Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία 92-64: Δεύτερο δείγμα θετικό, ακολουθεί η Σερβία

Ακόμα μια εύκολη επικράτηση για την Ελλάδα αυτή τη φορά απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία.


Αν απέναντι στην Ρουμανία οι απαιτήσεις δεν ήταν ιδιαίτερες μιας και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν προσφερόταν για συμπεράσματα, ο αγώνας με την Μεγάλη Βρετανία ήταν ένα κλικ πιο δυνατός για να δούμε μερικά πράγματα. Ακόμα μια εύκολη νίκη ήρθε, ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει στην εξαγωγή ικανοποιητικής κριτικής, αφού και πάλι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Θα συνεχίσω να τονίζω πως όσο δεν αγωνίζεται ο σταρ των Bucks, ότι εικόνα και να βλέπουμε, θα είναι διαφορετική όταν θα συμμετέχει ο Γιάννης.

Ήδη είδαμε κάποια πράγματα που πιστεύω πως θα συμμαζευτούν όταν ο Αντετοκούμπο μπει στην 5άδα ή θα βρεθεί σε θέση να αγωνιστεί. Οι Βρετανοί, που παραδοσιακά δεν φημίζονται για το επίπεδο του μπάσκετ στην χώρα τους, εμφανίστηκαν αρκετά αθλητικοί και κινητικοί. Δεν θα κρίνω την άμυνά τους γιατί είχε πάρα πολλές αδυναμίες, ωστόσο επιθετικά έβαλαν αρκετές φορές δύσκολα στους παίκτες του Κώστα Μίσσα. Τα γκαρντ της ήταν πολύ κινητικά, προσπαθούσαν κατά βάση με την ταχύτητά τους να επιτεθούν και βρέθηκαν αρκετές φορές να κάνουν περιπάτους μέσα στο ζωγραφιστό. Αυτό δημιούργησε μια αρρυθμία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ωστόσο οι παίκτες της Ελλάδας αντεπεξήλθαν. 


Στο σημείο όμως που παίρνουμε αρνητικό βαθμό είναι στα ριμπάουντ. Έχοντας το ύψος (Πρίντεζης, Παπαγιάννης, Μπουρούσης, Αντετοκούμπο, Παπανικολάου, Αγραβάνη) η ομάδα κατάφερε σε όλο το ματς να μαζέψει λιγότερα ριμπάουντ από έναν αδύναμο αντίπαλο. Και αν το πρόβλημα δεν εντοπίζεται τόσο στην συγκομιδή, εκείνο που χτύπησε άσχημα ήταν τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ και η ευκολία που πήγαινε η μπάλα στα χέρια των Βρετανών. Οι αντίπαλοί μας μέτρησαν 18 επιθετικά ριμπάουντ, δηλαδή 18 νέα έξτρα 14 δευτερόλεπτα επίθεσης. Αυτό με έναν τόσο αδύναμο αντίπαλο προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα ωστόσο αν δεν ήταν φιλικός αγώνας και η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει πχ την Γαλλία που διαθέτει εξίσου και περισσότερο αθλητικούς και παιγμένους παίκτες θα είχαμε σημαντικό πρόβλημα. Σε αυτό το κομμάτι μόνο όταν χρησιμοποιήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούμπο, ο οποίος πίεσε λίγο περισσότερο τους αντιπάλους του αλλά συμμετείχε ενεργά στην συγκομιδή χαμένων σουτ, βελτιώθηκε η κατάσταση. Αλλά όταν βλέπεις τα νούμερα σε πιάνει ένα άγχος: Ελλάδα 33 ριμπάουντ-6 επιθετικά-27 αμυντικά, Μεγάλη Βρετανία 43 ριμπάουντ-18 επιθετικά-25 αμυντικά.

Παπαγιάννης και Μπουρούσης που κατά κύριο λόγο αγωνίστηκαν στην θέση του σέντερ (βρέθηκε και για λίγο ο Αγραβάνης και για μερικές στιγμές και ο Πρίντεζης) δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν σε ταχύτητα τα γκαρντ των Βρετανών που έκοβαν συνεχώς μέσα στην ρακέτα, με αποτέλεσμα να υπάρχει απορρύθμιση της αμυντικής μας λειτουργίας. Δεν προλάβαιναν να επιστρέψουν έγκαιρα στην θέση τους και αυτό έδινε στους Βρετανούς το ένα κλικ που χρειαζόντουσαν ώστε να πηδήξουν πιο γρήγορα για το ριμπάουντ. Σαφώς και στο τουρνουά του Ευρωμπάσκετ δεν θα υπάρχουν τόσο αθλητικοί παίκτες, ωστόσο θα πρέπει να δουλευτεί αυτή η αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα. 


Όλη αυτή πάντως η αδυναμία για το ριμπάουντ είναι δεδομένο πως θα μαζευτεί και θα διορθωθεί μόλις ο Γιάννης Αντετοκούμπο γίνει και πάλι διαθέσιμος για να αγωνιστεί. Το ύψος του, το άλμα του και η φυσική του παρουσία είναι ικανά για να μην αφήσουν τους αντιπάλους ανενόχλητους στο ριμπάουντ. Τα block out και η δύναμή του θα δώσουν έξτρα δυναμική στην ελληνική άμυνα, που πιθανά να μην δίνει καν το δικαίωμα στον αντίπαλο να επιτεθεί σωστά ώστε να φτάσει μέχρι το σημείο διεκδίκησης του «σκουπιδιού». Ο Γιάννης είναι το σημαντικότερο γρανάζι της ομάδας, ο ρόλος του θεωρώ πως θα είναι ηγετικός (και ελπίζω να μην το φοβηθεί ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Μίσσας, όπως έκανε ο Κατσικάρης) και σε άμυνα και σε επίθεση, οι συνεργασίες που θα γίνουν θα είναι διαφορετικές και για αυτό επιμένω πως ότι βλέπουμε ή έχουμε δει στα δύο αυτά φιλικά δεν θα έχει πολύ σχέση με την ομάδα που θα έχει στην 5άδα της τον Αντετοκούμπο.

Ωστόσο μπορώ να παρατηρήσω μερικά ακόμα πράγματα. Η πρόσληψη των βοηθών Παναγιωτόπουλου (Παναθηναϊκός) και Γεραγωτέλη (Ολυμπιακός) είχε ως στόχο, όπως άλλωστε είχε πρόσφατα δηλώσει και ο Μίσσας, την αποφυγή τεράστιων τακτικών προπονήσεων αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών αγωνιζόντουσαν στους 2 μεγάλους. Αυτό το είδαμε και χτες. Σε αρκετά σημεία του αγώνα υπήρχαν συγκεκριμένες στοχεύσεις. Μία που παρατήρησα ήταν όταν ταυτόχρονα στο παρκέ βρισκόταν Καλάθης, Παππάς, Μπουρούσης, όπου η μπάλα έπειτα από αλλαγές και κοψίματα παικτών έβγαινε στο πλάι στον Μπουρούση, ώστε να παίξει με πλάτη τον αντίπαλο ψηλό. Σύστημα το οποίο είδαμε να συμβαίνει πολύ συχνά στον φετινό Παναθηναϊκό. Ενώ 2 ακόμα γνώριμα συστήματα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου, ήταν η απομόνωση του Πρίντεζη όπου έπαιρνε την μπάλα κοντά στην baseline για να επιτεθεί, αλλά και το παιχνίδι με πλάτη που δοκιμάστηκε με τον Παπανικολάου. Είναι απολύτως λογικό να μην βγουν οι παίκτες από κάποιες πεπατημένες, ωστόσο μένει να δούμε πως θα λειτουργήσουν με τον Αντετοκούμπο στην 5άδα.Και μερικές γενικές παρατηρήσεις. Στον αγώνα με την Ρουμανία το δίδυμο στα γκαρντ ήταν Σλούκας-Παππάς ενώ χτες ξεκίνησε Καλάθης-Παππάς. Όταν χρειάστηκε να παίξουν μαζί ο Σλούκας με τον Παππάς, ο Μίσσας έδειξε εκνευρισμένος από την αμυντική συμπεριφορά του παίκτη της Φενέρ και πέρασε 2 φάσεις έπειτα τον Καλάθη στην θέση του. Και σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Μάντζαρης φάνηκε να υπολογίζεται ως 4η επιλογή στα γκαρντ. Χτες έδειξε προβλήματα στον χειρισμό της μπάλας, ενώ δεν μπόρεσε να μοιράσει σωστά το παιχνίδι. Ο Μάντζαρης καλείται να βγει από την «φόρμα» και τις λειτουργίες του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται να του δημιουργεί πρόβλημα. Πάντως ο 28χρονος γκαρντ θα μπορούσε σαν off ball να λειτουργήσει άψογα καθώς όπως σωστά παρατήρησε σε προηγούμενο άρθρο ο Αντρέας Χριστοφόρου, αν παίξει ως shooting guard και χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζει την μπάλα, σαν spot shooter μπορεί να είναι αποτελεσματικός.

Ο Μίσσας ακόμα δοκιμάζει πράγματα και είναι λογικό να ψάχνεται για την δυάδα που θα διαχειρίζεται την λειτουργία της ομάδας. Η λογική του Σλούκας-Καλάθης έχει βάση, όμως έχει τα συν και τα πλην της. Με δεδομένη την παρουσία του Γιάννη στην 5άδα καλείται να βρεθεί μια λύση για το μέτριο σουτ των Καλάθη/Αντετοκούμπο. Με τον Σλούκα μέσα αλλά και τον Παπανικολάου, χρειάζεται απλά μια συνεχής κίνηση ώστε να μπορεί να βγει η έξτρα πάσα χωρίς να κολλάει η μπάλα ούτε στα χέρια του Γιάννη ούτε του Καλάθη και να επιδίδονται σε μακρινά σουτ, όπως είδαμε πέρσι απέναντι στους Κροάτες. Δεν πρέπει οι 2 τους να μένουν κολλημένοι σε μια γωνία ή απλά να περιμένουν την πάσα. Η συνεχής κίνηση θα βγάλει πάσα για κάποιον από τον Σλούκα/Παπανικολάου που είναι οι 2 καλύτεροι σουτέρ της ομάδας. Αρκεί φυσικά να αξιοποιήσουν ότι ευκαιρία τους παρουσιαστεί. Πάντως ο Αντετοκούμπο έχει βελτιώσει σε σχέση με το προηγούμενο τουρνουά το σουτ του και θεωρώ πως δεν θα δούμε ξανά την εικόνα που είχαμε δει παλιότερα. 


Ο Αγραβάνης δείχνει να έχει πλεονέκτημα έναντι του Μπόγρη που θεωρητικά διεκδικεί την τελευταία θέση μαζί του. Χτες ήταν θετικός, με πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις αλλά και σωστές επιθετικές επιλογές. Το ότι μπορεί να αγωνιστεί σε 2 θέσεις του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι στην 12άδα, την ώρα που το παιχνίδι του νέου σέντερ του Ολυμπιακού είναι αρκετά μονοδιάστατο και τα στοιχεία αυτά μπορείς να τα πάρεις από Μπουρούση και Παπαγιάννη. Για τον σέντερ των Κινγκς αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι η βελτίωσή του φαίνεται ξεκάθαρα. Προσπαθεί φυσικά ακόμα να μάθει την θέση, παρατήρησα μερικά κολλήματα σε φάσεις που πιο έμπειροι σέντερ θα λειτουργούσαν αυτοματοποιημένα, ωστόσο το χουκ του μπορεί να γίνει σημαντική απειλή. Του λείπει βέβαια η εμπειρία και ίσως αυτό να παίξει ρόλο. Τέλος είχα για πρώτη φορά την τύχη να δω τον Μήτογλου να αγωνίζεται (δεν έχω δει αγώνα του Wake Forest παρά μόνο μερικά highlights που για μένα δεν είναι δείγμα). Πήρε ένα pick and pop με τον Μάντζαρη και ευστόχησε στο σουτ, κάρφωσε, και πήρε φάουλ (1/2 βολές) έπειτα από προσπάθεια να παίξει 1vs1 με τον αντίπαλό του. Ο Μήτογλου μπορεί να γίνει στέλεχος της Εθνικής στο μέλλον καθώς ξεκάθαρα έχει προσόντα. Χρειάζεται να δουλέψει αρκετά, να δυναμώσει περισσότερο και φυσικά να αντιληφθεί περισσότερο το άθλημα. Όπως και να έχει η πρώτη μου εικόνα του σε αγώνα ήταν αρκετά θετική.

Τέλος λοιπόν το τουρνούα της Πάτρας με ιδανικό ξεμούδιασμα για την Εθνική Ελλάδος. Η εικόνα της ήταν ικανοποιητική παρά το χαμηλό επίπεδο αντιπάλων που επιλέχθηκαν. Ο κόουτς δοκίμασε συστήματα και πρόσωπα και η εικόνα αρχίζει σιγά σιγά να σχηματίζεται. Η γεύση που μένει είναι ότι η φετινή ομάδα έχει ταλέντο και θέληση, έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και όλοι μπορούν να δώσουν λύσεις. Δείγμα θετικό λοιπόν και πάμε στο επόμενο. Συνέχεια τώρα στις 11/8 στην Σερβία με αντίπαλο τους Σέρβους και τους Μαυροβούνιους. Το επίπεδο ανεβαίνει, θεωρητικά ο Αντετοκούμπο υπολογίζεται οπότε αναμένεται να βγάλουμε πιο σωστά συμπεράσματα ειδικά απέναντι στην Σερβία που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωμπάσκετ. Η Ελλάδα θα βρει απέναντί της τον Μπογκντάνοβιτς τον Τεοντόσιτς τον Κάλινιτς, παίκτες του υψηλότερου επιπέδου. Σημαντική αναμέτρηση για την εξαγωγή πιο ασφαλών συμπερασμάτων.COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,28,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,25,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,635,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,14,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,30,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,56,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,52,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,179,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,214,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,112,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,175,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,107,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,119,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,156,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,18,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,431,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,34,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία 92-64: Δεύτερο δείγμα θετικό, ακολουθεί η Σερβία
Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία 92-64: Δεύτερο δείγμα θετικό, ακολουθεί η Σερβία
Ακόμα μια εύκολη επικράτηση για την Ελλάδα αυτή τη φορά απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία.
https://2.bp.blogspot.com/-074szlzEmF0/WYrh42F1DyI/AAAAAAAAI9I/T9jjWZlmyjMtni0HROM84Yo7m8CpwkQKQCLcBGAs/s640/1728716.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-074szlzEmF0/WYrh42F1DyI/AAAAAAAAI9I/T9jjWZlmyjMtni0HROM84Yo7m8CpwkQKQCLcBGAs/s72-c/1728716.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/08/92-64.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/08/92-64.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy