Playing time: Μύθοι και πραγματικότητα

Επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για την κατανομή -σωστή και λανθασμένη- του χρόνου στο μπάσκετΤο playing time στο μπάσκετ είναι αναντίρρητα ένα ζήτημα που απασχολεί όχι μόνο τον οπαδό ή τον αθλητικό συντάκτη, αλλά πάνω απ’ όλα τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού: τους ίδιους τους παίχτες και το προπονητικό τιμ. Ο κάθε παίχτης επιθυμεί να παίζει περισσότερο, ενώ για τον προπονητή αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα πονοκέφαλο, καθώς θα πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιτυχία και στα ήρεμα αποδυτήρια.

Οι απόψεις πολλές, οι αναλύσεις άπειρες, το ίδιο και τα παραδείγματα. Γενικά υπερισχύει η άποψη που υποστηρίζει πως μια ομάδα φτάνει στην κορυφή μόνο εάν έχει ένα γεμάτο ρόστερ με -σχεδόν- ισάξιους παίχτες. Επίσης, πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς και στην κούραση, δεδομένα που προκύπτουν από τα συνεχή παιχνίδια και το βεβαρημένο πρόγραμμα.

Έχω πολύ ισχυρή άποψη για το ζήτημα της κατανομής του χρόνου κι έχω καυγαδίσει άπειρες φορές με τους διαφωνούντες. Πρώτον, equal court time σε ομάδα επιπέδου Euroleague, είναι απλά αδύνατον να υπάρξει. Ουδείς το δοκίμασε, ουδείς το κατάφερε. Έπειτα υπάρχει και το εξής αυτονόητο. Κάθε προπονητής έχει στην αρχή της χρονιάς την starting lineup list στο μυαλό του. Με αυτούς τους πέντε παίχτες θα ζήσει, θα πορευτεί και θα πεθάνει. Δεν χρειάζεται να φέρω παραδείγματα για να αποδείξω το αυταπόδεικτο.
Η μεγάλη μαγκιά του προπονητή είναι να μπορέσει να βρει παίχτες για να συμπληρώσει την δωδεκάδα, οι οποίοι θα πρέπει να αποδεχτούν a priori πως δεν θα λογίζονται ως βασικοί. Κι αυτό είναι το κομμάτι, η πτυχή που ο μέσος νεοέλληνας οπαδός αδυνατεί να αντιληφθεί. Ο οποίος διψώντας για επιτυχίες, είναι πεπεισμένος πως στην «μεγάλη» του ομάδα οι δώδεκα υπερπαίχτες του ρόστερ οφείλουν να είναι ικανοποιημένοι ακόμη και με πεντάλεπτα. Οφείλουν να κάθονται υπάκουα στον πάγκο, ανεμίζοντας πετσέτες, δίχως να βαρυγκωμούν και να δυσανασχετούν.

Το επάγγελμα του προπονητή είναι παρόμοιο μ’ εκείνο του παιδαγωγού, καθώς αμφότεροι είναι υποχρεωμένοι να διαχειριστούν ανθρώπους, προσωπικότητες. Ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως θα εξωτερικεύσουν τα αρνητικά συναισθήματά τους, θα «γκρινιάξουν», θα δυσανασχετήσουν και κατ’ επέκταση ο αρνητικός ψυχισμός τους θα έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις τους. Όπως είναι πρακτικά αδύνατον ένας καθηγητής να περιμένει από τον ταραξία της τάξης να αριστεύσει στην έκθεση, το αυτό ισχύει και στο μπάσκετ. Ο παίχτης που όλη τη χρονιά παίζει εφτά λεπτά μ.ο., όταν θα μπει μέσα δεν θα βγάλει την μεγάλη άμυνα ούτε και θα πετύχει το buzzer beater που θα δώσει τον τίτλο. Δεν θα έχει την διάθεση, αλλά και το κατάλληλο mentality να το πράξει, αφού όλη την χρονιά ήταν στα αζήτητα.


Το παράδειγμα το έδωσε πέρσι ο Ομπράντοβιτς. Με το πιο σφικτό time rotation της ιστορίας έφτασε στην κορυφή. Βέβαια όταν μιλάμε για τον Ζέλικο, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Εξαρχής ο καθένας γνωρίζει και αποδέχεται την πραγματικότητα. Υπάρχουν οι πέντε παίχτες που θα παίξουν 30+ λεπτά, οι παίχτες των δέκα λεπτών, εκείνοι των τριών και βεβαίως οι DNP. Που ο κόσμος θα τους θυμάται ως εκείνους που κούναγαν πετσέτες στον πάγκο. Να θυμίσω εδώ κάτι που πολλοί εντέχνως αποφεύγουν να θυμούνται. Παίχτες όπως ο Χατζηβρέτας, ο Ντικούδης και βεβαίως ο Σπανούλης, έφυγαν λόγω χρόνου και ρόλου. Ειδικά το 2009, ο Ομπράντοβιτς έπρεπε να μοιράσει τον χρόνο στα guards σε Γιασικεβίτσιους, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Νίκολας. Δεν θα αναφέρω καν τους Κέτσμαν και Χατζηβρέτα που όλη την χρονιά ήταν σταθερά στο DNP (και που γι’ αυτό έφυγαν). Το playing time τους την χρονιά εκείνη; Σαρούνας 20.1 λεπτά, Διαμαντίδης 27.3, Σπανούλης 25.6, Drew Nicholas 23.5 (αν κάνω κάποιο λάθος, ας με διορθώσει ο Ανδρέας Χριστοφόρου). Την χρονιά του Βερολίνου λοιπόν, προκειμένου να «βολευτούν» και οι τέσσερις top guards της ομάδας, ο -κατ’ εμέ- άριστος απάντων Σαρούνας, κατέληξε να παίζει λιγότερο απ’ όλους. Ο οποίος σε άλλη ομάδα ίδιας δυναμικότητας θα έπαιζε τουλάχιστον 30 λεπτά. «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ η αλήθεια», όπως είχε πει εύστοχα ο Σωκράτης, θέλοντας να αποθεώσει την αγάπη για την αλήθεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σαρούνας να βράζει στον πάγκο, να είναι όρθιος και να χτυπάει την μπάλα δίπλα στον Πάρη Δερμάνη, σαν λιοντάρι στο κλουβί του, αδημονώντας να μπει στο γήπεδο. Βέβαια ο Ομπράντοβιτς έμαθε, κατάλαβε πως με δυσαρεστημένους παίχτες δεν πας μπροστά και τις τελευταίες δύο σεζόν άλλαξε το τροπάριο, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Στο γνωστό και χιλιοειπωμένο επιχείρημα, «κατά τη διάρκεια της σαιζόν θα έχεις τραυματισμούς και πρέπει να αντεπεξέλθεις με ισάξιους παίχτες», έχω να αντιπαραθέσω το εξής αφοπλιστικό αντεπιχείρημα: Κι αν δεν έχει τραυματισμούς μια ομάδα, πώς θα μοιραστεί ο χρόνος χωρίς να υπάρχουν δυσαρεστημένοι; Η στατιστική δείχνει πως περισσότερες πιθανότητες έχει ένας παίχτης να βγάλει την χρονιά υγιής παρά να τραυματιστεί, στοιχείο που επίσης εντέχνως ξεχνούν οι οπαδοί και οι αθλητικοί συντάκτες. Το κύμα τραυματισμών που έπληξε πέρσι τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα δεν είναι ο κανόνας, είναι η εξαίρεση. Επίσης το να νευριάσει ένας παίχτης σε μια προπόνηση και να σπάσει την τζαμαρία με το χέρι του, είναι περίπου μια στο τρισεκατομμύριο. Όπως και ο τραυματισμός που έπληξε τον Γκιστ, ο οποίος συνήθως αφορά σε παίχτες του american football και σε αθλητές του ταε κβο ντο.


Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο καλύτερος παίχτης θα παίζει περισσότερο. Επίσης όσο και να δουλεύει και να βελτιώνεται ο παίχτης των δέκα λεπτών, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει τον διπλάσιο χρόνο. Δεν έχει να κάνει με την δουλειά, αλλά με την «αθλητική δικαιοσύνη» αλλά και τις επιλογές που υπάρχουν σε ένα ρόστερ. Ο καλύτερος πρέπει να παίζει περισσότερο. Και ο καλύτερος σε κάθε θέση είναι πάντοτε ένας. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα, είτε μιλάμε για τους Warriors είτε για μια ομάδα της Α2. Όσο μαεστρικά και να χειρίζεται την κατανομή χρόνου ένας προπονητής, νομοτελειακά θα αδικήσει κάποιους και θα υπάρχουν μουρμούρες. Κλασικό παράδειγμα και πρόσφατο, ο Daniel Hackett. Πέρσι, πριν τραυματιστεί και τεθεί νοκ άουτ, έπαιζε 14.3 λεπτά, χρόνος που αντικειμενικά είναι ελάχιστος αναλογικά με την αξία του. Βέβαια ήταν αναπόφευκτο να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού την ίδια στιγμή υπήρχαν Σπανούλης και Μάντζαρης στα guards. Εάν δεν τραυματιζόταν το σίγουρο είναι πως οι μουρμούρες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού θα είχαν άσχημα αποτελέσματα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τον τραυματισμό του Πρίντεζη. Μέχρι τότε ο Παπαπέτρου είχε μ.ο. 4 λεπτά, ενώ ο Αγραβάνης έγραφε αλλεπάλληλα DNP.

Επίσης δεν στέκει ως επιχείρημα το ότι υπάρχουν και τα παιχνίδια της Α1, όπου οι βασικοί δεν θα αγωνίζονται. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κι ο Μήτογλου περισσότερο θα βελτιωθούν παίζοντας 15 λεπτά εναντίον της Ρεάλ, παρά 30 λεπτά εναντίον της Κύμης (αγαπητή ομάδα της Κύμης, no offence). Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τους παίχτες ομάδων της Euroleague από δυνατά εγχώρια πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό ή το τουρκικό. Εκεί όντως θα μπορούσα να δεχτώ το επιχείρημα αυτό.Ουσιαστικά το κείμενο αυτό είναι τροφή για σκέψη, έπειτα από την μεταγραφή του Λοτζέσκι. Η οποία μεταγραφή θεωρώ πως δεν έπρεπε να γίνει, διότι ο υγιής Λότζο δεν θα παίζει πέντε λεπτά, αλλά τουλάχιστον 25. Και για να παίρνει τέτοιον χρόνο, σημαίνει πως θα τον χάνει κάποιος άλλος. Και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος παρά ο Παππάς, καθώς δεν μπορώ να κατανοήσω πως υπάρχει τρόπος ο Λοτζέσκι να μοιράζεται την θέση του SG με τον Ρίβερς (την ώρα που ο Παναθηναϊκός πήρε και τον Θανάση, ενώ υπάρχει και ο πασπαρτού Γκάμπριελ που καλύπτει και τις δύο θέσεις των forward). Σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, την ώρα που -για να είμαστε δίκαιοι- παρόμοιο πρόβλημα με την κατανομή του χρόνου θα αντιμετωπίσει κι ο Σφαιρόπουλος.

ΥΓ.1 Εννοείται πως άπαντες οι προπονητές πλέον χρησιμοποιούν Playing Time Calculators, spreadsheets, μέχρι και εξειδικευμένα και ακριβή applications. Το βασικό πρόβλημα όμως παραμένει. Απλώς δεν γίνεται να παίζουν όλοι τον ίδιο χρόνο και βεβαίως δεν είναι δυνατόν να εκλείψουν οι μουρμούρες και οι δυσαρεστημένοι παίχτες.

ΥΓ.2 Οι αγαπημένοι μου παίχτες πάντοτε ήτανε οι «6οι παίχτες», εκείνοι που δεν ξεκινούν βασικοί και μπαίνοντας μέσα αλλάζουν την ροή του παιχνιδιού. Μπορώ να κάθομαι για ώρες και να μιλάω για τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Γιώργο Καλαϊτζή και τον Νίκο Χατζηβρέττα. Μπορώ άνετα να επιχειρηματολογήσω και να αποδείξω πως χωρίς αυτούς τους τρεις τίμιους «6th players» ο Παναθηναϊκός δεν θα ονομαζόταν σήμερα «Εξάστερος». Όμως δεν παύουν να είναι παίχτες που δεν έπαιζαν όσο θα έπρεπε να παίζουν βάσει αξίας, αφού η ομάδα στις θέσεις τους είτε είχε παίχτες-αστέρια, είτε υπήρχαν υπεράριθμες επιλογές.

ΥΓ.3 Ποιος θυμάται τον 12ο παίχτη της μεγάλης ομάδας των Bulls; Ή αν θέλετε, πόσοι μπορούν να ονομάσουν τον 12ο παίχτη των Warriors;

Απόστολος Μακρίδης
@apostolos_23

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,28,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,25,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,635,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,14,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,30,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,56,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,52,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,179,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,214,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,112,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,175,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,107,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,119,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,156,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,18,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,431,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,34,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Playing time: Μύθοι και πραγματικότητα
Playing time: Μύθοι και πραγματικότητα
Επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για την κατανομή -σωστή και λανθασμένη- του χρόνου στο μπάσκετ
https://2.bp.blogspot.com/-3XNSyQKlqoo/WZQv8pyGOaI/AAAAAAAADUg/nCK0HklnPjAWMIt_q-RDMFET9Ac04fArgCLcBGAs/s640/deron-williams-kevin-garnett-brook-lopez-paul-pierce-nba-brooklyn-nets-orlando-magic.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-3XNSyQKlqoo/WZQv8pyGOaI/AAAAAAAADUg/nCK0HklnPjAWMIt_q-RDMFET9Ac04fArgCLcBGAs/s72-c/deron-williams-kevin-garnett-brook-lopez-paul-pierce-nba-brooklyn-nets-orlando-magic.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/08/playing-time.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/08/playing-time.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy