SCOUT REPORT: NICOLAS BRUSSINO

O Nicolas Brussino θα γίνει ο δεύτερος Αργεντίνος που θα ασχοληθώ τους τελευταίους μήνες μετά τον Patricio Garino & o τέταρτος rooki...


O Nicolas Brussino θα γίνει ο δεύτερος Αργεντίνος που θα ασχοληθώ τους τελευταίους μήνες μετά τον Patricio Garino & o τέταρτος rookie των Mavericks μετά τους Kyle Collinsworth, Dorian Finney-Smith & Jameel Warney.

Θεωρώ ότι ο 23χρονος Αργεντίνος είναι ένα αρκετά υποτιμημένο prospect, του οποίου το όνομα ακούστηκε κάπως αυτό το καλοκαίρι, καθώς, παρότι ήταν ένας σχετικά no name που αγωνιζόταν σε ένα όχι & τόσο γνωστό - ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καταφερε & έπεισε τους Mavericks να του δώσουν 3ετες μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο! Αξίζει να σημειωθεί πως στο περσινό draft ο Brussino πέρασε μάλλον απαρατήρητος από τους παράγοντες των ομάδων του ΝΒΑ.  Από το 3ετες μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο που απέσπασε, μόλις τα 100χιλ $ είναι εγγυημένα αν απομακρυνθεί από τους Mavs πριν τις 21 Οκτωβρίου.  Αν καταφέρει όμως να κατοχυρώσει μια θέση στο τελικό ρόστερ, θα λάβει την επόμενη σεζόν 543χιλ $.

Σε αντίθεση με τον Garino, ο Brussino δεν προτίμησε ενταχθεί σε κάποιο αμερικάνικο κολεγιακό πρόγραμμα. Όλα του τα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Αν & την σεζόν 2012-13 διαγνώστηκε πως έχει κάποιο θέμα με την καρδιά του, αυτό δεν τον επηρέασε περαιτέρω, καθώς κατάφερε, σεζόν με την σεζόν να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής & την παραγωγικότητα του, μέχρι που έφτασε, την περασμένη σεζόν με την Penarol, να κάνει το λεγόμενο break out. Στα 59 παιχνίδια που αγωνίστηκε (τα 40 ως starter) είχε σε 28.1' συμμετοχής μ.ο 14.6π, 5.5ρ, 3.1ασ, 1.5κλ, 0.4κοψ, 2.1 λάθη, σουτάροντας με 47% στα FG, με 39.4% στα τρίποντα σε 5.4 προσπάθειες ανά παιχνίδι και με 72.1% στις ελεύθερες βολές!


Επίσης, κατόρθωσε από πέρσι να κατοχυρώσει μια θέση στο τελικό ρόστερ της εθνικής Αργεντινής, χωρις ωστόσο να λάβει κάποιον σημαντικό-οργανικό ρόλο στο rotation. Αυτό προσεχώς θα αλλάξει λογικά, καθώς ο μεγάλος Manu Ginobili αποφάσισε να σταματήσει από την εθνική ομάδα, συν το ότι υπάρχουν & κάμποσοι άλλοι διεθνείς μιας κάποιας προχωρημένης ηλικίας. Οι πιθανότητες του να μπορέσει να βρίσκεται στο τελικό ρόστερ των Mavericks για την νέα σεζόν δεν είναι πάντως πολλές. Λογικά θα κοπεί μετά από τα preseason games και είτε θα ακολουθήσει την οδό της αναπτυξιακής λίγκας είτε θα έρθει να παίξει στην Ευρώπη.

Τι εστί Nicolas Brussino; Έχει ύψος 2.03μ και βάρος 88 κιλά. Παρόλο που δεν έχουν γνωστοποιηθεί άλλα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά, ο Brussino είναι μακρύς, ταχύς & με καλή αλτική ικανότητα.

Αν και προσδιορίζεται ως swingman, διαθέτει ξεκάθαρα  potential ως point forward. Δεν ξέρω αν θα βρεθεί στο διάβα του κάποιος experimental coach που θα τον χρίσει PG. Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να εξελιχθεί σε έναν θαυμάσιο facilitator-distributor, τουλάχιστον ως secondary ball handler. Με άλλα λόγια ο Brussino έχει το skill set, το ύψος, το μάκρος και την αθλητικότητα για να καλύψει & τις 3 περιφερειακες θέσεις, μιλώντας πάντα για ευρωπαϊκά standards. Έστω & αν χρησιμοποιούνταν κατά περιστάσεις ως PG.

Στο επιθετικό σκέλος, ο Αργεντίνος διαθέτει μεγάλη ικανότητα στο open court, είτε ως αιχμή του δόρατος στον αιφνιδιασμό είτε ανοίγοντας ο ίδιος το γήπεδο μετά από δικό του rebound, κλέψιμο ή ακόμη παίρνοντας & την πρώτη πάσα μετά από την αλλαγή της κατοχής. Μέσα από καταστάσεις αιφνιδιασμού, μπορεί να σκοράρει πηγαίνοντας all the way προς το καλάθι ή να σουτάρει εν κινήσει. Όπως μπορεί να δημιουργήσει με ευχέρεια & για τους συμπαίκτες του.


Στις επιθέσεις του μισού γηπέδου, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού του είναι η ικανότητα που έχει να τρέχει & να διαβάζει τα pick n'roll. Σύμφωνα με το Synergy Sports Technology, πέρσι στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, το 25% των συνολικών του κατοχών εκδηλώθηκαν-μεταφράστηκαν με on ball screens. Μάλιστα, πέραν της ικανότητας του να πασάρει, είχε και 1,018 πόντους ανά κατοχή όταν επιχείρησε να εκτελέσει ο ίδιος. Για το ύψος του έχει decent ball handling, με μια όμως σχετική αδυναμία να ντριμπλάρει με το αριστερό χέρι. Δείχνει την υπομονή που χρειάζεται, χρησιμοποιωντας hesitation moves & περνώντας πάντα ώμο με ώμο από τον συμπαίκτη του screener. Διαβάζει καλά τις φάσεις, τις αμυντικές αντιμετωπίσεις & είναι σε θέση, είτε να εκτελέσει άμεσα είτε να πασάρει. Επίσης, μόλις διαγνώσει το κενό θα το εκμεταλλευτεί άμεσα, δημιουργωντας ρήγματα. Μετά από hand off situations, συνηθίζει να παίρνει το screen μετά από γρήγορη αλλαγή γωνίας. Παρόλο που αρέσκεται να δραστηριοποιείται με την μπάλα στα χέρια, δεν έχει δείξει ικανότητα & στις απομονώσεις. Ενδεχομένως αυτό το πεδίο δύναται να δουλευτεί & να βελτιωθεί μελλοντικά.

Ως σουτερ, ο Brussino είναι ένας high volume sharp shooter με δυνατότητα να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα. Η συνολική του μηχανική-τεχνική στο σουτ του δεν είναι fundamental sound, καθώς δεν χρησιμοποιεί μεγάλο άλμα στα μακρινά σουτ που επιχειρεί, ενώ έχει & χαμηλή θέση απελευθέρωσης της μπάλας, θυμίζοντας μου έντονα τον Μιχάλη Κακιούζη. Επίσης δεν έχει & την γρηγορότερη ταχύτητα εκτέλεσης. Όμως, έχει μια σαφέστατη προδιάθεση & μια αυξημένη αποτελεσματικότητα, στοιχεία άκρως ενθαρρυντικά όσον αφορά το status του ως σουτερ. Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι παραπάνω από το 50% των συνολικών του προσπαθειών εκδηλώθηκαν με σουτ 3 πόντων, δείχνοντας επίσης πως έχει & μεγάλη εμβέλεια. Είναι περισσότερο εξοικειωμένος σε catch n ' shoot situations, είτε ως ακροβολισμένος spot up shooter είτε βγαίνοντας από τα screens. Δευτερευόντως επιχειρεί off the dribble shots. Αν βελτιώσει μελλοντικά την ικανότητα του στα 1vs1, εκτιμώ πως θα επιχειρεί με μεγαλύτερη συχνότητα & σουτ μετά από ντρίμπλα.


Η περίμετρος της μέσης απόστασης δεν είναι, αυτή την στιγμή, τόσο πολύ στο οπλοστάσιο του Brussino. Αρκείται μόνο σε κάποια λίγα pull up jumpers & σίγουρα αυτό το πεδίο χρήζει περαιτέρω βελτίωσης. Έχει δείξει πάντως κάποια ψήγματα στο attacking to the rim, κυρίως μετά από καταστάσεις pick n'roll ή χτυπώντας τα αμυντικά close out. Όμως, δεν θεωρώ πως έχει μεταφράσει επαρκώς τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει. Αν μελλοντικά προσθέσει κάποια καλά μυικά κιλά που θα τον βοηθήσουν στην ανθεκτικότητά του στις επαφές, ενδεχομένως να δούμε τον Αργεντίνο να διεισδύει με μεγαλύτερη συχνότητα προς το καλάθι. Μπορεί πάντως να παίξει πάνω από την στεφάνη συνηθίζοντας να κάνει straight line drive.

O Brussino έχει το ύψος, το μάκρος, την αντίληψη για να διαβάζει τα double team & τα defensive rotations - adjustments & ένα average ρεπερτόριο με πλάτη στο καλάθι, που στην Ευρώπη θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν ικανό δημιουργό ανισορροπιών, ποστάροντας τους κοντύτερους αντιπάλους του. Μπορεί να μην έχει το bulk για να πάρει deep positions, όμως μπορεί & να εκτελέσει χρησιμοποιωντας συχνά spin moves turnaround jumpers, αλλά & να παίξει θαυμάσια το inside-out game. Αν προσθέσει μερικά μυϊκά κιλά, σίγουρα θα μεγιστοποιήσει την ικανότητα του ως low-middle post threat. Τέλος, κινείται σχετικά καλά & χωρις την μπάλα στα χέρια, βγάζοντας flash στην μπάλα & κανοντας cuts-back doors.


Ως πασέρ, ο Brussino έχει δείξει πως διαθέτει πολύ καλό court vision και passing ability για το ύψος του, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στις επιθέσεις του μισού γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 40 παιχνίδια που ξεκίνησε ως starter πέρσι, έβγαλε 4 τελικές πάσες μ.ο, νούμερο αξιοσημείωτο για έναν παίκτη ύψους 2.03μ! Επίσης, οι παραλήπτες των δικών του assists είχαν 1.163 πόντους ανά κατοχή, στοιχείο που δείχνει έντονα πόσο πολύ γήπεδο βλέπει ο Αργεντίνος, ειδικά αν περιστοιχίζεται από ικανούς ακροβολισμένους σουτερ, καθώς έχει δείξει  αυξημένη ικανότητα στα drive n' kick situations & στο inside-out game. O Brussino είχε επίσης το αξιοπρεπές 1.5 assist ratio to turnover. Τα 2.1 λάθη μ.ο που είχε τα θεωρώ εύλογα, στην βάση του ότι δραστηριοποιούνταν πολύ με την μπάλα στα χέρια, έτρεχε πολλές επιθέσεις ως primary ball handler χωρις να είναι ο κατ εξοχήν καθαρός-εξειδικευμένος PG & επίσης από το γεγονός ότι είναι ακόμη σχετικά άπειρος & χωρις μεγάλη τριβή με το τακτικό σκέλος του παιχνιδιού. Κατά την γνώμη μου, είναι κάτι που δύναται να βελτιωθεί μελλοντικά & που θα τον βοηθήσει να εδραιωθεί σε έναν πιο φερέγγυο & αξιόπιστο decision maker.


Στο αμυντικό σκέλος ο Brussino, μιλώντας πάντα για ευρωπαϊκά standards, έχει το ύψος, το μάκρος, το agility-footwork-mobility και την πλευρική ταχύτητα για να καλύψει τουλάχιστον τις θέσεις του SG & του SF. Παρόλο που έχει δείξει μια σχετική ικανότητα ως on ball defender, το thin frame που έχει δεν τον βοηθάει & πολύ στην διάσπαση των screens που του γίνονται. Επίσης, το αδύνατο upper body δεν τον καθιστά και τον πιο αποτελεσματικό αμυντικό στο low post. Όπως ανέφερα & παραπάνω, αν προσθέσει μερικά καλά μυικά κιλά πάνω του, θα τον βοηθήσει σημαντικά & στην αμυντική πλευρά του γηπέδου. Διαβάζει πάντως καλά τις γραμμές πάσας & την ροή των φάσεων ως αμυνόμενος, δείχνοντας ικανότητα ως help defender. Είναι πολύ καλός αμυντικός rebounder & σχετικά καλός μπλοκέρ, είτε ως help defender από την weak side είτε ως chase down blocker. Πάντως, η ικανότητα του αυτή να αμύνεται ψηλά δεν έχει μεταφραστεί επαρκώς. Ο Brussino έχει τα physical tools για να βγάλει καλύτερα νούμερα ως μπλοκέρ. Το σίγουρο είναι πάντως, πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο αμυντικό σκέλος & εκτιμώ ότι μελλοντικά θα εδραιωθεί ως 3 n' D type of player. Έχει πολύ καλή αίσθηση-αντίληψη του παιχνιδιού & σίγουρα διαθέτει και αμυντικό potential.

Είμαι σίγουρος πως στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει. Δεν είναι μόνο το συνολικό πακέτο αγωνιστικών - αθλητικών ικανοτήτων του, αλλά & το γεγονός ότι είναι Αργεντίνος. Και οι Αργεντίνοι έχουν αποδείξει διαχρονικά πως εξελίσσονται σε πολύ καλούς επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Έχουν strong-competitive mentality, έναν αυξημένο αθλητικό εγωισμό & μια πελώρια επιθυμία για να διακριθούν.

Τελειώνοντας, ως comparison θα έλεγα, πως ο Nicolas Brussino είναι μια poor version του παλιού μας γνώριμου, Marco Jaric.


Χρήστος Τσουβάλας

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,622,Α2,55,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,28,ΑΕΚ,129,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,8,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,61,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,10,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,30,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,361,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,75,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,135,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,13,ΑΡΗΣ,264,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,59,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,48,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,1,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,9,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,36,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,2,Βασίλης Ζούμπος,3,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,22,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,63,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,52,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,6,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,9,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,6,ΓΙΑΤΡΑΣ,6,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,9,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,9,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,7,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,2,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,10,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,83,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,28,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,47,ΕΣΑΚΕ,79,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,28,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,973,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,61,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,7,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,3,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,6,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,5,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,15,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,43,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,14,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,55,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,29,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,115,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,135,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,35,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,2,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,75,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,25,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,90,ΜΠΑΓΕΡΝ,17,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,47,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,16,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,92,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,77,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,11,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,46,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,1,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,34,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,259,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,10,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,2,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,288,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,27,ΠΑΟΚ,148,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,31,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,379,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,46,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,5,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,1,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,12,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,201,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,206,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,7,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,83,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,168,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,54,ΡΕΘΥΜΝΟ,28,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,3,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,4,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,6,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,306,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,47,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,158,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,30,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,28,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,11,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,170,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,81,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,115,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,26,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,17,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,9,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,69,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,19,AARON HOLIDAY,1,ABA,3,ABRINES,1,ACB,44,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,2,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,9,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,7,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,44,BASKETBALL SHOOTING CAMP,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,7,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,8,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,64,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,14,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,135,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,31,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,15,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,22,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,17,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,19,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,8,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,45,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,100,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,21,FBI,1,FENER,3,FIBA,27,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,34,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,3,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,77,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,8,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,2,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,53,INDIANA PACERS,26,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,3,L.A. CLIPPERS,11,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,11,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,24,LOS ANGELES LAKERS,28,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,72,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,650,NBA DRAFT 2019,4,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,86,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,12,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,22,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,14,OXONIAN,109,PAN24,66,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,34,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,14,PREGAME,12,PRESEASON,6,PREVIEW,125,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,3,REGULAR SEASON,41,RETIN OBASOHAN,1,Review,21,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK PITINO,1,RJ BARRETT,1,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,20,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,59,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,6,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,52,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,39,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,50,VIDEO SCOUT REPORTS,22,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: SCOUT REPORT: NICOLAS BRUSSINO
SCOUT REPORT: NICOLAS BRUSSINO
https://4.bp.blogspot.com/-ZQlniJhUb8c/V-gECtAQvMI/AAAAAAAAHa4/WJEJU7taT0wA3KeoDIHnoIyHYHNmu2Y4gCLcB/s640/0010695252.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-ZQlniJhUb8c/V-gECtAQvMI/AAAAAAAAHa4/WJEJU7taT0wA3KeoDIHnoIyHYHNmu2Y4gCLcB/s72-c/0010695252.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/09/scout-report-nicolas-brussino.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/09/scout-report-nicolas-brussino.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy