Συνέντευξη με τον Βασίλη Σίμτσακ

Ο Βασίλης Σίμτσακ μιλάει για την αγάπη του για τον Πρίφτη και τον Άρη, τον Διαμαντίδη, τον Βεζένκοφ, τον επαναληπτικό με το Στρασβούργο, τον τελικό κυπέλλου και για πολλά άλλα.

Έχεις αγωνιστεί σε 7 ομάδες της Α1, αλλά οι μόνες ομάδες που φαίνεται να στεριώνεις για πάνω από χρόνο είναι αυτές του Δημήτρη Πρίφτη. Γιατί αυτό και ποια είναι η σχέση σου με τον κόουτς;

Είναι αλήθεια ότι μόνο στην Καβάλα και τώρα στον Άρη έχω κάτσει για πάνω από ένα χρόνο στην καριέρα μου στην Α1, σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ότι στον πάγκο βρίσκεται ο κόουτς Πρίφτης. Βέβαια υπήρχαν και άλλες συγκυρίες και σε άλλες ομάδες, όπως στον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ να μείνω πάνω από ένα χρόνο αλλά επέλεξα, μετά από δική μου απόφαση, αλλά και επειδή ο κόουτς Πρίφτης με έφερε στην ομάδα, να τον ακολουθήσω.


Με τον Δημήτρη Πρίφτη η σχέση είναι ξεχωριστή, είναι κάτι το διαφορετικό, τον σέβομαι απόλυτα και με σέβεται απόλυτα, ξέρει τι μπορώ να του προσφέρω και εγώ ξέρω τι ζητάει στο γήπεδο και προσπαθώ να του το δίνω με όλη μου την ψυχή κάθε φορά. Υπάρχει πολύ αγάπη γιατί στην πιο δύσκολη περίοδο της μπασκετικής μου καριέρας ως τώρα, στην Καβάλα, όταν έπαθα ολική ρήξη χιαστού και ήμουνα ένα χρόνο και έξω, ήταν ο μόνος που με πίστεψε και την επόμενη χρονιά μου έδωσε ακόμα μια ευκαιρία να παραμείνω ζωντανός στο άθλημα. Θα του το χρωστάω αυτό για μια ζωή και προσπαθώ να του το ανταποδίδω πάντα στο γήπεδο.

Με την εμπειρία που έχεις, θεωρείς πως ο κόουτς Πρίφτης θα ταίριαζε στην Εθνική Ελλάδος όπως ακούγεται; Αν ναι, μπορεί τελικά ένας κόουτς να είναι και σε εθνική ομάδα και σε σύλλογο ταυτόχρονα και να είναι εξίσου καλός;

Όσο αναφορά την Εθνική, σίγουρα ο κόουτς έχει όλα τα φόντα να γίνει πρώτος προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια ως βοηθός στην ομάδα,  ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, ξέρει να διαχειρίζεται θετικά και αρνητικά αποτελέσματα σε μεγάλα τουρνουά και τον ξέρουν και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας πολύ καλά. Από ότι ξέρω, υπάρχει και μεγάλος σεβασμός από τους παίκτες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από την Εθνική, συν το ότι είναι εξελίξιμος προπονητής, έχει τρομερή δίψα για να πετύχει και η Εθνική χρειάζεται έναν τέτοιο προπονητή που να δίνει όλη του την ψυχή, ώστε η ομάδα να κάνει πάλι μεγάλα πράγματα

Σίγουρα μπορεί να είναι και στην Εθνική ομάδα και σε σύλλογο, ειδικά έτσι όπως είναι τώρα το πρόγραμμα που τα παιχνίδια είναι όλα το καλοκαίρι. Δεν αλλάζει κάτι γιατί και σαν βοηθός ο κόουτς Πρίφτηςς έκανε κάποιο μικρό μέρος της προετοιμασίας και γενικά ήταν μέσα στην ομάδα. Τώρα αν αυτό αλλάξει κι έχει παιχνίδια μέσα στη χρονιά, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνδυαστεί.

Ο Δούκας σου λείπει καθόλου; 

Ο Δούκας, να πω την αλήθεια, επειδή έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια δεν μπορώ να πω πως μου λείπει σαν ομάδα, μου λείπουν τα χρόνια που ήμουν εκεί. Ήταν διαφορετικά χρόνια, ήμουν πρωταγωνιστής σε ομάδα της Α2. Ουσιαστικά, ο Δούκας ήταν η ομάδα που μου έδωσε το έναυσμα να παίξω μπάσκετ, γιατί σε μια περίοδο που είχα αποφασίσει να σταματήσω, ήρθε ο Δούκας και με αγόρασε από την προηγούμενη μου ομάδα, τον Άγιο Θωμά, και κάπως έτσι κατάφερα να φτάσω εδώ που είμαι. Και φέτος το καλοκαίρι υπήρχε ένα φλερτ να επιστρέψω στην ομάδα,στην Α2 να την βοηθήσω να πετύχει τον στόχο της, αλλά δεν προχώρησε γιατί, εννοείται, επέλεξα να μείνω στην ομάδα του Άρη

Τελικά που είναι καλύτερα να μένεις, Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Η οικογένειά σου βρίσκεται εδώ ή στην Αθήνα; 

Η Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα καλύτερη ποιότητα ζωής, γιατί είναι όλα πιο μαζεμένα, πιο περιποιημένα.  Εγώ όμως είμαι φαν της Αθήνας, γιατί θέλω να χάνομαι, να μην με ξέρει άνθρωπος, να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω και να τα κρατάω για μένα. Στη Θεσσαλονίκη είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα,  αλλά είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος και σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι εδώ.

Η οικογένεια μου είναι στην Αθήνα, είμαστε χωριστά, κάθε Παρασκευή - Κυριακή μας τρώνε τα αεροπλάνα πήγαινε έλα, οπότε θα ήθελα να φέρω την οικογένειά μου πάνω και να μείνουμε όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη.


Από όλα αυτά τα χρόνια που παίζεις μπάσκετ, τι σου έχει μείνει και ποιους ανθρώπους έχεις ξεχωρίσει, και θετικά και αρνητικά;,

Είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί γενικά στις ομάδες που ήμουνα είχα καλούς συμπαίκτες και πολύ καλούς ανθρώπους  γύρω από την ομάδα, που αγαπούσαν τον σύλλογο και το μπάσκετ. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, πέρα από τον κόουτς Πρίφτη που όπως είπα και πριν μου έδωσε την δεύτερη ευκαιρία στο μπάσκετ.

Αρνητικά, δε θα πω συγκεκριμένα άτομα αλλά θα πω τι είδος ανθρώπων δεν μπορώ.  Δεν μπορώ τους ανθρώπους, που όταν κερδίζει η ομάδα και δεν έχουν παίξει καλά ή δεν έχουν παίξει καθόλου είναι στεναχωρημένοι και αντιστοίχως, όταν χάνει η ομάδα κι έχουν βάλει 30 πόντους ή έχουν παίξει καλά είναι χαρούμενοι. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορώ να πω καν ένα γεια.

Στον Άρη, τα τελευταία χρόνια, παίκτες πάνε κι έρχονται, με συμβόλαια μεγαλύτερα από το δικό σου, αλλά στα δύσκολα, εσύ είσαι πάντα στο παρκέ. Γιατί αυτό, και ποια είναι η άποψη σου για τους παίκτες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Άρη; 

Είμαι στο παρκέ στα δύσκολα γιατί μου έχει δώσει αυτήν την εμπιστοσύνη το προπονητικό επιτελείο. Σαν άνθρωπος είμαι και λίγο αναίσθητος, αλλά και τα δύσκολα μου αρέσουν πάρα πολύ, δηλαδή όταν κάτι δεν πάει καλά, ή όταν η ομάδα είναι πίσω, θέλω πάντα να μπαίνω στο παρκέ. Άλλες φορές μπορώ και βοηθάω, άλλες φορές έχω κάνει κι εγώ κακό στην ομάδα με την εμφάνισή μου. Ελπίζω οι θετικές μου εμφανίσεις και η βοήθεια που δίνω να είναι περισσότερες από τις αρνητικές. Σίγουρα, αυτές οι  στιγμές που μπαίνω εγώ μέσα είναι κυρίως στην αρχή της χρονιάς, γιατί το να έρθει ένας νέος παίκτης και ειδικά ξένος και να παίξει στον Άρη σε γεμάτο γήπεδο, σε αυτό το κλειστό που έχει τεράστια ιστορία δεν είναι εύκολο.  Οπότε, μέχρι να προσαρμοστούν, πρέπει πάντα εμείς οι Έλληνες παίκτες να βγαίνουμε μπροστά, ειδικά στην αρχή της χρονιάς.


Στα χρόνια που είμαι στον Άρη σίγουρα πέρασαν πάρα πολλοί καλοί παίκτες, και ξένοι και Έλληνες. Εντάξει, ας μην κρυβόμαστε, η περσινή χρονιά ήταν ξεχωριστή γιατί όλοι οι παίκτες ήρθαν για δέκα δραχμές και στο τέλος της χρονιάς άξιζαν εκατό. Δώσαν όλοι το κάτι παραπάνω και κατάκτησαν με το σπαθί τους αυτή την αξία. Και σίγουρα, αυτό είναι κάτι που τιμά τον κόουτς Πρίφτη και τους συνεργάτες του, γιατί το να βρίσκεις δύο χρόνια καλούς παίκτες, γιατί και φέτος οι παίκτες που πήραμε σαν προσόντα και μεμονωμένα σαν αθλητές ήταν πολύ καλοί, δεν είναι εύκολο.

Οι Μπάκνερ και Μαρμπλ γιατί δεν κατάφεραν να αποδώσουν τελικά, πως τους έβλεπες εσύ μέσα από τις προπονήσεις; 


Ο Μπακνερ και ο Μαρμπλ πιστεύω απλά δεν έδεσαν με την ομάδα. Δεν ήταν θέμα ταλέντου, μιας και οι δύο από ταλέντο ξεχείλιζαν. Το θέμα ήταν σίγουρα στο μυαλό, στον τρόπο προσέγγισης στον τρόπο ζωής του Έλληνα αθλητή, όπου κάθε αγώνας πρέπει να είναι νίκη. Η ήττα δεν επιτρέπεται και μετά από μια ήττα στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η στεναχώρια, αυτή η γκρίνια, αυτή η κριτική. Μάλλον αυτοί δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν, όπως το είδα εγώ, γιατί από ταλέντο και μπάσκετ ήταν σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Οπότε το ότι δεν απέδωσαν ήταν καθαρά θέμα χαρακτήρα και τρόπου σκέψης.

Την φετινή χρονιά, αν και το μπάτζετ είναι αυξημένο, ο Άρης δεν αποδίδει τόσο καλά όσο πέρσι, έχοντας ήδη παραπάνω ήττες από την προηγούμενη χρονιά, με 10 αγωνιστικές να μένουν ακόμη. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

Πιστεύω ότι στην αρχή έπαιξε ρόλο η χημεία. Κάνουμε καλές νίκες αλλά και πολύ κακές ήττες, γιατί όταν χάνουμε η ήττα μας είναι κακή. Γιατί μπορείς να χάσεις και να πεις ότι προσπάθησα ή ότι έχασα το καλάθι και για αυτό χάσαμε, αλλά οι πιο πολλές ήττες μας είναι κακές ήττες, με άσχημες εμφανίσεις. Είναι θέμα συγκέντρωσης και τρόπος διαβάσματος του παιχνιδιού. Εκεί πιστεύω πάσχουμε και εκεί γίνεται και μεγάλη προσπάθεια καθημερινά στην προπόνηση για να το βελτιώσουμε πολύ.

Τελικά τι χρειάζεται για να επιβιώσει κάποιος τόσα χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1; Ιδιαίτερα ένας ψηλός, όπως εσύ, που τις περισσότερες φορές έχεις να αντιμετωπίσεις Αμερικάνους - θηρία;

Σίγουρα για να επιβιώσεις τόσα χρόνια χρειάζεται θέληση, χρειάζεται να βλέπεις αθλητές που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα και να δεις πως κατάφεραν κι έχουν φτάσει εκεί που φτάσανε, κι αν δεν έχεις το μεγάλο προσόν να μπορείς να σκοράρεις τριάντα πόντους σε κάθε παιχνίδι, να ψάξεις να βρεις τρόπους να γίνεις χρήσιμος για την ομάδα σου. Χρειάζεται επίσης, στις δύσκολες στιγμές, από τις άσχημες εμφανίσεις και από τις μεγάλες ήττες να μαθαίνεις και να προχωράς. Γιατί στις νίκες το μυαλό δεν λειτουργεί, δεν βλέπει τι πήγε καλά και τι δεν πήγε, ενώ στις ήττες κάνεις την καλύτερη αυτοκριτική και μπορείς και βελτιώνεσαι.


Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που ξεκινάνε το μπάσκετ; Υπάρχει κάποιος αθλητής που αυτή τη στιγμή θαυμάζεις το ήθος του και θα ήταν πρότυπο για τη νέα γενιά;

Το πρώτο που θα συμβούλευα τα παιδιά είναι να έχουν δίψα για αυτό που κάνουνε και να το αγαπάνε πραγματικά. Να είναι ταπεινά πάρα πολύ, γιατί πόσα και πόσα ταλέντα έχουν περάσει από τα παρκέ της Α1 και τις Α2 και δεν κατάφεραν να παίξουν ενώ παιδιά που είχαν μηδέν ταλέντο κατάφεραν και έκαναν καριέρα στην Α1.

Ο αθλητής που παρακολούθησα και θαύμαζα από την γενιά μου ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ένας καταπληκτικός παίκτης, ο οποίος από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παρκέ μέχρι την τελευταία που σταμάτησε, συνεχώς βελτιωνόταν. Πιτσιρικάς νομίζω δεν ήταν πότε στις Εθνικές ομάδες, δούλεψε όμως πάρα πολύ, δεν προσέβαλλε πότε κανέναν αντίπαλο, έκανε τρομερά πράγματα στην άμυνα και γενικότερα πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική. Ο τρόπος του έγινε πρότυπο για έναν νέο τρόπο παιχνιδιού στο μπάσκετ, κατάφερε δηλαδή να βάλει νέα πράγματα στο άθλημα, τα οποία  χωρίς αυτόν δεν θα είχαν έρθει στο μπάσκετ.

Η συνέχεια στην επόμενη σελίδα
[next]

Με τον Τόνι Κωνσταντινίδη τελικά τι έγινε και εκνευρίστηκες τόσο; Δεν σε έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις.  Για το περιστατικό με τον κύριο Κωνσταντινίδη δεν θα ήθελα αναφερθώ παραπάνω, το κρατάω για μένα. Κάτι είχε ειπωθεί μέσα στην βδομάδα, εγώ το έμαθα και το κράταγα μέσα μου και εκείνη την στιγμή, επειδή είχαμε κάνει και πολύ κακή ήττα στο πρώτο παιχνίδι, δεν άντεξα και κακώς μάλλον αντέδρασα έτσι. Αλλά, καμιά φορά, είμαστε κι εμείς άνθρωποι και κάποια πράγματα μας κάνουν και βγαίνουμε λίγο από τα ρούχα μας. Αλλά το θέμα τελείωσε μέσα στο παρκέ, ότι έγινε έγινε.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο κόουτς Πρίφτης μίλησε για διαιτησία. Εσένα ποια είναι η άποψή σου; Γενικότερα θεωρείς πως ο ΠΑΟΚ παίρνει σφυρίγματα παραπάνω, στα παιχνίδια με τον Άρη;

Εγώ είμαι της άποψης για την διαιτησία, ότι αν μια ομάδα είναι πραγματικά καλύτερη στο παρκέ, θα κερδίσει ότι να γίνει. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι, ειδικά στην επίθεση, και  ενώ στην αρχή κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, μετά χάσαμε κάποια ελύθερα σουτ και από κει και πέρα ήμασταν πάρα πολύ σφιχτοί και δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό παιχνίδι. Αλλά όπως είπα και πριν, πιστεύω πως η καλή ομάδα θα κερδίσει οτιδήποτε και αν γίνει στο γήπεδο εκτός αν γίνονται πράγματα πολύ παρατεταμένα ή πολύ προκλητικά.

Οπότε με τον ΠΑΟΚ δεν θεωρείς πως έφταιγε η διαιτησία για την ήττα; 

Προσωπικά πιστεύω πως δεν έφταιγε η διαιτησία. Μπορούσαμε αλλά φταίμε εμείς καθαρά που δεν κερδίσαμε. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι, λίγο πιο συγκεντρωμένοι και  πιο εύστοχοι, πιστεύω θα κερδίζαμε.

Η φετινή Α1 πως σου φαίνεται; Έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα ή κάποιους παίκτες; Γενικότερα, παρακολουθείς παιχνίδια όταν δεν παίζεις;


Να πω την αλήθεια δεν βλέπω πολλά παιχνίδια από την Α1 σχεδόν καθόλου. Η ομάδα πάντως που με έχει εντυπωσιάσει είναι ο Κόροιβος, ο οποίος, με ένα πάρα πολύ μικρό μπάτζετ, έχει καταφέρει κι έχει κάνει πολύ καλές και εντυπωσιακές εμφανίσεις.


Από παιχνίδια παρακολουθώ πάρα πολύ Ευρωλίγκα και ΝΒΑ  Παρακολουθώ σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα γιατί εκεί παίζει ο κολλητός μου  ο Βεζένκοφ και μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Προσπαθώ κι εγώ από την μεριά μου να τον βοηθάω μέσα από ότι έχω δει από το παιχνίδι του και να του δίνω κι εγώ τις δικές μου απόψεις

Στα 35 σου πλέον σκέφτεσαι το μέλλον; Για πόσο ακόμα θα ήθελες να παίζεις, και τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν αποσυρθείς; Γενικά θεωρείς ότι έχεις εκπληρώσει τα όνειρα που είχες όταν ξεκινούσες το μπάσκετ;

Σίγουρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό μπορεί και να μην παίζω άλλο μπάσκετ  Μπορεί το καλοκαίρι ,μπορεί σε ένα χρόνο, μπορεί σε δύο χρόνια, δεν ξέρω ακόμα. Εγώ, όσο θα είμαι υγιής θα ήθελα να παίζω, αλλά αν υπάρχει κάτι  άλλο πέρα από αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα και θα μπορούσα κι αυτό να το συζητήσω ευχαρίστως. Και θα ήθελα πάρα πολύ, όπως είπα και πριν, να μείνω στην Θεσσαλονίκη, να φέρω την οικογένεια μου εδώ και να μπορέσω να μείνω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί νιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια εδώ, έχω δεθεί πάρα με τους ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα και  με τον κόσμο και θέλω κι εγώ, από την πλευρά μου, να προσφέρω πάρα πολλά πράγματα.

Σίγουρα έχω εκπληρώσει και με το παραπάνω τα όνειρά μου γιατί όταν ξεκινούσα να παίζω μπάσκετ, αν μου έλεγαν ότι θα παίζεις στον Άρη, στην ηλικία που είμαι, αλλά και ότι θα μπορείς να ζεις αυτές τις στιγμές, που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, θα τους έλεγα τρελούς. Δεν σταματάω όμως εδώ, είμαι πάρα πολύ εγωιστής θέλω να κερδίζω και η ομάδα μου ο Άρης να κερδίζει όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται και να φτάνει όσο πιο μακριά μπορεί, σε οποιαδήποτε οργάνωση κι αν παίζει.

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει ο Άρης στον επαναληπτικό με το Στρασβούργο για να προκριθεί; 

Πιστεύω ότι το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε καθαρά για να κερδίσουμε και πάλι το παιχνίδι. Αν μπούμε με νοοτροπία  να κρατήσουμε την διαφορά, μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις Πρέπει να μπούμε στο ματς στη Γαλλία σαν να χουμε χάσει το ματς στη Θεσσαλονίκη και να παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να κερδίσουμε κι εκείνο το παιχνίδι.

Για τον τελικό Κυπέλλου ποια είναι η άποψή σου; Τι πιθανότητες έχει ο Άρης να κατακτήσει το τρόπαιο; 

Πιστεύω ότι  είναι μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας, μια  τεράστια ευκαιρία, μετά από πολλά χρόνια να διεκδικήσει έναν τρόπαιο . Σίγουρα το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός.  Με την μεταφορά του τελικού στην έδρας μας πιστεύω πως το μικρό μας ποσοστό για την κατάκτηση του κυπέλλου μεγάλωσε λίγο. Αλλά δεν παραμυθιαζόμαστε, δεν πετάμε στα σύννεφα, θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε την κάθε φάση, κάθε άμυνα κάθε επίθεση, σαν να είναι η τελευταία.  Και από κει και πέρα, στο τέλος του παιχνιδιού, όταν κοιταχτούμε μεταξύ μας, να πούμε ότι δώσαμε το 110% των δυνάμεών μας και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας. Το να χάσεις χωρίς να προσπαθήσεις είναι το χειρότερο. Το θέμα είναι να δώσουμε τα πάντα, κι αν δώσουμε τα πάντα έχουμε κι εμείς τις δικές μας πιθανότητες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,12,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,28,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,24,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,631,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,29,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,56,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,51,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,177,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,213,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,110,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,174,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,107,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,118,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,156,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,17,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,431,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,33,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Συνέντευξη με τον Βασίλη Σίμτσακ
Συνέντευξη με τον Βασίλη Σίμτσακ
Ο Βασίλης Σίμτσακ μιλάει για την αγάπη του για τον Πρίφτη και τον Άρη, τον Διαμαντίδη, τον Βεζένκοφ, τον επαναληπτικό με το Στρασβούργο, τον τελικό κυπέλλου και για πολλά άλλα.
https://4.bp.blogspot.com/-7ZMOjNpBqOs/WJr6uv9oCVI/AAAAAAAAJv4/-fe61L9PuAws4gRGdvfKubUQ8yDEvrVVACLcB/s320/1dvZu3hEpioxV0mFoMMB.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-7ZMOjNpBqOs/WJr6uv9oCVI/AAAAAAAAJv4/-fe61L9PuAws4gRGdvfKubUQ8yDEvrVVACLcB/s72-c/1dvZu3hEpioxV0mFoMMB.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/02/blog-post_8.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/02/blog-post_8.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy