Συνέντευξη με τον Γιάννη Καστρίτη: Έχω ξεπεράσει τον τρόπο που έπεσε ο Αρκαδικός πέρσι

Ο Γιάννης Καστρίτης, με πολύ υπομονή, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του badbasket, μιλώντας για όλους και για όλα.


Έχεις εργαστεί ως βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Α1 Ανδρών στην Ολυμπιάδα Πατρών, ως πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα (2008-2009) και στην συνέχεια στην ομάδα του Αρκαδικού. Πες μας λίγα πράγματα για αυτές τις εμπειρίες και τι θεωρείς πως κέρδισες από τις προηγούμενες θητείες σου στους πάγκους.

Κάθε μία από αυτές τις εμπειρίες ήταν πολύ σημαντική. Πρόκειται για 3 συνεργασίες συνολικής χρονικής διάρκειας 10 χρόνων. Όλο αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με εξαιρετικούς προπονητές και παίχτες, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, με επιτυχίες αλλά και δύσκολες στιγμές, και να πάρω ως κληρονομιά πολύτιμα εφόδια για τη δουλειά μας.

Τον τρόπο που έπεσε πέρσι ο Αρκαδικός τον έχεις ξεπεράσει;

Ναι, σίγουρα. Όπως προείπαμε, όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πολλές επιτυχίες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Έτσι είναι ο αθλητισμός και πολλές φορές σου δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο. Το σημαντικότερο είναι σε κάθε περίπτωση να συνεχίζεις πιο έμπειρος και όσο πιο έτοιμος γίνεται για την επόμενη δοκιμασία.

Πως βλέπεις την κατάσταση στην φετινή Α1, με τον νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ. Ποια ή άποψη σου για τον νέο κανονισμό με τους 6 Αμερικάνους; Την διαιτησία πως την βλέπεις φέτος;

Οπωσδήποτε δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω κανέναν πρόεδρο σε οποιοδήποτε πόστο.

Για την Α1 μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αγωνιστικά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και παρακολουθούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, έχουμε ήδη δει αρκετές εκπλήξεις και με έναν ολόκληρο γύρο ακόμη μπροστά μας, είμαι σίγουρος πως θα δούμε ακόμη περισσότερες και σίγουρα τα πάντα θα κριθούν στο τέλος, τόσο στην ουρά όσο και στην κορυφή.

Σχετικά με τον κανονισμό για τους 6 Αμερικάνους, θεωρώ πως τα πάντα έχουν να κανουν με το πως ο καθένας κάνει χρήση του κάθε κανονισμού. Ο συγκεκριμένος σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις 6 Αμερικανούς, αλλά δε σε υποχρεώνει. Κάποιοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν 6 κοινοτικούς, κάποιοι συνδυασμό και κάποιοι ακόμη και λιγότερους ξένους, όπως ήδη συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις.Το καλύτερο για εμένα είναι να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε σωστή χρήση του κάθε κανονισμού, προς όφελος του αθλήματος και του πρωταθληματος και όχι να περιμένουμε κάποιος να μας υποχρεώσει προς κάποια κατεύθυνση. Είμαι σίγουρος πως στην Ελλάδα έχουμε αυτή την μπασκετική παιδεία.

Παρ'ότι επίσης αναρμόδιος να κρίνω τη διαιτησία, νομίζω πως δεν έχει προκύψει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στη διάρκεια της σεζον και οι Έλληνες διαιτητές είναι σταθερά σε ανοδική πορεία, όπως αποδεικνύεται και από τις συμμετοχές σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Από την φετινή Α1 ποιους παίκτες και ομάδες έχεις ξεχωρίσει; 

Νομίζω ότι θα αδικήσω ομάδες και παίχτες αν προσπαθήσω να ξεχωρίσω κάποιους. Όπως είπαμε και πριν, πραγματικά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, οι ομάδες όλες πολύ ανταγωνιστικές και σίγουρα κρύβεται πολλή δουλειά πίσω από όλο αυτό. Οπότε απλά θα ευχηθώ καλή χρονιά και καλή συνέχεια στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, σε όλους τους παίχτες και τις ομάδες συνολικά..


Μετά την χθεσινή νίκη επί του Κολοσσού, 6 ομάδες ισοβαθμούν με την Λευκάδα να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό χαμηλότερα. Τι πρέπει να κάνουν τα Τρίκαλα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, για να παραμείνουν στην κατηγορία; 

Η υπόθεση παραμονή θα κριθεί πραγματικά στις λεπτομέρειες και σίγουρα στο τέλος του πρωταθληματος. Αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα εξέλιξη και ειδικα μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Έχουμε ακόμη 13 αγώνες μπροστά μας, οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε ως ομάδα είναι να δουλέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και προσήλωση από εδώ και στο εξής, γιατί τώρα ξεκινάνε τα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια για όλους μας. Τα παιδιά μας δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και είμαστε σίγουροι πως έτσι θα συνεχίσουν.

Υπάρχουν διαφορές αναφορικά με το μπάσκετ και την αγωνιστική φιλοσοφία που ακολούθησες στον Αρκαδικό με αυτή των Τρικάλων φέτος;

Όχι ιδιαίτερες θα έλεγα. Σίγουρα κάποια κομμάτια είναι διαφορετικά και έχουν να κανουν με τα χαρακτηριστικά των παιχτών και κυρίως το πιο γρήγορο τέμπο που θέλουμε να υιοθετήσουμε, ειδικα στα εντός έδρας παιχνίδια μας.

Ο Λίποβι μέχρι το παιχνίδι με την Λευκάδα είχε διακυμάνσεις στο παιχνίδι του, στα δύο τελευταία όμως είναι εκπληκτικός, όντας ο ηγέτης της ομάδας σε πολύ κρίσιμα ματς μάλιστα. Είναι αυτός ο ρόλος που τον προόριζες από την αρχή και πως συνέβη αυτή η μεταστροφή;

Δε θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά και να ξεχωρίσω κάποιον παίχτη μας, γιατί όπως σας είπα όλοι τους δίνουν ο,τι καλύτερο έχουν και σε κάθε νίκη που έχουμε κάνει, όλοι έχουν συνεισφέρει και μάλιστα σε τομείς που πολλές φόρες δε φαίνονται στη στατιστική. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο Λίποβι, αλλά η πλειοψηφία σχεδόν των παιχτών μας που παρουσιάζουν συνεχώς βελτιωμένη εικόνα το τελευταίο διάστημα, και κατ'επέκτασιν η ομάδα. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής τους προσπάθειας στο γήπεδο και η απόδειξη πως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος της σεζον.

Βλέπουμε πως οι αλλαγές, ειδικά ξένων στην Α1 είναι συνεχής, τα Τρίκαλα όμως έχουν προχωρήσει σε ελάχιστες. Είναι θέμα σκάουτινγκ τελικά ή απλώς οι ομάδες επιλέγουν όποιους ξένους τους προτείνουν συγκεκριμένοι μάνατζερ; Εσύ πως αποφασίζεις να επιλέξεις έναν παίκτη; Γενικότερα θεωρείς πως γίνεται καλή δουλειά στο τομέα σκάουτινγκ στην Ελλάδα;

Η αλήθεια είναι πως βλέπουμε συχνές και πολλές αλλαγές ξενών στο πρωτάθλημα. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί και διαφορετικοί ανά περίπτωση και σίγουρα χρειάζεται πολύς χρόνος για να τους αναλύσουμε. Και εμείς στην προηγούμενη ομάδα μου τον Αρκαδικό, προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές στη διάρκεια της περσινής σεζον. Φέτος, μέχρι στιγμής, οι δυο αλλαγές που έχουμε κάνει στα Τρίκαλα ήταν λόγω τραυματισμών. Έχουμε τη χαρά, όσα παΐδια έχουν έρθει στην ομάδα να είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, που είναι πρωτεύον για εμάς, αλλά και αθλητές με υψηλό κίνητρο, που δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό μας δίνει το προνόμιο να μην κάνουμε αλλαγές, να έχουμε κρατήσει τον κορμό μας σταθερό, και σίγουρα μας βοηθάει στο κομμάτι της χημείας και της ομοιογένειας και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθληματος.

Σε ότι έχει να κάνει με το scouting στην Ελλάδα, έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια να έρχονται πολλοί παίχτες που έκαναν limit up  στην άξια τους και αγωνίζονται πλέον σε κορυφαίο επίπεδο, και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι και δείχνει καλό scouting και «μάτι». Σίγουρα βέβαια, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και οπωσδήποτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην όλη διαδικασία.


Η προσθήκη των Πουλιανίτη και Εζιούκου τι έχει προσφέρει στην ομάδα; Με τον Άτιτς τελικά τι έγινε; Γιατί ήρθε και γιατί έφυγε;

Οι δυο αυτές προσθήκες μας έχουν προσφέρει μεγαλύτερο rotation και κατ'επέκτασιν καλύτερη ποιότητα προπόνησης.

Ο Άτιτς ήρθε στην ομάδα δανεικός από την ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Μακ Μίλαν, και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και το προπονητικό σταφ της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας. Δυστυχώς, στην πορεία είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ακόμη ατυχία, τον τραυματισμό του Μανωλόπουλου, οπότε έπρεπε να φέρουμε στην ομάδα έναν ξένο στις θέσεις των ψηλών και αναγκαστικά «θυσιάστηκε» ο Έντιν σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου, όπως όλοι γνωρίζουμε. Συνεχίζοντας να δουλεύει σκληρά είμαι σίγουρος πως θα φτάσει πολύ ψηλά στην καριέρα του.

Ποιοι ήταν οι λόγοι για την απομάκρυνση του Μακμίλαν;

Όπως προείπαμε, το γεγονός ότι τραυματίστηκε στη μέση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα έπρεπε να τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα μήνα περίπου και οφείλαμε να τον αντικαταστήσουμε. Πλέον, εδώ και πολύ καιρό είναι απόλυτα υγιής και μάλιστα πρόσφατα βρήκε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Τυνησία. Όλοι μας του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Πότε θα ξαναέχεις στην διάθεση σου τον Μάικ Κάφει;

Ο Μάικ ήδη προπονείται κανονικά με όλη την ομάδα.

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη;

Είναι ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, την ομάδα του Άρη, που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, και κατ' επέκταση με ανεβασμένη ψυχολογία. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να βγάλουμε την ίδια ανταγωνιστική και μαχητική εικόνα, όπως σε όλους μας τους αγώνες στο γήπεδο μας μέχρι τώρα.

Για την Εθνική ομάδα ποια είναι η άποψή σου; Γιατί τόσες συνεχόμενες αποτυχίες;

Η Εθνική ομάδα μας έχει χαρίσει σειρά επιτυχιών και συγκινήσεων στη διάρκεια των χρόνων. Όπως κάθε ομάδα, έτσι και η Εθνική μας, κάνει τους κύκλους της. Το θέμα αποτυχίες βέβαια είναι πάντα λίγο σχετικό και έχει να κάνει σίγουρα και με τις υψηλές απαιτήσεις που ανέκαθεν έχουμε ως λαός. Για το μπάσκετ υπάρχει μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα, το επίπεδο παιχτών, προπονητών και παραγόντων είναι πολύ υψηλό, οπότε είναι μαθηματικά βέβαιο, πως αργά ή γρήγορα και η Εθνική μας θα επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων και των μεταλλίων, τα οποία ουσιαστικά μας έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια, παρά την τεράστια προσπάθεια όλων των παιδιών και των προπονητών της ομάδας μας.


Είσαι ο νεότερος προπονητής στην Α1. Πως αισθάνεσαι για αυτό και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα επ'αυτού. Η χρονιά μας και η καθημερινότητα μας είναι πολύ ενδιαφέρουσα και το κλίμα στην ομάδα εξαιρετικό, άρα και η δική μου δουλειά και των συνεργατών μου, γίνεται ευκολότερη. Οι φιλοδοξίες μας συμπίπτουν απόλυτα με τους φετινούς στόχους της ομάδας μας και μακάρι να καταφέρουμε να τους επιτύχουμε στο τέλος. Από εκεί και έπειτα, βήμα βήμα και με σκληρή δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνουμε, θεωρώ πως ο,τι είναι να έρθει θα έρθει στην ώρα του.

Μιας και είσαι γέννημα-θρέμμα Αρκάς, πως είναι η πρώτη χρονιά μακριά από την Πελοππόνησο, τόσο μπασκετικά όσο και στην καθημερινότητα;

Όλα είναι καλά. Τα Τρίκαλα είναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ ζεστούς ανθρώπους και από την πρώτη στιγμή νιώθω πολύ οικεία. Έτσι και αλλιώς πολύς ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει στην καθημερινότητα μας και τα πάντα κυλούν πολύ ομαλά.

COMMENTS

Όνομα

2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,581,Α2,47,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,18,ΑΕΚ,118,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,26,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,6,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,60,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,8,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,28,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,341,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,64,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,130,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,13,ΑΡΗΣ,249,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,52,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,43,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,7,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,34,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,Βασίλης Ζούμπος,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,19,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,58,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,50,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΤΡΑΣ,3,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,8,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,3,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,2,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,1,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,9,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,81,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,26,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,47,ΕΣΑΚΕ,58,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,19,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,888,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,56,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,5,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,5,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,4,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,5,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,42,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,8,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,54,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,28,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,105,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,122,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,32,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,2,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,66,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,14,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,89,ΜΠΑΓΕΡΝ,10,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,46,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,12,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,85,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,71,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,1,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,10,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,42,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,24,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,243,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,6,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,1,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,275,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,23,ΠΑΟΚ,140,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,28,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,369,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,4,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,45,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,4,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,9,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,177,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,202,Πιανιτζάνι,1,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,8,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,74,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,162,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,49,ΡΕΘΥΜΝΟ,26,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,3,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,23,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,5,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,286,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,41,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,147,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,29,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,24,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,6,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,168,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,77,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,106,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,2,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,2,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,14,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,7,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,57,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,17,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,44,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,9,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,6,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,33,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,4,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,62,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,13,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,129,CHAMPIONS CLASSIC,1,Charalabos Kalligosfyris,14,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,30,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,13,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,22,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,16,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,16,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,5,DUKE BLUE DEVILS,6,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,28,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,89,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,10,FBI,1,FENER,3,FIBA,25,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,33,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,76,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,7,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,52,INDIANA PACERS,26,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,12,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,9,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,21,LOS ANGELES LAKERS,27,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,68,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,1,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,630,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,80,NEVADA,1,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,11,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,20,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,13,OXONIAN,109,PAN24,56,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,1,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,33,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,14,PREGAME,11,PRESEASON,6,PREVIEW,125,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,12,RECAP,3,REGULAR SEASON,37,RETIN OBASOHAN,1,Review,10,RHODE ISLAND RAMS,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,19,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,59,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,2,SERIE A,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,50,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,3,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,2,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TORONTO RAPTORS,38,TOUPANE,1,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,43,VIDEO SCOUT REPORTS,20,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,1,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,4,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,3,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Συνέντευξη με τον Γιάννη Καστρίτη: Έχω ξεπεράσει τον τρόπο που έπεσε ο Αρκαδικός πέρσι
Συνέντευξη με τον Γιάννη Καστρίτη: Έχω ξεπεράσει τον τρόπο που έπεσε ο Αρκαδικός πέρσι
Ο Γιάννης Καστρίτης, με πολύ υπομονή, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του badbasket, μιλώντας για όλους και για όλα.
https://3.bp.blogspot.com/-pr7r-iTi1Bg/WH3rLH_abtI/AAAAAAAAJHU/5Y6uUbmXbxoyJlXMWp5YtoL1vtekMd_DwCLcB/s640/kastrit.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-pr7r-iTi1Bg/WH3rLH_abtI/AAAAAAAAJHU/5Y6uUbmXbxoyJlXMWp5YtoL1vtekMd_DwCLcB/s72-c/kastrit.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2017/01/blog-post_45.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2017/01/blog-post_45.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy