Αναγνώστες

Η διδασκαλία και η χρήση των πολλαπλών αλλαγών άμυνας

Συμβουλές για την σωστή αμυντική ισορροπία και τις αλλαγές άμυνας στο παιχνίδιΟι πολλαπλές εναλλαγές της άμυνας συχνά βγάζουν εκτός επιθετικού ρυθμού τις ομάδες, χαμηλώνουν τα ποσοστά ευστοχίας τους και περιορίζουν σημαντικά τις κατοχές τους. Κατά συνέπεια το μπάσκετ όπως παίζεται σήμερα απαιτεί τη χρήση πολλαπλής άμυνας όπου αυτό είναι αναγκαίο. Ωστόσο, η προσωπική μου άποψη είναι πως μια πιεστική άμυνα man to man είναι αρκετά καλή για την βάση μιας ομάδας.

Ας πούμε ότι μια ομάδα χρησιμοποιεί την πιεστική άμυνα man to man ως την βασική της άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Όλες οι υπόλοιπες άμυνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για αλλαγή του ρυθμού είτε για αλλαγή της στρατηγικής. Δεν χρειάζεται να αφιερώσει μια ομάδα πάρα πολύ χρόνο με τις άλλες μορφές άμυνας. Η εκτέλεση τους θα αφήσει πολλά κενά στους παίκτες που δεν την παίζουν λεπτομερώς, ενώ η εκτέλεση τους ακολουθώντας τις βασικές αρχές μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και να μπερδέψει τον αντίπαλο. Η εξήγηση για το πως ο αντίπαλος μπορεί να μπερδευτεί είναι απλή. Όταν διαταράσσεται η ισορροπία της επίθεσης χαλάει και η αρμονία του μυαλού.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, πολλές ομάδες κάνουν χρήση πολλαπλών αλλαγών άμυνας. Οι αλλαγές σε άμυνες ζώνης είναι πολύ διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια. Μια ομάδα μπορεί να ξεκινήσει με άμυνα ζώνης 1-3-1 αλλά αν ο αντίπαλος είναι εύστοχος από τις γωνίες τότε ίσως ο προπονητής να την αλλάξει σε ζώνη 2-3. Συνήθως η άμυνα αλλάζει όταν φτάσει στο maximum των πόντων που μπορεί να δεχθεί ώστε να κριθεί αναποτελεσματική. Αν η ομάδα δεχθεί έξι πόντους σε ζώνη 1-3-1 τότε να γυρίσει σε ζώνη 2-3 κ.ο.κ.

Φυσικά όλες οι ομάδες είναι διατεθειμένες να αλλάξουν άμυνα αν ο αντίπαλος σκοράρει με μεγάλη συχνότητα. Προσωπικά όμως θα προτιμούσα να μην περιμένω να συμβεί αυτό. Είναι πολύ καλύτερο να εναλλάσσονται οι άμυνες σε ολόκληρο το παιχνίδι ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να προσαρμοστεί εύκολα.

Οι αλλαγές μιας ομάδας στον αμυντικό τομέα μπορούν να την βοηθήσουν και επιθετικά. Δουλεύοντας στην προπόνηση πολλαπλές άμυνες η επίθεση μπορεί να κατανοήσει το πώς θα αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις όταν τις χρησιμοποιήσει ο αντίπαλος. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα είναι εξαιρετικά σπάνιο για μια ομάδα να αφιερώσει πολύτιμο χρόνο από την προπόνηση και να ασχοληθεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης που χρησιμοποιεί κάποιος αντίπαλος.

Προϋποθέσεις για την χρήση ειδικής άμυνας

Αν ο point guard είναι αυτός που έχει την ευθύνη να κοινοποιήσει σε όλους την αλλαγή άμυνας, τότε η μόνη εξαίρεση που επιτρέπεται να γίνει σε αυτό είναι αν υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε ο προπονητής να δώσει το σινιάλο ή να συζητήσει με τον παίκτη την αλλαγή αυτής της άμυνας. Με βάση τη γνώση του προπονητή επάνω στον αντίπαλο, είναι απαραίτητο να επισημανθούν οι αμυντικές προτεραιότητες των παικτών. Ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι ίσως δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να χρησιμοποιηθούν ακόμα πιο εξειδικευμένες άμυνες. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι σε αυτό τον τομέα ώστε να ανταποκρίνονται αυτόματα σε τέτοιες καταστάσεις.

Τέτοιες καταστάσεις μπορεί να είναι οι εξής:

Άστοχο σουτ

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται γρήγορες επιστροφές ώστε η ομάδα να αποτρέψει τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου.

Άμυνα σε άουτ από την Baseline

Όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα κάτω από το καλάθι,ο προπονητής φωνάζει για την επιλογή άμυνας. Όταν ο αντίπαλος πάρει την μπάλα στα χέρια του τότε ο point guard επαναλαμβάνει την άμυνα που θα παίξει η ομάδα.

Άμυνα σε άουτ από την Sideline

Αυτή την άμυνα την φωνάζει ο παίκτης που έχει προκαθορίσει ο προπονητής από πριν. Συνήθως ο point guard.Έχει μεγάλη σημασία αν η μπάλα επαναφέρεται από την πλευρά που αμύνεται η ομάδα η από την πλευρά που αμύνεται ο αντίπαλος. Κάθε προπονητής έχει ειδικές άμυνες για κάθε κατάσταση ξεχωριστά. Μπορεί να τοποθετήσει ένα ψηλό παίκτη στην άμυνα επαναφοράς ή να χρησιμοποιήσει τον παίκτη αυτόν κάπου αλλού. Ο παίκτης που επαναφέρει την μπάλα δεν έχει ντρίμπλα και δεν μπορεί να κινηθεί μέσα στο γήπεδο. Για αυτό το λόγο πολλοί προπονητές επιλέγουν να μην μαρκάρουν αυτόν τον παίκτη τη συγκεκριμένη στιγμή. Αντί αυτού χρησιμοποιούν τον extra παίκτη για παγίδα.

Εύστοχο σουτ

Σε αυτή την περίπτωση μετά από επιτυχημένο καλάθι, ο point guard είναι υπεύθυνος να κοινοποιήσει την άμυνα που θα παίξει η ομάδα.

Καταστάσεις με bonus ελευθέρων βολών

Οι συνθήκες του παιχνιδιού έχουν άμεση σχέση με την αμυντική στρατηγική. Ένα παράδειγμα είναι η κατάσταση με την συμπλήρωση των φάουλ και τις ελεύθερες βολές. Όταν μια ομάδα βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει να επιλέξει να παίξει μια άμυνα που θα ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα να φθείρει περισσότερο τους παίκτες με φάουλ αφενός, και να μην οδηγεί τους αντιπάλους στην γραμμή των βολών αφετέρου. Μετά από μια χαμένη βολή ανεξάρτητα με το τι απαιτεί η περίσταση, ο παίκτης πρέπει να γυρίζει στο κέντρο του γηπέδου σε κατάσταση man to man μέχρι όλη η ομάδα να επιστρέψει και να ξαναγυρίσει σε κατάσταση ζώνης. Ο παίκτης ποτέ δεν πρέπει να παίζει 100% του χρόνου σε κατάσταση ζώνης.

Άμυνα με την ομάδα πίσω στο σκορ

Αν η ομάδα είναι πολύ πίσω στο σκορ, τότε θα χρειαστεί να παίξει μια άμυνα με συνεχείς παγίδες. Ο τύπος αυτός της άμυνας με τις συνεχείς παγίδες χρησιμοποιείται μόνο όταν η κατάσταση είναι απελπιστική. Αν από την άλλη η ομάδα είναι πολύ μπροστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα χαλαρό man to man ή μια μορφής ζώνη που θα μπορεί να αντισταθμίσει την επιθετική παραγωγικότητα του αντιπάλου. Στις ομάδες που βρίσκονται πολύ πίσω στο σκορ, συνήθως οι προσπάθειες πάνε στον καλύτερο χειριστή και στον καλύτερο σουτέρ. Η χρήση της ζώνης σαν άμυνα τρώει πιο πολύ χρόνο από τον αντίπαλο και προστατεύει την ομάδα από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά των παικτών.

Η άμυνα είναι αυτή που χαρακτηρίζει μια ομάδα. Δίνει ταυτότητα και την κατανέμει στις καλές, στις μέτριες ή στις κακές. Ως εκ τούτου, μια καλά προπονημένη ομάδα αμυντικά θα πρέπει να δείχνει σταθερότητα. Οι ομάδες που εξαρτώνται από την επίθεση μπορεί να πάθουν μεγάλη ζημιά αν οι σουτέρ τους δεν βρεθούν σε καλή μέρα. Όσο περισσότερη ενέργεια βάζει μια ομάδα στην άμυνα τόσο μεγαλύτερη είναι και η ανταμοιβή της.

Μεταφορά από την επίθεση στην άμυνα (Transition)

Οι συνεχείς αλλαγές άμυνας συνήθως βγάζουν εκτός ρυθμού την επιθετική ισχύ του αντιπάλου. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό απέναντι σε ομάδες που χρησιμοποιούν πολλά Plays με παραλλαγές για να βρουν σουτ. Η αμφιβολία και η σύγχυση σχετικά με το είδος της άμυνας που αντιμετωπίζουν τους ωθεί όχι μόνο να μην μπορούν να βρουν σουτ αλλά και να χάνουν την μπάλα. Ωστόσο, όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως η άμυνα ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος της επίθεσης μας.

Έλεγχος του αιφνιδιασμού

Μια ομάδα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου δεν μπορεί να περιμένει ότι θα έχει αποτέλεσμα με τις εναλλαγές άμυνας. Θα πρέπει λοιπόν να έχει οριστεί και να δοθεί σε κάποιον παίκτη ο ρόλος της ασφάλειας που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο έλεγχος του πίσω μέρους του γηπέδου σε καταστάσεις αλλαγών κατοχής. Αυτός ο παίκτης στέκεται περίπου τέσσερα βήματα από τον κύκλο του φάουλ. Το καλύτερο θα ήταν αυτός ο παίκτης να είναι guard ή ψηλός που δεν έχει έφεση στα ριμπάουντ.


Ιδανικές θέσεις για το επιθετικό ριμπάουντ
Η φωτογραφία δείχνει τις ιδανικές θέσεις για επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης παρουσιάζει την ασφάλεια και τον έλεγχο του αιφνιδιασμού από τους παίκτες 1 και 2. Οι παίκτες 3, 4, 5 σχηματίζουν ένα τρίγωνο διεκδίκησης του ριμπάουντ. Ο παίκτης 2 είναι η μικρή ασφάλεια και ο παίκτης 1 η μεγάλη ασφάλεια. Το πόσοι και ποιοι παίκτες θα πηδάνε για το επιθετικό ριμπάουντ είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες πριν το παιχνίδι. Απέναντι σε αργές ομάδες ας πούμε δεν χρειάζεται η ομάδα να έχει δυο ασφάλειες και σε άλλα παιχνίδια θα μπορούν να πηδούν όλοι για επιθετικό ριμπάουντ.

Ο παίκτης που αποτελεί την μικρή ασφάλεια τοποθετείται στην γραμμή των ελευθέρων βολών και έχει την ευθύνη να μαζέψει όλα τα μακρινά ριμπάουντ η να σώσει οποιαδήποτε κατοχή καταλήγει σε λάθος με την μπάλα να έρχεται προς το μέρος του. Την ίδια στιγμή αυτός ο παίκτης μπορεί να σταματήσει την δημιουργία ενός αιφνιδιασμού εν τη γενέσει του και να βοηθήσει τον παίκτη της μεγάλης ασφάλειας. Η τριάδα των παικτών που πηδούν για το επιθετικό ριμπάουντ είναι επίσης από τους λόγους που μπορούν να σταματήσουν έναν αιφνιδιασμό.

Οι τρεις αυτοί παίκτες σε περίπτωση που δεν κατορθώσουν να πάρουν το ριμπάουντ θα πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα πίσω. Αυτός ο ζωτικός χώρος μεταξύ της ελεύθερης βολής και του καλαθιού θα πρέπει να προστατευτεί πάση θυσία από κάθε επιθετική ώθηση του αντιπάλου. Όταν η ομάδα καταφέρει να σταματήσει τον αιφνιδιασμό τότε όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στις συνηθισμένες αμυντικές εργασίες τους. Οι ομάδες που έχουν ομαλή μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα και μπορούν να τρέξουν γρήγορα για να καλύψουν τα κενά, συνήθως έχουν και τις πιο αποτελεσματικές άμυνες. Η αλλαγή άμυνας προϋποθέτει ότι ο αμυντικός πρέπει να είναι μια συμπαγής μονάδα έτοιμη να τρέξει και την ομάδα στην επίθεση.

Ο προπονητής σε κάθε προπόνηση θα πρέπει να αφιερώνει λίγο χρόνο σε αυτό το κομμάτι. Να χωρίζει την ομάδα σε πεντάδες έτσι ώστε κάθε φορά που θα επιτίθεται η ομάδα να εφαρμόζει ένα επιθετικό play χωρίς την παρουσία αμυντικών, να σουτάρει και στη συνέχεια οι παίκτες να παίρνουν τις θέσεις τους για την αποτροπή αιφνιδιασμού. Αν το σουτ είναι άστοχο οι ριμπάουντερς θα πρέπει να κάνουν κάθε προσπάθεια να βάλουν την μπάλα στο καλάθι την ίδια στιγμή που οι ασφάλειες θα κρατούν τις θέσεις τους. Αν το σουτ είναι εύστοχο, τότε όλοι οι παίκτες θα πρέπει να τρέξουν γρήγορα πίσω. Η πρώτη τους προτεραιότητα θα είναι να προστατεύσουν το καλάθι από Lay-up ή κοντινά jump shot.

Αφού οι παίκτες κατορθώσουν να αποτρέψουν τον αιφνιδιασμό θα πρέπει να γυρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις αντίστοιχες αμυντικές εργασίες τους. Όταν τελειώσει η πρώτη πεντάδα, η δεύτερη συνεχίζει κατά τον ίδιο τρόπο. 

Στα οικογενειακά διπλά που θα παίζει η ομάδα, ο προπονητής θα πρέπει να δίνει έμφαση στην χρησιμοποίηση ενός παίκτη σε ρόλο ασφάλειας χωρίς να χρειάζεται να είναι πάντα ο ίδιος. Όταν αυτή η μέθοδος τίθεται σε εφαρμογή, η μικρή ασφάλεια έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει αν μπορεί να συμμετέχει στο επιθετικό ριμπάουντ η όχι. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει κατανοήσει πλήρως πως ο πρωταρχικός του σκοπός δεν είναι αυτός όπως εξήγησα παραπάνω.

Η άμυνα επάνω σε Guard

H άμυνα επάνω σε guard είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Οι διεισδύσεις μπορούν να καταστρέψουν μια άμυνα προτού ακόμα προλάβει να οργανωθεί, διότι προκαλούν τομές και ρήγματα. Ορισμένες ομάδες προσπαθούν να οδηγήσουν τον χειριστή προς τις πλάγιες γραμμές ή προσπαθούν να παίξουν άρνηση.

Άλλες ομάδες προσπαθούν να εξαναγκάσουν την μπάλα να πάει προς τον άξονα παίζοντας άμυνα άρνησης με το εξωτερικό πόδι. Αυτή η μέθοδος τοποθετεί την μπάλα σε ένα σημείο που η άμυνα είναι ισχυρότερη και μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Ο χειριστής μπορεί να παγιδευτεί χωρίς ωστόσο να αποδυναμωθεί σημαντικά η υπόλοιπη άμυνα.

Υπάρχει όμως ακόμα μια σκέψη. Αρκετοί προπονητές παίζουν άμυνα στο δυνατό χέρι του χειριστή αναγκάζοντας τον να ντριμπλάρει με το αδύναμο. Η θέση άμυνας δεν έχει καμία σχέση με την τοποθέτηση του χειριστή μέσα στο γήπεδο. Φυσικά ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει όποια επιλογή θέλει. Ανεξάρτητα όμως από αυτό για να λειτουργήσει θα πρέπει να δουλευτεί πολύ στην προπόνηση και να τελειοποιηθεί. Το σταμάτημα της ντρίμπλας του χειριστή αποτελεί πάντα ένα must για την άμυνα.

Σχεδόν όλοι οι προπονητές συμφωνούν ότι σε καταστάσεις πίεσης είναι καλό ο χειριστής να πιέζεται πριν το κέντρο. Οι περισσότεροι θεωρούν πιο συμφέρουσα λύση την πίεση στο εσωτερικό πόδι του χειριστή ενώ παράλληλα θα πρέπει να τον οδηγούν προς την πλάγια γραμμή με σκοπό να παγιδευτεί. Οι πλάγιες γραμμές είναι ιδανικές όχι μόνο για παγίδα αλλά και για κλοπή της μπάλας.
Η εικόνα δείχνει τις περιοχές που είναι ιδανικές για παγίδα.

Άμυνα στην baseline

Οι περισσότερες αμυντικές αδυναμίες για μια ομάδα παρουσιάζονται από τη γραμμή των ελευθέρων βολών μέχρι και την baseline. Τα λάθη σε αυτή την περιοχή καταστρέφουν οποιαδήποτε άμυνα. Η φύλαξη του χειριστή ο οποίος επιχειρεί drive σε αυτή την περιοχή καθώς και τα κοψίματα δημιουργούν επίσης συχνά προβλήματα.

Υπάρχει μόνο ένας αποτελεσματικός τρόπος για την φύλαξη του χειριστή που επιχειρεί drive από αυτή την περιοχή. Στην αρχή ο παίκτης θα πρέπει να παίζει overplay στο πόδι της baseline απέναντι σε οποιονδήποτε θεωρεί απειλή. Θα πρέπει να τον αποθαρρύνει. Αν κάποιος κατορθώσει να ξεκινήσει drive τότε ο αμυντικός θα πρέπει να τοποθετηθεί στη μέση της απόστασης μεταξύ του καλαθιού και του σημείου που ξεκίνησε το drive. H σωστή απόσταση του αμυντικού θα ωθήσει τον επιθετικό παίκτη σε φάουλ ή σε λάθος.

Άμυνα σε παίκτη χωρίς μπάλα

Ακόμα κι αν η άμυνα στον χειριστή είναι τέλεια και τα drive στην baseline σταματήσουν, η άμυνα θα αποτύχει αν οι παίκτες δεν παίζουν σωστή άμυνα στους αντιπάλους που κινούνται χωρίς την μπάλα. Θα πρέπει να τονίζεται κάθε φορά πως ο παίκτης που μαρκάρει αντίπαλο χωρίς μπάλα θα πρέπει να έχει πιο αυξημένη την προσοχή του. Δεν είναι ώρα ούτε χαλάρωσης, ούτε κουβέντας.Μια γρήγορη φάση στην αδύνατη πλευρά, με την ταυτόχρονη επιθετική κίνηση του αντιπάλου μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα να σημειωθεί καλάθι. Η παραπάνω εικόνα δείχνει την τοποθέτηση. Παρατηρήστε πόσο εύκολα ο Κ1 θα μπορούσε να αποφύγει ένα screen μακριά από την μπάλα. Η πίεση πρέπει να είναι στην δυνατή πλευρά. Πρέπει να υπάρχει πίεση στον χειριστή όταν δεν έχει δικαίωμα ντρίμπλας. Πίεση επίσης επάνω στην ντρίμπλα. Πίεση στους παίκτες που κόβουν μέσα στο καλάθι. Άμυνα άρνησης στους παίκτες που είναι σε απόσταση μια πάσας. Δεν πρέπει να παίρνει κανείς την μπάλα εκεί που θέλει.

Ο παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το σώμα του για καλύτερο έλεγχο. Πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά από τους παίκτες που κόβουν και να επιδιώκει την επαφή ώστε να κερδίζει φάουλ. Είναι λίγοι οι παίκτες που μπορούν να πάρουν τέτοια φάουλ βέβαια αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε.

Άμυνα απέναντι στον ψηλό

Η καλύτερη άμυνα απέναντι σε ψηλό παίκτη είναι να μην επιτραπεί να πάρει την μπάλα στο Post. Πρέπει η άμυνα να παίζετε από την πλευρά της μπάλας και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και άμυνα από μπροστά. Ωστόσο αυτό κάνει ευάλωτη την άμυνα στην lob pass.

Γι αυτό το λόγο είναι χρήσιμο να γνωρίζουν όλοι από πριν αν ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να βλάψει την ομάδα με το σουτ και το drive η με τα επιθετικά ριμπάουντ. Ανάλογα με την απάντηση τοποθετείται η άμυνα και οι επιλογές.

Αν ο παίκτης είναι απειλή για τα επιθετικά ριμπάουντ δεν θα πρέπει η άμυνα να παίζει από μπροστά. Αν όμως είναι επικίνδυνος στο σουτ τότε η άμυνα θα παίζει κοντά στη μπάλα. Πρέπει ο παίκτης να βάλει τα δυνατά του και να απαγορεύσει τις πάσες εκεί. Η βοήθεια από την αδύνατη πλευρά μπορεί να λύσει επίσης μερικά προβλήματα. Γενικά θα πρέπει να αποφευχθεί η πάσα προς το low post σε ψηλούς παίκτες.

Η αξία της καλής άμυνας

Οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν απόλυτα την αμυντική φιλοσοφία του προπονητή. Θα πρέπει ο κάθε παίκτης να γνωρίζει ακριβώς το τι πρέπει να κάνει. Ποτέ δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αν είναι κακώς προετοιμασμένοι. Το 1/3 των προπονήσεων θα πρέπει να είναι αφιερωμένο επάνω στις βασικές αμυντικές αρχές και στην πρακτική των διαφόρων πλάνων επάνω στις άμυνες που θα χρησιμοποιηθούν.

Η σωστή διδασκαλία θα επιτρέψει στον προπονητή να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα επάνω σε αυτό τον τομέα. Η σκληρή δουλειά θα δώσει το πλεονέκτημα και την ικανοποίηση ότι η ομάδα έχει κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να έρθει το κατάλληλο αποτέλεσμα.

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,2019-2020,3,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,795,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,63,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,63,ΑΕΚ,161,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑθΗΝΑΙΟΥ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,9,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,9,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,8,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ,12,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,13,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,27,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,82,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,24,Ανασκόπηση,1,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,33,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΓΚΟΛΑ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,487,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,1,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,93,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,163,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,8,Αργεντινή,1,ΑΡΓΥΡΟΣ,26,ΑΡΗΣ,309,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,75,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,10,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,65,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,10,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,13,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,54,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,40,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,15,Βασίλης Ζούμπος,6,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,36,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,69,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,20,Βιλερμπάν,1,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΙΡΤΟΥΣ,3,ΒΙΡΤΟΥΣΜΠΟΛΟΝΙΑ,1,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΒΟΡΑΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,2,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,3,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,18,Γαλλία,1,ΓΕΝΙΚΑ,54,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,11,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,Γιαβρης Ιωάννης,3,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,8,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,13,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,18,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΓΙΑΤΡΑΣ,17,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,5,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΟΜΠΕΡ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,11,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,13,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,5,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,4,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,12,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,101,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,16,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,31,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,60,ΕΣΑΚΕ,155,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΣΚΑ,1,ΕΣΚΑΝΑ,1,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,85,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1251,Ευρωλίγκα,19,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,29,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,3,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,79,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ,2,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ζενιτ,8,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,10,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΖΟΥΡΟΣ,1,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,2,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΗΠΑ,10,ΗΡΑΚΛΗΣ,12,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,16,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,1,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,25,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,14,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,15,ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ,31,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ,2,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,7,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,7,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΜΠΑΤΣΟ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,2,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,27,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,2,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΜΖΟΥΡΑ,1,ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΚΕΡ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΘ,1,ΚΙΜΚΙ,50,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,24,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,39,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,35,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,4,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,135,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,149,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΡΙΣΑ,7,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,40,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,13,ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΙΣΤΕΣ,28,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,6,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,5,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,89,ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,65,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,7,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,3,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΣΙΝΑ,3,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,5,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,98,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΙ,1,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΡΟΤΙΤΣ,2,ΜΙΤΣΟΦ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,10,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ,2,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,108,ΜΠΑΓΕΡΝ,31,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,17,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,116,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,89,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,8,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,6,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,20,ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ,1,ΜΠΟΥΡΝΟΖΟΣ,3,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,8,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,5,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,44,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,53,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,Νταρουσάφακα,1,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΙΤΣΕΛ,1,ΝCAA,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,81,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,301,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,12,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,2,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,28,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,8,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ,21,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,338,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,36,ΠΑΟΚ,165,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,427,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,8,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,3,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,54,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,10,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,27,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,5,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,230,ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,212,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΠΕΝ,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,8,ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ,1,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,49,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,112,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,180,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,58,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,75,Ρεάλ Μαδρίτης,2,ΡΕΘΥΜΝΟ,34,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,17,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,10,ΣΑΙΤΑΜΑ,1,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,9,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,2,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,3,ΣΕΡΒΙΑ,25,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΕΡΧΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,10,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,8,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,2,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,8,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,436,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,55,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ,1,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,173,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,32,ΣΧΟΛΙΟ,4,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ,8,ΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,4,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,4,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΠΙΚΑ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,13,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,7,Τσιαλτας,3,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,20,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,175,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,102,ΤΥΝΗΣΙΑ,1,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,7,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,136,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ,1,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΟΥΡΝΙΕ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΚΕΤ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,8,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,63,ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,21,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,14,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,22,AARON HOLIDAY,1,ABA,4,ABRINES,1,ACB,46,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,4,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLEN SMAILAGIC,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,3,ARGENTINA,2,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,11,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,22,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,6,BADBASKET.GR,1,BAM ADEBAYO,1,BARCELONA LASSA,9,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,60,Basketball analytics,1,BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE,7,BASKETBALL SHOOTING CAMP,2,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,10,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,2,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BET,1,Bill Tsialtas,29,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,73,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,2,BROOKLYN NETS,18,BROSE BAMBERG,6,Bruce Bowen,1,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,3,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,153,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,14,CHASSON RANDLE,1,CHEMISTRY,1,CHICAGO BULLS,35,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,88,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,25,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,27,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,18,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,David Stern,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,22,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,22,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,2,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DYNAMIC DUOS,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,ETHAN HAPP,1,EUROBASKET,2,EUROCUP,69,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,118,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,140,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,57,FBI,1,FENER,4,FIBA,45,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,8,FINLAND,1,FLASH BACKS,7,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,8,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAGIC,1,GAME ANALYSIS,5,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GASOL MARK,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,6,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,87,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,3,HALL OF FAME,3,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,57,IBAKA,1,INDIANA HOOSIERS,1,INDIANA PACERS,30,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,2,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JASON TATUM,1,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JMU,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KAREEM ABDUL-JABBAR,1,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,6,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,5,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,4,L.A. CLIPPERS,14,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LAURI MARKANNEN,1,LEBRON JAMES,15,LEGABASKET,2,LEONARD,1,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOAD MANAGEMENT,1,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONG READS,2,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,2,LOS ANGELES CLIPPERS,29,LOS ANGELES LAKERS,35,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LOWRY,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MACCABI TEL AVIV,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,21,MIAMI HEAT,23,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,4,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,79,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,23,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,6,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,769,NBA BET,1,NBA DRAFT 2019,6,NBA DRAFT 2020,1,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,97,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,13,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,26,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NIKOLA JOKIC,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,43,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,15,OXONIAN,109,PAN24,109,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,4,PASCAL SIAKAM,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,44,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,14,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,54,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,28,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,16,PREDICTIONS,4,PREGAME,12,PRESEASON,12,PREVIEW,135,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,6,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,30,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK BARRY,1,RICK PITINO,1,Ricky Rubio,1,RILEY,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSAS,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RULES,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,23,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,64,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,135,SCOUTING REPORT,13,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SIAKAM,1,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPOELSTRA,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVE KERR,1,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,93,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,2,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SUPERSONICS,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TAMPERING,1,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE LAST DANCE,1,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,45,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,2,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,10,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UCONN,1,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,27,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,13,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,65,VIDEO SCOUT REPORTS,29,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,35,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WESLEY JOHNSON,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,3,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZENIT,1,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Η διδασκαλία και η χρήση των πολλαπλών αλλαγών άμυνας
Η διδασκαλία και η χρήση των πολλαπλών αλλαγών άμυνας
Συμβουλές για την σωστή αμυντική ισορροπία και τις αλλαγές άμυνας στο παιχνίδι
https://1.bp.blogspot.com/-DmUAXHL9IoI/WKniopofwlI/AAAAAAAACTs/5S_EYRZQ53wLRm0V0hX8LkMAw6W6fwX4ACLcB/s640/100.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-DmUAXHL9IoI/WKniopofwlI/AAAAAAAACTs/5S_EYRZQ53wLRm0V0hX8LkMAw6W6fwX4ACLcB/s72-c/100.JPG
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/06/blog-post_10.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/06/blog-post_10.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy