ΑΜΥΝΕΣ FULL - COURT PRESS

Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, για τις άμυνες F/C press, όσον άφορα το πότε χρησιμοποιούμε πιεστικές άμυνες σε όλο το γήπεδο.  - Μπορούν...

Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, για τις άμυνες F/C press, όσον άφορα το πότε χρησιμοποιούμε πιεστικές άμυνες σε όλο το γήπεδο.

 - Μπορούν να εξυπηρετήσουν την αλλαγή του ρυθμού, ειδικά σε χρονικά σημεία του παιχνιδιού, όπου η ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ, κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Πέραν αυτής, της πολύ συγκεκριμένης αναγκαιότητας, αυτές οι μορφές άμυνας μπορούν να συνδεθούν αρμονικά σε μια πιο μόνιμη βάση με την επιθετική φυσιογνωμία μιας ομάδας, με τον βασικό επιθετικό προσανατολισμό της. Που σημαίνει με πιο απλά λόγια, πως μια ομάδα που παίζει με ένα up tempo, επιδιώκοντας να πηγαίνει το παιχνίδι σε πολλές κατοχές, οφείλει να το υποστηρίζει και μέσα από την γενικότερη αμυντική λειτουργία της.

- Είναι πολύ καλή τακτική κόντρα σε ομάδες που συνηθίζουν να επιτίθενται μονίμως στις επιθέσεις του μισού γηπέδου, εφαρμόζοντας μονίμως set plays, επιδιώκοντας συγκεκριμένο αριθμό κατοχών και συγκεκριμένο εύρος του σκορ. Ομάδες δηλαδή μονόχνοτες, μονοδιάστατες, προβλέψιμες και λειτουργικές μόνο κάτω υπό συγκεκριμένες αγωνιστικές συνθήκες.

- Είναι πολύ καλή τακτική κόντρα σε ομάδες που διαθέτουν μεγάλη ποιότητα παικτών, με εμπειρία και αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις του μισού γηπέδου. Ειδικά όταν οι ομάδες που εφαρμόζουν τέτοιες άμυνες είναι νεανικές και άπειρες, το να παίξουν κόντρα σε τέτοιες ποιοτικές ομάδες με τον ρυθμό που εξυπηρετεί εκείνες, και μόνο στο μισό γήπεδο, είναι, αν μη τι άλλο, καταδικαστικό. Με μαθηματική ακρίβεια, δεν μπορείς να κερδίσεις ποιοτικότερες-εμπειρότερες ομάδες «στο δικό τους γήπεδο».

- Είναι πολύ καλή τακτική για ομάδες που δεν διαθέτουν μεγάλα ύψη, ενώ οι αντίπαλες ομάδες έχουν και μεγάλα ύψη και καλό inside game. Εάν μια κοντή ομάδα  περιοριστεί στην άμυνα του 1/4, τότε με μαθηματική ακρίβεια, θα φθαρεί με φάουλ και στο τέλος θα χάσει. Οπότε, οι πιο ψηλές ομάδες, πρέπει να βγουν οπωσδήποτε από την λεγόμενη comfort zone τους!

- Οι ομάδες που εφαρμόζουν τέτοιου είδους άμυνες, θα πρέπει να έχουν πολύ συγκεκριμένες στοχεύσεις. Πολλές φορές θα πρέπει να «επιτρέπουν» την πάσα εισόδου κατά την επαναφορά, σημαδεύοντας συγκεκριμένο παίκτη, και κάνοντας άρνηση στον καθ'ύλην αρμόδιο οργανωτή της αντίπαλης ομάδας. Το κλέψιμο της μπάλας δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός, διότι ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος των ανόητων-κακών φάουλ. Ο σκοπός πρέπει να είναι η δημιουργία μιας μόνιμης «δυσφορίας-ασφυξίας» των αντίπαλων ομάδων. Κέρδος δεν είναι μόνο το κλέψιμο. Κέρδος είναι και η βραχυκύκλωση του επιθετικού τρόπου λειτουργίας των αντίπαλων ομάδων. Κέρδος είναι και το να αναγκάσεις τις αντίπαλες ομάδες σε μια σπασμωδική μετάβαση προς το κομμάτι που επιτίθενται, αναγκάζοντας τες να προβούν σε βεβιασμένες επιθέσεις. Βεβιασμένες επιθέσεις σημαίνει, πως εκτός ότι τις πετάς έξω από τις επιθέσεις του μισού γηπέδου και τον συμβατικό τρόπο επιθετικής λειτουργίας, τις αναγκάζεις να υποπέσουν στο ολίσθημα του να ακολουθήσουν τον ρυθμό που εσύ εξαρχής επιζητάς και θέλεις να επιβάλεις.

- Πριν εφαρμοστούν τέτοιου είδους πιεστικές άμυνες, θα πρέπει να έχει προηγηθεί πρώτα η σωστή και πολύ απαραίτητη κλιμάκωση της μεθοδολογίας της διδασκαλίας. Με ειδικα ασκησιολόγια που θα ξεκινούν απο την ατομική αμυντική τεχνική και συμπεριφορά και θα κλιμακώνονται με ασκήσεις 2-3-4 ατόμων, έως ότου φτάσουμε στα 5 άτομα. Σε αυτά τα ασκησιολόγια, ουσιαστικά μπαίνει όλο το προπονητικό concept που αφορά τις άμυνες F/C press. Μπαίνουν όλοι οι θεμελιώδεις κανόνες που αφορούν την άμυνα over play, το running defense, τις αλλαγές switch, τα rotations, τον κανόνα των 3 βημάτων στην εκτέλεση παγίδας, τις κινητές παγίδες, την διάταξη «Γ» στην εφαρμογή παγίδων, την γρήγορη κίνηση και των 5 αμυνομένων όταν η μπάλα είναι σε πτήση. Είναι πέρα για πέρα απαραίτητο, μέσα από την πολύ καλή και συστηματική τριβή-εξάσκηση, να αποκτηθούν οι καλύτεροι και ταχύτεροι αμυντικοί αυτοματισμοί.

Τέλος, αυτές οι άμυνες πρέπει να έχουν το λεγόμενο continuation. Πρέπει να υπάρχει ροή, συνέχιση και κλιμάκωση των πιεστικών αμυνών και πέρα από το πρώτο «κύμα πίεσης». Συντονισμένα, και άκρως αυτοματοποιημένα.


Προσωπικά, πάντα τοποθετούσα τον παίκτη που μαρκάρει την επαναφορά σε ρόλο «λίμπερο». Στο σχήμα 67, φαίνεται να μπαίνει η πάσα εισόδου στον Ο1. Ο Χ1 μαζί με τον λίμπερο Χ4 εφαρμόζουν άμεσα trapping defense. Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί ο κανόνας των 3 βημάτων από τον Χ4 , καθώς και ο σχηματισμός «Γ». Ο Χ1 πρέπει να κλείσει οπωσδήποτε τον κάθετο δεξιό διάδρομο, ενώ ο Χ4 να κλείσει τον διάδρομο προς το κέντρο. Στην συνέχεια, φαίνεται πως ο Ο1 πασάρει στον Ο4, ο οποίος μετά την επαναφορά, εισέρχεται στο γήπεδο. Κατά την πτήση της μπάλας, οι Χ2 και Χ4, πρέπει να έχουν ξεκινήσει ήδη την περιστροφή, με τον Χ2 να ελέγχει την είσοδο του Ο4, έως ότου ο Χ4 προλάβει και εφαρμόσει μαζί του, εκ νέου trapping defense. Σε αυτή την «επιθετική μορφή» άμυνας, ο Χ3 πρέπει να παίξει τον ρόλο του safety man, καθώς ο Χ5 έχει κινηθεί για να ματσάρει τον Ο2. Δηλαδή, η άμυνα αυτή, προκειμένου να ασκήσει ασφυκτική πίεση σε δεύτερο χρόνο, «προσφέρει» κάτι στην αντίπαλη ομάδα. Υπό καθεστώς τέτοιας πίεσης όμως, η επιτιθέμενη ομάδα πολύ δύσκολα είναι σε θέση να διαβάσει αυτό το στιγμιαίο «τρωτό σημείο».

Η παραπάνω μορφή, μπορεί να πάρει και πιο πιεστικό χαρακτήρα. Δηλαδή το rotation των Χ2 και Χ5 να γίνει πιο έγκαιρα, έτσι ώστε να αποτραπούν πλήρως οι παράλληλες πάσες προς τους Ο4 και Ο2, και με τον Χ3 να αρνείται την κάθετη πάσα στον Ο3. Πέραν της άρνησης της παράλληλης και κάθετης πάσας, είναι πολύ σημαντικό να γίνει πολύ άμεσα -αστραπιαία, η παγίδα στον Ο1. Το πρώτο μεγάλο όφελος για την παγίδα θα ήταν, ο Ο1 να αισθανθεί τόση πίεση και δυσφορία, που να μην μπορεί να διαβάσει ούτε την μεγάλη-baseball διαγώνια πάσα στον Ο5, που είναι και το μοναδικό στιγμιαίο τρωτό σημείο της συγκεκριμένης άμυνας. Το δεύτερο μεγάλο όφελος θα ήταν, ο Ο1 να κατεβάσει την μπάλα στο παρκέ.  Μέσα σε περιορισμένο χώρο και με κλεισμένους τον κάθετο και παράλληλο διάδρομο, η παγίδα των Χ1,Χ4 πρέπει να γίνει κινητή, δηλαδή με αμυντικά γλιστρήματα, «ωθώντας» έτσι τον Ο1 στην δυσχερή θέση της συμβολής των γραμμών της πλαϊνής, και της τελικής γραμμής του άουτ. Το τρίτο μεγάλο όφελος θα ήταν, ο Ο1, είτε να σταματήσει να ντριμπλάρει κοντά στο corner, έχοντας πάνω του μια «παγίδα-βδέλλα», είτε να μην μπορεί εξαρχής να ντριμπλάρει, χρησιμοποιώντας τα pivot, και δίνοντας την δυνατότητα στην κινητή παγίδα να «γαντζωθεί» πάνω του!


Στο σχήμα 68, έχουμε το σενάριο του ότι ο Ο1 καταφέρνει και ντριμπλάρει κάθετα στον δεξιό διάδρομο. Ο Χ3 με jump and switch, πρέπει να κλείσει τον διάδρομο στον Ο1, και να επιτρέψει στον Χ1 με running defense να επανακάμψει και να εφαρμόσουν μαζί εκ νέου, μια νέα παγίδα στον Ο1. Ταυτόχρονα και απολύτως συντονισμένα, ο Χ5 πρέπει να κινηθεί για να ματσάρει τον Ο3, ώστε να αρνηθεί την κάθετη πάσα. Ο Χ4 , πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους Ο4 και Ο5, έτοιμος να ματσάρει την μικρή διαγώνια πάσα στην σέντρα στον Ο5. Αυτή την πάσα η άμυνα σκοπίμως την «επιτρέπει» στιγμιαία , διότι το να εμπλακεί το αντίπαλο C στην μετάβαση από την μια πλευρά στην άλλη, είναι κάτι, που η άμυνα επιζητά. Αν φτάσει λοιπόν η μπάλα στον Ο5, ο Χ4 τον ματσάρει κανονικά, με τον Χ2 να γίνεται εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή, ο safety man. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να επισημάνω το εξής. Η άμυνα δεν είναι απαραίτητο να κάνει τα normal μαρκαρίσματα, κατ την έναρξη F/C press μετά από επαναφορά από την baseline. Αν πχ, ο Ο4 κάνει την επαναφορά, δεν είναι απαραίτητο να τον μαρκάρει ο Χ4.

Στα παραπάνω σχήματα παρουσίασα μια τυπική μορφή. Στην 1η γραμμή πίεσης, καλό είναι να προτιμούνται οι κοντύτεροι, ταχύτεροι αμυντικοί. Δεν υπάρχει κανένα mismatch σε αυτό το καθεστώς αμυντικής πίεσης, όπου η επίθεση είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί. Αν παρόλα αυτά, η επίθεση κατορθώσει να διασπάσει όλα τα κύματα και όλες τις γραμμές πίεσης, τότε η άμυνα μπορεί με γρήγορα rotations στο 1/4 της πλευράς που αμύνεται, και κατά την πτήση μιας πάσας, να ξαναβρεί τα κανονικά μαρκαρίσματα.


Τέλος, στο σχήμα 71, φαίνεται πως η άμυνα αντιδρά σε επιθετική διάταξη 1-4 μετά από επαναφορά από την baseline. Όλοι οι αμυντικοί παίζουν από μπροστά, αρνούμενοι την πάσα, ενώ ο Χ3 παίζει τον ρόλο του λίμπερο- safety man, ελέγχοντας τις λόμπες. Είναι ένα απλό τυπικό παράδειγμα που δείχνει πολύ χαρακτηριστικά, πως εγώ προσωπικά, θέλω να λειτουργεί ο παίκτης που μαρκάρει τον επιθετικό που κάνει την επαναφορά.

Όλα τα παραπάνω, είναι κάποια ενδεικτικά μόνο σενάρια, από όλα αυτά που έχω πραγματευθεί συνολικά. Ελπίζω να κατάφερα να γίνω κατανοητός, να έδωσα το στίγμα μου, και να μην σας κούρασα με αυτό το διπλοσέντονο.

To άρθρο έγραψε ο guest writer Χρήστος Τσουβάλας

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,12,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,28,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,24,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,631,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,29,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,56,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,51,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,177,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,213,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,110,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,174,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,107,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,118,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,156,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,17,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,431,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,33,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: ΑΜΥΝΕΣ FULL - COURT PRESS
ΑΜΥΝΕΣ FULL - COURT PRESS
https://3.bp.blogspot.com/-sRdvYptZskA/V7VUhrAxXMI/AAAAAAAAG08/D5Ws8MlVxIgxQzfTpu_cbpOtGgTyDIV4QCLcB/s640/67.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-sRdvYptZskA/V7VUhrAxXMI/AAAAAAAAG08/D5Ws8MlVxIgxQzfTpu_cbpOtGgTyDIV4QCLcB/s72-c/67.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/08/full-court-press.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/08/full-court-press.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy