Άρης: Ας μιλήσουμε επιτέλους για μπάσκετ

Προ των πυλών της πρώτης συγκέντρωσης και ο Άρης δείχνει να κινείται. Τα προβλήματα ωστόσο είναι πολλά.
Περάσαμε λοιπόν και τον Δεκαπενταύγουστο και το τοπίο στην ΚΑΕ Άρης παραμένει θολό. Από τη μία τα οικονομικά προβλήματα και η έλλειψη ρευστότητας και από την άλλη οι δυσκολίες του Παναγιώτη Γιαννάκη να ολοκληρώσει το ρόστερ, μιας και οι συμφωνίες που έχει εδώ και καιρό στα σκαριά είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν χωρίς να δοθούν εγγυήσεις από τη διοίκηση. Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η καινούρια χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΚΑΕ είναι αναμφίβολα η έλλειψη χρηματοδότησης της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης των κιτρίνων έχει αφήσει να εννοηθεί πως τα χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν κατά την περσινή χρήση θα καλυφθούν από ενέργειες της οικογένειας, είτε μέσω της μεταφοράς κάποιων κεφαλαίων μέσα στους επόμενους μήνες, είτε μέσω συμφωνιών/συνεργασιών με χρηματοδότες οι οποίες είναι στα σκαριά. Μία από αυτές είναι και η πρόταση του προέδρου του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, η οποία μιλούσε για άμεση ταμειακή διευκόλυνση 500 χιλ ευρώ. Αυτή η πρόταση μπορεί να βρήκε σύμφωνο τον Νίκο Λάσκαρη, ωστόσο οι πέντε επιχειρηματίες πίσω από την πρόταση Αρβανίτη τόνισαν πως δεν επιθυμούν την εμπλοκή τους στην ομάδα μέσω απόκτησης μετοχών και θα ήθελαν πριν προβούν στην διευκόλυνση να έχουν κάτι χειροπιαστό όσον αφορά την αποπληρωμή. Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που η διοίκηση δεν έχει ολοκληρώσει την συμφωνία για το τηλεοπτικό πακέτο της επόμενης σεζόν και δεν έχει ανακοινώσει κάποια χορηγία, δεν μπορούν να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις. Οι επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι ακόμα ζεστοί στο να βοηθήσουν την ομάδα, πρέπει από πλευράς τους να κάνουν ένα βήμα πίσω και να συμφωνήσουν, εφόσον το αντέχουν ταμειακά, στην εκχώρηση εσόδων όχι για την σεζόν 2017/2018, αλλά για το 2018/2019. Έτσι θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τη διοίκηση της ομάδας να ξεπληρώσει κομμάτι του χρέους και να μην προσθέσει ακόμα ένα βραχνά στις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της εταιρείας.

Όσον αφορά τα έσοδα, η διοίκηση πρέπει άμεσα να κλείσει το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου τόσο για το πρωτάθλημα της Α1 όσο και για τα εντός έδρας παιχνίδια του Basketball Champions League. Τα χρήματα τα οποία θα λάβουν οι τρεις ομάδες των Αθηνών από την Cosmote TV κάνει τους ανθρώπους και τους οπαδούς του Άρη να δυσανασχετούν στο άκουσμα ενός συμβολαίου κάτω των 300χιλ για την ομάδα η οποία είναι δεύτερη στα εισιτήρια στο πρωτάθλημα της Α1. Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει με τον Άρη να εισπράττει χρήματα μόνο από τις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στον σύλλογο και θα πρέπει οι συζητήσεις να εντατικοποιηθούν ώστε να καταφέρει ο Παναγιώτης Γιαννάκης να έχει μια βάση για το αγωνιστικό μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Άρης είναι ένα σημαντικό, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, brand name, και υπάρχουν εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται να διαφημιστούν είτε στη φανέλα, στο όνομα και περιμετρικά του παρκέ. Κάποιες από τις συζητήσεις της διοίκησης πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν ώστε να επανέλθει η αισιοδοξία στον κόσμο της ομάδας.Αγωνιστικό

Μέχρι στιγμής ο Άρης δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες θα φέρουν ανακοινώσεις καλαθοσφαιριστών. Το υπάρχον ρόστερ των Φλιώνη, Μούρτο, Δίπλαρο, Πουλιανίτη, Χρηστίδη, Τάταρη και Καλαϊτζάκη πλαισιώθηκε ήδη με τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Kyle Weaver. Επίσης, η ΚΑΕ ανακοίνωσε και την συμφωνία με τον άπειρο Demetris Morant ο οποίος θα δοκιμαστεί από το τεχνικό τιμ στην προετοιμασία και σε περίπτωση που αφήσει θετικές εντυπώσεις θα αποκτηθεί για back up στη θέση 5. Αυτή η κίνηση είναι σε συνάρτηση με την υπόθεση Καββαδά και δείχνει την επιμονή των κιτρίνων ώστε να κρατήσουν τον Νικαιώτη center στην Θεσσαλονίκη για ακόμα μια χρονιά. Η αθλητικότητα του Morant είναι αξιοσημείωτη και παρόλο που ο παίκτης δεν έχει τον όγκο να κοντράρει δυνατούς center, είναι μια καλή επιλογή δεδομένου και του χαμηλού συμβολαίου το οποίο αξιώνει. Όπως ανέφερα και όταν ο Άρης έψαχνε τον αντικαταστάτη του Eric Buckner τον περασμένο Φεβρουάριο, οι αθλητικοί ψηλοί έχουν ένα πακέτο το οποίο όσο καλό και να είναι πρέπει να αξιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους guards. Τότε ο Δημήτρης Πρίφτης είχε επιλέξει το δίδυμο Gordon-Jackson ώστε να στελεχώσουν την ομάδα, επιλογές οι οποίες δεν τον δικαίωσαν. Πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει ένα σχεδόν άδειο ρόστερ και περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον Φεβρουάριο. Η θέση του pg θα καλυφθεί από έναν Αμερικάνο ο οποίος θα αποκτηθεί της επόμενες μέρες, ο Ken Brown είναι μια επιλογή στα οικονομικά πλαίσια του φετινού Άρη, ωστόσο μάλλον θα προτιμηθεί παίκτης με μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Back up του Αμερικάνου θα είναι ο Δημήτρης Φλιώνης σε ένα αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση με πέρσι, ενώ οι Δίπλαρος και Πουλιανίτης θα παλέψουν στην προετοιμασία για τον ρόλο του τρίτου pg, με τον Νίκο Δίπλαρο να μπορεί να δώσει λύσεις και στο 2. Η θέση του sg θα καλυφθεί από τον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πίσω από τον πρώην guard του Ολυμπιακού θα είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και πιθανότατα ακόμα ένας Αμερικάνος με έφεση στο μακρινό σουτ, το συμβόλαιο του οποίου ωστόσο δεν θα ξεπερνάει τις 40-50 χιλ αφού ο coach θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Αθηναίου να ηγηθεί του φετινού Άρη.

 

Η θέση του small forward είναι αυτή η οποία έχει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο βάθος. Βασικό τριάρι ο all-around Kyle Weaver, ένας παίκτης ομάδας που αν το σώμα του είχε την αθλητικότητα του παρελθόντος, δεν θα έπαιζε σε Πολωνία και Ελλάδα. Εκτός από την εκτελεστική του ικανότητα, ο Weaver είναι επίσης καλός αμυντικός, βοηθάει στα ριμπάουντ και λειτουργεί σαν δεύτερος pg μοιράζοντας το παιχνίδι. Έχοντας Αθηναίου και Weaver στην βασική πεντάδα, ο Γιαννάκης πιθανότατα θα πάει σε σκόρερ pg με έφεση στις 1 vs 1 καταστάσεις, όπως ο Preston Knowles, το όνομα του οποίου διέρρευσε από χθες, και όχι σε pass first pg. Ωστόσο, ο πρώην γκαρντ του ΚΑΟΔ δεν είναι η πρώτη επιλογή του Δράκου. Back up του Weaver θεωρούνται οι Μούρτος και Βασιλόπουλος, με τον πρώην forward του Κολοσσού να δίνει λύσεις τόσο στο 3 όσο και στο 4. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο Βασιλόπουλος μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα στη θέση 4. Η θέση του power forward φαίνεται πως θα συγκεντρώσει αρκετή εμπειρία στον φετινό Άρη. Οι συζητήσεις με τον Brent Petway είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν πρέπει να αποκλείσουμε την ανακοίνωση του παίκτη τις επόμενες ώρες. Προσωπικά διαφωνώ με μια τέτοια επιλογή, όχι γιατί ο πρώην άσος της Καρσίγιακα δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί τον θεωρώ χορτάτο από διακρίσεις και πιθανότατα δεν θα βγάλει την ενέργεια την οποία χρειάζεται ο Άρης. Τα χαρακτηριστικά του Petway είναι αυτά που πρέπει να έχει το βασικό pf των κιτρίνων, ωστόσο υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερη όρεξη για μπάσκετ και χαμηλότερο κασέ που μπορούν να προτιμηθούν από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η περίπτωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη είναι ίσως η πιο περίπλοκη. Ο coach τον θέλει, ο ίδιος θέλει να παραμείνει αλλά τα χρωστούμενα είναι πολλά. Περίπου 60 χιλ από πέρσι και λίγο λιγότερα από το προηγούμενο πέρασμα του από το Αλεξάνδρειο. Το συμβόλαιο του Έλληνα forward είναι κοντά στις 90 χιλ και είναι απίθανο να καταφέρει ο Άρης να το καλύψει. Ο μόνος τρόπος να παραμείνει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στον Άρη είναι να πάρει κάποια χρήματα από τα οφειλόμενα και έπειτα να συμφωνήσει σε ένα νέο συμβόλαιο μειωμένο κατά περίπου 30% σε σχέση με τις 90 χιλ που αξιώνει.

 

Η γενικότερη φιλοσοφία που πρέπει να περάσει ο coach Γιαννάκης στην ομάδα είναι αυτή του μαχητή. Ρεαλιστικά μιλώντας ο Άρης δεν μπορεί να έχει υψηλούς αγωνιστικούς στόχους. Η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο μακριά από μεγάλες προσδοκίες, οι κίτρινοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αποτελέσει τη βάση για την ομάδα των επόμενων χρόνων. Το DNA του Αυτοκράτορα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο είναι να φτάσει στην κορυφή. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει υπομονή, οργάνωση και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, χρήματα. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Νίκου Λάσκαρη δεν θα είναι να επενδύσει δικά του κεφάλαια σε μια εταιρεία η οποία θα είναι ζημιογόνα στο τέλος του έτους. Η μεγάλη επιτυχία της οικογένειας θα είναι να προσελκύσει χορηγίες και ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν για το πρότζεκτ της ΚΑΕ ώστε σε μία τριετία από σήμερα, ο Άρης να μπορεί να διεκδικεί Ευρωπαϊκά κύπελλα και μεγάλες νίκες κόντρα σε σημαντικούς αντιπάλους χωρίς να χρειάζονται μεγάλες θυσίες από την ιδιοκτησία.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στην διοίκηση του Άρη στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν ώστε να δημιουργήσουν μια υγιής ομάδα. Το αν θα συνεχίσει η οικογένεια Λάσκαρη να έχει τις μετοχές της ομάδας μακροπρόθεσμα δεν το γνωρίζω. Ωστόσο, ο κόσμος της ομάδας οφείλει να στηρίξει τον Άρη έμπρακτα χωρίς να περιμένει τις μεταγραφές, χορηγίες και στόχους.Υ.Γ: Χρόνια πολλά στον Νίκο Λάσκαρη, έναν από τους λίγους ανθρώπους που έβαλαν χρήματα στην ΚΑΕ Άρης. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα του ιδιοκτήτη της ομάδας και να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα και πάλι εκεί που ανήκει. 

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,27,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,80,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,11,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,39,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,72,ΑΠΟΨΗ,34,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,25,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,8,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,24,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,630,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,5,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,12,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,29,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,20,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,54,ΛΑΓΚΗΣ,69,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,66,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,51,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,174,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,212,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,307,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,110,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,174,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,106,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,20,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,118,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,155,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,8,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALLONZO TRIER,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,1,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,17,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,10,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,17,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,17,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,50,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,427,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,66,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,1,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,33,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,2,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Άρης: Ας μιλήσουμε επιτέλους για μπάσκετ
Άρης: Ας μιλήσουμε επιτέλους για μπάσκετ
Προ των πυλών της πρώτης συγκέντρωσης και ο Άρης δείχνει να κινείται. Τα προβλήματα ωστόσο είναι πολλά.
https://4.bp.blogspot.com/-b2-k0F2Rg14/WZVqJBUwL4I/AAAAAAAAC2g/27u66lX-UEAtvemINft3pg2b8cUdzMAzgCLcBGAs/s640/aris_giannakis222.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-b2-k0F2Rg14/WZVqJBUwL4I/AAAAAAAAC2g/27u66lX-UEAtvemINft3pg2b8cUdzMAzgCLcBGAs/s72-c/aris_giannakis222.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/08/blog-post_4.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/08/blog-post_4.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy