SCOUT REPORT: "LITTLE" JOE JACKSON

Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν παίκτη που δεν κρύβω να σας πω, ότι έχω ένα δυνατό προαίσθημα για αυτόν. Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικαν...


Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν παίκτη που δεν κρύβω να σας πω, ότι έχω ένα δυνατό προαίσθημα για αυτόν. Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικανό scoring PG "Little" Joe Jackson. Ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του Mark Lyons στην Maccabi Rishon, ο οποίος μετακόμισε στην τούρκικη Usak. Μετά από μια περίεργη & ενδιαφέρουσα διαδρομή, ο Jackson θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στα εφηβικά του χρόνια ήταν ένας γυμνασιακός αστέρας ολκής, που η φήμη του εκτεινόταν πέρα από τα όρια της πολιτείας του Tennessee. Ωθούμενος από το μεγάλο hype γύρω από το όνομα του, σε ηλικία μόλις 16 ετών έκανε ένα tattoo στο στήθος, όπου αναγράφονταν "King Of Memphis".. Ολοκληρώνοντας την γυμνασιακή του καριέρα στο White Station High School του Memphis, ο Jackson πέτυχε συνολικά 3451 πόντους, έχοντας 23.2π μ.ο.! Ως senior είχε 29.3π, 6.2ρ, 3.9ασ & 2.8κλ μ.ο Ανακηρύχθηκε σε Tennessee Mr Basketball & ήταν McDonald's All American. Σύμφωνα με το Rivals.com ήταν 5 αστέρων prospect και λογίζονταν ως Νο5 ανάμεσα στα PG & Νο18 καλύτερο prospect της κλάσης του.  Ο ίδιος επέλεξε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Josh Pastner στο Memphis.


Ως Freshman, αν & δυσκολεύτηκε σε αυτή του την μετάβαση στο κολεγιακό μπάσκετ, καταφερε & οδήγησε το Memphis στην κατάκτηση του τίτλου στην περιφέρεια Conference USA, με τον ίδιο να αναδεικνύεται σε MVP του Conference USA Tournament. Επίσης έλαβε μέρος στο NCAA Tournament. Στην συνέχεια επιλέχθηκε στην Team USA για το παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 στην Λετονία το 2011. Ο Jackson στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε, αν & ειχε 11.6π, 4.1ασ, 3ρ μ.ο, σουτάροντας με 47.9% στα FG, με 31.3% στα τρίποντα και με 77.8% στις ελεύθερες βολές, δέχθηκε κριτική, καθώς η ομάδα του κατετάχθη 5η και ο ίδιος δεν οργάνωσε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι & είχε αρνητικό assist ratio to turnover.

Μπαίνοντας στην sophomore season του βρέθηκε & πάλι στο επίκεντρο της κριτικής, ενώ υπήρξαν κάποιες φήμες που ανέφεραν πως θα αλλάξει κολέγιο.  Όλη αυτή η πίεση που δεχόταν ήταν το αποτέλεσμα των μεγάλων προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί για αυτόν, καθώς ήταν ένα high school prodigy. Κατάφερε όμως για 2η συνεχόμενη χρονιά να αναδειχθεί πρωταθλητής στην περιφέρεια του & MVP στο Conference USA Tournament, οδηγώντας το Memphis ξανά στο NCAA Tournament! Ως junior αύξησε την εργονομία και την παραγωγικότητα του, παρουσιάζοντας ένα πιο μεστό-ώριμο-ουσιαστικό παιχνίδι. Σε 36 συνολικά παιχνίδια είχε σε 32.6' συμμετοχής μ.ο 13.6π, 4.8ασ, 3.3ρ, 1.7κλ, 0.2κοψ, 2.8 λαθη, σουτάροντας με 54.4% στα δίποντα, με το εξαιρετικό 44.7% στα τρίποντα σε 2.4 προσπάθειες ανά παιχνίδι και με 73% στις ελεύθερες βολές. Ως επιστέγασμα όλων αυτών ανακηρύχθηκε σε παίκτη της χρονιάς στην περιφέρεια του & επιλέχτηκε στην καλύτερη 5αδα, οδηγώντας το Memphis ως την φάση των 32 στο NCAA Tournament.

Ως senior, είχε για συμπαίκτη του & τον Mike Dixon για τον οποίο εγραψα χθες. Σε 34 παιχνίδια είχε σε 33.2' συμμετοχής μ.ο 14.1π, 4.5ασ, 3.6ρ, 1.5κλ, 0.1κοψ, 2.1 λάθη, σουτάροντας με 49.6% στα δίποντα, με 27.4% στα τρίποντα σε 2.5 προσπάθειες ανά παιχνίδι και με 77.4% στις ελεύθερες βολές, έχοντας ως Getting To The Foul Line, 5.6 εκτελεσμένες βολές. Επιλέχτηκε στην δεύτερη καλύτερη 5αδα της American Athletic Conference, ήταν ανάμεσα στους finalists για το Naismith Trophy, ενώ έλαβε & πρόσκληση για το Portsmouth Invitational Tournament. Στο μόλις ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε εκεί είχε σε 28' συμμετοχής μ.ο 7π, 9ασ, 4ρ, 2κλ αλλα & 5 λάθη.

Ο Jackson στην 4ετη κολεγιακή του καριέρα κέρδισε 3 πρωταθλήματα περιφέρειας & μετείχε & στα 4 NCAA Tournament! Στο draft  του '14 όμως, ο άλλοτε διαβόητος γυμνασιακός αστέρας δεν επιλέχθηκε από καμιά ομάδα! Οι Grizzlies πάντως, του έδωσαν μια θέση στο ρόστερ τους στο Summer League του Orlando, όπου σε 4 παιχνίδια είχε σε μόλις 13.2' συμμετοχής μ.ο 7π, 3.6ασ, 3ρ, 1.2κλ, 2.2 λάθη, σουτάροντας με 30.3% στα FG και με 93.8% στις ελεύθερες βολές. Τον Σεπτέμβριο του '14 ήρθε σε συμφωνία με τους Suns, οι οποίοι όμως τον αποδέσμευσαν, αφου πρώτα πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις ένα preseason game.

Στην συνέχεια εντάχθηκε στην θυγατρική των Suns στην dleague, τους Bakersfield Jam. Αν & ξεκίνησε μουδιασμένα την σεζον ο Jackson στην συνέχεια ανέβασε στροφές, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί στον πιο βελτιωμένο παίκτη της χρονιάς! Σε 24.8' συμμετοχής μ.ο είχε 13.9π, 4.9ασ, 3.5ρ, 1.5κλ, 0.2κοψ. Το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Summer League του Las Vegas σε 5 παιχνίδια με την ομάδα επιλέκτων της D-Leaque.  Σε 18.2' συμμετοχής μ.ο είχε 5.5π, 1.8ρ, 0.8κλ, 0.5ασ, 1.3 λάθη, σουτάροντας με 46.2% στα FG και με 90.9% στις ελεύθερες βολές.


Αφού δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ, ο Jackson αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο πρωτάθλημα της Κορέας! Επιλέχθηκε στον 2ο γυρο του draft στο Νο14, για λογαριασμό των Goyang Orions. Οι κανονισμοί του κορεάτικου πρωταθλήματος προβλέπουν ότι μόνο ένας ξένος παίκτης μπορεί να αγωνίζεται στο 1ο & στο 4ο δεκάλεπτο, ενώ στα ενδιάμεσα δεκάλεπτα μπορούν να αγωνίζονται δύο ξένοι.  Στην αρχή λοιπόν είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ζώντας στην σκιά του Aaron Haynes, ενός παίκτη που έχει ριζώσει στην Κορέα & έχει κάνει όνομα. Όταν όμως ο Haynes τραυματίστηκε, ο Jackson επωφελήθηκε της συγκυρίας ανεβάζοντας δραματικά τα νούμερά του, σε μ.ο. λεπτών συμμετοχής όμως, που δεν ξεπερνούσαν τα 19'! Οδήγησε τελικά την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου, με τον ίδιο να αποκτά πολύ μεγάλη δημοφιλία-δημοτικότητα στους Κορεάτες Fans! Στα 66 συνολικά παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε 15.3π, 4.9ασ, 2.9ρ & 1.2κλ μ.ο.


Αφού ολοκληρωθηκε η σεζον, αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να αγωνιστεί στην second division του κινέζικου πρωταθληματος με την φανέλα της Luoyang. Στα 29 παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Jackson έσπασε στην κυριολεξία τα κοντέρ, καθώς έβγαλε 30.8π, 7.8ασ, 6.5ρ & 2.9κλ μ.ο!!

Τι εστί Joe Jackson; Έχει ύψος 1.85μ, βάρος 78 κιλά, με άνοιγμα χεριών 195 εκατοστά & με καταγεγραμμένο επιτόπιο άλμα χωρίς βήμα-φόρα που φτάνει τα 85 εκατοστά. Εκτιμώ ότι το max vertical πρέπει να φτάνει & το 1μ!


Στο επιθετικό σκέλος, ο Jackson έχει φοβερή έφεση στο ανοιχτό γήπεδο, με ένα mentality που παραπέμπει σε playground player. Η ταχύτητα - επιτάχυνση του με την μπάλα είναι μοναδική. Σουτάρει εν κινήσει, πάει all the way προς το καλάθι χρησιμοποιωντας & eurostep, ενώ βλέπει & πολύ γήπεδο. 

Στις επιθέσεις του μισού γηπέδου το δυνατότερο σημείο του είναι η δημιουργία ρηγμάτων. Στα isolation έχει πολύ αυξημένη ικανότητα, εκμεταλλευόμενος το extremely advanced ball handling και το εκρηκτικό πρώτο βήμα του, σε συνδυασμό με πληθώρα hesitation moves & dribbles. Κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές του φάσεις, ο Jackson έχει δείξει πια, πως διαβάζει καλύτερα την πίσω γραμμή της άμυνας. Πλέον, δεν είναι τόσο θρασύς στο attacking to the rim, έχοντας προσθέσει περισσότερο παιχνίδι από την περίμετρο της μέσης απόστασης, χρησιμοποιωντας pull up jumpers, side step back , spin moves turnaround jumpers-layup. Εξακολουθεί να πηγαίνει & all the way προς το καλάθι, είτε σε straight line, είτε αλλάζοντας κατευθύνσεις.

Έχει φοβερά αλτικά προσόντα, προσφέροντας πολλά highlights. Παρά το μικρο σωματικό του βάρος, αντέχει τις επαφές, διατηρώντας καλή ισορροπία σώματος στον αέρα. Στέκεται για αρκετή ώρα ψηλά, σπάει την μέση του & αλλάζει χέρι στα τελειώματα, δείχνοντας μια ικανότητα στα acrobatic-circus shots. Είναι fearless penetrator που μεταφράζει σχετικά καλά τον δυναμισμό & τα πατήματα του σε κερδισμένα φάουλ. Έχει αξιοπρεπές getting to the foul line για undersized G, ενώ & τα ποσοστά του από την γραμμή της φιλανθρωπίας, διαχρονικά είναι καλά.

Ο Jackson τρέχει με μεγάλη συχνότητα τα on ball screens, δείχνοντας ότι διαβάζει πλέον καλύτερα τις φάσεις. Έχει την ταχύτητα-εκρηκτικότητα & τον εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας για να διασπάσει την αμυντική αντιμετώπιση με ενδιάμεσο πέρασμα, ενώ πολλές φορές επιλέγει να διεισδύσει από την αντίθετη πλευρά της γωνίας του screen. Επίσης, στα περάσματα των αντιπάλων του πάνω από το screen δείχνει υπομονή, αλλάζει κατευθύνσεις συγκλίνοντας προς το κέντρο, δημιουργωντας έτσι & την απαραίτητη απόσταση για να εκτελέσει, αλλά και τις προϋποθέσεις για να πασάρει. Τέλος, παίζει πολύ ωραία & το pick n'pop.


Ως σουτερ, ο Jackson είναι ίσως καλύτερα εξοικειωμένος με τα off the dribble shots, έχοντας πάντως μια σχετική ικανότητα & ως ακροβολισμένος spot up shooter. Είναι streaky, με το συνολικό δείγμα των προσπαθειών του να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο έξω από την γραμμή των τριών πόντων. Έχει καλή μηχανική στο σουτ του, όμως τείνει να βγάζει ελαφρός τον δεξιό του αγκώνα πιο έξω, ενώ κάποιες φορές δεν σουτάρει στην κατακόρυφο όταν χρησιμοποιεί άλμα. Η ταχύτητα εκτέλεσης είναι σχετικά γρήγορη. Το μακρινό σουτ είναι ένας τομέας που χρήζει περαιτέρω βελτίωσης.

Ως πασέρ, ο Jackson έχει court vision που εκδηλώνεται όμως καλύτερα στις καταστάσεις αιφνιδιασμού, στα drive n ' dish & διαβάζοντας τα pick n'roll.  Αυτό που υπολείπεται είναι οι περισσότερες παραστάσεις & η μεγαλύτερη τριβή με το τακτικό σκέλος του παιχνιδιού, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αποκωδικοποιεί καλύτερα τις φάσεις στις επιθέσεις του μισού γηπέδου. Έχει ακόμη δρόμο για να χαρακτηριστεί αξιοπρεπής decision maker & floor general. Θα πρέπει στην πορεία να αναπτύξει καλύτερα τα playmaking skills, ώστε να εξισορροπήσει καλύτερα ανάμεσα στα οργανωτικά & στα εκτελεστικά του καθήκοντα. Το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού του παραμένει το scoring instinct.


Στο αμυντικό σκέλος, ο Jackson έχει την αθλητικότητα, την πλευρική ταχύτητα & την επιθυμία - προδιάθεση για να αμυνθεί αποτελεσματικά. Είναι ball hawk, aggressive pesky defender που ασκεί μεγάλη ψυχολογική πίεση στους αντιπάλους του. Στέκεται μπροστά από αυτούς, με χαμηλή αμυντική στάση, γρήγορες μετατοπίσεις-γλιστρήματα & ενεργά άνω άκρα. Είναι διαχρονικά ικανός κλέφτης & πάνω στην ντρίμπλα & διαβάζοντας τα passing lines.  Αν & το κορμί του δεν τον βοηθάει πολύ, προσπαθεί αρκετά στα screens που του γίνονται. Βοηθάει στα αμυντικά rebounds, ενώ φαίνεται ενεργός & alert στην ομαδική άμυνα. Περιστρέφεται όπως πρέπει, ενώ δεν φοβάται να θυσιάσει το κορμί του όταν στήνεται για να κερδίσει το επιθετικό φάουλ. Επίσης, αν & undersized, παίζει ως help defender & άμυνα ψηλά, καθώς έχει εντυπωσιακά πατήματα. Όπως όλα τα undersized G, υπόκειται & αυτός σε σχετικούς περιορισμούς, όταν οι αντίπαλες ομάδες αποφασίζουν να τον σημαδέψουν χαμηλά.

Γενικά ο Jackson έχει όλο το πακέτο των αθλητικών-αγωνιστικών ικανοτήτων για να κάνει μια αξιόλογη επαγγελματική καριέρα στην Ευρώπη, ενώ δεν θα απέκλεια την πιθανότητα μελλοντικά  να κατορθώσει να αποσπάσει & κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ. Ειδικά αν καταφέρει  να εδραιώσει ένα σημαντικό status & να οικοδομήσει μια μεγάλη αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη.

Το οδοιπορικό του παραπέμπει σε Οδύσσεια με πολλά ups & downs, όμως το περσινό του ξεπέταγμα στο κορεάτικο πρωτάθλημα & η φετινή ευκαιρία που θα πάρει από την Maccabi Rishon, φαντάζει ως μια ιστορία μιας σύγχρονης μπασκετικής Σταχτοπούτας.

Τελειώνοντας, ως comparison θα έλεγα, πως ο Little Joe Jackson, είναι μια poor version του παλιού μεγάλου άσσου των Suns & νυν δημάρχου του Sacramento, του Kevin Johnson.

Χρήστος Τσουβάλας

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,622,Α2,55,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,28,ΑΕΚ,128,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,8,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,61,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,10,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,29,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,360,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,73,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,135,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,13,ΑΡΗΣ,264,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,58,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,48,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,1,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,7,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,9,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,35,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,1,Βασίλης Ζούμπος,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,21,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,62,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,52,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,5,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,9,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,6,ΓΙΑΤΡΑΣ,6,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,9,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,9,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,7,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,2,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,10,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,82,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,26,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,47,ΕΣΑΚΕ,79,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,28,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,967,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,61,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,6,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,6,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,5,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,13,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,43,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,14,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,55,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,29,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,115,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,135,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,35,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,2,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,74,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,24,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,90,ΜΠΑΓΕΡΝ,17,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,47,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,16,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,92,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,77,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,11,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,45,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,1,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,33,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,257,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,9,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,1,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,2,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,287,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,27,ΠΑΟΚ,147,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,31,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,378,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,46,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,5,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,1,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,12,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,200,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,205,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,8,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,7,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,83,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,168,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,54,ΡΕΘΥΜΝΟ,28,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,3,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,4,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,5,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,305,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,46,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,157,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,30,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,28,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,8,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,170,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,81,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,114,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,26,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,17,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,9,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,68,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,19,AARON HOLIDAY,1,ABA,3,ABRINES,1,ACB,44,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL STAR GAME,3,ALL STAR SMILES,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,2,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,9,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,6,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,44,BASKETBALL SHOOTING CAMP,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,7,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,8,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,63,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,14,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,135,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,31,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,15,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,22,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,17,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,19,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,7,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,44,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,99,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,20,FBI,1,FENER,3,FIBA,26,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,34,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,77,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,8,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,2,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,53,INDIANA PACERS,26,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,11,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,10,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,24,LOS ANGELES LAKERS,28,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,2,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,72,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,647,NBA DRAFT 2019,3,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,85,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,12,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,22,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,8,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,14,OXONIAN,109,PAN24,66,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,34,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,14,PREGAME,12,PRESEASON,6,PREVIEW,125,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,13,RECAP,3,REGULAR SEASON,41,RETIN OBASOHAN,1,Review,21,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK PITINO,1,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,20,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,59,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,5,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,52,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,3,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,39,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,50,VIDEO SCOUT REPORTS,22,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: SCOUT REPORT: "LITTLE" JOE JACKSON
SCOUT REPORT: "LITTLE" JOE JACKSON
https://4.bp.blogspot.com/-y4Nd00LBn_I/V_k3CoLtV2I/AAAAAAAAHnw/myoqUkyl7wU5YzNXu6bf1O5B3n5jNLEWQCLcB/s640/umbkb_joe_jackson_4_21826556_ver1.0_640_480.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-y4Nd00LBn_I/V_k3CoLtV2I/AAAAAAAAHnw/myoqUkyl7wU5YzNXu6bf1O5B3n5jNLEWQCLcB/s72-c/umbkb_joe_jackson_4_21826556_ver1.0_640_480.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/10/scout-report-little-joe-jackson.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/10/scout-report-little-joe-jackson.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy