SCOUT REPORT: NICOLAS BRUSSINO

O Nicolas Brussino θα γίνει ο δεύτερος Αργεντίνος που θα ασχοληθώ τους τελευταίους μήνες μετά τον Patricio Garino & o τέταρτος rooki...


O Nicolas Brussino θα γίνει ο δεύτερος Αργεντίνος που θα ασχοληθώ τους τελευταίους μήνες μετά τον Patricio Garino & o τέταρτος rookie των Mavericks μετά τους Kyle Collinsworth, Dorian Finney-Smith & Jameel Warney.

Θεωρώ ότι ο 23χρονος Αργεντίνος είναι ένα αρκετά υποτιμημένο prospect, του οποίου το όνομα ακούστηκε κάπως αυτό το καλοκαίρι, καθώς, παρότι ήταν ένας σχετικά no name που αγωνιζόταν σε ένα όχι & τόσο γνωστό - ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καταφερε & έπεισε τους Mavericks να του δώσουν 3ετες μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο! Αξίζει να σημειωθεί πως στο περσινό draft ο Brussino πέρασε μάλλον απαρατήρητος από τους παράγοντες των ομάδων του ΝΒΑ.  Από το 3ετες μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο που απέσπασε, μόλις τα 100χιλ $ είναι εγγυημένα αν απομακρυνθεί από τους Mavs πριν τις 21 Οκτωβρίου.  Αν καταφέρει όμως να κατοχυρώσει μια θέση στο τελικό ρόστερ, θα λάβει την επόμενη σεζόν 543χιλ $.

Σε αντίθεση με τον Garino, ο Brussino δεν προτίμησε ενταχθεί σε κάποιο αμερικάνικο κολεγιακό πρόγραμμα. Όλα του τα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Αν & την σεζόν 2012-13 διαγνώστηκε πως έχει κάποιο θέμα με την καρδιά του, αυτό δεν τον επηρέασε περαιτέρω, καθώς κατάφερε, σεζόν με την σεζόν να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής & την παραγωγικότητα του, μέχρι που έφτασε, την περασμένη σεζόν με την Penarol, να κάνει το λεγόμενο break out. Στα 59 παιχνίδια που αγωνίστηκε (τα 40 ως starter) είχε σε 28.1' συμμετοχής μ.ο 14.6π, 5.5ρ, 3.1ασ, 1.5κλ, 0.4κοψ, 2.1 λάθη, σουτάροντας με 47% στα FG, με 39.4% στα τρίποντα σε 5.4 προσπάθειες ανά παιχνίδι και με 72.1% στις ελεύθερες βολές!


Επίσης, κατόρθωσε από πέρσι να κατοχυρώσει μια θέση στο τελικό ρόστερ της εθνικής Αργεντινής, χωρις ωστόσο να λάβει κάποιον σημαντικό-οργανικό ρόλο στο rotation. Αυτό προσεχώς θα αλλάξει λογικά, καθώς ο μεγάλος Manu Ginobili αποφάσισε να σταματήσει από την εθνική ομάδα, συν το ότι υπάρχουν & κάμποσοι άλλοι διεθνείς μιας κάποιας προχωρημένης ηλικίας. Οι πιθανότητες του να μπορέσει να βρίσκεται στο τελικό ρόστερ των Mavericks για την νέα σεζόν δεν είναι πάντως πολλές. Λογικά θα κοπεί μετά από τα preseason games και είτε θα ακολουθήσει την οδό της αναπτυξιακής λίγκας είτε θα έρθει να παίξει στην Ευρώπη.

Τι εστί Nicolas Brussino; Έχει ύψος 2.03μ και βάρος 88 κιλά. Παρόλο που δεν έχουν γνωστοποιηθεί άλλα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά, ο Brussino είναι μακρύς, ταχύς & με καλή αλτική ικανότητα.

Αν και προσδιορίζεται ως swingman, διαθέτει ξεκάθαρα  potential ως point forward. Δεν ξέρω αν θα βρεθεί στο διάβα του κάποιος experimental coach που θα τον χρίσει PG. Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να εξελιχθεί σε έναν θαυμάσιο facilitator-distributor, τουλάχιστον ως secondary ball handler. Με άλλα λόγια ο Brussino έχει το skill set, το ύψος, το μάκρος και την αθλητικότητα για να καλύψει & τις 3 περιφερειακες θέσεις, μιλώντας πάντα για ευρωπαϊκά standards. Έστω & αν χρησιμοποιούνταν κατά περιστάσεις ως PG.

Στο επιθετικό σκέλος, ο Αργεντίνος διαθέτει μεγάλη ικανότητα στο open court, είτε ως αιχμή του δόρατος στον αιφνιδιασμό είτε ανοίγοντας ο ίδιος το γήπεδο μετά από δικό του rebound, κλέψιμο ή ακόμη παίρνοντας & την πρώτη πάσα μετά από την αλλαγή της κατοχής. Μέσα από καταστάσεις αιφνιδιασμού, μπορεί να σκοράρει πηγαίνοντας all the way προς το καλάθι ή να σουτάρει εν κινήσει. Όπως μπορεί να δημιουργήσει με ευχέρεια & για τους συμπαίκτες του.


Στις επιθέσεις του μισού γηπέδου, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού του είναι η ικανότητα που έχει να τρέχει & να διαβάζει τα pick n'roll. Σύμφωνα με το Synergy Sports Technology, πέρσι στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, το 25% των συνολικών του κατοχών εκδηλώθηκαν-μεταφράστηκαν με on ball screens. Μάλιστα, πέραν της ικανότητας του να πασάρει, είχε και 1,018 πόντους ανά κατοχή όταν επιχείρησε να εκτελέσει ο ίδιος. Για το ύψος του έχει decent ball handling, με μια όμως σχετική αδυναμία να ντριμπλάρει με το αριστερό χέρι. Δείχνει την υπομονή που χρειάζεται, χρησιμοποιωντας hesitation moves & περνώντας πάντα ώμο με ώμο από τον συμπαίκτη του screener. Διαβάζει καλά τις φάσεις, τις αμυντικές αντιμετωπίσεις & είναι σε θέση, είτε να εκτελέσει άμεσα είτε να πασάρει. Επίσης, μόλις διαγνώσει το κενό θα το εκμεταλλευτεί άμεσα, δημιουργωντας ρήγματα. Μετά από hand off situations, συνηθίζει να παίρνει το screen μετά από γρήγορη αλλαγή γωνίας. Παρόλο που αρέσκεται να δραστηριοποιείται με την μπάλα στα χέρια, δεν έχει δείξει ικανότητα & στις απομονώσεις. Ενδεχομένως αυτό το πεδίο δύναται να δουλευτεί & να βελτιωθεί μελλοντικά.

Ως σουτερ, ο Brussino είναι ένας high volume sharp shooter με δυνατότητα να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα. Η συνολική του μηχανική-τεχνική στο σουτ του δεν είναι fundamental sound, καθώς δεν χρησιμοποιεί μεγάλο άλμα στα μακρινά σουτ που επιχειρεί, ενώ έχει & χαμηλή θέση απελευθέρωσης της μπάλας, θυμίζοντας μου έντονα τον Μιχάλη Κακιούζη. Επίσης δεν έχει & την γρηγορότερη ταχύτητα εκτέλεσης. Όμως, έχει μια σαφέστατη προδιάθεση & μια αυξημένη αποτελεσματικότητα, στοιχεία άκρως ενθαρρυντικά όσον αφορά το status του ως σουτερ. Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι παραπάνω από το 50% των συνολικών του προσπαθειών εκδηλώθηκαν με σουτ 3 πόντων, δείχνοντας επίσης πως έχει & μεγάλη εμβέλεια. Είναι περισσότερο εξοικειωμένος σε catch n ' shoot situations, είτε ως ακροβολισμένος spot up shooter είτε βγαίνοντας από τα screens. Δευτερευόντως επιχειρεί off the dribble shots. Αν βελτιώσει μελλοντικά την ικανότητα του στα 1vs1, εκτιμώ πως θα επιχειρεί με μεγαλύτερη συχνότητα & σουτ μετά από ντρίμπλα.


Η περίμετρος της μέσης απόστασης δεν είναι, αυτή την στιγμή, τόσο πολύ στο οπλοστάσιο του Brussino. Αρκείται μόνο σε κάποια λίγα pull up jumpers & σίγουρα αυτό το πεδίο χρήζει περαιτέρω βελτίωσης. Έχει δείξει πάντως κάποια ψήγματα στο attacking to the rim, κυρίως μετά από καταστάσεις pick n'roll ή χτυπώντας τα αμυντικά close out. Όμως, δεν θεωρώ πως έχει μεταφράσει επαρκώς τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει. Αν μελλοντικά προσθέσει κάποια καλά μυικά κιλά που θα τον βοηθήσουν στην ανθεκτικότητά του στις επαφές, ενδεχομένως να δούμε τον Αργεντίνο να διεισδύει με μεγαλύτερη συχνότητα προς το καλάθι. Μπορεί πάντως να παίξει πάνω από την στεφάνη συνηθίζοντας να κάνει straight line drive.

O Brussino έχει το ύψος, το μάκρος, την αντίληψη για να διαβάζει τα double team & τα defensive rotations - adjustments & ένα average ρεπερτόριο με πλάτη στο καλάθι, που στην Ευρώπη θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν ικανό δημιουργό ανισορροπιών, ποστάροντας τους κοντύτερους αντιπάλους του. Μπορεί να μην έχει το bulk για να πάρει deep positions, όμως μπορεί & να εκτελέσει χρησιμοποιωντας συχνά spin moves turnaround jumpers, αλλά & να παίξει θαυμάσια το inside-out game. Αν προσθέσει μερικά μυϊκά κιλά, σίγουρα θα μεγιστοποιήσει την ικανότητα του ως low-middle post threat. Τέλος, κινείται σχετικά καλά & χωρις την μπάλα στα χέρια, βγάζοντας flash στην μπάλα & κανοντας cuts-back doors.


Ως πασέρ, ο Brussino έχει δείξει πως διαθέτει πολύ καλό court vision και passing ability για το ύψος του, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στις επιθέσεις του μισού γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 40 παιχνίδια που ξεκίνησε ως starter πέρσι, έβγαλε 4 τελικές πάσες μ.ο, νούμερο αξιοσημείωτο για έναν παίκτη ύψους 2.03μ! Επίσης, οι παραλήπτες των δικών του assists είχαν 1.163 πόντους ανά κατοχή, στοιχείο που δείχνει έντονα πόσο πολύ γήπεδο βλέπει ο Αργεντίνος, ειδικά αν περιστοιχίζεται από ικανούς ακροβολισμένους σουτερ, καθώς έχει δείξει  αυξημένη ικανότητα στα drive n' kick situations & στο inside-out game. O Brussino είχε επίσης το αξιοπρεπές 1.5 assist ratio to turnover. Τα 2.1 λάθη μ.ο που είχε τα θεωρώ εύλογα, στην βάση του ότι δραστηριοποιούνταν πολύ με την μπάλα στα χέρια, έτρεχε πολλές επιθέσεις ως primary ball handler χωρις να είναι ο κατ εξοχήν καθαρός-εξειδικευμένος PG & επίσης από το γεγονός ότι είναι ακόμη σχετικά άπειρος & χωρις μεγάλη τριβή με το τακτικό σκέλος του παιχνιδιού. Κατά την γνώμη μου, είναι κάτι που δύναται να βελτιωθεί μελλοντικά & που θα τον βοηθήσει να εδραιωθεί σε έναν πιο φερέγγυο & αξιόπιστο decision maker.


Στο αμυντικό σκέλος ο Brussino, μιλώντας πάντα για ευρωπαϊκά standards, έχει το ύψος, το μάκρος, το agility-footwork-mobility και την πλευρική ταχύτητα για να καλύψει τουλάχιστον τις θέσεις του SG & του SF. Παρόλο που έχει δείξει μια σχετική ικανότητα ως on ball defender, το thin frame που έχει δεν τον βοηθάει & πολύ στην διάσπαση των screens που του γίνονται. Επίσης, το αδύνατο upper body δεν τον καθιστά και τον πιο αποτελεσματικό αμυντικό στο low post. Όπως ανέφερα & παραπάνω, αν προσθέσει μερικά καλά μυικά κιλά πάνω του, θα τον βοηθήσει σημαντικά & στην αμυντική πλευρά του γηπέδου. Διαβάζει πάντως καλά τις γραμμές πάσας & την ροή των φάσεων ως αμυνόμενος, δείχνοντας ικανότητα ως help defender. Είναι πολύ καλός αμυντικός rebounder & σχετικά καλός μπλοκέρ, είτε ως help defender από την weak side είτε ως chase down blocker. Πάντως, η ικανότητα του αυτή να αμύνεται ψηλά δεν έχει μεταφραστεί επαρκώς. Ο Brussino έχει τα physical tools για να βγάλει καλύτερα νούμερα ως μπλοκέρ. Το σίγουρο είναι πάντως, πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο αμυντικό σκέλος & εκτιμώ ότι μελλοντικά θα εδραιωθεί ως 3 n' D type of player. Έχει πολύ καλή αίσθηση-αντίληψη του παιχνιδιού & σίγουρα διαθέτει και αμυντικό potential.

Είμαι σίγουρος πως στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει. Δεν είναι μόνο το συνολικό πακέτο αγωνιστικών - αθλητικών ικανοτήτων του, αλλά & το γεγονός ότι είναι Αργεντίνος. Και οι Αργεντίνοι έχουν αποδείξει διαχρονικά πως εξελίσσονται σε πολύ καλούς επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Έχουν strong-competitive mentality, έναν αυξημένο αθλητικό εγωισμό & μια πελώρια επιθυμία για να διακριθούν.

Τελειώνοντας, ως comparison θα έλεγα, πως ο Nicolas Brussino είναι μια poor version του παλιού μας γνώριμου, Marco Jaric.


Χρήστος Τσουβάλας

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,397,Α2,22,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,1,ΑΕΚ,76,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,51,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,228,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,6,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,37,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,70,ΑΠΟΨΗ,29,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,196,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,22,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,7,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,23,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,12,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,32,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,3,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,4,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,2,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,42,ΕΣΑΚΕ,35,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,604,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,30,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,5,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,9,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,26,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,15,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,14,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,38,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,18,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,49,ΛΑΓΚΗΣ,67,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,21,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,46,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,79,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,41,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,64,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,49,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,6,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,3,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,41,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,163,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,1,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,1,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,14,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,203,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,13,ΠΑΟΚ,113,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,23,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,296,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,20,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,101,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,167,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,33,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,103,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,18,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,3,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,173,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,12,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,112,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,13,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,15,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,154,ΤΣΣΚΑ,62,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,76,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,13,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,8,AARON HOLIDAY,1,ABA,1,ABRINES,1,ACB,36,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEX KIRK,1,ALLONZO TRIER,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,14,AVELINO,1,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BOSTON CELTICS,42,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,8,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,9,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CHAMPION'S LEAGUE,96,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,58,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,16,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,10,DETROIT PISTONS,10,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,15,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,71,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FRED KROSSMANN,18,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,53,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,35,INDIANA PACERS,17,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARROD UTHOFF,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,50,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,3,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENTUCKY,6,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,9,LABORAL,4,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,16,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,47,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,82,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,407,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,13,NCAA,62,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,15,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,32,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,2,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,98,PAN24,26,PANIONIOS,1,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,5,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,1,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,43,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,44,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,1,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,1,TBL,18,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,28,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,20,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,2,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,24,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: SCOUT REPORT: NICOLAS BRUSSINO
SCOUT REPORT: NICOLAS BRUSSINO
https://4.bp.blogspot.com/-ZQlniJhUb8c/V-gECtAQvMI/AAAAAAAAHa4/WJEJU7taT0wA3KeoDIHnoIyHYHNmu2Y4gCLcB/s640/0010695252.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-ZQlniJhUb8c/V-gECtAQvMI/AAAAAAAAHa4/WJEJU7taT0wA3KeoDIHnoIyHYHNmu2Y4gCLcB/s72-c/0010695252.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/09/scout-report-nicolas-brussino.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/09/scout-report-nicolas-brussino.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy