SCOUT REPORT: ERICK GREEN

Σήμερα θα ασχοληθώ με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον 25χρονο combo G Erick Green. Καταρχάς είμαι απολύτως σύμφωνος ...


Σήμερα θα ασχοληθώ με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον 25χρονο combo G Erick Green.

Καταρχάς είμαι απολύτως σύμφωνος με το πνεύμα της απόκτησης ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Green και είναι σίγουρα μια κίνηση προς την πολύ σωστή κατεύθυνση. Από πέρσι και κόντρα στο ρεύμα, τόνιζα επανειλλημένως και εμφατικά ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να αποκτήσει έναν G που να μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του φάσεις, που να σουτάρει καλά από μακρινή απόσταση, που να μπορεί να προσφέρει instant scoring και να μπορεί επίσης να συνδράμει στην δημιουργία. Και ας μην ήταν Defensive Freak... Ο Ολυμπιακός από πέρσι είχε την ανάγκη να εμπλουτίσει κυρίως τους επιθετικούς του αυτοματισμούς και όχι να τονώσει ακόμη περισσότερο το Defensive Mindset. Είχε την ανάγκη ενός ακόμη ικανού επιθετικού εκφραστή που θα αποφόρτιζε τον Σπανούλη αλλά και θα τον κάλυπτε ικανοποιητικά όταν θα καθόταν στον πάγκο. Με καθυστέρηση μιας χρονιάς, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σωστή,ορθή και λογικότατη προσθήκη.

Ο Erick Green στο High School αγωνίστηκε σε δύο σχολεία. Τρεις χρονιές έπαιξε στο Millbrook και στην senior season του μεταφέρθηκε στο Fairfax's Paul VI Catholic. Και με τα δύο σχολεία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πολιτεία της Virginia.

Αποφάσισε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Virginia Tech, έχοντας για συμπαίκτη και τον Malcolm Delaney ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Αφού ως Freshman δυσκολεύτηκε πάρα πολύ σε αυτή του την μετάβαση από το γυμνάσιο στο κολέγιο, τις επόμενες χρονιές σημείωσε σημαντική πρόοδο , αυξάνοντας κάθε φορά την παραγωγικότητα του. Ιδίως αφότου ο Delaney έγινε επαγγελματίας, ο Green έγινε το πρώτο βιολί του Virginia Tech. Ως senior γνώρισε μεγάλη καταξίωση καθώς αναδείχτηκε ο 1ος σκόρερ του NCAA στην Division1, επιλέχτηκε στην 3η καλύτερη 5αδα All American, καθώς επίσης ανακηρύχθηκε και παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια ACC! Έγινε μάλιστα ο 2ος παίκτης στην ιστορία της ACC μετά τον αδικοχαμένο Len Bias, που έλαβε την σχετική διάκριση και ενώ η ομάδα του είχε αρνητικό συντελεστή νικών-ηττών. Τελείωσε την κολεγιακή του καριέρα ως ο 10ος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του Virginia Tech. Είχε μ.ο. 25π, 4ρ, 3.8ασ, 1.3κλ, 0.2κοψ, 2.2 λάθη, σουτάροντας με 50.9% στα δίποντα, με 38.9% στα τρίποντα σε 4.9 προσπάθειες ανά παιχνίδι και με 81.6% στις ελεύθερες βολές, με το εκπληκτικό Getting To The Foul Line, 8.3 εκτελεσμένες βολές ανά παιχνίδι!


Επιλέχθηκε στο Νο46 στο draft του '13 από τους Jazz, οι οποίοι όμως έδωσαν αμέσως τα δικαιώματα του στους Nuggets. Το καλοκαίρι του '13 αγωνίστηκε με τους Nuggets στα Summer Leagues, έχοντας 9.3π, 2.2ρ, 1.8ασ σε 6 παιχνίδια.

Αποφάσισε όμως να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία και ήρθε σε συμφωνία με την Montepaschi Siena έχοντας για συμπαίκτη τον Daniel Hackett τον οποίο θα συναντήσει και στον Ολυμπιακό. Επίσης είχε για συμπαίκτες τους Othelo Hunter, Taylor Rochestie, Marquez Haynes, Matt Janning , Spencer Nelson. Στα 44 συνολικά παιχνίδια που αγωνίστηκε με την Siena σε όλες τις διοργανώσεις, είχε σε 23 5' συμμετοχής μ.ο 11.4π, 1.7ρ, 1.2ασ, 0.8κλ, 0.9 λάθη, σουτάροντας με 54.8% στα δίποντα, με 30% στα τρίποντα και με 81% στις ελεύθερες βολές.


Το καλοκαίρι του '14 αφού εντυπωσίασε στα Summer Leagues αγωνιζόμενος πάλι με την φανέλα των Nuggets, απέσπασε 3ετες συμβόλαιο! Την σεζόν 2014-15 ο Green, έχοντας και ορισμένα ενδιάμεσα περάσματα από τους Fort Wayne Mad Ants την θυγατρική των Pacers, αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια με τους Nuggets.


Το καλοκαίρι του '15, αν και  εντυπωσίασε στα Summer Leagues πάλι με την φανέλα των Nuggets, δεν στάθηκε αρκετό, αφού οι Nuggets τον αποδέσμευσαν λίγο πριν ξεκινήσει η περασμένη σεζόν. Μετά από λίγο καιρό, ο Green εντάχθηκε στους Reno Bighorns, την θυγατρική των Kings όπου team manager είναι ο πολύ γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες φιλάθλους  Peja Stojakovic. Ο Green ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της D-Leaque την σεζόν που μας πέρασε, καθώς επιλέχθηκε στην καλύτερη 5αδα και κλήθηκε να μετάσχει και στο All Star Game. Σε 37' συμμετοχής μ.ο είχε 26.4π, 4.4ρ, 4ασ, 1.3κλ, 0.2κοψ, 1.8 λάθη, σουτάροντας με 57.1% στα δίποντα, με το εντυπωσιακό 43.5% στα τρίποντα σε 7 παρακαλώ προσπάθειες ανά παιχνίδι, και με 85.4% στις ελεύθερες με το πολύ καλό Getting To The Foul Line, 6.2 εκτελεσμένες βολές! Οι εμφανίσεις του αυτές στάθηκαν η αφορμή ώστε οι Jazz να του προσφέρουν δυο 10ημερα συμβόλαια, όμως αργότερα, αποφάσισαν  να μην τον υπογράψουν ως το τέλος της σεζόν.


Τι εστί Erick Green;  Έχει ύψος 1.93μ, βάρος 84 κιλά, μόλις 4.4% ποσοστό σωματικού λίπους και σχεδόν 200 εκατοστά wingspan.

Στο επιθετικό σκέλος,  ο Green έχει μεγάλη ικανότητα στο open court, τόσο ως δημιουργός όσο και ως σκόρερ. Με ή χωρίς την μπάλα στα χέρια. Στις επιθέσεις του μισού γηπέδου ο Green μπορεί να δραστηριοποιηθεί και ως secondary ball handler αλλά και ως off ball G. Δεν χρειάζεται δηλαδή οπωσδήποτε την μπάλα για να είναι λειτουργικός-αποτελεσματικός. Είναι ικανότατος δημιουργός ρηγμάτων, είτε στα 1vs1 είτε τρέχοντας τα pick n'roll, είτε χτυπώντας καίρια τα αμυντικά close out. Στις απομονώσεις, ο Green έχει advanced ball handling και χρησιμοποιεί πληθώρα hesitation moves & dribbles. Είναι ικανός να «σπάσει αστραγάλους» που λέμε. Σε συνδυασμό με το γρήγορο πρώτο βήμα του, έχει σχεδόν πάντα το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του αμυντικών. Τον τελευταίο ειδικά χρόνο, έχει βελτιώσει αρκετά το mid range game του και αυτό τον έχει κάνει σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικό, αφού δεν κοιτάζει να προκαλεί πια τόσο πολύ τους αντιπάλους rim protectors. O Green είναι εκπληκτικός off the dribble shooter. Ξέρει να δημιουργεί αυτή την μικρή αλλά πολύ απαραίτητη απόσταση, προκειμένου να εκτελέσει με pull up jumpers. Πλέον έχει προσθέσει πολύ τα floaters και τα reverse pivot turnaround jumpers. Όταν όμως διαβάσει την στιγμιαία ελεύθερη διάβαση, θα πάει all the way το drive του προς το καλάθι. Συνήθως χρησιμοποιεί straight line drive χωρις να αλλάζει συχνά κατευθύνσεις. Η αυξομείωση της ταχύτητας του καθώς ντριμπλάρει είναι clinic...Έχει την κιναίσθηση και την οξυδέρκεια να διαβάσει την φάση και να επιταχύνει προς το καλάθι.

Ως secondary ball handler τρέχει και διαβάζει καλά τα on ball screens, έχοντας την ικανότητα είτε να εκτελέσει άμεσα είτε να διεισδύσει είτε να πασάρει. Ξέρει κάθε φορά τι πρέπει να κάνει και αυτό τον κάνει ικανό decision maker. Επίσης ως off ball G, κινείται πολύ καλά χωρις την μπάλα. Περιστρέφεται έγκαιρα στα ελεύθερα spots για να σουτάρει, ξέρει να διαβάζει τα screens που του γίνονται και χρησιμοποιεί αρκετά back door, cuts & flash στην μπάλα. Ως σουτερ είναι High Volume και πολύ επικίνδυνος. Σουτάρει πάνω στην κίνηση στο επιθετικό transition, μετά από pick n'roll, σε 1vs1, βγαίνοντας από τα screens, ως spot up shooter. Η σπεσιαλιτέ του ωστόσο είναι τα pull up jumpers μετά από ντρίμπλα!

Ως πασέρ έχει decent court vision & passing ability και συνδράμει πολύ καλά και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο open court βλέπει πολύ γήπεδο. Στις επιθέσεις του μισού γηπέδου διαβάζει καλά τα pick n'roll, βλέποντας τόσο τα κάθετα κοψίματα των screeners όσο και τα baseline cuts. Αφού δημιουργήσει ρήγμα είναι πολύ καλός και στο drive & kick out game, αξιοποιώντας τον open man. Αν και το scoring instinct του είναι το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό του, είναι εργονομικός και έχει την προδιάθεση και το μπασκετικό IQ για να δημιουργήσει καταστάσεις και για τους συμπαίκτες του. Συνήθως έχει θετικό assist ratio to turnover, δείχνοντας και σε αυτή την πτυχή το καλό του decision making.

Στο αμυντικό σκέλος, ο Green μπορεί να έχει κάποιους σχετικούς περιορισμούς σχετικά με τα standards του ΝΒΑ, στην Ευρώπη όμως, μπορεί να ανταποκριθεί αρκετά καλά θα έλεγα. Κατέχει τα fundamentals και διαβάζει καλά την ροή των φάσεων ως αμυνομενος. Δείχνει την διάθεση να προσπαθήσει στο αμυντικό σκέλος. Έχει το μάκρος, το ύψος και την νορμάλ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πλευρική ταχύτητα, ώστε να μπορεί να αμυνθεί και στις δυο θέσεις των G. Έχει μια σχετική ικανότητα και συνέπεια τόσο στην άμυνα πάνω στην μπάλα όσο και στο διάβασμα των passing lines. Δεν θα γίνει ποτέ ένας αμυντικός σπεσιαλίστας, ωστόσο θα είναι πάντα ενεργός αμυντικά και σε εγρήγορση.

Τελειώνοντας, ως comparison θα έλεγα, πως ο Erick Green είναι μια poor version του βιρτουόζου baller Jamal Crawford.


Χρήστος Τσουβάλας

COMMENTS

BLOGGER: 4
 1. Ενδελεχής ανάλυση κατ'αρχήν. Συγχαρητήρια, λοιπόν!
  Ερώτησις:
  Πού ακριβώς εντοπίζονται τα κάτωθι:
  "Κακοπροαίρετη μπασκετική σελίδα για θέματα που λίγοι καταπιάνονται, με ύφος και ειλικρίνεια που ελάχιστοι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καταρχάς ευχαριστούμε. Κατα τ'άλλα, δεν μπορούμε να είμαι και συνέχεια κακοπροαίρετοι, θα... πνιγούμε.

  Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω όμως

  http://badbasket.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html
  http://badbasket.blogspot.gr/2015/08/blog-post_12.html
  http://badbasket.blogspot.gr/2016/08/blog-post_20.html
  http://badbasket.blogspot.gr/2016/09/blog-post_1.html

  Κι έχει κι άλλα αν ψάξεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παρακαλώ!
  Τελικά είστε ή είσαι one man show; Επειδή κάπου προέκυψε σύγχυση στο γραπτό σας λόγο.
  Θα επιλέξω τους συνδέσμους που προτείνατε.
  Αν τελικώς δεν είστε κακοπροαίρετοι, γιατί το διατυμπανίζετε τότε με πηγαίους τίτλους -κιόλας- βρε παίδες;
  Γίνεται να είναι όλοι κακοί σε αυτόν τον πλανήτη;
  Καλές συνέχειες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολλοί είμαστε και δεν είμαστε κακοί, απλά ενίοτε... γινόμαστε
  Να σαι καλά ευχαριστούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,674,Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,Α2,62,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,40,ΑΕΚ,142,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,4,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,3,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,10,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,74,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,10,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,31,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,2,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,390,ΑΝΤΒΕΡΠ,1,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,85,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,141,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,16,ΑΡΗΣ,281,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,62,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,50,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,7,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,11,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,42,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,29,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,5,Βασίλης Ζούμπος,4,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,22,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΒΑΣΚΟΣ,67,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,6,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,53,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,6,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,15,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,7,ΓΙΑΤΡΑΣ,10,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,10,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,10,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,11,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,2,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,10,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,83,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΕΥΣΙΝΑ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΜΠΙΝΤ,1,ΕΟΚ,29,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,24,ΕΡΚΑΝ,1,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,54,ΕΣΑΚΕ,109,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,42,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,1064,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,2,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,67,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,7,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,3,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,6,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,10,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,9,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,3,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,19,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,1,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,44,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,21,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,24,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,59,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,29,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,128,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,146,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,37,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΟΝΑΡΝΤ,1,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,26,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,5,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,3,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,78,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,36,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,90,ΜΠΑΓΕΡΝ,19,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,49,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,16,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,99,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,80,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,5,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,19,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,7,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,37,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,48,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,2,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,47,ΟΚΕ,1,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,270,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,11,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,2,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,4,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,18,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,301,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,1,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,31,ΠΑΟΚ,157,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,33,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,386,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,6,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,9,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,50,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,7,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,16,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΣΙΤΣ,3,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,219,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,208,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,4,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,4,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,9,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,18,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,93,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,177,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,57,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,62,ΡΕΘΥΜΝΟ,30,ΡΕΠΕΣΑ,1,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,4,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,2,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,6,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,8,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,339,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,51,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,167,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,30,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,30,ΤΕΛΙΚΟΣ,16,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,15,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,4,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,17,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,171,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,88,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,6,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,124,ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ,1,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,2,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,38,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,18,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,13,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,81,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,20,AARON HOLIDAY,1,ABA,3,ABRINES,1,ACB,44,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,3,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,10,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,20,AUBURN TIGERS,1,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,7,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,56,BASKETBALL SHOOTING CAMP,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,9,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,17,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,2,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,67,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,16,BROSE BAMBERG,6,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,142,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,31,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,15,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,24,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,17,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,2,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,19,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,20,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DRAYMOND GREEN,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,9,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EAST REGION,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,39,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,63,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,111,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,32,FBI,1,FENER,3,FIBA,28,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,30,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,2,FMP,1,FRED KROSSMANN,37,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,3,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,4,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,82,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,8,GRAN CANARIA,8,GRANT WILLIAMS,1,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,2,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,54,INDIANA PACERS,29,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARRETT CULVER,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,6,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KBSL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,4,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,3,L.A. CLIPPERS,13,LABORAL,4,LADDER,1,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,12,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LFB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,2,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,27,LOS ANGELES LAKERS,30,LOUISVILLE,3,LOUISVILLE CARDINALS,1,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,11,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,21,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,6,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIDWEST,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,75,MINNESOTA GOLDEN GOPHERS,1,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,3,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,676,NBA DRAFT 2019,5,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,93,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,12,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,23,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,40,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,14,OXONIAN,109,PAN24,80,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,38,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,51,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,25,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,15,PREDICTIONS,1,PREGAME,12,PRESEASON,6,PREVIEW,128,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,3,REGULAR SEASON,48,RETIN OBASOHAN,1,Review,29,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK PITINO,1,RJ BARRETT,2,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,3,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,20,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,61,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,131,SCOUTING REPORT,7,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,55,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TENNESSEE,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,3,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,40,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCF,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VCU,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,57,VIDEO SCOUT REPORTS,24,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST REGION,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: SCOUT REPORT: ERICK GREEN
SCOUT REPORT: ERICK GREEN
https://4.bp.blogspot.com/-TnKxdOPCakY/V8WqT1Fy6JI/AAAAAAAAHDg/6PhBDsN24VY_fwgU2Fmrkam1uKXJi00OwCLcB/s640/img_56acabedaa9a4.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-TnKxdOPCakY/V8WqT1Fy6JI/AAAAAAAAHDg/6PhBDsN24VY_fwgU2Fmrkam1uKXJi00OwCLcB/s72-c/img_56acabedaa9a4.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/08/scout-report-erick-green.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/08/scout-report-erick-green.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy