NBA analysis: Το μαύρο κουτί των Bucks εώς τώρα

Μια προσεκτική ματιά στα αίτια για τη χλιαρή εκκίνηση των Ελαφιών στη regular season του ΝΒΑ.


Οι 10 πρώτοι αγώνες της σεζόν πέρασαν για τους Bucks και τους βρίσκουν προβληματισμένους, με αρτητικό ρεκόρ (4-6) στην θεωρητικά πιο αδύναμη ανατολική περιφέρεια όλων των εποχών. Ο Γιάννης είναι συγκλονιστικός, ο Middleton έχει βρει τα πατήματά του, τα τρίποντα μπαίνουν, οι νίκες, όμως, δεν έρχονται με την συχνότητα που θα ήθελαν στο Wisconsin. Είναι όμως δίκαιο το ξεκίνημά τους να δημιουργήσει προβληματισμό;

Tο δύσκολο πρόγραμμα και το ανέβασμα του πήχυ

Η απάντηση είναι κάπου στη μέση. Eύκολα μπορεί κανείς να βρει δικαιολογία στο σχετικά δύσκολο πρόγραμμα που έχουν από την αρχή της χρονιάς. Ταξίδια σε Portland και Oklahoma, δύο παιχνίδια με τη Βοστώνη, άλλα δύο με τους Cavaliers του Lebron. Μια αποτύπωση αυτού μπορεί να δοθεί μέσω του Strength of Schedule (SOS), ενός προηγμένου στατιστικού το οποίο στην ουσία φιλτράρει το ρεκόρ μια ομάδας βάσει της δυσκολίας των αγώνων (παρότι η φόρμουλα υπολογισμού του έχει συχνά αποκλίσεις μεταξύ των αναλύσεων). Σύμφωνα με το basketball-reference, οι Bucks είχαν μέχρι στιγμής το 12ο πιο δύσκολο πρόγραμμα μεταξύ των 30 ομάδων της λίγκας με δείκτη 0.67. Πώς αντέδρασαν όμως σε αυτό το πρόγραμμα; Την απάντηση δίνει το Simple Rating System (SRS) το οποίο συμπεριλαμβάνει τη διαφορά πόντων στον υπολογισμό του SOS, με τους Bucks να έχουν δείκτη -2.63 (23ο στη λίγκα). Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι οι Bucks είχαν όντως ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, όμως η προσπάθειά τους ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες ήταν κάτω του αναμενόμενου.


Από την άλλη, σημαντικό ρόλο για αυτόν τον μίνι απολογισμό παίζει και το ίδιο το ύψος στο οποίο τοποθετούν την κριτική τους. Οι προσδοκίες φέτος είναι απ' το ξεκίνημα πολύ πιο υψηλές, απόρροια του εκπληκτικού finish της περσινής σεζόν. Οι Bucks τελείωσαν με εμφατικό σερί νικών την περσινή regular season, ενώ και στα playoffs υπήρχε η αίσθηση ότι ήταν ένα κλικ μακρυά απ' το να κάνουν δικιά τους τη σειρά με το Toronto. Μοιραία, λοιπόν, η αισιοδοξία πλημμύρισε το αντιεμπορικό Milwaukee, σχεδόν παράλληλα με το τσουνάμι Αντετοκούνμπο που ευτύχησε να ξεσπάσει στην δυτική πλευρά της λίμνης Michigan. Υπό μια έννοια, λοιπόν, τα Ελάφια θέλουν να συγκαταλέγονται στο γκρουπ εκείνο των ομάδων που δεν τους ενδιαφέρει με ποιον παίζουν παρά μόνο η δική τους απόδοση. Και αυτή έχει υπάρξει χαμηλότερη των προσδοκιών.

Επιθετικός μονόλογος των Αντετοκούνμπο, Middleton 

Θεωρητικά το Milwaukee είναι μια ομάδα της οποίας το άθροισμα των επιθετικών όπλων δεν φτάνει για να νικήσει. Με τη φυγή του Monroe, οι μόνοι παίκτες του ρόστερ οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν σε σταθερή βάση για τον εαυτό τους (Αντετοκούνμπο, Middleton) είναι και οι καλύτεροι δημιουργοί της ομάδας.

Ο Γιάννης, ειδικά, έχει φέτος εκτινάξει το παιχνίδι του προσθέτοντας αρκετό post play. Καταφέρνει έτσι να εκμεταλλευεται τον χώρο που δημιουργεί η βαθιά άμυνα που του παίζουν οι αντίπαλοι λόγω της αδυναμίας του στο σουτ, όπως έκανε πετυχημένα σε 5 τουλάχιστον περιπτώσεις στην χθεσινή ήττα από τους Cavs (από το 1.05 και μετά).


Πολύ συχνά πια, το παιχνίδι του στο post αντιμετωπίζεται με παγίδα κυρίως απ' την baseline, όμως το μάκρος του και η έφεσή του στην δημιουργία τού επιτρέπουν να βρίσκει με σχετική ευκολία το ρήγμα στην αδύνατη πλευρά. Παραμένει, βεβαίως, ένας ανεπανάληπτος slasher και εκτελεστής στον αιφνιδιασμό (παίρνει το 77% των προσπάθειών του σε απόσταση μάξιμουν 5 μέτρων απ' το καλάθι με 70% επιτυχία, όπως φαίνεται στο σχήμα δεξιά), με τη διαφορά ότι φέτος χρησιμοποιεί αρκετά περισσότερο και τον αριστερό διάδρομο.Μπορεί έτσι να μαζεύει δύο και τρεις αντιπάλους πάνω του και να βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, έχοντας τελική πάσα στο 26% των προσπαθειών των συμπαικτών του όσο είναι στο παρκέ. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο το εκπληκτικό Player Efficiency Rating του (συνολική συνεισφορά του ανά λεπτό στο παιχνίδι) που φιγουράρει 1ο σε ολόκληρο το ΝΒΑ με 32.8!

Άπο την άλλη, ο Middleton, παρότι ξεκίνησε χλιαρά, έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του, έχοντας μέχρι στιγμής career-high σε πόντους (19.1 ανά παιχνίδι) και ασίστ (5.5 ανά παιχνίδι). Ο forward των ελαφιών εκμεταλλεύεται κατά κόρον την συνηθισμένη τακτική των Bucks να δίνουν πολλά σκριν μεταξύ κοντών (ειδικά ο Dellavedova είναι εξαιρετικός screener παρά το μέγεθός του) και οδηγείται έτσι σε καταστάσεις απομόνωσης με τον κακό αμυντικό του αντιπάλου.

Οι δύο παίκτες φτάνουν, λοιπόν, σε σημείο να έχουν αθροιστικά το 50.5% του συνολικού Usage της ομάδας, με το 34.5% του Γιάννη να είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε όλο το ΝΒΑ.

Έλλειψη επιθετικού ταλέντου ή λάθος πλάνο; 

Ας δεχτούμε, λοιπόν, ότι οι Bucks στερούνται παικτών που μπορούν επιθετικά να επάγουν τη δράση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ακόμα και έτσι δεν είναι αποτελεσματικοί. Αντιθέτως, κατά μία έννοια, μέχρι στιγμής τους σώζει το σουτ τους. Το Offensive Rating (μετρά τους πόντους που πετυχαίνει μια ομάδα ανά 100 κατοχές) των Ελαφιών είναι με 108.8 πόντους, το 10ο καλύτερο στη λίγκα, άρα δυνητικά τα καταφέρνουν. Γιατί, όμως, αυτό δεν μεταφράζεται και στην επιθετική τους συγκομιδή ανά παιχνίδι (18η στη λίγκα); Μα φυσικά γιατί υπολείπονται κατοχών. Το Pace (μετρά τον αριθμό των κατοχών ανά 48 λεπτά) του Milwaukee είναι, με 96.9, το 9ο χειρότερο του πρωταθλήματος! Οι Bucks, λοιπόν, όταν επιτίθενται, είναι πολύ αποτελεσματικοί. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν επιτίθενται αρκετά ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα υπαγόρευε το μάκρος τους, τα νιάτα τους, η ύπαρξη στο ρόστερ ενός top-3 παίκτη στο ανοικτό γήπεδο. Μένουν στην πρόσθεση, ενώ χρειάζονται πολλαπλασιασμό μέσα από εύκολα layups και σουτ στο transition (μόνο 9 πόντοι ανά παιχνίδι). Υπάρχει, όμως, λόγος γι' αυτό.

Η κάκιστη άμυνα στα close-out

Στο ΝΒΑ, το παιχνίδι είναι τόσο υψηλού tempo που η άμυνα αλληλεπιδρά με την επίθεση σχεδόν πολλαπλάσια απ ό,τι στην Euroleague. Δεν είναι, άλλωστε, σπάνιες οι περιπτώσεις στις οποίες ακούμε προπονητές, των οποίων η ομάδα έχει δεχθεί 130 πόντους, να ρίχνουν το φταίξιμο στην κακή επιθετική λειτουργία και το αντίστροφο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το Milwaukee.

Οι Bucks έχουν κατά βάση αρκετά καλούς αμυντικούς, μακρείς, ενθουσιώδεις, υψηλής έντασης  στο 1 vs 1, γι' αυτό και παραδοσιακά ξεκινούν πολύ καλά τα παιχνίδια τους. Ωστόσο, όποτε περνά στο παρκέ κάποιος που αμύνεται πιο χλιαρά (όπως ο Teletovic ή ο Monroe μέχρι πρότινος) απορρυθμίζονται εντελώς. Αδυνατούν να καλύψουν την παρουσία του, το positioning τους γίνεται κάκιστο και, μοιραία, όταν έχουν φορτώσει τη μια πλευρά του γηπέδου με αμυντικούς, τιμωρούνται στο close-out (στην προσαρμογή του αμυντικού δηλαδή όταν η μπάλα περνάει στην άλλη μεριά του παρκέ για ελεύθερο τρίποντο).


Είναι πραγματικά τόσο χαρακτηριστική η αδυναμία τους να διαβάσουν τον τρόπο του πίβοτ του αντιπάλου με συνέπεια την κάκιστη τοποθέτηση των ποδιών τους και, μοιραία, το εύκολο φάουλ με...μετρ του είδους τον απογοητευτικό μέχρι στιγμής Thon Maker.

Η πληγή από τη γραμμή της φιλανθρωπίας

Εύλογα, λοιπόν, φτάνουν να είναι 4οι στη λίγκα στα φάουλ στα οποία υποπίπτουν και να πληγώνονται διπλά: τόσο με τη συνεχή αλλαγή 5άδων όσο και με τις πολλές ελεύθερες βολές που δίνουν στον αντίπαλο. Δεν είναι, προφανώς, τυχαίο ότι οι αντίπαλοι των Bucks εκτελούν 7.3 περισσότερες βολές μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι (3οι χειρότεροι στο ΝΒΑ), όσο και ότι τα ίδια τα Ελάφια εκτελούν ελάχιστες βολές (26οι στο ΝΒΑ). Όταν κάνεις πολλά φάουλ, δίνεις εύκολους πόντους στον αντίπαλο και, ταυτόχρονα, χάνεις τη δυνατότητα να είσαι επιθετικός σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού (ριμπάουντ, drive, άμυνα στο post κτλ.), όπως συνέβη και με το Γιάννη σε δύο περιπτώσεις που αναγκάστηκε να βάλει...σιγαστήρα.

Ριμπάουντ, αυτός ο άγνωστος

Έλλειψη σκληράδας άρα και έλλειψη ριμπάουντ. Το Milwaukee φιγουράρει τελευταίο και καταϊδρωμένο στον τομέα του ριμπάουντ σε όλο το ΝΒΑ (37.5 ανά παιχνίδι), αδυνατώντας έτσι να επιβάλλει τον ρυθμό του (άμεση σχέση με το Pace στο οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω). Ειδικότερα, δε, όταν λείπει ο Γιάννης και τα 0.4 Defensive Win Shares του (δείκτης που μετρά τις νίκες που δίνει στην ομάδα η αμυντική προσπάθεια ενός παίκτη), οι Bucks μαζεύουν 50% (!) λιγότερα ριμπάουντ απ' ότι με αυτόν στο παρκέ. Φτάνουν, ασφαλώς, να δίνουν πάμπολλες δεύτερες ευκαιρίες και, κάπως έτσι, καταλήγουν προτελευταίοι στη λίγκα στο Defensive Rating (μετρά τους πόντους που δέχεται μια ομάδα ανά 100 κατοχές). Να, λοιπόν, πώς, μέσω της αδυναμίας ελέγχου του ρυθμού, η αμυντική ανισορροπία του Milwaukee μεταφράζεται και σε επιθετική δυσπραγία.

Συνολικά, το μέτριο ξεκίνημα των Bucks εκφράζεται μέσω του ελαττωματικού rebounding και της τραγικής αμυντικής τους λειτουργίας, έχει, όμως, σταθερές τις βάσεις του στην έλλειψη πρωτόλειου ταλέντου στην ομάδα. Ο Γιάννης λάμπει σαν ένα μοναχικό αστέρι στον μαύρο ουρανό, για την ακρίβεια πολύ μοναχικό, όπως δείχνει και το γράφημα του ΝΒΑ Math για τη συνολική συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση.


Το πρόβλημα αυτό αναμένεται να το καταπραΰνει η έλευση του Bledsoe, ενός near-all star παίκτη που αποτελεί ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με τον τίμιο Brogdon (βλ. γράφημα), παρεκκλίνει, όμως, από το δόγμα των μακριών κορμιών του Jason Kidd.


Μπορούμε, λοιπόν, να συμπεράνουμε ότι αυτή η κίνηση είτε θα συνοδευθεί από ισχυρές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των Bucks (μετατόπιση του Γιάννη στο 4 ίσως) είτε απλά είναι προπομπός κάποιας ενίσχυσης στους ψηλούς. Όπως και να 'χει, το Milwaukee έχει καταλάβει ότι πρέπει να παίξει τα ζάρια του αλλιώς και αναμένεται να το κάνει.

Στατιστικά και γραφήματα: basketball-referenceΝΒΑ Math

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,399,Α2,23,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,1,ΑΕΚ,76,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,51,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,232,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,7,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,37,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,70,ΑΠΟΨΗ,29,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,197,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,22,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,7,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,23,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,12,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,33,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,3,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,4,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,2,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,42,ΕΣΑΚΕ,36,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,608,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,30,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,5,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,10,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,26,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,16,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,14,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,38,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,18,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,50,ΛΑΓΚΗΣ,69,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,21,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,46,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,79,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,41,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,64,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,49,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,6,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,3,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,41,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,163,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,1,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,1,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,14,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,204,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,14,ΠΑΟΚ,113,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,23,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,297,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,21,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,101,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,168,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,33,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,105,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,18,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,3,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,176,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,13,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,112,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,13,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,16,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,154,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,76,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,13,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,8,AARON HOLIDAY,1,ABA,1,ABRINES,1,ACB,36,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEX KIRK,1,ALLONZO TRIER,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,14,AVELINO,1,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BOSTON CELTICS,42,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,8,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,9,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CHAMPION'S LEAGUE,96,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,59,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,16,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,10,DETROIT PISTONS,10,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,15,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,71,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FRED KROSSMANN,18,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,53,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,35,INDIANA PACERS,17,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,50,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENTUCKY,6,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,9,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,17,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,48,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,82,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,410,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,14,NCAA,63,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,33,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,2,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,98,PAN24,26,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,5,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,1,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,43,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,44,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,1,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,29,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,20,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,2,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,24,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: NBA analysis: Το μαύρο κουτί των Bucks εώς τώρα
NBA analysis: Το μαύρο κουτί των Bucks εώς τώρα
Μια προσεκτική ματιά στα αίτια για τη χλιαρή εκκίνηση των Ελαφιών στη regular season του ΝΒΑ.
https://2.bp.blogspot.com/-qU8pWJWbSKY/WgNJ3XhbhbI/AAAAAAAAAeo/QfsAr01FdB0qxwfyeYJjW2njmMIfYdQsACEwYBhgL/s640/9902796-nba-phoenix-suns-at-milwaukee-bucks.jpeg
https://2.bp.blogspot.com/-qU8pWJWbSKY/WgNJ3XhbhbI/AAAAAAAAAeo/QfsAr01FdB0qxwfyeYJjW2njmMIfYdQsACEwYBhgL/s72-c/9902796-nba-phoenix-suns-at-milwaukee-bucks.jpeg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/11/nba-analysis-bucks.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/11/nba-analysis-bucks.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy