The Weak-stern Conference

Μια ανάλυση για τη σύσταση της Ανατολικής περιφέρειας μετά τον τραυματισμό του Hayward. Τι θα δούμε φέτος;Η Ανατολική περιφέρεια εδώ και χρόνια χαρακτηρίζεται όχι μόνο αδύναμη αλλά και μη ενδιαφέρουσα και....δικαίως. Καταρχάς όλοι ανεξαιρέτως γνωρίζουν πριν την έναρξη κάθε σεζόν ποιος θα βρίσκεται στους τελικούς, ποιος θα επικρατήσει από τις ανατολικές ομάδες, όποτε η περιφέρεια δεν έχει κάποιο suspense. Θα είναι ο Lebron James κλασικά. Το μόνο που αρέσκεται κανείς να βλέπει είναι η εξέλιξη των ομάδων και των παικτών και οι μάχες για την δευτεροτρίτη θέση.

Επί χρόνια όλοι μας, σαν καλοί φίλαθλοι, που μας αρέσει το μπάσκετ και συγκεκριμένα το NBA, περιμένουμε πότε θα έρθει αυτή η άσπρη μέρα, που θα βρεθεί ένας άξιος contender που να έχει πιθανότητες έναντι του Lebron. Κάθε χρόνο όμως διαψευδόμαστε. Και όχι, αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα superteams τα οποία δημιούργησε ο Βασιλιάς. Έχει να κάνει και με την κακή διαχείριση των ομάδων που επιδίδονται στο tanking και παρόλα αυτά δεν πάνε πουθενά. Έχει να κάνει με τους συχνούς τραυματισμούς των superstars. Έχει να κάνει με τον φόβο των αντίπαλων παικτών που δε θέλουν να αντιμετωπίσουν τον James. Και κάθε φορά που φαίνεται πως η κατάσταση θα βελτιωθεί λόγω κάποιας blockbuster μεταγραφής δυστυχώς κάτι θα μας το χαλάσει. Όπως φέτος...

Gordon Hayward: Μακάρι να αναρρώσεις γρήγορα φίλε

 
Όπως όλοι γνωρίζετε, στη πρεμιέρα της φετινής σεζόν του NBA αναμετρήθηκαν οι Cavs με τους Celtics. Όλα τα μάτια φυσιολογικά και ήταν στραμμένα στη μονομαχία Irving-Lebron. Επιπλέον λόγω της σύστασης των 2 αυτών ομάδων η Ανατολή έμοιαζε ανανεωμένη και έτοιμη να προσφέρει όχι μόνο θέαμα αλλά και μεγάλες μονομαχίες. Όλα όμως δυστυχώς άλλαξαν σε μια στιγμή, αφού λίγα λεπτά από την έναρξη του ματς σημειώθηκε ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς στην ιστορία της λίγκας. Ο Gordon Hayward έθεσε τον αστραγαλό του εκτός θέσης. Πριν προχωρήσω στην επιρροή που έχει ο τραυματισμός την Ανατολή, μια αναγκαία παρένθεση. Gordon όλοι μας ελπίζουμε να επανέλθεις δριμύτερος. Καλή ανάρρωση!

Lebron=East


Εδώ και χρόνια είναι φανερό ότι ο James δεν είναι απλά ένας παίκτης της Ανατολικής Περιφέρειας. Είναι Η Ανατολική Περιφέρεια. Η κυριαρχία του είναι τόσο φανερή που κάθε ομάδα στην Ανατολής δημιουργείται για να τον ξεπεράσει, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Ίσως φταίει και αυτή η κυριαρχία που η Ανατολή είναι αδύναμη.  Πάνω που νομίζαμε ότι οι Κέλτες θα τον κόντραραν φέτος τραυματίστηκε ο Hayward. Ας παραθέσω μια πρόταση για να φανεί η δύναμη των Cavs: Πριν τραυματιστεί ο Gordon, στα χαρτιά, οι Celtics είχαν 30% πιθανότητα να κερδίσουν τον King. Τώρα...is not even close. Τουλάχιστον όμως θα βλέπαμε μπάσκετ. Θα ξέραμε ότι έστω μια ομάδα μπορεί να σπρώξει τη σειρά σε game 7. Ναι, δεν είναι και πολύ πιθανό να πετάξεις έστω μια πλήρη ομάδα με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αλλά υπήρχαν έστω και λίγες πιθανότητες. Αντίο ενδιαφέρον. Ο LBJ θα φτάσει τελικούς και αυτό δεν αλλάζει.

Υπάρχει κάποια άλλη ομάδα;


Οι Wizards με αυτόν εδώ τον τυπά κάτι μπορούν να κάνουν. Μη φανταστείτε τίποτα το τρομερό αλλά λόγω του ότι διαθέτουν τον John έχουν δυνατότητες να προσφέρουν θέαμα και ανταγωνισμό. Σε αυτό δε συνηγορεί μόνο το γεγονός ότι ο Wall είναι ο 2ος καλύτερος παίκτης μεταξύ των 2 ομάδων. Είναι και ότι είναι ο καλύτερος point guard της Ανατολής και ίσως ο 2ος καλύτερος παίκτης της Ανατολής. Παίζει φοβερή άμυνα και σε συνδυασμό με τον Beal συνθέτουν ένα καλύτερο backcourt από το Clevaland. Χωρίς αυτό να παίρνει τίποτα από τους Wade-Rose. Απλά το ασόδυο της Washington υπερτερεί σε ενέργεια, νιάτα και φόρμα αυτή τη στιγμή. Επίσης οι Wizards συνθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες στο NBA γενικά. Και ο Wall και ο Beal και ο Porter και ο Oubre και ο Morris είναι πολύ ικανοί αμυντικοί. Ίσως καταφέρουν να κοντράρουν τους Cavalliers ως ένα σημείο, ίσως φτάσουν σε ένα game 6 ίσως game 7, αλλά να τους αποκλείσουν....με τίποτα.


Οι Bucks του Γιάννη είναι άλλη μια ομάδα με πολύ καλές προοπτικές όχι μόνο για το μέλλον αλλά και για φέτος. Πολλοί θεωρούν πως το Milwaukee θα τερματίσει φέτος 2ο. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Greek Freak έχει ξεκινήσει τη σεζόν παίζοντας σε επίπεδο MVP και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Lebron. Δεν είναι όμως μόνος του αφού περιτρυγιρίζεται από πολύ καλούς παίκτες: Τον Middleton που μπορεί να πιάσει φωτιά οποιαδήποτε στιγμή, το steal του περσινού draft Malcolm Brogdon, τον Dellavedova και τον πολύ καλό αμυντικό Thon Maker. Γενικά είναι μια ομάδα που είναι φυσικά προικισμένη και μια ομάδα που λατρεύει να παίζει άμυνα. Όταν γυρίσει ο Jabari Parker αν είναι σε επίπεδο παρόμοιο με το περσινό τότε οι Bucks θα βελτιωθούν αγωνιστικά με θεαματικό τρόπο . Είναι αρκετά καλοί για να κερδίσουν τους Cavs; Όχι. Είναι όμως αρκετά καλοί για να προσφέρουν θέαμα και ένταση εναντίον των «Καβαλάρηδων».

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε αν οι Cavs βρουν χημεία


 Ο King θα ξαναπάει τελικούς ανεξάρτητα από το πως παίζει η ομάδα του ναι. Αλλά τι να το κάνουμε άμα παίζουν όπως πέρυσι, όπου το iso ball τους κόστισε και η αδιαφορία που υπήρχε στην άμυνα τους κατάστρεψε; Οι Cavaliers έχουν όλα τα απαραίτητα κομμάτια ώστε να κερδίσουν τον οποιονδήποτε και το σημαντικότερο έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Σε αντίθεση με πέρυσι έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα, έχουν παίκτες που μπορούν να οργανώσουν. Η ανταλλαγή του Irving είναι ένα μεταβατικό στάδιο στο οποίο πρέπει να αλλάξει όλη η επιθετική και αμυντική φιλοσοφία. Μέχρι τώρα οι Cavs είχαν 2 στέμματα (James, Kyrie) που ότι και να γινόταν η μπάλα έπρεπε να περάσει από τα χέρια τους. Ζούσαν μέσα στο isolation. Πλέον πρέπει να καταλάβουν ότι η άμυνα είναι το πιο δυνατό τους όπλο και πως το iso τελείωσε. Ας μην μένουμε έκπληκτοι λοιπόν για τις ήττες από Magic και Nets. Θα έρθουν και άλλες. Η ομάδα έχει 2 τραυματίες (Thomas, Rose), ο Wade δεν έχει βρει ρυθμό και δεν έχει βρεθεί τρόπος για την αξιοποίηση παικτών όπως ο Crowder και ο Green. Βρισκόμαστε ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Θα αργήσουν να βρουν τα πατήματα τους και τη χημεία τους. Μέχρι τότε η Ανατολή θα έχει ενδιαφέρον. Αλίμονο όταν βρουν. Γιατί όταν βρουν κάθε match με τις ομάδες της ίδιας περιφέρειας θα είναι...παρωδία.

The Leastern ConferenceΕίμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και γνωρίζουμε πως τα όνειρα μας για μια ανταγωνιστική Ανατολή θα πραγματοποιηθούν μόνο ανάμεσα σε μεσαίες ομάδες. Είναι όμως όλο το σκηνικό μη ενδιαφέρον; Η απάντηση είναι όχι. Και αυτό γιατί πολλοί παίκτες έχουν ξαφνικά γίνει stars. Παίκτες όπως ο Jaylen Brown, ο Victor Oladipo, ο Tobias Harris, ο D'Angelo Russell. Παίκτες που δε περίμενε κανείς να απογειωθούν τόσο απότομα.

Ομάδες όπως οι 76ers, οι Heat, οι Bulls, οι Hornets και οι Pacers, οι Nets, οι Pistons και οι Magic θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον για να δούμε τον τρόπο εξέλιξης των παικτών τους. Μάλιστα παίζουν και ωραίο μπάσκετ. Ειδικά οι Nets. Άρα το μόνο ωραίο κομμάτι είναι οι fans των μικρών ομάδων να απολαύσουν τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες στους οποίους πιστεύουν και να ακολουθήσουν τη φράση «Trust the proccess» για τις ομάδες που υποστηρίζουν. Και φυσικά όλοι θέλουμε να δούμε ένα Rose που να παίζει σαν All Star.

Αν θέλετε κάτι παραπάνω μάλλον είστε σε λάθος περιφέρεια. Γιατί όλο το ζουμί είναι για άλλη μια χρονιά στη Δύση.


The Verdict

The Weak-stern conference is here more than ever και όλα αυτά λόγω ενός τραυματισμού. Μεγάλες συγκινήσεις θα έχουμε μόνο από τους Cavs, τους Bucks και τους Wizards όταν με το καλό σοβαρευτούν (ακούς John;). Από εκεί και πέρα ο ένας φιναλίστ είναι ο Βασιλιάς. Ο άλλος ποιος είναι;


Α ρε Lebron. Δε βαρέθηκες τα cake walks; Α για όλους τους haters δεν επιλέγει ο Lebron πόσο δυνατή θα είναι η Ανατολή. Ο Lebron απλά είναι τόσο καλός ώστε οδηγεί σε παρακμή τις ομάδες της Ανατολής. Δεν τον φοβούνται όμως όλοι και καλά κάνουν. Γκούχου John Wall, γκούχου Giannis Antetokounmpo.

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,675,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,62,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,40,ΑΕΚ,142,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,4,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,3,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,10,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,75,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,10,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,31,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,391,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,85,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,141,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,16,ΑΡΗΣ,281,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,62,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,50,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,7,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,11,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,42,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,29,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,6,Βασίλης Ζούμπος,4,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,22,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,67,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,53,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,6,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,15,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,7,ΓΙΑΤΡΑΣ,10,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,10,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,10,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,2,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,10,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,83,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,29,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,54,ΕΣΑΚΕ,109,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,42,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1065,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,2,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,67,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,7,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,3,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,6,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,10,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,11,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,3,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,19,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,1,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,44,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,21,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,24,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,29,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,128,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,146,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,37,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,26,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,5,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,3,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,78,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,36,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,90,ΜΠΑΓΕΡΝ,19,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,16,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,99,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,80,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,5,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,19,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,37,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,48,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,270,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,11,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,2,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,4,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,301,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,31,ΠΑΟΚ,157,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,386,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,6,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,50,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,7,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,16,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,3,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,219,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,208,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,18,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,93,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,177,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,57,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,63,ΡΕΘΥΜΝΟ,30,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,4,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,6,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,8,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,340,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,51,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,167,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,30,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,17,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,171,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,89,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,125,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,38,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,18,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,13,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,20,AARON HOLIDAY,1,ABA,3,ABRINES,1,ACB,44,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,10,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,20,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,7,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,56,BASKETBALL SHOOTING CAMP,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,9,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,17,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,67,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,16,BROSE BAMBERG,6,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,142,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,31,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,15,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,25,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,17,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,19,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,20,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,39,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,64,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,111,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,32,FBI,1,FENER,3,FIBA,28,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,3,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,4,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,82,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,2,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,54,INDIANA PACERS,29,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,4,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,3,L.A. CLIPPERS,13,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,12,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,27,LOS ANGELES LAKERS,30,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,21,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,75,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,3,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,676,NBA DRAFT 2019,5,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,93,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,12,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,23,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,40,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,14,OXONIAN,109,PAN24,80,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,38,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,51,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,25,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,15,PREDICTIONS,1,PREGAME,12,PRESEASON,6,PREVIEW,128,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,3,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,29,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK PITINO,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,20,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,61,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,131,SCOUTING REPORT,7,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,40,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,57,VIDEO SCOUT REPORTS,24,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: The Weak-stern Conference
The Weak-stern Conference
Μια ανάλυση για τη σύσταση της Ανατολικής περιφέρειας μετά τον τραυματισμό του Hayward. Τι θα δούμε φέτος;
https://4.bp.blogspot.com/-NDkWe2nuBOw/WepttTR1yRI/AAAAAAAAAJg/tMUWHrQyVUEdfdlWXkyUZhWkNvxQNLUEACLcBGAs/s640/NBAEastconf.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-NDkWe2nuBOw/WepttTR1yRI/AAAAAAAAAJg/tMUWHrQyVUEdfdlWXkyUZhWkNvxQNLUEACLcBGAs/s72-c/NBAEastconf.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/10/the-weak-stern-conference.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/10/the-weak-stern-conference.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy