Παρατηρήσεις και Ασπρόμαυρη «φθινοπωρινή» τακτική αποτίμηση

O John Eternity κάνει μια βαθιά ανάλυση του φετινού ΠΑΟΚ κυρίως αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά


Μπουκάραμε και με την βούλα στην «χειμερινή» σεζόν και φέτος, οπότε ας ρίξουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της ασπρόμαυρης αρμάδας του Σούλη Μαρκόπουλου. Αυτό που πρωτίστως συμπεραίνει κανείς είναι ότι η ομάδα δεν έχει ακόμα κατορθώσει να ενταχθεί μέσα στις αγωνιστικές προδιαγραφές τις οποίες προσδοκούσε ο νέος σχεδιασμός και για τις οποίες μας είχαν προδιαθέσει μέσω εξαγγελιών τους τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και η διοίκηση της ΚΑΕ.

Ένας σχεδιασμός που προσδοκούσε στην ανεύρεση εκείνων των αγωνιστικών στοιχείων που θα προσέδιδαν στην ομάδα μια μετάβαση σε πιο γρήγορες νόρμες και έλεγχο του παιχνιδιού μέσα από υψηλότερους «δείκτες» διαχείρισης στο ανοικτό γήπεδο. Αντ' αυτού, αυτό το οποίο παρατηρείται είναι το καθιερωμένο στο σύνολο του  ελεγχόμενο «μπάσκετ των Βαλκανίων», με τις αναφορές του στην σερβική σχολή, το οποίο και χαρακτηρίζει τον κόουτς Μαρκόπουλο.

Πριν κάνω αναφορά πάντως στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι, να κάνω μερικές παρατηρήσεις γύρω από το διοικητικό σκέλος, γιατί ειδικά τις τελευταίες μέρες διαβάζω  πολλά αρνητικά σχόλια προς αυτήν την κατεύθυνση, από μεγάλη μερίδα φιλάθλων-οπαδών της ομάδας.

Σίγουρα όταν μιλάμε για ένα συλλογικό άθλημα ΠΟΤΕ δεν φταίει μόνο ένας για τα άσχημα αποτελέσματα που βρίσκουν μια ομάδα μέσα στη σεζόν. Αλλά κακά τα ψέμματα, η  διοίκηση του δικεφάλου φέρει το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης στην μέχρι τώρα πορεία έκβασης των πραγμάτων, με μια σειρά λαθών των οποίων οι διαστάσεις επαφίενται σε διαχρονικό πλαίσιο.

ΝΑΙ,  η διαχείριση της και η τεχνογνωσία της όλα αυτά τα χρόνια ως διοίκηση πρωτοδικείου έχουν επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα σε τομείς όπως η εξυγίανση και η σμίκρυνση χρεών-οφειλών προς διαφόρους φορείς και εταίρους. ΝΑΙ, κατόρθωσε να βγει αλώβητη από άρθρα 99 και πτωχευτικούς κώδικες, όταν οι αρχικές  πιθανότητες να το πράξει ήταν μηδαμινές. ΝΑΙ, κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα ακέραια και να την καθοδηγήσει με ελάχιστα μέσα σε σπουδαίες σεζόν, ανώτερες των όποιων προσδοκιών, όταν άλλες διοικήσεις σε παρόμοιες συνθήκες αυτά τα έβλεπαν με ματοκυάλι. ΟΜΩΣ,  το γεγονός ότι ούτε λύση στο ιδιοκτησιακό βρέθηκε, ούτε επενδυτές προσελκύθηκαν ,ούτε καν επώνυμοι για να συνδράμουν στην φετινή χρονιά, αλλά αντιθέτως χάθηκαν και σημαντικοί χορηγοί και οικονομικοί συμπαραστάτες (βλέπε Κοντομηνάς κτλ) είναι δικό της αποτέλεσμα.

Δικό της είναι στο σύνολο του σφάλματος της μη διατήρησης ενός έμπειρου κορμού Ελλήνων παικτών, που επέφερε πλήγμα σε μεγάλο βαθμό στην «χημεία», που αποτελούσε βασικό παράγοντα εκπόνησης του πλάνου τα προηγούμενα χρόνια. Όταν ολοκληρωνόταν η υπαγωγή στο άρθρο 99 πριν από μερικούς μήνες, (στην περσινή σεζόν στην οποία ) η διοίκηση  αποφάσισε να  «σφίξει» τον οικονομικό της προϋπολογισμό και ως εκ τούτου να υπάρχουν ουσιαστικά περικοπές στις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Κάπως έτσι ουσιαστικά ακύρωσε  και την δική της «επένδυση» με την αποστολή Σταυρόπουλου στην αντίπερα όχθη προς ανεύρεση «λαχείων», με το εν πολλοίς ατυχές «σερβικό» μοντέλο που ακολούθησε, γνωρίζοντας ότι ήταν αμφιβόλου ποιότητας, αλλά προσέβλεπε λιγότερη γκρίνια σε καθυστερήσεις πληρωμών.

Δεν μπορείς να βασίζεσαι πλέον μόνο σε ευχολόγια, σύμπλευση συγκυριών και στην εύνοια της τύχης, μέχρι να βγει ένα σχέδιο σε μια λίγκα στην οποία έχει πολυμεριστεί «μαρούλι» σε ευρύτερο πλαίσιο, μέσω εύρωστων χορηγών και χρηματοδοτών, όταν εσύ πας με το σταυρό στο χέρι. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ουδέποτε θυμάμαι τη διοίκηση να προτάσσει τα στήθη της για να προστατεύσει τον προπονητή, ενώ γνωρίζει ότι χωρίς εκείνον (μπορεί κάποιοι να έχουν αντίθετη άποψη, αλλά εδώ τα γεγονότα είναι ντοκουμέντα) θα ζούσε εφιάλτες σε καθημερινή βάση. Και αυτό διότι ο Μαρκόπουλος αποτελεί στήριγμα για όλο το τμήμα με πολλούς τρόπους, που δεν είναι της στιγμής να αναφέρουμε.


Όσον αφορά το τακτικό σκέλος ο Σούλης διέκρινε άμεσα ότι δεν ήταν δυνατόν να στηριχθεί ένα μπασκετικό μοτίβο με έμφαση την ταχύτητα και το υψηλό σκορ, εξαιτίας της απειρίας και του «άγουρου» σε τομείς  αποτελεσματικότητας (ειδικά στο επιθετικό σκέλος) έμψυχου υλικού που είχε στα χέρια του. H ομάδα είναι εντελώς νεοσύστατη, με ταλαντούχους πλην άπειρους στο σύνολό τους παίκτες, με περιορισμένο έως μηδαμινό εύρος παραστάσεων υψηλού επιπέδου. Το πιο σημαντικό στην όλη υπόθεση  έγκειται στην απουσία ενός πρότερου συμπαγούς και έμπειρου κορμού Ελλήνων παικτών, η παρουσία του οποίου θα βοηθούσε τόσο στην ευκολότερη κατανόηση της εδώ πραγματικότητας, όσο και στην ταχύτερη μετάβαση και πραγμάτωση των εντολών στο παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει πολύ το κομμάτι του ρυθμού και των κατοχών (2ος σε τιμές στο pace στην Α1,12ος στο CL). Νομίζω εκεί έχει επικεντρωθεί και δουλεύει ο Σούλης και αυτό προσπαθεί να εντρυφήσει ως φιλοσοφία και φέτος.


  1. Παιχνίδι στο σύνολό του σε σετ καταστάσεις και στο μισό γήπεδο. 
  2. Έλεγχος των ριμπάουντ, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, όντας ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια στο παιχνίδι της φετινής ομάδας). 
  3. Προπομπός η αποτελεσματικότητα στο κομμάτι της άμυνας, ειδικά στην λεγόμενη «άμυνα θέσης», τόσο στην περιφερειακή γραμμή όσο και στο ζωγραφιστό, χωρίς να διαθέτει τον παίχτη που θα «σκεπάσει» το καλάθι με την ιδιαίτερη αθλητική του ικανότητα ή το σπουδαίο timing στο μπλοκ.

Παίζει ένα «πρακτικό» μπάσκετ, θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος, το οποίο προσπαθεί να ξεκλειδώσει τις ειδικές εκείνες συνθήκες πίσω από τις οποίες κρύβονται οι νίκες στη λίγκα. Προσπαθεί να χτίσει μια έξυπνη ομάδα που σκέφτεται, διαβάζει και παίζει πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Ένα σύνολο που μοιράζει πολύ σωστά τα φάουλ του για να φτάσει στο σημείο να επιβάλλει το τέμπο που θέλει. Μια ομάδα που πηγαίνει πολύ συχνά στη γραμμή των προσωπικών (πρώτος ο ΠΑΟΚ σε προσπάθειας από την γραμμή της φιλανθρωπίας στην Α1 με 24,1 μ.ο. και πρώτος σε κερδισμένα φάουλ με 25,4μ.ο ...Αναλόγως πρώτος στις 2 εν λόγω κατηγορίες και στο CL με 27μ.ο εκτελεσμένες βολές σε 25μ.ο κερδισμένα φάουλ). «Πατέντες» που σου εξασφαλίζουν πλεονέκτημα, ειδικά σε μια λίγκα σαν την Α1, και απεικονίζουν σε διαχρονική βάση την φιλοσοφία του Μαρκόπουλου.

Από τους 695 πόντους που έχουν σημειώσει οι Θεσσαλονικείς σε 9 παιχνίδια στην Α1 οι 362 προέρχονται αυστηρά από το ζωγραφιστό(τομέα στον οποίο έχουν υπερκεράσει τους 8 από τους 9 αντιπάλους που έπαιξαν στην Α1. Μόνο ο Άρης την γλύτωσε, με τον οποίο είχαν τους ίδιους πόντους στον μεταξύ τους αγώνα) ενώ αντίστοιχα στο CL σε 8 παιχνίδια oi 266 από τους 564. Παρατηρείται δηλαδή μια υπέρ του δέοντος εμφανή διάθεση από την ομάδα να βάλει τη μπάλα εκεί τόσο με τα γκαρντ όσο και τους ψηλούς εκμεταλλευόμενη τον όγκο και το μέγεθος παικτών σαν τον Κλάντον και τον Γλυνιαδάκη.


Ο Σούλης στήνει συνεχώς ενδιάμεσα screen στο mid post και στις γωνίες της πάσας για να διευκολύνει την εισαγωγή της μπάλας στη ρακέτα, ακόμα και με high low η λόμπες στην πλάτη της άμυνας, στήνοντας  στη weak side παίκτες σαν τον Sibert η τον Bryant (όταν βρίσκονται διαδοχικά στο παρκέ) για να ανοίξει το γήπεδο. Κατάσταση την οποία δουλεύουν σημαντικά οι Σαλονικείς οταν βρίσκεται εντός παρκέ και ο Χρυσικόπουλος, ο οποίος λειτουργεί ως secondary ball handler, εκμεταλλευόμενος, με το μήκος και το μέγεθός του, την κατά μήκος της άμυνας πάσα.O Miljenovic αρχίζει να λύνεται σιγά σιγά στο δημιουργικό κομμάτι, θυμίζοντας, ειδικά στα τελευταία 2 παιχνίδια, τον facilitator που έκανε θραύση όντας πρώτος πασέρ προ 2ετίας στην Αδριατική λίγκα, στο base screen μπάσκετ της Μέγκα «μαγαζί γωνία του Ραζνάτοβιτς» Βιζούρα.

Μελανότερος «βραχνάς» στην μέχρι τώρα πορεία το περιφερειακό παιχνίδι από τα 6.75 στο οποίο ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες σε ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Επιτυγχάνει μόλις 5,8 (τελευταίος) τρίποντα σε 18,7 προσπάθειες (τελευταίος) με ποσοστά ευστοχίας στο 30,9% (4ος χειρότερος) στην Α1 και 5,5 (3ος χειρότερος) σε 20,1 προσπάθειες με μόλις 27,3% ευστοχία (3ος χειρότερος ενώ ήταν πρώτος μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική) μετά την εμφάνισή του απέναντι στην Rosa Radom στο CL.

Αυτ;h την στιγμή ο Σούλης έχει πραγματικά πολύ δουλειά μπροστά του στο να ραφινάρει με επάρκεια και να καταστήσει το εν λόγω πρότζεκτ πιο πολυδιάστατο και λειτουργικότερο, σε τομείς συνοχής και χημείας. Βασικότερο όλων να χαλιναγωγήσει και να τιθασεύσει το mentality ενός άπειρου συνόλου, αναδεικνύοντας χαρακτήρα, ανταγωνιστικότητα και προσωπικότητα, όταν η φάση και το πράγμα ζορίζει (ειδικά στα κλεισίματα ανταγωνιστικών αγώνων, που η ομάδα δείχνει να στερείται πιστεύω).Δύσκολο το έργο του (όπως πάντα άλλωστε τα τελευταία 8 χρόνια), αν αναλογιστεί κανείς την δυσμένεια των εναλλακτικών και τις συγκυρίες των τραυματισμών. Όμως αν κάποιος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρει να ελίσσεται στα δύσκολα αυτός είναι ο Σούλης.

Να αναφέρω τέλος, ότι μπορεί ο κόσμος της ομάδας να είναι απογοητευμένος από ορισμένους παίκτες ζητώντας επιτακτικά αλλαγές, όμως προσωπικά αν για κάτι τρέφω απεριόριστο θαυμασμό στο πρόσωπο του Μαρκόπουλου τόσα χρόνια, είναι η πίστη, η εμπιστοσύνη και η υπομονή που δείχνει στο πλάνο και τους παίκτες του. Ένας από τους ελάχιστους προπονητές ο οποίος  αναγνωρίζει και «τιμάει» μέχρις εσχάτων την αξία του παίκτη τον οποίο επιλέγει, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα κεφαλαιοποιήσουν αυτήν την αξία στο παρκέ. Κόουτς-Πατερναλιστής που ακόμα και αν κάτι αρχικά δεν «βγαίνει», δεν είναι εκεί για το αποκηρύξει αλλά για να το στηρίξει και να βοηθήσει να ευδοκιμήσει.

Δεν είναι από εκείνους τους προπονητές που θυμίζουν πιο πολύ πελάτες χασαποταβέρνας οι οποίοι είναι λες και αρπάζουν έναν κατάλογο και ξεκινάνε το «μισο κιλό παιδάκια»,«ξέρεις φέρε και μια σπαλομπριζόλα να βρίσκεται κι ας μη τη φάμε» παίζοντας «μπιζόβολα» με τις διοικήσεις και τις πλάτες του εκάστοτε μεγαλομετόχου. Ανθρώπους που ούτε γνωρίζουν τι θέλουν να φέρουν, ούτε ξέρουν αν το χρειάζονται σύμφωνα με το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους, ούτε πως να το διαχειριστούν και να το περιμένουν στο παρκέ. Που διακατέχονται από «ευτελείς» αλλαγολαγνικές τάσεις, εκπονώντας σχεδιασμούς οι οποίοι περισσότερο σε κυκλαδίτικη στραπατσάδα παραπέμπουν.

 Οπότε μάγκες υπομονή και στήριξη.

COMMENTS

BLOGGER: 6
Loading...
Όνομα

2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,567,Α2,44,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,14,ΑΕΚ,113,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,18,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,4,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,58,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,7,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,28,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,334,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,58,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,127,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,12,ΑΡΗΣ,245,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,48,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,39,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,6,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,33,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,Βασίλης Ζούμπος,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,18,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,57,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,50,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,9,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΑΤΡΑΣ,3,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,6,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,3,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,1,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,1,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,9,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,79,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,25,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,46,ΕΣΑΚΕ,52,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,16,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,842,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,53,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,4,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,3,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,4,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,41,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,8,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,50,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,28,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,98,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,116,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,32,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,1,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,63,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,9,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,89,ΜΠΑΓΕΡΝ,8,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,46,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,12,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,80,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,67,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,1,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,8,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,50,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,41,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,19,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,237,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,1,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,266,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,23,ΠΑΟΚ,139,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,28,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,365,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,4,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,43,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,4,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,7,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,166,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,199,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,6,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,69,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,157,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,43,ΡΕΘΥΜΝΟ,26,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,3,ΣΕΡΒΙΑ,20,ΣΕΡΕΛΗΣ,1,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,22,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,4,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,277,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,40,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,142,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,28,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,19,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,6,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,165,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,77,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,102,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,2,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,6,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,2,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,11,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,5,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,48,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,17,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,43,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,8,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,6,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,26,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,4,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,62,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,12,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,1,BUTLER,2,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,126,CHAMPIONS CLASSIC,1,Charalabos Kalligosfyris,10,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,30,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,13,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,21,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,14,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,3,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DETROIT PISTONS,16,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,5,DUKE BLUE DEVILS,6,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,20,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,84,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,5,FBI,1,FENER,3,FIBA,25,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,30,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,75,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,7,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,52,INDIANA PACERS,25,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,57,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,12,KAWHI LEONARD,3,KAY FELDER,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,9,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,19,LOS ANGELES LAKERS,25,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,19,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,67,MINNESOTA TIMBERWOLVES,20,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,1,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,611,NBA FANTASY,2,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,80,NEVADA,1,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,11,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,19,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,12,OXONIAN,109,PAN24,51,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,31,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,14,PREGAME,10,PRESEASON,6,PREVIEW,123,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,12,RECAP,3,REGULAR SEASON,25,RETIN OBASOHAN,1,Review,6,RHODE ISLAND RAMS,2,ROBERSON,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,16,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,58,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,2,SERIE A,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,50,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,3,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,2,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TORONTO RAPTORS,35,TOUPANE,1,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,24,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,36,VIDEO SCOUT REPORTS,20,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,4,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,3,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: Παρατηρήσεις και Ασπρόμαυρη «φθινοπωρινή» τακτική αποτίμηση
Παρατηρήσεις και Ασπρόμαυρη «φθινοπωρινή» τακτική αποτίμηση
O John Eternity κάνει μια βαθιά ανάλυση του φετινού ΠΑΟΚ κυρίως αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά
https://4.bp.blogspot.com/-RUND48Wh548/WErasDj2dVI/AAAAAAAAIZg/IkfWL7HFthIhBvAbjkUKRr97mhfrSdDVACLcB/s640/paok.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-RUND48Wh548/WErasDj2dVI/AAAAAAAAIZg/IkfWL7HFthIhBvAbjkUKRr97mhfrSdDVACLcB/s72-c/paok.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/12/blog-post_9.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/12/blog-post_9.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy