Η διδασκαλία και η συμβολή του προπονητή στις ασκήσεις σουτ

Ανάλυση του τρόπου βελτίωσης του σουτ μέσω ασκήσεωνΗ βελτίωση του σουτ σε κάποιον παίκτη είναι ίσως η ευκολότερη δεξιότητα ανάπτυξης. Κάθε αθλητής που σουτάρει με μεγάλο ποσοστό ευστοχίας είναι ευπρόσδεκτος σε κάθε ομάδα.

Οι περισσότεροι προπονητές πιστεύουν ότι το σουτ είναι μια φυσική ικανότητα που μπορεί να έχει κάποιος αθλητής αλλά μπορεί επίσης να διδαχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Υπάρχουν χιλιάδες ειδικά ασκησιολόγια που χρησιμοποιούν οι προπονητές ώστε να καλυτερεύσουν αυτές τις δεξιότητες. Οι ασκήσεις χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:

1.Set shot

2.Lay-up

3.Jump shot

4.Hook shot

Set shot

Υπάρχουν πολλά είδη set shot, που λένε και οι Αμερικάνοι, όσα και τα είδη παικτών που απαρτίζουν το άθλημα. Λόγω των φυσιολογικών διαφορών μεταξύ των παικτών που μπορούν να παρατηρηθούν στη δομή των χεριών, στα δάκτυλα, ακόμα και στους ώμους, μπορούμε να δούμε πολλές παραλλαγές σε πολλούς μεγάλους σουτέρ. Κατά τη προσωπική μου άποψη, δεν έχει σημασία το στυλ που θα χρησιμοποιήσει κάποιος παίκτης αλλά η τήρηση των θεμελιωδών κανόνων από τους οποίους δεν πρέπει να παρεκκλίνει.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουν περάσει από τα παρκέ εκατοντάδες παίκτες με πολύ ανορθόδοξο στυλ που αψηφούν όλους τους θεμελιώδεις κανόνες του σωστού σουτ. Ο κανόνας για το καλό σουτ ακολουθεί τρεις νόμους: Ισορροπία, Στόχευση και Follow through.

Μερικοί παίκτες έχουν από φυσικού τους την ισορροπία ακόμα κι αν το μάτι του θεατή βλέπει κάτι διαφορετικό. Άλλοι παίκτες χρειάζονται να διδαχθούν την ισορροπία ώστε να καλυτερεύσουν το σουτ τους. Σαν προπονητές, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μαθαίνουμε στους παίκτες τα σωστά πράγματα και με την σωστή διαδικασία.

Η στόχευση είναι σε μεγάλο ποσοστό θέμα συγκέντρωσης. Μερικοί προπονητές προτρέπουν τους παίκτες τους να στοχεύουν στο χείλος του καλαθιού. Άλλοι λένε ότι πρέπει να στοχεύουν στο πίσω μέρος του καλαθιού .Εγώ λέω ότι ο παίκτης πρέπει να βλέπει τον κύκλο στο σύνολο και να προσπαθεί να στοχεύσει στο κέντρο ώστε το μόνο που θα ακουστεί να είναι ο ήχος από το διχτάκι.

Το follow through είναι απαραίτητο για την ομαλότητα και την ακρίβεια του σουτ. Αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σειράς two-hand set, του σουτ εν κινήσει και του στατικού σουτ. Υπάρχει πλήρης έκταση των δακτύλων και κάμψη του καρπού. Οι αστράγαλοι επίσης θα πρέπει να επεκτείνονται κατά την διαδικασία του follow-through.

Όπως και στην περίπτωση του jump shot, έτσι κι εδώ είναι καθοριστική η συμβολή του ρυθμού. Θα πρέπει να εξαλειφθούν όλες οι σπασμωδικές κινήσεις και η βολή θα πρέπει να έχει ομαλή και συνεχή κίνηση.

Ο προπονητής θα πρέπει να εστιάσει στην καλή ισορροπία του σώματος του παίκτη, στην κατανόηση ότι η ματιά του παίκτη πρέπει να είναι στο κέντρο του καλαθιού, στην συμβολή της συγκέντρωσης στον στόχο, στην σωστή διαδικασία του follow through και στην σημασία της ομαλότητας και του ρυθμού κατά την διαδικασία του σουτ.

Μαθαίνοντας την τεχνική

Πριν την έναρξη της προπόνησης πάνω σε αυτό τον τομέα, κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει αρχίσει να κατανοεί τα βασικά λάθη στον τρόπο σκέψης και εκτέλεσης του σουτ.

Άσκηση ελεύθερων βολώνΟι παίκτες ξεκινούν με τη αρχική τους θέση τοποθετημένοι μπροστά από το καλάθι, έχοντας καλή ισορροπία, συγκέντρωση στον στόχο και παρακολούθηση της μπάλας. Αν το σουτ είναι εύστοχο, κάνει ένα βήμα πίσω και παίρνει πάσα από τον προπονητή.
Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι ο παίκτης να βρεθεί στη γραμμή των ελεύθερων βολών.Α ν ο παίκτης αστοχήσει σε σουτ επανέρχεται στην αρχική του θέση.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των σουτ πίσω από τη γραμμή των βολών ο παίκτης θα έχει σουτάρει 10 φορές. Ο προπονητής καταγράφει τις επιδόσεις των παικτών του.

Άσκηση ελεύθερων βολών με απόσπαση της προσοχής


Αυτή η άσκηση έχει σχεδιαστεί για να διδάξει στους παίκτες την σημασία της συγκέντρωσης κατά το σουτ.

Η ομάδα χωρίζεται σε τρεις σειρές, όπως δείχνει η εικόνα. Ο πρώτος παίκτης στην μεσαία γραμμή εκτελεί δυο βολές ενώ οι άλλες δυο γραμμές προσπαθούν να του αποσπάσουν την προσοχή μιλώντας σε αυτόν ή κουνώντας τα χέρια τους αλλά χωρίς να τον αγγίξουν. Οι παίκτες περιστρέφονται δεξιόστροφα.

Ανταγωνιστική άσκηση ελεύθερων βολών


Αυτή η άσκηση έχει σχεδιαστεί για να διδάξει στους παίκτες την σημασία αντίδρασης κατά το σουτ, είτε είναι εύστοχο είτε άστοχο.

Στην άσκηση συμμετέχουν 6 παίκτες. Ο 1, ο 7 και ο 8 είναι η μια ομάδα. Ο 4, ο 5 και ο 6 είναι η άλλη ομάδα. Αν ο 1 ευστοχήσει στην βολή συνεχίζει μέχρι να βάλει 5 στην σειρά. Όταν βάλει 5 στην σειρά, ένας συμπαίκτης του παίρνει τη θέση του.Α ν αστοχήσει, γίνεται το ίδιο μέχρι όλοι οι παίκτες της ίδιας ομάδας να σουτάρουν. Στην συνέχεια παίρνει σειρά η άλλη ομάδα.
Όταν ο σουτέρ χάνει μια βολή, οι συμπαίκτες του προσπαθούν να κάνουν follow. Η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να κερδίσει την κατοχή προσπαθώντας να ντριμπλάρει μέχρι την γραμμή των ελεύθερων βολών ενώ η ομάδα που σουτάρει προσπαθεί να την εμποδίσει. Αν η ομάδα είναι επιτυχής στην ντρίμπλα κατακτά το δικαίωμα να σουτάρει βολές.

Η κάθε βολή μετράει για 1 πόντο ενώ το follow για δυο.Το παιχνίδι τελειώνει στους 21 πόντους.

Άσκηση ελεύθερων βολών με στόχο την πίεση


Αυτή η άσκηση έχει σχεδιαστεί για να διδάξει στους παίκτες την σημασία και την αντίδραση στην πίεση του αγώνα.

Οι παίκτες φτιάχνουν δυο ομάδες των πέντε παικτών.

Χωρίς να υπάρχει χρονικό περιθώριο, ο κάθε παίκτης θα σουτάρει δυο φορές, έτσι ώστε αν όλοι ευστοχήσουν να έχουν σκοράρει 10 πόντους.

Οι παίκτες κινούνται δεξιόστροφα και η ομάδα με τους περισσότερους πόντους στο τέλος κάθε γύρου είναι η νικήτρια.

Άσκηση ελεύθερων βολών με στόχο την πίεση Νο 2


Αυτή η άσκηση δεν επιτρέπει μηχανικά γυρίσματα, γιατί ο παίκτης θα πρέπει να κινηθεί από τον ένα στόχο στον επόμενο.

Όλοι οι παίκτες ξεκινούν με τον ίδιο σκοπό. Κάθε παίκτης σουτάρει ένα σουτ και κινείται αριστερόστροφα προς την επόμενη θέση.

Μετά την εκτέλεση όλων των σουτ από όλες τις θέσεις, ο προπονητής μπορεί να δει ποιοι παίκτες είναι οι πιο εύστοχοι.

Ανταγωνιστική άσκηση set shotΑυτή η άσκηση έχει σχεδιαστεί για να διδάξει στους παίκτες την σημασία της γρήγορης εκτέλεσης του σουτ. Τονίζει την ανάγκη της αυτοσυγκέντρωσης στον στόχο και κάνει εμφανή τον λόγο για τον οποίο οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες του σουτ.

Ο προπονητής τοποθετεί ένα σημάδι στο δάπεδο, ώστε οι δυο ομάδες να απέχουν ίδια απόσταση από το καλάθι.

Με το σήμα του, οι πρώτοι παίκτες κάθε σειράς σουτάρουν, παίρνουν το ριμπάουντ και πασάρουν στον επόμενο παίκτη.

Κάθε καλάθι μετράει για δυο πόντους και το παιχνίδι τελειώνει μόλις μια ομάδα σκοράρει 22.

Άσκηση σουτ με θέσειςΚάθε παίκτης έχει μια θέση από την οποία θα σουτάρει το 1/3 των σουτ, αν και εφόσον ο αμυντικός του δώσει την δυνατότητα. Οι θέσεις όλων των παικτών είναι περιφερειακές. Είναι εμφανές πως όποια ομάδα έχει ψηλό παίκτη που μπορεί να σουτάρει με ευκολία από αυτές τις θέσεις έχει πλεονέκτημα.

Οι παίκτες τοποθετούνται ανάλογα με τις θέσεις που παίζουν μέσα στο παιχνίδι και στο μέρος που τοποθετούνται περισσότερο.

Ένας αμυντικός τοποθετείται κοντά σε κάθε σουτέρ σε τέτοια θέση ώστε κάθε φορά που θα σουτάρει να βλέπει μπροστά του το χέρι του αμυντικού.

Οι παίκτες αλλάζουν ανά 5 λεπτά και το σύνολο της άσκησης είναι 10 λεπτά.

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,505,Α2,40,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,3,ΑΕΚ,95,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,53,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,24,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,306,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,3,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,121,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,223,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,39,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,29,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,19,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,27,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,18,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,52,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,44,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,9,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,1,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,9,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,9,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,69,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,20,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,44,ΕΣΑΚΕ,44,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,744,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,46,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,3,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,39,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,18,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,45,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,82,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,100,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,28,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,9,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,53,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,20,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,63,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,3,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,45,ΜΠΑΝΒΙΤ,16,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,11,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,74,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,61,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,2,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,29,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,6,ΝΟΝΗΣ,48,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,35,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,207,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,39,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,241,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,21,ΠΑΟΚ,129,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,27,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,345,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,31,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,143,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,191,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,53,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,125,ΡΕΑΛ,55,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,35,ΡΕΘΥΜΝΟ,21,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,2,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,19,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,249,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,32,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,135,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,5,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,27,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,11,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,6,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,157,ΤΣΣΚΑ,72,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,92,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,3,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,30,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,13,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,40,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,2,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,8,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,4,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,9,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,11,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,56,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,13,BUDUCNOST,1,BUTLER,2,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,111,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,80,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,10,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,20,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,13,DETROIT PISTONS,12,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,6,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,24,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,3,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,74,FBI,1,FENER,2,FIBA,20,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,25,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,72,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,47,INDIANA PACERS,20,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,2,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,53,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,12,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,8,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,7,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,19,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,17,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,59,MINNESOTA TIMBERWOLVES,16,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,92,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,1,N.O PELICANS,1,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,504,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,79,NEVADA,1,NEW ORLEANS PELICANS,10,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,109,PAN24,41,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,19,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,23,PORTLAND TRAIL BLAZERS,16,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,13,PREGAME,7,PRESEASON,1,PREVIEW,60,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,11,RECAP,3,REGULAR SEASON,1,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,52,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,119,SERIE A,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,50,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,3,SUMMARY,33,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,2,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONY CARR,1,TORONTO RAPTORS,29,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,22,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,11,VIDEO SCOUT REPORTS,15,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,21,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,28,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,4,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Η διδασκαλία και η συμβολή του προπονητή στις ασκήσεις σουτ
Η διδασκαλία και η συμβολή του προπονητή στις ασκήσεις σουτ
Ανάλυση του τρόπου βελτίωσης του σουτ μέσω ασκήσεων
https://1.bp.blogspot.com/-Nng8pwWxjKg/WR1EN-IO-xI/AAAAAAAAL74/TBF1-sw8YO49j7LWxTsrHeN_TR5phUlVACLcB/s320/blake-griffin-nba-new-york-knicks-los-angeles-clippers1-590x900.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Nng8pwWxjKg/WR1EN-IO-xI/AAAAAAAAL74/TBF1-sw8YO49j7LWxTsrHeN_TR5phUlVACLcB/s72-c/blake-griffin-nba-new-york-knicks-los-angeles-clippers1-590x900.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/05/blog-post_18.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/05/blog-post_18.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy