Η επόμενη αυλή του Bασιλιά

Μια προσπάθεια να ερμηνεύσουμε τις πιθανότητες των μνηστήρων του Lebron James στο καλοκαιρινό παζάρι.


Στην σημερινή μπασκετική παγκόσμια κοινωνία υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να νοιώσει κάποιος ανόητος. Να παρακολουθήσει αμερικάνικες καθημερινές εκπομπές που ασχολούνται με το μπάσκετ. Αν εξαιρέσει κανείς μεμονωμένες δημοσιογραφικές φωνές ή/και παλιούς παίκτες που έχουν λάβει ρόλο σχολιαστή, η συντριπτική πλειονότητα των συμμετεχόντων αναλώνονται σε καθαρά προβοκατόρικα ζητήματα (όπως σύγκριση Lebron - Jordan ή αν είχε δίκιο ο Lavar Ball που δεν ευχαρίστησε τον Trump). Είναι, μάλιστα, τόσο γραφικό το περιεχόμενο που συχνά πυκνά οι 'αναλυτές' αντιπαρατίθενται τεχνηέντως, παρουσιάζοντας ασυνάρτητα επιχειρήματα τα οποία οδηγούν συνήθως σε κοινό συμπέρασμα! Σ' αυτόν, λοιπόν, τον κυκεώνα σαχλαμάρας, ανέσυρα περιέργως την προηγούμενη βδομάδα ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα. Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Lebron James; Ποια αυλή θα χωρέσει το θρόνο του και ό,τι συνεπάγεται η παρουσία του;

Οι όροι του παζαριού

Το background story του θέματος είναι ασφαλώς ότι το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Lebron με τους Cavaliers. Όσο, λοιπόν, σε πείσμα του γήρατος, ο King James δεν δείχνει παρά μηδαμινά σημάδια μείωσης των ικανοτήτων του, τόσο θα ψάχνει το κατάλληλο περιβάλλον το οποίο θα μπορεί με αυτόν στο τιμόνι να οδηγείται σε championship runs. Αυτό με όρους σημερινού ΝΒΑ σημαίνει πρακτικά ότι η ομάδα που θα πάρει τη 'νύφη', θα πρέπει να δεχτεί πολύ συγκεκριμένους όρους:

1) Ο Lebron δεν πρόκειται να δεσμευτεί με πολυετές συμβόλαιο. Κατά τη συνήθη τακτική του, θα κάνει ένα τριετές συμβόλαιο maximum το οποίο, μάλιστα, θα του παρέχει μέσω διαφόρων option ανά έτος την ευελιξία να αποδεσμευτεί αν δει ότι το πλάνο της ομάδας δεν είναι ακραιφνής πρωταθλητισμός.

2) Το συμβόλαιο θα έχει ασφαλώς no trade clause, ένα προνόμιο που ελάχιστοι NBAers απολαμβάνουν. Κι αυτό γιατί ασφαλώς ο Βασιλιάς δεν θα μπορεί να διακινδυνέψει να τον ανταλλάξουν σε μια ομάδα χωρίς στόχους αν εν μία νυκτί το πλάνο αλλάξει.

3) Ο οργανισμός που θα τον δεχτεί θα πρέπει να είναι διατεθειμένος (κοινώς να έχει συμφωνήσει από πριν) ότι τα τριετή πλάνα, η συλλογή από μελλοντικά draft picks και οι 'τσιγκουνιές' στο salary cap μπαίνουν στο συρτάρι. Ο GM της ομάδας (αν αυτός μπορεί να θεωρηθεί πιο ψηλά στην ιεραρχία από τον James) θα πρέπει να είναι ευέλικτος και να ψάξει stars και βετεράνους να πλαισιώσουν τον Lebron. Η ιδιοκτησία, απ' την άλλη, θα πρέπει να έχει υποσχεθεί ότι όλες οι απαιτούμενες κινήσεις θα γίνουν χωρίς την παραμικρή φειδώ ως προς την παραβίαση του salary cap και του τεράστιου luxury tax που συνεπάγεται.Τα παραπάνω στοιχεία δημιουργούν ένα πραγματικά ασφυκτικό πλαίσιο για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να κυνηγήσει την περίπτωση του καλύτερου στον πλανήτη. Μάλιστα, ήδη στις ΗΠΑ έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που φαίνονται ειδυλλιακές τοποθεσίες για τον James και θα ήταν ενδιαφέρον να αναλύσουμε το κατά πόσο μπορούν να ευσταθούν.

Cleveland, η ασφαλής επιλογή 

Οι Cavaliers αποτελούν, ασφαλώς, την ήρεμη οδό του Βασιλιά για το καλοκαίρι. Το Ohio είναι το σπίτι του, οι φίλαθλοι των λατρεύουν, ενώ και ο ίδιος ο James έχει δεσμευτεί μακροπρόθεσμα με τον τόπο του, δημιουργώντας αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα για παιδιά. Αγωνιστικά, μπορεί ο Irving να αποχαιρέτησε, ωστόσο το Cleveland δείχνει να έχει αρκετή δυναμική για να υπερκεράσει αυτήν την απώλεια, ενώ δεν έχει μπει καν στο rotation o Isaiah Thomas. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και ένα πολύ υψηλό pick πρώτου γύρου για το '18, το οποίο εύκολα μπορεί να πακεταριστεί με ένα δύο έμψυχα ανταλλάγματα ώστε αυτά να φέρουν στους Cavaliers άλλον έναν superstar. Τέλος, η ιδιοκτησία των Ιπποτών έχει αποδείξει ότι βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη για τα 'καπρίτσια' του Lebron, ενώ δεν διστάζει να απολύει και προπονητές (David Blatt) όταν εκείνοι δεν εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με τον ηγέτη της ομάδας.

Παρά τη δυσπιστία, λοιπόν, και την κουβέντα που έχει δημιουργηθεί για τους άλλους πιθανούς προορισμούς, το Cleveland δείχνει εκ πρώτης όψεως η πιο βολική επιλογή για τον Βασιλιά.

Los Angeles - το ταξίδι στα αστέρια 

Η μεγάλη ονείρωξη του απανταχού LA - based αμερικανού δημοσιογράφου. Οι Lakers μοιάζουν να έχουν ξανά ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον μιας και η προσθήκη του overhyped Ball καθώς και του Magic Johnson ως καπετάνιου του πλοίου έχουν στρέψει ξανά τα φώτα σε μία εκ των μητροπόλεων του μπάσκετ. Παρουσιάζει, λοιπόν, αρκετή ίντριγκα η σκέψη ότι ο Βασιλιάς θα μπορούσε να παίξει τα τελευταία καλά χρόνια της καριέρας του στο LA. Το βασικό επιχείρημα είναι η πιθανή θέληση του Lebron να γυρίσει σε μια τεράστια αγορά του ΝΒΑ (όπου και κατοικοεδρεύουν κάμποσες απ' τις επιχειρήσεις του), καθώς και η πρόκληση που συνοδεύει το να πάρει πρωτάθλημα με μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του παγκόσμιου αθλητισμού.

Τα αγωνιστικά επιχειρήματα, ωστόσο, είναι αρκετά έωλα. Ο Lonzo Ball δεν δείχνει έτοιμος να έχει τόσο άμεσο impact στη λίγκα, ώστε να μπορεί να πεισθεί ο Βασιλιάς να παρατήσει την χαλαρή Ανατολή για να πολεμήσει στην άγρια Δύση. Υπάρχουν σίγουρα αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως αυτές του Ingram και του rookie Kuzma που εντυπωσιάζει, ωστόσο δύσκολα αυτή η ομάδα μπορεί να αποδείξει ότι έχει τη μαγιά που θα δελεάσει τον James. Θα χρειάζονταν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ, καθώς και μια συνεννοημένη μετακόμιση ενός ακόμα superstar (του George ίσως;) στους Λιμνανθρώπους. Το cap space, βέβαια, υπάρχει και όσο οι ελπίδες παραμένουν, τόσο το μιντιακό και όχι μόνο LA θα προσδοκά την αναβίωση ενός νέου showtime με στυλοβάτη το Lebronzo (συνδυαστικά η παρουσία των Lebron και Lonzo Ball).


Philadelphia - ένα project πενταετίας

Οι 76ers είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, κι αυτό γιατί δεν είναι τόσο λαμπεροί όσο οι Lakers, αλλά θα μπορούσαν να θεωρηθούν το μαύρο άλογο της κούρσας. Ενδιαφέρον για τον Lebron θα υπάρχει δεδομένα, καθώς το cap space τους είναι αχανές άρα και τρομερά ευέλικτο ως προς τις κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για να στελεχώσουν μια ομάδα πρωταθλητισμού. Από την άλλη, για τον ίδιο το James, η Philly συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα, καθώς είναι ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας (άρα δεν χρειάζεται να μπλέξει με την σαφώς πιο απαιτητική Δύση), ενώ το δίπολο των Simmons - Embiid (με συμπληρώματα τους εξαιρετικούς Covington, Saric) είναι σωματικά, αλλά και παικτικά πολύ πιο ώριμο απ' όσο δείχνει η ηλικία του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ένταξή του στους 76ers θα του προσφέρει άμεσα την ευκαιρία να πηγαίνει στους Τελικούς, ενώ θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει να παραμένει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ακόμα και όταν η παρεμβατικότητά του στο παιχνίδι θα αρχίσει μοιραία να πέφτει εκθετικά.

Μακροπρόθεσμα, λοιπόν, η Philly μοιάζει εξαιρετική επιλογή, καθώς ένας 37χρονος Lebron θα είναι συμπαίκτης με δύο unicorns οι οποίοι θα είναι αντίστοιχα 25 και 26 χρονών μπαίνοντας, αν όχι βρισκόμενοι, στο prime τους. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα μιας τέτοιας κίνησης είναι το παρελθόν των δύο (ειδικά του Embiid) με τους τραυματισμούς και το κατά πόσο θα μπορούσε ο Βασιλιάς να στηριχθεί στην μακροχρόνια υγεία τους.

San Antonio - Η ονείρωξη του μπασκετικού πλανήτη

Αν ο Lebron στους Lakers είναι το όνειρο του απανταχού Αμερικανού δημοσιογράφου, τότε η έλευσή του στο San Antonio είναι σίγουρα η επιθυμία κάθε μύστη του μπάσκετ. Ποιος δεν θα 'θελε να δει τον κορυφαίο προπονητή της λίγκας να προπονεί τον κορυφαίο παίκτη της; Το θέαμα θα ήταν εξαιρετικό σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία στην ίδια ομάδα του Kawhi Leonard με το Βασιλιά. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι και ο ίδιος ο Lebron θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν εκ των ιστορικών coach του ΝΒΑ σε ένα περιβάλλον που έχει αποδείξει ότι πάντοτε κοιτά κατάματα (ή έστω κρυφοκοιτά) τον πρωταθλητισμό. Γι' αυτόν, ίσως να έκανε και το ταξίδι στη Δύση.


Παρόλ' αυτά, μια εξέλιξη σαν κι αυτή είναι, μάλλον, μη ρεαλιστική. Το cap space θα μπορούσε σίγουρα να βρεθεί με κάποιο τρόπο, ωστόσο θεωρείται απίθανο να κατευθυνθεί ο Lebron σε μια ομάδα με τόσο ξεκάθαρους κανόνες, ιεραρχία και κώδικες συμπεριφοράς. Δεν θα μπορούσε, για παράδειγμα, ο James να επεμβάινει άμεσα στο πλάνο παιχνιδιού του Pop ή να ενδύεται εντολοδόχος του General Manager των Spurs, R.C. Buford. Δεν είναι, μάλιστα, καθόλου σίγουρο ότι θα ήταν διατεθειμένοι οι Spurs να αποτινάξουν τον τρόπο με τον οποίο δομούν τον οργανισμό τους για ένα ή δύο δαχτυλίδια ακόμα. Άλλωστε, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν όπως αυτοί ξέρουν.

Το όνειρο του Μεγάλου Μήλου 

Τελευταίος επίδοξος 'γαμπρός' θα μπορούσαν να θεωρηθούν και οι Knicks. Είναι στην Ανατολή, έχουν στις τάξεις τους τον Porzingis που ήδη απ' τα 22 του τρομοκρατεί τους αντιπάλους, ενώ η αγορά της Νέας Υόρκης προσφέρει και αυτή εκείνη την ιδιαίτερη λάμψη που θα μπορούσε να δελεάσει τον James. Όπως, άλλωστε, έχει δηλώσει κατά καιρούς, πάντα αισθάνεται κάτι ξεχωριστό όταν παίζει στο Madison Square Garden, άρα μπορούμε να φανταστούμε πώς θα ήταν η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος εκεί.

Η θέση των Knicks, παρόλ' αυτά, μάλλον πρέπει να θεωρείται ισχνή. Έχουν σίγουρα το cap space για να κάνουν κινήσεις πρωταθλητισμού, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και εκτίμηση από μεριάς Lebron στην ιδιοκτησία του Dolan. Πάμπολλες είναι, μάλιστα, οι αναφορές του στο πόσο δυσλειτουργικός έχει υπάρξει ο οργανισμός των Knicks με κύριο στόχο των απωληθέντα Phil Jackson. Ακόμα και αγωνιστικά, ωστόσο, η Νέα Υόρκη έχει μεν έναν μελλοντικό Hall of Famer στις τάξεις της, αλλά το υπόλοιπο υλικό της (Kanter, Ntilikina, Hardaway Jr. κ.α.) δεν προδιαθέτει ώστε να μπορεί άμεσα να μονταριστεί σε έναν πυρήνα πρωταθλητισμού.

Αν επέλεγε σήμερα, θα έμενε στο Cleveland

Συνολικά, η κάθε περίπτωση παρουσιάζει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αν και περιπτώσεις όπως αυτή των Knicks ή των Lakers είναι μάλλον αποκυήματα του αμερικάνικου μιντιακού συστήματος. Είναι, άλλωστε, τόσο μεγάλο brand από μόνος του ο Lebron που δεν θα του προσέθετε τίποτε η κατάκτηση πρωταθλημάτων σε ένα πιο λαμπερό περιβάλλον. Παρότι, λοιπόν, οι Spurs θα ήταν σίγουρα μια απίστευτα ενδιαφέρουσα περίπτωση, οι 76ers δείχνουν να έχουν το πιο ισχυρό πακέτο για να δελεάσουν τον Βασιλιά προσφέροντας έναν ορίζοντα κατάκτησης πρωταθλημάτων ακόμα και σε βάθος χρόνου. Είναι, μάλιστα, η μόνη ομάδα που μπορεί να θεωρηθεί ότι προσφέρει περισσότερα αγωνιστικά πλεονεκτήματα από την τωρινή του.


Όπως και να 'χει, ο Βασιλιάς δεν έχει σίγουρα αποφασίσει για το μέλλον του. Παρακολουθεί τη λίγκα, σκανάρει τις επιλογές του, προσπαθεί να δει αν κάποιο περιβάλλον μπορεί να τον ωθήσει μακριά απ' το αγαπημένο του Ohio. Αν επέλεγε σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα τα επόμενα χρόνια θα τον έβρισκαν στους Cavaliers. Ποιος ξέρει, όμως, πόσο μπορεί να τον μεθύσει η αστερόσκονη του LA; Ή ακόμα ακόμα, πόσο impact μπορεί να έχει στο μυαλό του τον Ιούνη η μαγική (μέχρι στιγμής) χρονιά των Embiid και Simmons; 

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,373,Α2,17,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,1,ΑΕΚ,69,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,48,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,19,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,205,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,37,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,12,ΑΠΟΨΕΙΣ,69,ΑΠΟΨΗ,26,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,182,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,31,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,20,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,1,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,6,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,18,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,10,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,27,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,2,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,3,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,40,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,2,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,6,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,38,ΕΣΑΚΕ,34,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,541,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,27,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,5,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,5,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,22,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,14,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,14,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,37,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,18,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,40,ΛΑΓΚΗΣ,66,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,5,ΛΑΥΡΙΟ,18,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,25,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,41,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,15,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,72,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,37,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,59,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,44,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,6,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,1,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,1,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,6,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,3,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,9,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,21,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,3,ΝΟΝΗΣ,38,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,155,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,1,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,1,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,10,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,193,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,10,ΠΑΟΚ,108,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,20,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,286,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,16,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,83,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,160,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,29,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,96,ΡΕΑΛ,53,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,13,ΡΕΘΥΜΝΟ,16,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,3,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,150,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,7,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,103,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,24,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,4,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,13,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,12,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,150,ΤΣΣΚΑ,56,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,72,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,10,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,28,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,6,AARON HOLIDAY,1,ABA,1,ABRINES,1,ACB,35,ADAMS,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEX KIRK,1,ALLONZO TRIER,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,14,AVELINO,1,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,2,BARTON CLINIC,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,7,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,1,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BOSTON CELTICS,40,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,8,BROSE BAMBERG,4,BRYCE COTTON,1,BSL,9,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CHAMPION'S LEAGUE,90,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,26,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,52,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,2,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,16,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,8,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,9,DETROIT PISTONS,9,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROLEAGUE,13,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,66,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FRED KROSSMANN,16,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,48,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,33,INDIANA PACERS,15,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARROD UTHOFF,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,48,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,3,KANSAS STATE WILDCATS,1,KARKATIM,3,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENTUCKY,4,KHIMKI,2,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,8,LABORAL,4,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,14,LOUISVILLE,1,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,15,MIAMI HEAT,16,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,4,MICHIGAN WOLVERINES,1,MIDDLE TENNESSEE,1,MILWAUKEE BUCKS,42,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,78,MONACO,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,371,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,8,NCAA,54,NEW ORLEANS PELICANS,5,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,14,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,1,OKLAHOMA CITY THUNDER,30,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,2,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,92,PAN24,23,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,14,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,13,PRE-GAME,11,PREGAME,5,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,2,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,8,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,1,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,11,SAN ANTONIO SPURS,43,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,42,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,1,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,1,TBL,18,TERRAN PETTEWAY,1,THANASISPAP,18,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,23,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,2,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,2,UTAH JAZZ,18,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,1,VIDEO SCOUT REPORTS,12,VILLANOVA WILDCATS,4,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,21,WENDELL CARTER,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Η επόμενη αυλή του Bασιλιά
Η επόμενη αυλή του Bασιλιά
Μια προσπάθεια να ερμηνεύσουμε τις πιθανότητες των μνηστήρων του Lebron James στο καλοκαιρινό παζάρι.
https://2.bp.blogspot.com/-cdJN3PCm1I0/WiV-Uaqg6rI/AAAAAAAAAlg/riMyu3wRBrI0Hti9ixkOOJtIQmU_dcsVQCLcBGAs/s640/lebron-james-ankle-injury.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-cdJN3PCm1I0/WiV-Uaqg6rI/AAAAAAAAAlg/riMyu3wRBrI0Hti9ixkOOJtIQmU_dcsVQCLcBGAs/s72-c/lebron-james-ankle-injury.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/12/b.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/12/b.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy