«Είπα να κάνω απολογισμό...»

Με βάση τις δηλώσεις του κόουτς Πρίφτη στην αρχή της χρονιάς, και με τη βοήθεια του Στέλιου Διονυσίου κοιτάμε τι έγινε στον Άρη φέτος.


Όταν ο Πάνος Φαλάρας έγραφε σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους τον στίχο του τίτλου, ένα τραγούδι που τραγούδησε ο Στέλιος Διονυσίου, δεν φανταζόταν βέβαια τον φετινό Άρη και τον Δημήτρη Πρίφτη. Αντί λοιπόν να γράψουμε ένα ωραίο βερμπαλιστικό κείμενο, γεμάτο από κρίσεις, επικρίσεις, ίσως και κατακρίσεις, είπαμε να βρούμε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη στην αρχή της σεζόν, και να τις συγκρίνουμε με τα τωρινά αποτελέσματα. Βέβαια ο καθένας μπορεί να διαβάσει στην διάρκεια της χρονιάς, τι γράφαμε όλοι μας εδώ στο Badbasket.gr και να δει αν τα γράφαμε σωστά, αν τα κρίναμε όπως έπρεπε, ή αν υπήρξε φορά που να γράψαμε κάτι υπερβολικό, ή εμπαθές. Αυτό που λένε οι Αγγλοσάξονες «passionate writing».

Πιάνουμε λοιπόν το νήμα από τις δηλώσεις του προπονητή του Άρη στην Media Day του συλλόγου στις 29 Σεπτεμβρίου του 2016. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.  

Λέει λοιπόν ο κόουτς του Άρη: «Η προετοιμασία είναι λίγο σαν το σχολείο. Υπάρχει μια ύλη που πρέπει να την εφαρμόσεις, οι παίκτες να μπουν μέσα σε αυτή τη διαδικασία και δυστυχώς εμείς για κάποια προβλήματα που είχαμε απουσιών και τραυματισμών σε ότι αφορά την ύλη αυτή, είμαστε αρκετά πίσω. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε το παιχνίδι με την Στεάουα να είναι το τελευταίο και ουσιαστικά να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις 4-5 προπονήσεις για να καλύψουμε την ύλη που δεν έχουμε βάλει, σε επίπεδο ομάδας, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, με σκοπό να βρούμε την καλύτερη δυνατή χημεία, κάτι το οποίο δεν γίνεται βέβαια σε πέντε μέρες, αλλά ένα 20ήμερο. Θα πάμε βήμα βήμα». 

Τι είδαμε τελικά; Η ύλη τελικά δεν αφομοιώθηκε ποτέ. Οι μαθητές έμειναν μεταξεταστέοι στην εμπέδωσή της, καθώς σε όλες τις περιπτώσεις, είτε με Μπάκνερ, είτε χωρίς Μπάκνερ, είτε με Μαρμπλ, είτε χωρίς Μαρμπλ, είτε με Τζένινγκς, είτε χωρίς, είτε με Γιάνκοβιτς, είτε χωρίς, ο Άρης μονίμως όταν έχανε, έχανε συνεχώς με τον ίδιο τρόπο: Δεν μπορούσε ποτέ να βάλει την μπάλα στο καλάθι, δεν μπορούσε ποτέ να έχει γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ούτε να καλύψει τις όποιες αδυναμίες που φάνηκαν ακόμα και στο τελευταίο ματς της χρονιάς, εκεί όπου έπαιζε με τον Χρηστίδη και με τον Φλιώνη, και που είχαν οι δύο νεαροί χρόνο συμμετοχής.


Συνεχίζει:  «Το κομμάτι που αφορά τον Σανικίτζε περιέχει ένα μικρό ρίσκο, σε ότι αφορά την απόφαση να πάμε στον συγκεκριμένο παίκτη. Το γεγονός ότι ήρθε μετά από ένα μήνα ήταν για μένα μια απόφαση δύσκολη, συν το ότι ήρθε και με πρόβλημα τραυματισμού, έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά μας. Πιστεύω ότι θα μας επιβεβαιώσει. Έχει την εμπειρία, έχει τις εικόνες και έχει αγωνιστεί σε ένα επίπεδο, που θα μας βοηθήσει αισθητά. Δεν θέλω να ξεχωρίσω την χθεσινή απόδοση και να πω ότι θα είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Όπως κάθε χρόνο θέλουμε να έχουμε ένα συμπαγές σύνολο, που θα στηρίζεται στην ομαδικότητα, στην συλλογικότητα και όλοι να έχουν συμβολή μέσα στο παρκέ». 

Τι έγινε; Για τον Σανικίτζε κανένα σχόλιο. Το ρίσκο δεν βγήκε, έχουμε πει πολλές φορές πως ο προπονητής του Άρη τζογάρει, και εδώ του κατσε το ζερό. Όσο για το σύνολο που θα στηρίζεται στην ομαδικότητα, και στην συλλογικότητα, πάλι λόγω Μαρμπλ κυρίως και λόγω Μπάκνερ δευτερευόντως, του ξανά κατσε το ζερό του κόουτς, γνωστά πράγματα, πάμε παρακάτω.

«Ναι, είμαι λιγότερο προβληματισμένος, ( σε σχέση με τον αγώνα με την Γκαζιαντέπ) αλλά αυτό δεν έχει σημασία, γιατί την άλλη βδομάδα μπορεί να είμαι περισσότερο. Αυτά διαφοροποιούνται με την απόδοση της ομάδας. Αυτή την εποχή όλες οι ομάδες παλεύουν για την σταθερότητα, καμία ομάδα δεν το επιτυγχάνει στο βαθμό που το επιθυμεί. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, την εμπιστοσύνη τους, την υπομονή τους και την ψυχραιμία τους. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα συνειδητά. Να έρχονται οι παίκτες στο γήπεδο υπεύθυνα να κάνουν την προπόνησή τους και εγώ υπεύθυνα να τους βοηθάω για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντα θα υπάρχει κάτι να βελτιώσουμε». 


Την ψυχραιμία δεν την είδαμε σε μεγάλο βαθμό από τον Φλεβάρη και μετά, και κυρίως λόγω της ατυχέστατης επιλογής του Τζαμόν Γκόρντον, αφού το παιδί δεν ήθελε να παίξει μπάσκετ, αν και εδώ ενδεχομένως να θέλουμε περισσότερες εξηγήσεις τόσο από τον κόουτς Πρίφτη που δεν τις έδωσε ποτέ, όσο και από τον Νίκο Λάσκαρη προσεχώς. Στο κάτω κάτω και ο κόουτς του Άρη θα έπρεπε να ξέρει πως εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών, σε κάποια φάση κάποιος άλλος θα έπαιρνε την ευθύνη του ερχομού κάποιου παίκτη. Όσο για το υπεύθυνον της προπόνησης, κανείς δεν είπε πως η προπόνηση του Άρη ήταν καραχυμαδιό φέτος. Ούτε σε όλη την περίοδο που ο Πρίφτης είναι εδώ έχουν παρατηρηθεί ή επισημανθεί φαινόμενα ΚΨΜ στην προπόνηση της ομάδας. Για το μόνο που προσωπικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, είναι πως συνεχώς ο Άρης στο τέλος της χρονιάς έχει τραυματισμούς. Με λιγότερα ματς, με λιγότερη συχνότητα αγώνων, με διακοπές λόγω Ευρωλίγκας, ο Άρης τελειώνει την χρονιά με μισή ομάδα. 

 “Κάθε χρονιά είναι τα ίδια. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν παιδιά που έχουμε μια κοινή διαδρομή και συνέχεια, κυρίως σε ότι αφορά τους Έλληνες. Αλλάξαμε όλη τη δομή της ομάδας σε ότι αφορά τους ξένους. Υπάρχουν κάποια έμπειρα παιδιά που έχουν εικόνες και παραστάσεις και μπορούν να επισπεύσουν τον χρόνο προσαρμογής, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που δεν έχουν εμπειρία από την Ευρώπη και θα πρέπει σαν σύνολο να είμαστε υπομονετικοί μαζί τους”. 

Η υπομονή αφορούσε τους ξένους παίκτες, την οποία για τους γνωστούς λόγους δεν το είδαμε, αλλά και πως να το δούμε; Για τους Έλληνες ούτε λόγος να γίνεται. Οι Έλληνες παίκτες ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι, και δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο ούτε από τον Ξανθόπουλο, ούτε από τον Μούρτο, ούτε από τον Ζάρα, ούτε από τον Σίμτσακ. Αντιθέτως, πολλά «αν», πιο πολλά από την ταινία του Παπακαλιάτη, υπάρχουν για τον τελικό του κυπέλλου, για μένα το πρώτο φετινό «θόλωμα» του προπονητή του Άρη. 


«Όπως κάθε χρόνο, είναι κάτι που γίνεται σε συνεργασία με την διοίκηση, φτιάχνουμε την ομάδα. Προσέξαμε τις κινήσεις μας από όλες τις απόψεις, φτιάξαμε αυτό το γκρουπ. Αυτό που μένει είναι να το προπονήσουμε, να το εμπιστευτούμε, να είμαστε κοντά τους όπως μας χρειάζονται, στην δύσκολη στιγμή. Όλοι μαζί σταδιακά να γίνουμε ένα και να γίνει η φύση μας, να αποδώσουμε καλό μπάσκετ, να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κόουτς μεταξύ μας τώρα, πού να μην τις προσέχατε τις κινήσεις από όλες τις απόψεις, και να διαλέγατε στην τύχη τους παίκτες... 

«Η πίεση ( από τον κόσμο) είναι πολύ σχετική. Το ότι έχουμε μια σταθερή παρουσία στην τετράδα και η περσινή χρονιά ήταν αξιόλογη στο Γιούροκαπ, αναμφίβολα σαν στόχος είναι να πάμε λίγο καλύτερα από πέρσι, αλλά ο βασικός στόχος είναι να σταθεροποιηθούμε εκεί που είμαστε τώρα. Πρέπει να ξέρετε ότι κάθε χρονιά είναι διαφορετική και δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση πάντα με το τι έκανε η ομάδα πέρσι, αλλά και με το τι γίνεται γενικότερα στο πρωτάθλημα, τι κάνουν και οι άλλες ομάδες».

Στόχος επετεύχθη όσον αφορά το πρωτάθλημα, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πούμε τίποτα το διαφορετικό. Ούτως ή άλλως τα παιχνίδια της τρίτης θέσης δεν είχαν καμία σημασία για κανέναν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το παίξουν στο τάβλι. Εδώ δεν φταίει κανένας Πρίφτης, για τον Γαλατσόπουλο και για τον Βασιλακόπουλο υπάρχουν ευθύνες. 

«Η σύγκριση πρέπει γίνεται σε δύο ταμπλό, όχι μόνο τι έγινε πέρσι, αλλά και τι γίνεται με τους αντιπάλους μας φέτος. Για να σπάσει η δυάδα, ειδικά φέτος με τον τρόπο που οι δύο ομάδες έχουν χτιστεί και ειδικά ο Παναθηναϊκός του οποίου το ρόστερ θεωρώ πολύ υψηλού επιπέδου και από την άλλη ο Ολυμπιακός έχοντας μια εξαιρετική γνωριμία μεταξύ τους εδώ και χρόνια, το προπονητικό τιμ με τους παίκτες, θα είναι πολύ αφελές να λέει κάποιος ότι ο στόχος του Άρη ή των άλλων ομάδων είναι να εισχωρήσει ανάμεσα στους δύο. Αυτά έρχονται στην πορεία και η πορεία δεν είναι πορεία ενός χρόνου, αλλά 2-3 ετών. Η ανυπομονησία μπορεί αυτό να το πάει πιο μακριά. Αν έχεις υπομονή μπορεί να έρθει και νωρίτερα».

Οκ, συμφωνούμε, αν και δεν ήρθε φέτος βέβαια το «νωρίτερα», ούτε με τον τρόπο που το σκεφτόταν ο κόουτς. 

«Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία ( με την οικογένεια Λάσκαρη)  και είμαστε σε πλήρη συνεννόηση σε ότι κάνουμε. Έχουμε ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό, που είναι η υπομονή και ότι κάνουμε το κάνουμε με πολλή σκέψη και πρόγραμμα. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τα συστατικά επιπολαιότητας σε κάθε μας απόφαση. Αναμφίβολα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά είναι πολύ πρόωρο να λέμε κάτι τέτοιο τώρα. Έχουμε πολύ δικό μας δρόμο μπροστά μας, για να φτιάξουμε την ομάδα μας, ώστε να είναι ανταγωνιστική στα πιο θεωρητικά βατά παιχνίδια».

Τα συστατικά επιπολαιότητας κατά την γνώμη μου δεν ελαχιστοποιήθηκαν, και πάλι παίρνω σαν υπόθεση κλειδί την ιστορία με τον Γκόρντον. Ανταγωνιστική η ομάδα στα βατά παιχνίδια έγινε επίσης μέσα στο 2017, σίγουρα όχι στην αρχή του πρωταθλήματος.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σχετικά με το μέλλον, εγώ προτιμώ να περιμένω επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις. Είναι καλύτερο για πολλούς λόγους, να κάνουμε λίγη υπομονή. Αν και το ζειμπέκικο του τίτλου συνεχίζει λέγοντας στο ρεφρέν : «μπορεί να σ' αγαπάω, μπορεί να σε μισώ, μες στο μυαλό μου είναι όλα μπερδεμένα...»

Δ. Παπαδόπουλος 

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,12,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,40,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,27,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,24,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,630,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,29,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,55,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,51,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,177,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,212,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,110,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,174,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,106,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,118,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,155,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,17,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,430,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,33,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: «Είπα να κάνω απολογισμό...»
«Είπα να κάνω απολογισμό...»
Με βάση τις δηλώσεις του κόουτς Πρίφτη στην αρχή της χρονιάς, και με τη βοήθεια του Στέλιου Διονυσίου κοιτάμε τι έγινε στον Άρη φέτος.
https://2.bp.blogspot.com/-ILZzRBhnXBE/WTRGkc38_JI/AAAAAAAAIjk/WXMpeaN0VM0Fw72Thlepn7OBWPIhrg6rACLcB/s640/1578201-897x494.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-ILZzRBhnXBE/WTRGkc38_JI/AAAAAAAAIjk/WXMpeaN0VM0Fw72Thlepn7OBWPIhrg6rACLcB/s72-c/1578201-897x494.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/06/blog-post_5.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/06/blog-post_5.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy