Επίθεση ισορροπίας Vs Πιεστική άμυνα man to man

Αντιμετώπιση της πιεστικής άμυναςΤο πρώτο πράγμα που γίνεται κατά την έναρξη μιας επίθεσης είναι η επαναφορά της μπάλας. Πέντε δευτερόλεπτα είναι αρκετά και δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει πανικός. Κατά την επαναφορά της μπάλας μετά από καλάθι, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να μετακινηθεί κατά μήκος της γραμμής και δεν είναι απαραίτητο να μείνει ακίνητος.


Υπάρχει μια τακτική που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος παίκτης όταν ο χρόνος τον 5 δευτερολέπτων κοντεύει να λήξει.Ο παίκτης χτυπάει την μπάλα μια φορά σαν σινιάλο για τον συμπαίκτη του.Ο 1 πασάρει στον 2 και στην συνέχεια δέχεται την πάσα επιστροφής όπως στο σχήμα. Η συγκεκριμένη τεχνική δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές, ειδικά όταν η αντίπαλη ομάδα εφαρμόζει πίεση.

Ο παίκτης που κάνει την επαναφορά έχει δυο επιλογές. Ή θα πασάρει σε περιφερειακό ή σε έναν από τους ψηλούς.Οι ψηλοί θα πρέπει να κοιτάζουν πίσω καθώς προχωρούν για να πάρουν τις θέσεις τους. Σε περίπτωση που οι περιφερειακοί αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την πάσα επαναφοράς, οι ψηλοί κόβουν απότομα για να δεχθούν πάσα. Αν οι περιφερειακοί δεν έχουν πρόβλημα τότε οι ψηλοί δεν εμπλέκονται στη φάση.


Ο guard που θα υποδεχτεί την μπάλα θα πρέπει να χρησιμοποιεί την εκρηκτικότητα του, τα σταματήματα του και συχνά να εναλλάσσει το ρυθμό και την κατεύθυνση του προκειμένου να είναι ανοικτός για πάσα. Η προσποίηση σε εκείνο το σημείο είναι πολύ σημαντική. Το να γυρίζει ένας παίκτης γύρω-γύρω από ένα σημείο δεν σημαίνει ότι προσποιείται. Αντίθετα χρειάζεται μια αποτελεσματική κίνηση με το κεφάλι και τον ώμο και στην συνέχεια μια αλλαγή ρυθμού και κατεύθυνσης προκειμένου ο παίκτης να λάβει την μπάλα.

Οι παίκτες δεν θα πρέπει πάντα να παίρνουν την μπάλα ούτε στο ίδιο σημείο ούτε στην ίδια πλευρά. Θα πρέπει να αλλάζουν γωνίες πάσας συνεχώς ώστε να μην γίνονται προβλέψιμοι για την άμυνα.

Μια άλλη κίνηση τώρα μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για την αλλαγή ρυθμού. Ο παίκτης ξεκινάει προς τα αριστερά, σταματάει στιγμιαία και συνεχίζει να πηγαίνει αριστερά. Οι κινήσεις πρέπει να δείχνουν απαραίτητα αληθοφανής. Στη συνέχεια ο παίκτης κάνει αλλαγή κατεύθυνσης. Με αυτό τον τρόπο ο παίκτης μπορεί να διαβάσει την άμυνα και να αντιδρά ανάλογα κάθε φορά με το τι του δίνει ο αμυντικός.


Μετά την επαναφορά, ο πασέρ κάνει το γρήγορο κόψιμο μπροστά από τον δέκτη και κατεβαίνει το γήπεδο όπως δείχνει το σχήμα. Μετά από 5-6 μέτρα, και αφού έχει περάσει τον δέκτη, τσεκάρει για να δει αν υπάρχει κίνδυνος. Αν διαπιστώσει ότι ο χειριστής της μπάλας είναι σε κίνδυνο γυρίζει πίσω και τοποθετεί το σώμα του σε τέτοια θέση ώστε ο αμυντικός να μην μπορεί να κλέψει την μπάλα. Είναι σημαντικό ο παίκτης που θα γυρίσει πίσω να μην είναι στην ίδια ευθεία με τον παίκτη που πιέζει τον πασέρ. Μπορεί να είναι ανοικτός για πάσα αλλά ο πασέρ ίσως να μην μπορεί να πασάρει την μπάλα.

Στην πραγματικότητα αυτή η τακτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς η μπάλα να μπει στο γήπεδο και επίσης χωρίς να γίνει ντρίμπλα. Μια ομάδα μπορεί να επωφεληθεί από αυτό διότι η μια πλευρά του γηπέδου είναι καθαρή και μπορεί κάποιος να κινηθεί προς τα εκεί με καλά προστατευμένη ντρίμπλα.Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ποιος θα κατεβάσει την μπάλα εκείνη τη στιγμή καθώς ένας κακός χειριστής θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα.


Όταν ο ντριμπλέρ ξεκινήσει την ντρίμπλα προς το μέρος του γηπέδου που είναι καθαρό, ο αμυντικός μπορεί να διαπιστώσει ότι είναι δύσκολο να τον μαρκάρει διότι έχει όλη την άνεση εκεί να ντριμπλάρει. Σε εκείνο το σημείο, είναι δυνατόν ο ντριμπλέρ να υπερεκτιμήσει τις ικανότητες του κι έτσι ο αμυντικός να του σταματήσει την ντρίμπλα η να τον αναγκάσει να αλλάξει κατεύθυνση. Προτού μια τέτοια κατάσταση γίνει ορατή ο 2 πρέπει να γυρίσει προς τα πίσω και να υποδεχτεί την μπάλα.


Ο ντριμπλέρ μπορεί να χρησιμοποιήσει μια αλλαγή κατεύθυνσης αντί να σταματήσει η να πασάρει. Αν κάνει κάτι τέτοιο τότε ο 2 θα πρέπει να αδειάσει την πλευρά και να επανέλθει πάλι σε αυτή ανάλογα με τη θέση του 1. Κάθε φορά δηλαδή που γίνεται αλλαγή κατεύθυνσης ο 2 αλλάζει πλευρά.


Όταν οι περιφερειακοί αντιμετωπίσουν πρόβλημα και έχουν εξαντλήσει όλους τους τρόπους για να πάρουν την μπάλα τότε ένας ή ακόμα και οι δυο forward θα κάνουν κίνηση για να πάρουν εκείνοι την μπάλα. Στη συνέχεια ο ψηλός μπορεί να πάει στο drive η να επαναφέρει την μπάλα σε περιφερειακό. Σε αυτό το σημείο, ο forward πρέπει να έχει σωστή κρίση σχετικά με το ποιο πράγμα είναι το καλύτερο δυνατό.


Εδώ είναι μια κατάσταση που ο περιφερειακός μπορεί να βρεθεί σε θέση forward και να αφήσουν τον forward να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο forward μπορεί εύκολα και γρήγορα να αντιληφθεί αν έχει Mismatch. Επίσης, θα υπάρχει κι ένας περιφερειακός ο οποίος θα είναι καλός χειριστής της μπάλας. Όταν αυτός ο παίκτης μαρκαριστεί από ψηλότερο αλλά πιο αργό παίκτη θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ντριμπλάροντας.


Όταν οι περιφερειακοί φτάσουν στο mid-court θα ξεκινήσει μια τακτική που θα τροφοδοτήσει τον ψηλό.Οι forward θα ανοίξουν προς τα φτερά όταν η πάσα περάσει στον 5.Αυτή η τακτική θα πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά ακόμα κι αν οι περιφερειακοί δέχονται ελάχιστη πίεση.


Αν η πάσα περάσει στον 5, το αντίθετο guard περνάει μέσα για να ξεκινήσει η επίθεση ισορροπίας.Ο ψηλός μπορεί να περάσει πάσα κάτω από το καλάθι η να τελειώσει μόνος του τη φάση. Σε περίπτωση που τίποτα από τα δύο δε μπορεί να γίνει, ο ψηλός πασάρει στο guard που έχει κάνει την υπερφόρτωση.

Μερικές φορές, καθώς η μπάλα κινείται κανονικά και οι παίκτες παίρνουν τις φυσικές τους θέσεις παρατηρείται το φαινόμενο να μην υπάρχουν ανοικτοί παίκτες για πάσα.Οι ψηλοί μπορούν να χρησιμοποιούν προσποιήσεις για να ξεμαρκαριστούν αλλά η άμυνα μπορεί να παίζει Overplay. Στην περίπτωση αυτή οι περιφερειακοί έχουν δύο λύσεις. Να πασάρουν στο high post και ο απέναντι guard να κόψει η να προσποιηθούν πάσα στο ψηλό κάνοντας σινιάλο για backdoor και cross.


Εδώ ο forward είναι overplay στη δυνατή πλευρά και γι αυτό το λόγο παρασύρει τον αμυντικό ψηλά ώστε με μια ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης να πάρει πάσα.


Αν ο forward δεν πάρει την μπάλα, κόβει όπως φαίνεται στο σχήμα. Παίρνει screen από τον 4 και βγαίνει στην απέναντι πλευρά.Με αυτό τον τρόπο η επίθεση ισορροπίας ξεκινάει από την απέναντι πλευρά.


Η πάσα από guard σε guard σημαίνει και έναρξη της επίθεσης ισορροπίας. Εδώ οι παίκτες βρίσκονται στις αρχικές θέσεις οπότε οποιαδήποτε πάσα σημαίνει και έναρξη της επίθεσης. Ο guard πασάρει στον συμπαίκτη του ενώ έχει την ευκαιρία να πασάρει απευθείας στο High post. Δεδομένου ότι θα υπάρχει πίεση στους forward και ότι ο αμυντικός guard θα έχει αποτρέψει αυτή την πάσα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει η επίθεση με τον αρχικό τρόπο.


Αν η πάσα πάει στον άξονα, ο 3 θα μείνει στην ίδια πλευρά στην οποία ήταν αρχικά. Αυτό δίνει στον ψηλό καθαρό γήπεδο. Ο 3 δεν μετακινείται ποτέ εκτός αν η μπάλα περάσει στον 4.

Με το πέρασμα των χρόνων η πίεση θα αυξηθεί με την ανάπτυξη του αθλήματος. Γι αυτό χρειάζεται καθημερινή εξάσκηση στο παραπάνω μοντέλο το οποίο θα ωφελήσει ώστε να γυρίζει η πίεση εις βάρος του αντιπάλου.

COMMENTS

Όνομα

2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,566,Α2,44,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,14,ΑΕΚ,113,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,17,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,4,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,58,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,6,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,27,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,333,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,57,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,127,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,10,ΑΡΗΣ,245,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,47,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,39,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,6,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,33,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,18,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,57,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,50,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,9,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΑΤΡΑΣ,3,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,6,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,3,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,1,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,1,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,9,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,79,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,25,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,46,ΕΣΑΚΕ,52,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,15,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,837,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,53,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,4,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,3,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,4,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,41,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,8,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,50,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,28,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,98,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,116,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,32,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,63,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,9,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,89,ΜΠΑΓΕΡΝ,8,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,46,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,12,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,80,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,67,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,1,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,8,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,50,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,40,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,19,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,235,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,1,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,264,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,23,ΠΑΟΚ,139,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,28,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,365,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,4,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,43,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,3,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,6,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,166,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,198,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,6,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,69,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,157,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,42,ΡΕΘΥΜΝΟ,26,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,3,ΣΕΡΒΙΑ,20,ΣΕΡΕΛΗΣ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,22,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,4,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,276,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,39,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,142,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,28,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,18,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,6,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,165,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,77,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,101,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,2,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,6,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,2,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,10,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,5,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,48,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,17,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,43,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,8,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,5,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,25,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,4,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,61,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,12,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,1,BUTLER,2,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,126,CHAMPIONS CLASSIC,1,Charalabos Kalligosfyris,10,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,30,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,85,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,13,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,21,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,14,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,3,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DETROIT PISTONS,16,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,5,DUKE BLUE DEVILS,6,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,19,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,84,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,5,FBI,1,FENER,3,FIBA,25,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,30,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,75,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,7,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,52,INDIANA PACERS,25,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,57,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,12,KAWHI LEONARD,3,KAY FELDER,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,9,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,18,LOS ANGELES LAKERS,25,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,19,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,67,MINNESOTA TIMBERWOLVES,20,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,1,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,608,NBA FANTASY,2,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,80,NEVADA,1,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,11,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,19,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,12,OXONIAN,109,PAN24,51,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,31,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,14,PREGAME,10,PRESEASON,6,PREVIEW,123,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,12,RECAP,3,REGULAR SEASON,22,RETIN OBASOHAN,1,Review,6,RHODE ISLAND RAMS,2,ROBERSON,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,16,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,57,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,2,SERIE A,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,50,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,3,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,2,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TORONTO RAPTORS,34,TOUPANE,1,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,24,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,36,VIDEO SCOUT REPORTS,20,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,33,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,4,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Επίθεση ισορροπίας Vs Πιεστική άμυνα man to man
Επίθεση ισορροπίας Vs Πιεστική άμυνα man to man
Αντιμετώπιση της πιεστικής άμυνας
https://4.bp.blogspot.com/-107dKvYS7GQ/Vw0ov2BK0mI/AAAAAAAABwQ/arl_1q-lGbE0s5mKN_IaEog3OvXq7A0NgCLcB/s640/100.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-107dKvYS7GQ/Vw0ov2BK0mI/AAAAAAAABwQ/arl_1q-lGbE0s5mKN_IaEog3OvXq7A0NgCLcB/s72-c/100.JPG
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/04/vs-man-to-man.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/04/vs-man-to-man.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy