Ο Χ.Τσουβάλας σχολιάζει τα θέματα του Ολυμπιακού

Καυτό το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Χ. ΤσουβάλαΑπό χθες κυκλοφορεί μια φήμη-είδηση, πως ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει γνωστοποιήσει προς την πλευρά του Μάντζαρη, ότι προσφέρει 3ετες συμβόλαιο έναντι 3.6εκ ευρώ, δηλαδή 1.2εκ ανα έτος μ.ο. Κατά την γνώμη μου, η πραγματική αξία του Μάντζαρη δεν φτάνει στο ποσό αυτό, ανεξάρτητα εάν είναι αναμφισβήτητα ένας μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης στο υψηλότερο επίπεδο.

Βέβαια θα συνέβαιναν τα εξής θετικά εάν ο Παναθηναϊκός κατόρθωνε να τον αποκτήσει:

1) θα αποκτούσε έναν πολύ ψημένο παίκτη και σε πολύ καλή ηλικία. Και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι και το PG που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός πίσω από τον Καλαθη. Αυτό δηλαδή που θα δίνει τον επιθυμητό ρυθμό όταν ο Νικ θα είναι εκτός παρκέ.

2) θα αποδυναμωνόταν ο αιώνιος αντίπαλος του.

3) θα υπήρχε & μια επικοινωνιακή νίκη.

4) θα δυνάμωνε σημαντικά ο Ελληνικός κορμός της ομάδας.

5) το back court του Παναθηναϊκού θα είχε 3 από τους κορυφαίους Έλληνες γκαρντ της γενιάς τους.

Παρόλα αυτά, για μένα προσωπικά τα 1.2εκ ευρώ ετησίως για τον Μάντζαρη είναι πολλά λεφτά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική του αξία. Για όλους αυτούς τους λόγους όμως που προανέφερα, ο Παναθηναϊκός φέρεται πως είναι διατεθειμένος να καταβάλλει μια υπεραξία, που κατά την δική μου εκτίμηση φτάνει έως και τις 350χιλ ανα έτος.

Πέραν όλων των άλλων, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να διαπραγματευτεί με τον Μάντζαρη, από μια συγκεκριμένη βάση πλειστηριασμού. Ο Ολυμπιακός έχει μια διοίκηση που ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο μοντέλο όλα αυτά τα χρόνια και που φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να το ακολουθεί για χρόνια. GM ή President of Basketball Operations ή ιδιοκτήτης μπορεί να μην είμαι, όμως αν ήμουν στην θέση των κ.Αγγελόπουλων ήδη θα κατεργαζόμουν τα plan b, c, d. Αφού βέβαια πρώτα κατεθετα στον παίκτη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με μια εύλογη αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Για μένα προσωπικά μια λογική πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του θα ήταν 2.5εκ για 3ετες συμβόλαιο. Και μετά από αυτό θα πέταγα το μπαλάκι στην πλευρά του παίκτη, δουλεύοντας παράλληλα τις εναλλακτικές.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την είδηση, θα κοιτάξω να κάνω μια ολοκληρωμένη δέσμη προτάσεων, για το πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι αυτό το καλοκαίρι είναι κομβικό. Και επειδή ακριβώς είναι κομβικό, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα πρέπει να συγκροτήσει ένα πλάνο βάθους 3ετιας, αρχής γενομένης από την σεζόν που μας έρχεται.

Κεφάλαιο Σπανούλης

Ο Σπανούλης γίνεται 35 ετών και θα μπει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Ο σύγχρονος Ολυμπιακός των επιτυχιών στηρίχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό πάνω στον Σπανούλη, ο οποίος ήταν το σημείο αναφοράς, ο λεγόμενος ακρογωνιαίος λίθος. Ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος και δεν μπορεί ούτε ο Σπανούλης να αποφύγει αυτή την νομοτέλεια. Την σεζόν που μας πέρασε ο Kill Bill είχε σχεδόν 20' συμμετοχής μ.ο. στο Ελληνικό πρωτάθλημα και 26.8' συμμετοχής στην Euroleague.

Κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός την σεζόν που μας έρχεται θα πρέπει να την χρησιμοποιήσει ως χρονιά γέφυρα, ως χρονιά μετάβασης. Γέφυρα στην σταδιακή απο-Σπανουλοποίηση. Ο ρόλος του θα πρέπει να διαφοροποιηθεί διατηρώντας όμως παράλληλα, κάποια πολύ έντονα και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτό που εγώ έχω σκεφτεί για τον Σπανούλη είναι ένας ρόλος σαν του Manu Ginobili. Να έρχεται δηλαδή από τον πάγκο, έχοντας παράλληλα μειωμένο χρόνο συμμετοχής στην Euroleague. Να εξομοιωθεί δηλαδή ο χρόνος συμμετοχής στην Ευρώπη με εκείνον του Ελληνικού πρωταθλήματος, περίπου στα 20'. Να έρχεται μεν από τον πάγκο προσφέροντας μια αναβάθμιση της second unit, όμως στο τελευταίο 7'λεπτο κάθε παιχνιδιού να βρίσκεται πάντα μέσα στο παρκέ. Ουσιαστικά πέραν όλων των άλλων προτείνω και μια συνολικά καλύτερη και πιο εύλογη αγωνιστική του διαχείριση. Μια διαχείριση που θα τον βοηθήσει στο να αποφύγει συμπτώματα καταπόνησης, υπερχρήσης και τραυματισμών.

Για μένα προσωπικά ο ρόλος του 6ου παίκτη ala Manu Ginobili , θα του ταίριαζε γάντι σε αυτή την προτεινόμενη χρονιά μετάβασης. Ο παίκτης θα πρέπει όμως πάντα (στα σημαντικά παιχνίδια) να είναι παρών στις τέταρτες περιόδους των παιχνιδιών. Κάποιοι θα το χαρακτήριζαν όλο αυτό ως υποβάθμιση του ρόλου του. Εγώ θα το χαρακτήριζα απλά ως διαφοροποίηση του.Κεφάλαιο Πρίντεζης

Το συμβόλαιο του υπαρχηγού των ερυθρολεύκων έληγε (ανανεώθηκε σήμερα), είναι 32 ετών, είναι αγαπητός από όλους στον Ολυμπιακό και σωστά επιβραβεύτηκε η προσφορά και η αφοσίωσή του στην ομάδα με ένα 3ετες συμβόλαιο που του επιτρέπει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ως παίκτης της ομάδας της καρδιάς του.

Πέραν αυτών όμως, θεωρώ πως και στην περίπτωση του θα έπρεπε να ληφθεί πρόνοια για μια πιο εύλογη διαχείριση. Την σεζόν που μας πέρασε είχε σχεδόν 20' συμμετοχής μ.ο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και 25.4' συμμετοχής στην Euroleague. Και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω πως θα πρέπει να γίνει εξομοίωση χρόνου συμμετοχής. Κάθε σεζόν είναι τεράστια, με αυξημένες υποχρεώσεις και μεγαλύτερα φορτία. Οπότε ο παίκτης θα πρέπει να προφυλαχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.Κεφάλαιο Σλούκας

Εξηγώντας λοιπόν όλα αυτά για τους δύο αρχηγούς του Ολυμπιακού, πιστεύω πως οι Αγγελόπουλοι θα πρέπει από τώρα να αναζητήσουν τον επόμενο φυσικό ηγέτη της ομάδας, στην προσωπικότητα του οποίου θα στηριχτεί η επόμενη 5ετια. Με την επόμενη όμως σεζόν, όπως προείπα, να αποτελεί μια χρονιά μετάβασης.

Κατά την γνώμη μου αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον διαδραματίσει ούτε ο Μάντζαρης, ούτε ο Παπανικολάου. Ο επόμενος φυσικός ηγέτης για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι μόνο ο Σλούκας. Έχω τοποθετηθεί επανειλημμένως για τον Σλούκα σε σχέση με τον Ολυμπιακό σε παλιότερές μου αναρτήσεις. Επίσης, διάβασα πρόσφατα και χωρίς να γνωρίζω εάν ισχύει, πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει και εδώ πρόταση για 3ετες ύψους 5.1εκ ευρώ. Ήτοι 1.7εκ ετησίως.

Κατά την γνώμη μου οι κ.Αγγελόπουλοι, για όλους τους λόγους που έχω αναπτύξει, θα πρέπει να επιδιώξουν πάση θυσία την επιστροφή του Σλούκα στην ομάδα τους, κλείνοντας τον με τόση χρονική διάρκεια, που τα καλύτερα-ποιοτικότερα χρόνια της καριέρας του να τα διένυε στο λιμάνι. Δηλαδή με ένα 5ετες συμβόλαιο. Για να συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο Σλούκας θα έπρεπε πέραν όλων των άλλων να ικανοποιούνταν και οικονομικά με ένα τέτοιου ύψους χρηματικό ποσό ίσο τουλάχιστον με τις άλλες προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, στην βάση των ετήσιων αποδοχών. Κάτι σαν 9εκ ευρώ για 5 χρόνια, ήτοι 1.8εκ ευρώ ετησίως.

Εκ πρώτης όψεως φαντάζει ως δυσθεώρητο ένα τέτοιο ποσό για τον Ολυμπιακό των Αγγελόπουλων. Θα πρέπει όμως να συνυπολογιστούν και κάποιες επιπλέον παράμετροι. Με ένα τέτοιο ποσό και σε ένα μακράς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο θα μπορούσε να ελεγχθεί, ως έναν βαθμό, η πιθανή μελλοντική εκτίναξη του κασέ του. Με τωρινούς όρους πόσο μάλλον με τους προ 2ετιας όρους, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει ακόμη στο μυαλό των περισσότερων ως κάτι πιθανό. Εκτιμώ όμως πως μετά από 3 χρόνια το πολύ, η χρηματιστηριακή αξία του Σλούκα θα φτάσει έως και τα 2.5εκ ευρώ ανά έτος. Με το βιογραφικό που έχει και σε συνδυασμό με την αγωνιστική του αξία, για μένα δεν φαντάζει ως κάτι απίθανο.

Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2018 λήγει και το συμβόλαιο του Σπανούλη, αξίας 1.5εκ ευρώ ετησίως. Δεν ξέρω αν ο αρχηγός τότε σκεφτεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όμως εάν γινόταν μια Mega επένδυση στον Σλούκα, η χρηματική υπέρβαση που θα έκανε η διοίκηση του Ολυμπιακού, θα "αποκλιμακωνόταν" σταδιακά. Θεωρώ δε την απόκτηση του Σλούκα ως τελείως μονόδρομο εάν Ολυμπιακός δεν τα βρει με τον Μάντζαρη, για τον οποίο τοποθετήθηκα στην αρχή του άρθρου μου. Σε αυτό το σενάριο η διοίκηση του Ολυμπιακού θα μπορούσε να "αποκλιμακώσει" ακόμη περισσότερο, μια μεγάλη επένδυση στον Σλούκα.

Ηγέτης από το εξωτερικό

Θα μπορούσε βέβαια κανείς να πει πως ο ηγέτης των ερυθρολεύκων μπορεί να είναι και Αμερικάνος. Η δική μου πρόταση σε αυτό το σενάριο είναι ο Ryan Boatright, για τον οποίο έχω αναφερθεί πολλές φορές.


Κατά τη γνώμη μου, ο Boatright θα μπορούσε να διαδραματίσει έναν ρόλο ανάλογο του Dixon στα πλάνα του Ομπράντοβιτς. Σλούκας...Dixon...Σλούκας...Boatright, το πιάνετε νομίζω το υπονοούμενο.

Ένα εύλογο ερώτημα που θα προέκυπτε είναι εάν όλο αυτό θα εξέφραζε προπονητικά τον Σφαιροπουλο. Έχω τονίσει επανειλημμένως πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα και ιδίως σε ότι έχει να κάνει με το επιθετικό σκέλος. Από κει και πέρα εκτιμώ πως οι ετήσιες οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις 300χιλ-350χιλ στην παρούσα φάση της καριέρας του.

Αντί Lojeski

Ως αντί Lojeski προτείνω έναν value for money Αμερικανό swingman, τον Anthony Brown. Έναν μακρύ και αθλητικό all around G-F με σχετικά καλή αμυντική ικανότητα και ευστοχία +40% στα 3ποντα. Πιστεύω ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν ένα καλό ρίσκο και το skillset του αθλητή θα κολλούσε υπέροχα στο mix του Ολυμπιακού. Ως αντικαταστάτη του Lojeski ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να αναζητήσει κάποιο "όνομα", αλλά μια νεαρότερη και προπαντός υγιέστερη version του. Και αν μπορεί να το κάνει με λίγα χρήματα ακόμη καλύτερα.

Αντί Young

Τοποθετήθηκα προσφάτως πάνω σ'αυτό, λέγοντας πως η εξίσωση του rotation της θέσης C χρειάζεται οπωσδήποτε εναν Combo Shooting ψηλό. Από την στιγμή ειδικά που θα υπάρχουν οι Μιλουτίνοφ-Birch , είναι επιβεβλημένη νομίζω η προσθήκη ενός ψηλού με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Η καλύτερη περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό και που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος είναι ο lefty Αυστραλός Brock Motum. Ο Αυστραλός έχει εμπειρία από Euroleague, μπορεί να καλύψει υπο συνθήκες και τις 2 θέσεις των ψηλών και το σημαντικότερο? Σουτάρει εξαιρετικά έξω από την γραμμή του 3ποντου και όχι μόνο. Την σεζόν που μας πέρασε σούταρε στην Euroleague με 46.2% σε 2.6 τρίποντα ανά παιχνίδι, έχοντας παράλληλα πολύ υψηλούς δείκτες στα TS% και EFG %.


Το πιθανό κασέ του αυτή την στιγμή, εκτιμώ πως είναι έως και 60% πιο κάτω, σε σχέση με τις ετήσιες αποδοχές του Young. Οπότε θα προέκυπτε επιπλέον οικονομία στο μπάτζετ. Στο μυαλό μου υπάρχουν 2 ακόμη περιπτώσεις οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικές και που θα συγκέντρωναν ως σενάριο, πολύ πιο αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Ο πρώτος είναι ο Γερμανός C-F της Μπάμπεργκ, ο Daniel Theis, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Ο Theis δεν είναι ακριβώς combo ψηλός αλλά περισσότερο ένας δυναμικός undersized C, που όμως σούταρε με 41% σε 1.3 προσπάθειες τριπόντου, στα 20' σχεδόν συμμετοχής μ.ο στην Euroleague, έχοντας συνάμα κοντά στο 65% στα TS% και EFG %. Μιλάμε για φοβερό efficiency και με καλύτερους αμυντικούς δείκτες σε σχέση με τον Motum.


Ο δεύτερος είναι ο Λιθουανός 7 footer Donatas Motiejunas. Τα προβλήματα στην μεση του τον έκαναν να χάσει το status που είχε στο ΝΒΑ. Αν και περισσότερο τείνει προς το C, ο Λιθουανός πέραν όλων των άλλων, μπορεί να μεγαλώσει τις αποστάσεις στην επίθεση αλλά και να συνδράμει στην δημιουργία.

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,482,Α2,36,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,95,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,6,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,53,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,23,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,297,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,3,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,20,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,116,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,221,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,39,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,29,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,17,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,27,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,18,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,48,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,44,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,9,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,1,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,8,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,11,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,44,ΕΣΑΚΕ,41,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,743,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,46,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,22,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,39,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,18,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,45,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,76,ΛΑΓΚΗΣ,85,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,27,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,9,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,53,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,20,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,3,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,45,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,74,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,60,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,29,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,6,ΝΟΝΗΣ,46,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,35,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,197,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,232,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,21,ΠΑΟΚ,126,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,27,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,334,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,30,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,140,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,187,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,48,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,116,ΡΕΑΛ,55,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,34,ΡΕΘΥΜΝΟ,20,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,2,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,19,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,239,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,28,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,135,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,5,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,26,ΣΧΟΛΙΟ,2,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,6,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,6,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,157,ΤΣΣΚΑ,72,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,90,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,13,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,2,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,7,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,6,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,54,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,2,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,111,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,72,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,9,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,19,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,13,DETROIT PISTONS,12,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,6,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,24,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,2,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,74,FBI,1,FENER,2,FIBA,20,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,21,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,25,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,65,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,45,INDIANA PACERS,20,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,2,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,52,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,8,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,6,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,19,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,17,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,59,MINNESOTA TIMBERWOLVES,16,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,92,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,N.O PELICANS,1,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,492,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,29,NC STATE,1,NCAA,77,NEVADA,1,NEW ORLEANS PELICANS,10,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,108,PAN24,38,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,19,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,21,PORTLAND TRAIL BLAZERS,16,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,13,PREGAME,7,PRESEASON,1,PREVIEW,59,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,10,RECAP,3,REGULAR SEASON,1,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,ROBERT WILLIAMS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,52,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,116,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,1,SINKAZAMA,50,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,33,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,2,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONY CARR,1,TORONTO RAPTORS,29,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,22,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,7,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,28,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,4,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Ο Χ.Τσουβάλας σχολιάζει τα θέματα του Ολυμπιακού
Ο Χ.Τσουβάλας σχολιάζει τα θέματα του Ολυμπιακού
Καυτό το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Χ. Τσουβάλα
https://2.bp.blogspot.com/-k2wx18jTHL4/WUFr0RLv8nI/AAAAAAAACPU/0sWas_8hY8g2QCVQiwbaPb2jHmoELcZNQCLcBGAs/s640/%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B5.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-k2wx18jTHL4/WUFr0RLv8nI/AAAAAAAACPU/0sWas_8hY8g2QCVQiwbaPb2jHmoELcZNQCLcBGAs/s72-c/%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B5.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/06/blog-post_14.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/06/blog-post_14.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy