «Αμερικανάκια» οι ηλίθιοι (κι όποιος το πιστεύει αυτό, πολύ απλά δεν αγαπά το μπάσκετ).
Ρώτησαν που λέτε προχτές τον Παναγιωτόπουλο, μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, για το πόσο μπορεί να στηρίζεται ο Παναθηναϊκός στα τρίποντα κι ο άνθρωπος απάντησε το προφανές. «Έχουμε στην ομάδα παιδιά που είναι αξιόπιστοι σουτέρ και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη». Βέβαια η δήλωση αυτή, η τόσο περιεκτική, δεν ήταν εμπορική ούτε και έπαιξε στα κείμενα των αρθρογράφων. Επίσης ο KC είπε κάτι παρόμοιο και μεταφέρω αυτούσιες τις δηλώσεις του: «Σουτάρω, χάνω κάποια, γελάω! Συμβαίνει. Υπάρχουν φορές στην προπόνηση που χάνω δέκα σερί σουτ, αλλά λέω στον εαυτό μου πως τα επόμενα πέντε θα μπουν. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Συνεχίζεις να σουτάρεις. Βλέπεις τι γίνεται στο NBA; Οι παίχτες παίρνουν πολλά σουτ. Στο τέλος της ημέρας έτσι είναι το παιχνίδι. Δεν παίρνεις σουτ, χάνεις ευκαιρίες. Και οι ευκαιρίες δεν θα έρθουν αλλιώς». Κι όπως λένε και στις αμερικάνικες ταινίες, i rest my case.

Σχεδόν απίθανο να ακούσεις Έλληνα να κάνει παρόμοιες δηλώσεις. Στην χώρα που έχει εδραιωθεί το μπάσκετ του «κυρ' ελέησον», τα παιδάκια πρέπει να παίζουν σκεπτόμενο μπάσκετ με χειρουργική ακρίβεια, χωρίς ελευθερία κινήσεων, χωρίς πολλές πρωτοβουλίες. Εδώ τον Παππά, τον μοναδικό καθαρά Έλληνα επιθετικογενή παίχτη, τον έχουμε βαφτίσει «παίχτη αλάνας» και θεωρούμε πως βελτιώθηκε επειδή έγινε, λέει, «παίχτης ομάδας». Και δεν τα λέω εγώ αυτά. Τα γράφουνε αρθρογράφοι «εγνωσμένης αξίας» (sic). Ρε, πάμε καλά; Σε ποιο σύμπαν ζούμε; Έχουμε ομαδικά τσακωθεί με την πραγματικότητα; Ενώ πλέον το shot mechanism έχει αναχθεί σε επιστήμη, εμείς, οι φωστήρες του πλανήτη, δαιμονοποιούμε το τρίποντο και το παιχνίδι με τα πολλά σουτ!


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, που είναι μια ομάδα «όλο τρίποντα», μέχρι τώρα έχει επιχειρήσει συνολικά 360 σουτ 2 πόντων (με ποσοστό 53,9%) ενώ από την άλλη σούταραν 232 τρίποντα (με ένα αξιοπρεπέστατο 40,1%). Το ποσοστό στα τρίποντα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, εάν δεν έριχναν τον μ.ο. ο Καλάθης και ο Gabriel, οι οποίοι σουτάρουν με ποσοστά κάτω του 30%. Δηλαδή θα πρέπει να νιώθει τύψεις κι ανησυχία ο Πασκουάλ, επειδή έχει στο ρόστερ του παίχτες - δολοφόνους, όπως οι Rivers (40,4%), Παππάς (42,3%), Λοτζέσκι (43,5%), Λεκαβίτσιους (60%), Σίγκλετον (44,4%) και Denmon (39,1%); Ακόμη κι ο Γκιστ, που δεν είναι σουτέρ, έχει 58,3% κι ο «άσουτος» (sic) Θανάσης 33,3%. Μόνη παραφωνία αποτελεί ο Νικ, ο οποίος έχει ένα 26,7%, αλλά την άποψή μου περί του θέματος την κατέθεσα πολλάκις (ο Νικ πρέπει να αποφεύγει να σουτάρει διότι εκτίθεται. Ούτε υπήρξε, ούτε είναι, ούτε και θα γίνει σουτέρ).

Απαραίτητη διευκρίνιση: Τα τρίποντα που επιχειρεί ο Παναθηναϊκός είναι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ελεύθερα. Υπό αυτή την έννοια οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα ποσοστά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, οπότε οι Πράσινοι όχι μόνο δεν έχουν πιάσει ταβάνι, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως στα κρίσιμα παιχνίδια από τον Μάρτη κι έπειτα, λογικά θα βελτιώσουν τα ποσοστά τους. Σχιζοφρενική άποψη; Αντιθέτως. Σκέτη σχιζοφρένεια είναι να θες να βάλεις τους εκπληκτικούς σουτέρ που διαθέτει η ομάδα σε καλούπια και στον χιμαιρικό κόσμο του σκεπτόμενου μπάσκετ. Εν κατακλείδι, άποψή μου είναι πως θα πρέπει να δουλευτούν συστήματα όπου οι παίχτες θα σουτάρουν περισσότερα τρίποντα παρά δίποντα και οι συνεργασίες pn'r όπως και τα isolations να βγαίνουν μόνο εάν το ευνοούν οι συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να ζήσει και να πεθάνει με τα σουτ, κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, στα ενοχικά σύνδρομα και την εσωστρέφεια της πλέμπας και στις βαθυστόχαστες αναλύσεις των επαγγελματιών γραφιάδων. Και σ' όποιον αρέσει. Όποιος δεν γουστάρει έχει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να κλείσει την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, να μην σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ξενερώσει. Ο Πασκουάλ έχτισε την ομάδα με την συγκεκριμένη λογική κι έτσι θα πορευτεί. Άλλωστε, το περσινό πρωτάθλημα δεν το πήρε με σκεπτόμενο μπάσκετ, αλλά με το «σχιζοφρενικό» σύστημα «Mike James» και τα σουτ των Rivers και Παππά. Διαφωνείτε;

Υ.Γ.1 Θεωρώ πως είναι ακόμη πολύ νωρίς να αρχίσουμε τα «φύγε εσύ, έλα εσύ». Ο Denmon θα πρέπει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες διότι κακός παίχτης δεν είναι. Αλλά και να φύγει, ο παίχτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι δεύτερο βιολί ώστε να παίζει περισσότερο ο Παππάς. Όσοι σκίζονται πως πρέπει να αποκτηθεί πρωτοκλασάτος παίχτης για SG θα πρέπει να αποφασίσουν αν τελικά θέλουν να παίζει περισσότερο ή λιγότερο ο Νίκος. Το επιχείρημα, «είναι μεγάλη η σεζόν κι όλοι θα πάρουν ευκαιρίες» το φυτέψανε και δεν φύτρωσε. Αυτοί που παίζουν τώρα 30 λεπτά, θα παίρνουν τον ίδιο χρόνο για τους υπόλοιπους 6 μήνες. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες στον πλανήτη δηλαδή, από το τοπικό της Κομοτηνής μέχρι το NBA. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να πάει μόνιμα στο 2 ένας εκ των Rivers και Λοτζέσκι, ώστε να υπάρξει και αποσυμφόρηση στο 3 με τον Θανάση να παίζει περισσότερο.

Υ.Γ.2 Ανεβαίνω Αθήνα τόσα χρόνια για τα Χριστούγεννα και πάντα το «εορταστικό» παιχνίδι για την Euroleague είναι εκτός έδρας... Τρία χρόνια χωρίς ένα «παρών» σε ευρωπαϊκό ματς είναι πολλά.

COMMENTS

BLOGGER: 3
Loading...
Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,373,Α2,17,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,1,ΑΕΚ,69,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,48,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,19,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,205,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,37,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,12,ΑΠΟΨΕΙΣ,69,ΑΠΟΨΗ,26,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,182,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,31,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,20,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,1,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,6,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,18,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,10,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,27,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,2,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,3,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,40,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,2,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,6,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,38,ΕΣΑΚΕ,34,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,541,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,27,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,5,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,5,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,22,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,14,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,14,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,37,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,18,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,40,ΛΑΓΚΗΣ,66,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,5,ΛΑΥΡΙΟ,18,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,25,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,41,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,15,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,72,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,37,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,59,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,44,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,6,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,1,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,1,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,6,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,3,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,9,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,21,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,3,ΝΟΝΗΣ,38,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,155,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,1,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,1,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,10,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,193,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,10,ΠΑΟΚ,108,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,20,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,286,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,16,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,83,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,160,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,29,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,96,ΡΕΑΛ,53,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,13,ΡΕΘΥΜΝΟ,16,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,3,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,150,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,7,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,103,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,24,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,4,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,13,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,12,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,150,ΤΣΣΚΑ,56,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,72,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,10,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,28,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,6,AARON HOLIDAY,1,ABA,1,ABRINES,1,ACB,35,ADAMS,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEX KIRK,1,ALLONZO TRIER,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,14,AVELINO,1,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,2,BARTON CLINIC,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,7,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,1,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BOSTON CELTICS,40,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,8,BROSE BAMBERG,4,BRYCE COTTON,1,BSL,9,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CHAMPION'S LEAGUE,90,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,26,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,52,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,2,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,16,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,8,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,9,DETROIT PISTONS,9,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROLEAGUE,13,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,66,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FRED KROSSMANN,16,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,48,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,33,INDIANA PACERS,15,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARROD UTHOFF,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,48,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,3,KANSAS STATE WILDCATS,1,KARKATIM,3,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENTUCKY,4,KHIMKI,2,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,8,LABORAL,4,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,14,LOUISVILLE,1,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,15,MIAMI HEAT,16,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,4,MICHIGAN WOLVERINES,1,MIDDLE TENNESSEE,1,MILWAUKEE BUCKS,42,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,78,MONACO,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,371,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,8,NCAA,54,NEW ORLEANS PELICANS,5,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,14,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,1,OKLAHOMA CITY THUNDER,30,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,2,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,92,PAN24,23,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,14,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,13,PRE-GAME,11,PREGAME,5,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,2,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,8,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,1,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,11,SAN ANTONIO SPURS,43,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,42,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,1,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,1,TBL,18,TERRAN PETTEWAY,1,THANASISPAP,18,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,23,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,2,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,2,UTAH JAZZ,18,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,1,VIDEO SCOUT REPORTS,12,VILLANOVA WILDCATS,4,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,21,WENDELL CARTER,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Παναθηναϊκός: Μόνο με τρίποντα κι όποιος γουστάρει...
Παναθηναϊκός: Μόνο με τρίποντα κι όποιος γουστάρει...
Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν πρέπει να αποκτήσει ενοχικά σύνδρομα, αλλά επιβάλλεται να βασίζεται αποκλειστικά στα μακρινά σουτ
https://1.bp.blogspot.com/-sfjemsYOmZc/WiLBT0rE2oI/AAAAAAAAD3Y/sTMBMy-kEpMNlA3bV4QHcWZ0G3qjxb-BwCLcBGAs/s640/badbasket1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-sfjemsYOmZc/WiLBT0rE2oI/AAAAAAAAD3Y/sTMBMy-kEpMNlA3bV4QHcWZ0G3qjxb-BwCLcBGAs/s72-c/badbasket1.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/12/blog-post_4.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/12/blog-post_4.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy