Ο τρόπος άμυνας στο σύγχρονο μπάσκετ

Ο Μιχάλης Λάγκης αναλύει τε τεχνικό και το πνευματικό σκέλος της άμυνας


Οι περισσότεροι παίκτες χαρακτηρίζουν την άμυνα ως αναγκαίο κακό. Η ενίσχυση των αμυντικών ικανοτήτων είναι απαραίτητη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.Υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία πρέπει να δοθεί έμφαση όταν παίζεται άμυνα επάνω στην μπάλα. Αφορούν τη θέση και την στάση που θα έχει ο αμυντικός καθώς και το πότε πρέπει να είναι έτοιμος να δράσει.

Ο αμυντικός πρέπει να κάνει δύσκολη την ζωή του επιθετικού σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πίεση στην ντρίμπλα και στην πάσα και δυσκολία στην εκτέλεση του σουτ.Υπάρχουν πράγματα που παίζουν μεγάλο ρόλο στην εκτέλεση της άμυνας. Το σωματικό βάρος, η θέση των χεριών, η προσποίηση, ο εξαναγκασμός του επιθετικού να κάνει αυτό που θέλει ο αμυντικός και τέλος, ο εγωισμός. Ο εγωισμός είναι το ποιο σημαντικό πράγμα στην άμυνα. Aν δεν υπάρχει εγωισμός όλα τα υπόλοιπα έχουν ελάχιστη σημασία.Ν α υπάρχει εγωισμός και «θέλω» στον αμυντικό τομέα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.


Υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με τη θέση του σώματος και το βάρος κατά την αμυντική στάση. Πολλοί προπονητές θέλουν οι παίκτες τους να χαμηλώνουν ολοένα και πιο πολύ και από την άλλη πολλοί παίκτες θέλουν να είναι όρθιοι. Ο κανόνας λέει ότι το κεφάλι του αμυντικού πρέπει να είναι πιο χαμηλά από το κεφάλι του επιθετικού. Με αυτό τον τρόπο ο αμυντικός αποκτά κινητικό πλεονέκτημα έναντι του επιθετικού. Αν ο επιθετικός χαμηλώσει το κεφάλι του πιο πολύ για να κάνει drive θα πρέπει και ο αμυντικός να κάνει το ίδιο αν θέλει να μείνει μπροστά του.

Οι περισσότεροι αμυντικοί κάνουν συχνά φάουλ γιατί τα γόνατα τους είναι ‘’έξω’’ και αυτό συμβαίνει πάντα όταν και το κεφάλι τους είναι σε ψηλότερο σημείο από το κεφάλι του επιθετικού. Έχει μεγάλη σημασία να τηρηθούν όλα τα παραπάνω για να αποφύγετε το φάουλ. Το κέντρο βάρους του σώματος σας πρέπει να είναι πίσω και να είστε έτοιμοι να κινηθείτε όταν κινηθεί.

Υπάρχουν παίκτες που μένουν λίγο πιο μακριά από τον επιθετικό. Είναι οι περιπτώσεις όπου ο επιθετικός είναι έτοιμος να πασάρει η να σουτάρει. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, το που θα ρίξει το βάρος του ο αμυντικός παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς η κίνηση προς τα εμπρός τους κάνει ευάλωτους όταν ο επιθετικός επιχειρήσει να περάσει με ντρίπλα. Η κατανομή του βάρους σε αυτή την περίπτωση είναι ιδιάζουσας σημασίας.

Αν θέλετε η άμυνα σας να είναι επιτυχημένη φροντίστε να οδηγείται τους επιθετικούς προς τις πλάγιες γραμμές (νεκρές ζώνες). Η καλή αμυντική θέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε τον παίκτη μας σε απόσταση ανάσας. Σημαίνει να τον έχουμε σε απόσταση μιας πάσας. Να τον κάνουμε να ανησυχεί κάθε στιγμή. Να τον βάλουμε στη σκέψη ότι κάθε πάσα και κάθε σουτ μπορεί να κλαπεί η να κοπεί. Δεν έχει σημασία αν παίζεται προσωπική άμυνα η άμυνα με βοήθειες. Αυτή η αρχή και ο κανόνας δεν πρέπει να παραβιάζεται ποτέ. Διότι αυτό θα αρχίσει να φέρνει και την νευρικότητα στον αντίπαλο. Η αμυντική σας συνέπεια θα έχει ως αποτέλεσμα την επιθετική δυσλειτουργία του αντιπάλου.


Δεν θα γίνεται ποτέ καλοί αμυντικοί παίκτες όταν παίζεται επιλεκτικές άμυνες. Η άμυνα παίζεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου ανεξάρτητα από το που είναι η μπάλα.Υπάρχουν καταστάσεις που θα βρεθούν πολλοί παίκτες που θα πρέπει να εμποδίσουν μια πάσα η μια ντρίπλα καθώς επίσης και να απαγορεύσουν κάθε επιθετική συνεργασία να λάβει χώρα στο σημείο που θέλει ο αντίπαλος. Ακολουθούμε πάντα κάθε εντολή άμυνας που δίνει ο προπονητής και δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Δεν χρειάζεται να κλέψετε μια μπάλα η να την κόψετε για να χαρακτηριστείτε καλός αμυντικός.Αρκεί να είστε κάθε φορά κοντά στον παίκτη σας και να του δυσκολεύεται τη ζωή.

Ένας παίκτης με την μπάλα στα χέρια του μπορεί να κάνει τρία πράγματα. Να σουτάρει,να πασάρει η να ντριμπλάρει προς όποια κατεύθυνση θέλει. Ο καλός αμυντικός θα του απαγορεύσει να κάνει τα δυο πρώτα και θα πάρει θέση μάχης για το τρίτο, δηλαδή την ντρίπλα. Μπορεί να σουτάρει η να πασάρει φυσικά αλλά όχι με τον τρόπο που θέλει. Όσον αφορά την ντρίμπλα θα τον οδηγήσουμε προς τις πλάγιες γραμμές,εκεί δηλαδή που θέλουμε εμείς. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα κάνει ο αντίπαλος .Θα προσπαθήσει να σας νικήσει στο μοναδικό πράγμα που θα είστε προετοιμασμένοι. Αυτό φέρνει όχι μόνο σε πλεονεκτική θέση τον αμυντικό αλλά και όλη την ομάδα.

Πολλοί προπονητές προτρέπουν τους παίκτες τους να σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά. Είναι ένας τρόπος να μειώνουν την ορατότητα της επίθεσης, να μαρκάρουν καλύτερα μια πάσα η ακόμα και ένα σουτ. Αν το μαρκάρισμα είναι επάνω σε ένα παίκτη με ντρίπλα, τα χέρια σας θα πρέπει να είναι κατεβασμένα γιατί έτσι βοηθάτε το σώμα σας να μείνει στη θέση του και να έχει ισορροπία.Υπάρχουν στιγμές και μαρκαρίσματα που τα χέρια άλλοτε πρέπει να είναι ψηλά και άλλοτε χαμηλά. Όταν ένας παίκτης είναι εκτός ακτίνας σουτ τότε τα χέρια μπορούν να είναι ή στο ύψος της μέσης ή στο ύψος του γόνατος. Το ένα χέρι θα καλύπτει όμως την πλευρά και το άλλο θα κινείται εκεί που κινεί την μπάλα ο επιθετικός. Όποιο από τα δυο μας χέρια καλύπτει την μπάλα σημαίνει αυτόματα ότι και το ίδιο πόδι θα είναι προς τα έξω.

Αν ένας παίκτης είναι σε ακτίνα βολής θα πρέπει να έχετε το ένα χέρι σας στο επίπεδο των ώμων του. Αυτό θα τον κάνει να νομίζει ότι θέλετε να εμποδίσετε το σουτ του.Στην πραγματικότητα εκείνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να έχουμε το χέρι μας κοντά στην μπάλα και ενίοτε στο πρόσωπο του μειώνοντας την ορατότητα του.

ΠΟΤΕ μην πλησιάζεται τον επιθετικό όταν αυτός έχει δικαίωμα να κάνει ντρίμπλα. Μείνετε χαμηλά και κρατείστε το κέντρο βάρους σας πίσω.


Αν ο επιθετικός σας περάσει στην ντρίμπλα τότε έχετε δυο επιλογές. Η μια να περιμένετε να σας καλύψει κάποιος συμπαίκτης σας. Η άλλη είναι να αντιδράσετε άμεσα. Η αντίδραση σας δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδική και αγχώδης. Τον ακολουθείται και κολλάτε από πίσω του. Προσπαθήστε να κλέψετε την μπάλα, ειδικά αν τον έχετε λοξά στην δυνατή του πλευρά.

Αυτές είναι οι μεγάλες άμυνες που οι περισσότεροι παίκτες δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σκεφτούν.Αργούν πολύ να σκεφτούν και με αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να ανακάμψουν. Σκέφτονται το επόμενο επιθετικό play παρά να βγάλουν μια μεγάλη άμυνα.

Όταν η ομάδα είναι πίσω στο σκορ αυτές οι μεγάλες άμυνες θα χρειαστούν περισσότερο από κάθε τι. Είναι η ώρα που πρέπει να παιχθεί άμυνα περισσότερο επάνω στις πάσες παρά στα σουτ και δυστυχώς, πολλές φορές οι παίκτες είναι εντελώς απροετοίμαστοι για ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Καμιά φορά οι παίκτες κάνουν και show αμυντικής χαζομάρας, κυνηγώντας τους πάντες και τα πάντα χωρίς λόγο. Αν θέλετε να παίξετε μεγάλες άμυνες, μην αφήσετε τον παίκτη σας να υποδεχθεί την μπάλα.

Αν παρόλα αυτά τίποτα δεν πηγαίνει καλά εκείνο το βράδυ και ελπίζετε σε ένα θαύμα τότε είναι η στιγμή που τα φάουλ παίρνουν το ρόλο τους στο παιχνίδι. Κάνετε φάουλ σε προσπάθεια να πάρετε την μπάλα και όχι να γκρεμίσετε τον παίκτη (αντιαθλητικό). Ακόμα και αυτές οι καταστάσεις όμως μπορούν να αποτραπούν αν από πριν γνωρίζουμε το τι πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και το τι λύση μπορούμε να δώσουμε.

Μπορείτε να βρείτε άπειρες δικαιολογίες όταν χάσετε ένα παιχνίδι. Αλλά η δικαιολογία δεν θα κερδίσει ποτέ κανένα παιχνίδι. Όταν οι παίκτες δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά είναι αργά. Θέλει πολύ μεγάλη μαγκιά για να γυρίσεις από την ΚΟΛΑΣΗ.

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,665,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,62,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,40,ΑΕΚ,140,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,4,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,3,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,10,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,69,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,10,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,30,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,383,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,85,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,140,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,16,ΑΡΗΣ,277,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,62,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,49,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,7,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,11,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,9,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,40,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,29,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,5,Βασίλης Ζούμπος,4,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,22,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,66,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,52,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,6,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,14,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,7,ΓΙΑΤΡΑΣ,9,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,10,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,10,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,2,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,10,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,83,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,28,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,54,ΕΣΑΚΕ,103,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,39,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1050,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,67,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,1,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,7,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,3,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,6,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,10,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,7,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,3,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,17,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,1,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,44,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,21,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,29,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,124,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,145,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,36,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,26,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,5,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,3,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,78,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,35,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,90,ΜΠΑΓΕΡΝ,19,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,16,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,97,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,80,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,5,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,19,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,1,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,36,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,44,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,268,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,11,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,2,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,300,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,30,ΠΑΟΚ,154,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,383,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,5,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,49,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,7,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,15,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,2,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,217,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,208,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,17,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,91,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,176,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,60,ΡΕΘΥΜΝΟ,29,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,4,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,6,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,7,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,330,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,50,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,166,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,30,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,17,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,171,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,85,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,121,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,38,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,18,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,13,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,80,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,20,AARON HOLIDAY,1,ABA,3,ABRINES,1,ACB,44,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,10,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,20,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,7,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,52,BASKETBALL SHOOTING CAMP,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,9,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,14,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,66,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,16,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,140,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,31,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,15,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,24,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,17,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,17,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,20,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,39,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,61,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,110,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,31,FBI,1,FENER,3,FIBA,27,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,23,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,3,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,4,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,80,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,2,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,53,INDIANA PACERS,29,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,4,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,3,L.A. CLIPPERS,13,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,12,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,27,LOS ANGELES LAKERS,30,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,21,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,74,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,3,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,669,NBA DRAFT 2019,5,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,93,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,12,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,23,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,40,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,14,OXONIAN,109,PAN24,78,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,38,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,46,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,23,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,15,PREDICTIONS,1,PREGAME,12,PRESEASON,6,PREVIEW,128,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,3,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,28,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK PITINO,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,20,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,61,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,131,SCOUTING REPORT,7,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,40,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,56,VIDEO SCOUT REPORTS,24,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Ο τρόπος άμυνας στο σύγχρονο μπάσκετ
Ο τρόπος άμυνας στο σύγχρονο μπάσκετ
Ο Μιχάλης Λάγκης αναλύει τε τεχνικό και το πνευματικό σκέλος της άμυνας
https://4.bp.blogspot.com/-KF_0GDGzh74/WNtL4BjHfPI/AAAAAAAAK_Y/pMDzZ67oxYgmYMUyU9Cc_bwnPJAWIQIDwCLcB/s320/0510_masp_griz_sun07AltCrop_1431228602653_18050427_ver1.0_640_480.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-KF_0GDGzh74/WNtL4BjHfPI/AAAAAAAAK_Y/pMDzZ67oxYgmYMUyU9Cc_bwnPJAWIQIDwCLcB/s72-c/0510_masp_griz_sun07AltCrop_1431228602653_18050427_ver1.0_640_480.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/03/blog-post_29.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/03/blog-post_29.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy