ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ

Το 1991 ως παίκτης του Πανιωνίου, κατέκτησες το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τι θυμάσαι από εκείνον τον τελικό; Η κατάκτ...Το 1991 ως παίκτης του Πανιωνίου, κατέκτησες το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τι θυμάσαι από εκείνον τον τελικό;

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μια αξέχαστη εμπειρία και επιτυχία για όλους τους Πανιώνιους. Ήμασταν μια διαχρονική ομάδα που πάλευε σκληρά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι την περηφάνια που νιώθαμε, τον απίστευτο κόσμο μας που ήρθε στο ΣΕΦ,την συμπάθεια όλης της φίλαθλης Ελλάδας για τον Πανιώνιο, ότι 7 από τους 10 παίκτες είχαμε παίξει στο φυτώριο του Πανιωνίου,την προσπάθεια να αγωνιστώ, καθώς μόλις πριν 1,5 μήνα είχα κάνει επέμβαση στο γόνατο και την απίστευτη χαρά και συγκίνηση μόλις νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο που μόλις πριν λίγες μέρες είχε κατακτήσει Ευρωπαϊκό τίτλο.

Γενικότερα τι αναμνήσεις έχεις από τα χρόνια σου ως παίκτης; Από τότε ακόμα είχες ξεκινήσει μια «Οδύσσεια» που συνέχισες και ως προπονητής.

Ξεκίνησα από τον Πανιώνιο στα 12, καθώς έμενα έξω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου. Πριν έπαιζα μπάλα αλλά με είδε ο αείμνηστος Ανδρέας Βαρίκας και μου είπε να πάω να δοκιμάσω στο μπάσκετ, και φυσικά κόλλησα και με το μπάσκετ και με την ομάδα. Στην πορεία μου ως παίκτης άλλαξα πολλά σωματεία,έπαιξα σε διαφορες πόλεις και χωρες. Θα ξεχωρίσω την Λάρισα και την μεταγραφή μου στον Γυμναστικό. Η ομάδα έδωσε αρκετά εκατομμύρια δραχμές τότε στον Πανιώνιο για να με αποκτήσει και έζησα 3 υπέροχα χρόνια στη Λάρισα, με πολύ καλές σεζόν για την ομάδα. Το 1996 ήμουν από τους πρώτους Έλληνες παίκτες που λόγω Μποσμάν, έπαιξα στην Ευρώπη και την γερμανική Μπαϊρόιτ. Αργότερα έπαιξα και στην Αυστρία με την Γκμούντεν.

Επάνω σειρά, δεύτερος από αριστερά, με το 10


Έχεις υπάρξει βοηθός των Μάρκοβιτς, Παβίσεβιτς, Γκέκου, Πιλαφίδη και Αλεξανδρή. Πες μας μερικά πράγματα για τον καθένα και τον τρόπο δουλειάς τους.

Όλοι οι προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους στα 5 χρόνια μου ως βοηθός προπονητή ήταν, εκτός από ικανότατοι προπονητές και καταπληκτικοί άνθρωποι. Από όλους πήρα κάποια στοιχεία που ξεχώρισα. Οι Μάρκοβιτς και Παβίσεβιτς ήρθαν σαν rookies στον Πανιώνιο, και κατάφεραν και οι δυο να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά. Όλοι οι προπονητές που συνεργάστηκα ήταν αθλητές άξιας. Έτσι και σαν προπονητές έδειχναν μεγάλο πάθος και προσήλωση στην δουλειά τους. Πιλαφίδης, Αλεξανδρής, Ιωάννου, Λινάρδος, Γκέκος προσέφεραν πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και ήταν μεγάλη μου χαρά που συνεργάστηκα μαζί τους.

Η εμπειρία στον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και την Καβάλα πως ήταν ;

Ο Ηρακλής ήταν η πρώτη ομάδα που εργάστηκα σαν πρώτος προπονητής στο μικρο μου πέρασμα από την ομάδα. Ήταν τελευταία με μόλις 3 νίκες ως τον Φεβρουάριο και πήγα σαν τέταρτος προπονητής μέσα στην χρονιά, γνωρίζοντας φυσικά τι αναλαμβάνω. Καταφέραμε να κάνουμε άλλες δύο νίκες στα 8 ματς που έμεναν άλλα ήταν αργά, καθώς τα προβλήματα τα οικονομικά ήταν μεγάλα και φεύγανε όλοι οι ξένοι.

Στον ΟΦΗ πήγα με μεγάλη χαρά γιατί υπήρξα και παίκτης στην ομάδα του Ηρακλείου. Ανέλαβα την 9η αγ. Η ομάδα ήταν 13η στις 16 ομάδες και είχε ήδη 4 ήττες στα 8 πρώτα ματς, σε μια χρονιά στην Α2 που έπεφταν άμεσα οι 5 τελευταίες ομάδες. Η ομάδα, εκτός των τραυματισμών βασικών παικτών, είχε μεγάλο πρόβλημα με τις πληρωμές. Σε μια μεγάλη σεζόν, οι παίκτες αν και απλήρωτοι, εκτός από πολύ ικανοί, ήταν και καταπληκτικά παιδιά. Έτσι, όχι μόνο σώθηκε η ομάδα αλλά ισοβάθμησε στην 6η θέση, την καλύτερη που είχε ποτέ ο ΟΦΗ.

Στην Καβάλα ανέλαβα με μεγάλα όνειρα. Είχα δεθεί πολύ με την ομάδα και την πολύ στα δυο πρώτα χρόνια της ομάδας στην Α1, που εργάστηκα σαν βοηθός. Πήγα στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα να παίξει με πολύ νέα παιδιά και πολύ χαμηλό μπάτζετ. Δεν με ένοιαζε γιατί πείστηκα ότι το ρίσκο δεν το αναλάμβανα μόνος μου. Ήταν μια παρά πολύ άπειρη ομάδα. Είχα φέρει τον Νάναλι (MVP του Ιταλικου πρωτ/τος και πρόσφατα μετεγγράφει στην Φενέρ, άντεξε 1 μήνα μόνο στην Καβάλα) και τον Κόλεμαν, νέους τότε, που πλέον κανουν αξιόλογη καριέρα. Ενώ ξεκινήσαμε με νίκες στην Βαλκανική Λίγκα και προκριθήκαμε στον ημιτελικό Κυπέλλου, στο ξεκίνημα του πρωταθλάματος κάναμε  ήττες στον πόντο και έφυγα.

Όλες αυτές οι ομάδες είχαν τεράστια προβλήματα οικονομικά, αλλά για μένα η δουλειά του προπονητή δεν είναι μόνο στα εύκολα ούτε ένα σταρ σίστεμ. Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι καμία ομάδα δεν τήρησε τις οικονομικές συμφωνίες μας, απλήρωτος σε όλες.

Πες και μερικά πράγματα για το μπάσκετ στην Κύπρο και για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ευτυχώς μετά την Καβάλα ήρθε ο Απόλλωνας Λεμεσού και η πρώτη γνωριμία μου με το μπάσκετ της Κύπρου και τους ανθρώπους της ομάδας. Έχω να λέω τα καλύτερα για την Λεμεσό, τον Απόλλωνα και τους ανθρώπους της ομάδας. Ανέλαβα μετά από ένα κακό ξεκίνημα και καταφέραμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Φτάσαμε ένα βήμα από τα ημιτελικά και επίσης στην Ευρώπη κάναμε καλές εμφανίσεις και νίκη με την Γκραβελίν, πρωτοπόρο τότε του Γαλλικού πρωταθλήματος. Το μπάσκετ στην Κύπρο είναι αρκετά ανταγωνιστικό, υπάρχουν ομάδες που έχουν μπάτζετ και ρόστερ. Εύχομαι και η Εθνική ομάδα της Κύπρου να έχει επιτυχίες.


Η Κορεκαμίνος και το Μεξικό πως προέκυψαν; Πως είναι το μπάσκετ εκεί; Υπάρχει όντως τόση βία όση διαβάζουμε; 

Στο Μεξικό πήγα μέσω ενός ξένου ατζέντη. Δεν ήξερα πολλά πράγματα για την ομάδα, το πρωτάθλημα και δυστυχώς, ούτε για την πόλη που θα πήγαινα. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ενδιαφέρον γιατί οι ομάδες βάζουν καλά λεφτά  για τους 3 ξένους τους ενώ υπάρχουν και αρκετοί Αμερικανοί με μεξικάνικο διαβατήριο. Το παιχνίδι έχει γρήγορη μορφή, πολλά παιχνίδια στη σεζόν και μετακινήσεις. Και η εθνική τους ομάδα είναι σοβαρή και έχει επιτυχίες στα Παναμερικανικά τουρνουά. Ο κόσμος δημιουργεί πολύ καλή ατμόσφαιρα σε ωραία γήπεδα χωρις έκτροπα και εντάσεις. Δυστυχώς, στην πόλη που πήγα (Σιουδάδ Βικτόρια), κοντά στα σύνορα με την Αμερική, ήταν η βάση συμμοριών. Ο κόσμος ο απλός πάρα πολύ φιλικός, αλλά ζούσε με τον τρόμο των συμμοριών. Την νύχτα δεν βγαίναμε έξω γιατί τότε δρούσε ο υπόκοσμος και γινόντουσαν μάχες με την αστυνομία και τον στρατό. Πολλοί σκοτωμοί και κυρίως απαγωγές και άλλες φρικαλεότητες. Φυσικά δεν είναι έτσι όλο το Μεξικό. Είναι μια τεράστια χώρα που έχει κάποιες όμορφες πόλεις και μαγευτικά σημεία για τουρίστες.

Η περσινή χρονιά στον Πανιώνιο δεν ήταν καλή, με την ομάδα να υποβιβάζεται τελικώς εν μέσω πολλών προβλημάτων. Πως ήταν οι συνθήκες πέρσι στην Νέα Σμύρνη;

Αυτό που συνέβη πέρυσι στην Εταιρεία που φορούσε τα χρώματα του Πανιωνίου ήταν μια τεράστια απογοήτευση, στεναχώρια και ντροπή. Δέχτηκα να αναλάβω την ομάδα τον Φεβρουάριο, τέταρτος προπονητής στην σεζόν, η ομάδα φυσικά τελευταία. Φυσικά δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν η δικιά μου ομάδα, όπως νόμιζα, ζήτησε την βοήθειά μου. Ακόμα κι αν τελικά πέφταμε,  ήθελα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα, να στηρίξω τα νέα παιδιά και να ετοιμαστεί υγιής ομάδα για την άλλη χρονιά στην Α2. Με την συγκατάθεση των ανθρώπων του Απόλλωνα Λεμεσού, άφησα τον Απόλλωνα στην τετράδα της Κύπρου και στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Αυτό που αντίκρισα και που είχε στηθεί στο Αρτάκης δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του Πανιωνίου και συμμερίζομαι τι δυσκολίες είχαν και οι προηγούμενοι προπονητές στη σεζόν. Παίκτες πηγαινοέρχονταν, έφευγαν από τα ξενοδοχεία και πολλά άλλα, που δυστυχώς,  πολλές ομάδες τα έχουν βιώσει, στο άλλοτε καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Υπήρχαν παιχνίδια στο τέλος που απλά η ομάδα κατέβαινε να παίξει. Αν δεν υπήρχε το όνομα Πανιώνιος, θα είχα φύγει από τον πρώτο μήνα αλλά  μ'αυτή την ομάδα μεγάλωσα και εζησα τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σαν παίκτης αλλά και σαν μέλος του προπονητικού τιμ. Δεν μπορούσα να την παρατήσω,θα το πήγαινα ως το τέλος. Βεβαίως δεν πήρα ούτε τα δεδουλευμένα χρήματα που άφησα στην προηγούμενη ομάδα μου για να αναλάβω προπονητής. Ίσως ο μόνος επαγγελματίας που πλήρωσε για να δουλέψει. Το καλύτερο είναι ότι ο άνθρωπος που έχει την υπογραφή του στο συμβόλαιο μου, μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν γνωρίζει ποιος είμαι...

Πάντως όλα αυτά με έκαναν περισσότερο Πανιώνιο και είδα ποιοι είναι πραγματικοί Πανιώνιοι, ποιοι είναι μόνο στα καλά και ποιοι ήταν μόνο για προσωπικό τους όφελος. Και έπρεπε, ίσως, η ομάδα να φτάσει στον πάτο για να δημιουργηθεί πάλι σε σωστότερες βάσεις. Ελπίζω σύντομα, όχι μόνο να βρεθεί στην Α1 αλλά να ξαναγίνει Πανιώνιος. Ομάδα με όραμα και ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για την ομάδα.


Η Αυστρία πως προέκυψε.; Εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά με νταμπλ κι εσένα να αναδεικνύεσαι προπονητής της χρονιάς. Για πες μας μερικά πράγματα για το μπάσκετ στην Αυστρία και την ομάδα σου, 

Τον περασμένο Ιούλιο η ομάδα του Όμπεβαρτ με κάλεσε να μιλήσουμε και να μου αναλύσουν το πλάνο τους.Μου άρεσε που μετά από αρκετά χρονιά που έβαζαν λεφτά και δεν κάνανε επιτυχίες, αποφάσισαν με μικρότερο μπάτζετ να κανουν μια νεανική ομάδα που θα χτιστεί με νέους παίκτες και να δημιουργήσουν μια δυνατή βάση. Η ομάδα έχει αξιόλογες εγκαταστάσεις με βοηθητικά γήπεδα, γυμναστήριο, αίθουσα σκάουτινγκ, εστιατόριο και μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Μια μικρή πόλη 8000 κατοίκων γέμιζε ένα γήπεδο 2000 ατόμων.

Οι Αυστριακοί παίκτες από 16 ως 20 ετών ,αλλά όλοι διεθνείς, με ταλέντο και δίψα. Οι ξένοι μου από κολέγια οι 3 και οι άλλοι 2 με λίγη εμπειρία, έως 26 ετών. Όμως η απίστευτη διάθεση για σκληρή δουλειά και για επιτυχία δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα. Η φτηνότερη και νεανικότερη ομάδα, που όλοι στην αρχή την θεωρούσαν τελευταία, μαχόταν σε κάθε προπόνηση και αγώνα σκυλίσια, και κατάφερε να κερδίσει τα πάντα.

Με συγκίνησε απίστευτα που οι φίλαθλοι μας στα πλέι οφς είχαν ελληνικές σημαίες και οι περισσότεροι ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες, φορώντας χλαμύδες ενώ στα ηχεία ακούγονταν ελληνικά τραγούδια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο, ανταγωνιστικό, και οι 5 ξένοι είναι καλοί σε όλες τις ομάδες. Η εθνική ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη, αρκετοί Αυστριακοί παίζουν σε καλά πρωταθλήματα και φέτος είχαν και παίκτη στις πρώτες θέσεις των ντραφτς του ΝΒΑ (Τζέικομπ Ποέτλ, 9η επιλογή) Η ομάδα μου και φέτος θα είναι η νεανικότερη με χαμηλό μπάτζετ, άλλα έχουμε το κίνητρο της συμμετοχής μας σε όμιλο του FIBA EUROPE CUP.


Τελικώς γιατί τόσες πολλές αλλαγές στην καριέρα σου; Το επιδιώκεις ή προκύπτει; Γενικότερα σου έχει αφήσει κάποια δουλειά δυσάρεστες εντυπώσεις;

Λατρεύω το μπάσκετ και θέλω μέσα από την δουλειά μου να το γνωρίζω και να μαζεύω εμπειρίες και εικόνες. Η προπονητική είναι μια ασταμάτητη συλλογή πληροφοριών και το απολαμβάνω, συλλέγοντας εικόνες από διαφορετικά πρωταθλήματα και επίπεδα ομάδων.

Αν έχω δυσάρεστες εντυπώσεις είναι εύκολα ορατό διαβάζοντας για κάποιες από τις παραπάνω συνεργασίες. Όμως αυτές οι δυσκολίες έχουν κάνει τους Έλληνες προπονητές πολύ δυνατούς, ανθεκτικούς και από τους καλύτερους στον κόσμο.

Από όλες αυτές τις ομάδες και τις χώρες, ποιες ξεχωρίζεις; Παίκτες, παράγοντες, προπονητές; 

Παρ'όλα αυτά, πάντα σε κάθε ομάδα δένεσαι με καταστάσεις και με πρόσωπα. Υπάρχουν άνθρωποι που κρατάω πολύχρονη φιλία μετά το κοινό μας πέρασμα σε ομάδες. Είναι πάρα πολλοί και χαίρομαι γι'αυτό.

Τα σχέδια σου για το μέλλον ποια είναι; 

Όλη μου η συγκέντρωση, αφοσίωση και ψυχή είναι στην ομάδα που εργάζομαι, μέχρι την τελευταία στιγμή που σταματάει η συνεργασία. Σχέδια με την προπονητική δεν γίνονται εύκολα, όμως σαν φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Να εργάζομαι σε ομάδα με Κίνητρο, Όραμα και Τιμή, και να βοηθάω νέους παίκτες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα..

COMMENTS

Όνομα

2.BUNDESLIGA,1,2018,1,Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,622,Α2,55,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,2,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,28,ΑΕΚ,129,ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,1,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΙΓΙΟ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,7,ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,2,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,Αλεξανδριδης,10,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ,29,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,8,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,61,ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,10,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,29,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,360,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,4,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,23,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,75,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,5,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,18,ΑΠΟΨΕΙΣ,135,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,4,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΓΥΡΟΣ,13,ΑΡΗΣ,264,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,58,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ,1,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,48,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β Εθνική,1,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,Β' ΕΘΝΙΚΗ,10,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,9,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,36,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,28,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,10,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,1,Βασίλης Ζούμπος,2,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,21,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΒΑΣΚΟΣ,63,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,4,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΙΑ BADBASKET,5,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,29,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,14,ΓΕΝΙΚΑ,52,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,10,ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,6,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,9,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,6,ΓΙΑΤΡΑΣ,6,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,9,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ,9,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,4,ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ,7,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,10,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ,2,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,10,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,82,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,4,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,15,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,9,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,10,ΕΟΚ,27,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,23,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,47,ΕΣΑΚΕ,79,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΘΥΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,28,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,969,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,26,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,61,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΜΠΟΣ,6,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,3,ΗΠΑ,7,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ,6,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,8,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,18,ΙΣΡΑΗΛ,10,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,5,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΒΟΥΡΑΣ,1,ΚΑΛΑΘΗΣ,2,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,7,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,14,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,1,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,25,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,5,ΚΕΔ,1,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,43,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΑΙΤΗΣ,2,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,20,ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,14,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,17,ΚΟΤΣΙΡΗΣ,1,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,10,ΚΥΜΗ,55,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,29,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΛΑΙΤΗΣ,4,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,115,ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,1,ΛΑΓΚΗΣ,135,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,35,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΚΟΣ,1,ΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,11,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,9,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,28,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,21,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,10,ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ,4,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ,2,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,74,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,2,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,21,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,1,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,1,ΜΑΡΙΟΣ ΠΥΚΝΗΣ,25,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ,1,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,5,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,84,Μεταγραφικά,2,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ,1,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΟΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,9,ΜΟΥΝΤΙ,1,ΜΟΥΡΘΙΑ,1,ΜΟΥΣΛΗΣ,90,ΜΠΑΓΕΡΝ,17,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,47,ΜΠΑΝΒΙΤ,17,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,16,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,92,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,77,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,3,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΛΑΤ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,11,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,6,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,5,ΝΙΓΗΡΙΑ,4,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,13,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,4,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,33,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,4,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,7,ΝΟΝΗΣ,51,ΝΤ'ΑΝΤΡΑ ΜΟΣ,1,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,45,ΝΤΕ ΚΟΛΟ,1,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΜΠΙΛΙΣΙ,1,ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,1,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,34,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,41,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,258,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,9,ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ,1,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,4,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,41,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,1,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,17,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,288,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,27,ΠΑΟΚ,148,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,31,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,379,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,4,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,2,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,5,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,46,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,5,ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ,1,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,12,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,201,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,206,Πιανιτζάνι,3,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,8,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,7,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,83,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,168,ΠΣΑΚ,1,ΡΕΑΛ,56,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,54,ΡΕΘΥΜΝΟ,28,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ,3,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΚΟΤΑ,1,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,4,Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,1,ΣΒΕΝΤ,1,ΣΕΡΒΙΑ,21,ΣΕΡΕΛΗΣ,2,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,24,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,5,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,1,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,5,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,5,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΠΥΡΙΔΟΥ,3,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,305,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,47,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,158,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,6,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,30,ΣΧΟΛΙΟ,3,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,2,ΤΑΡΜΠΕΣ,1,ΤΑΣΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ,28,ΤΕΛΙΚΟΣ,11,ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,2,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΖΟΟΥΝΣ,1,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,12,Τουρνουα ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,3,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,2,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,20,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,15,ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ,1,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ,9,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,Τσιαλτας,2,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ,11,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,170,ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ,1,ΤΣΣΚΑ,81,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,2,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,114,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,1,ΦΙΛΙΚΑ,18,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,6,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,3,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,3,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,7,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΛΙΓΟΣΦΥΡΗΣ,26,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΙΜΚΙ,17,ΧΟΛ,1,ΧΟΛΑΡΓΟΣ,9,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,68,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,19,AARON HOLIDAY,1,ABA,3,ABRINES,1,ACB,44,ACC,1,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,AEK,2,ALABAMA,2,ALEC PETERS,1,ALEKSA ILIC,1,ALEKSEJ POKUSEVSKI,1,ALEX KIRK,1,ALIZE JOHNSON,1,ALL SNUB TEAM,1,ALL STAR GAME,5,ALL STAR SMILES,1,ALLONZO TRIER,2,ANADOLU EFES,2,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ANTHONY DAVIS,1,ARGENTINA,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,2,ARMANI MILANO,9,ARMY,1,ASHTON,7,ATLANTA HAWKS,19,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET AWARDS,5,BADBASKET GAMES,4,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,7,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,44,BASKETBALL SHOOTING CAMP,1,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETLEAGUE,7,BASKETZILLA,10,BASKONIA,12,BAYERN MUNICH,1,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,Bill Tsialtas,8,Bill Tsialtas .,1,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BOLOGNA,1,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,64,BRANDON MCCOY,1,BRANDON TAYLOR,1,BROOK LOPEZ,1,BROOKLYN NETS,14,BROSE BAMBERG,5,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,14,BUDUCNOST,2,BUTLER,2,CALEB MARTIN,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARIS LEVERT,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,2,CHAMPION'S LEAGUE,135,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,13,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,31,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,86,CLIFF ALEXANDER,1,CLINT CAPELA,1,CODY MARTIN,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,15,COPA DEL REY,2,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRIS PAUL,1,CROATIA,1,CRVENA ZVEZDA,5,CSKA,22,CSKA.SCOUTING REPORT,1,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,17,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DANIEL GAFFORD,1,DAROUSSAFAKA,9,DARRYL MONROE,1,DAVID BLATT,4,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEANDRE JORDAN,1,DELLE DONNE,1,DEMAR DEROZAN,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,25,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,15,DERRICK WALTON,1,DETROIT PISTONS,19,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DONTA HALL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DORSEY,1,DRAFT 2018,1,DRAFT2018,1,DUKE,6,DUKE BLUE DEVILS,8,DURANT,1,DWANE CASEY,1,DWYANE WADE,2,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,EASTER CAMP,1,EASTERN CONFERENCE,3,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,2,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,37,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,45,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,100,EUROPE CUP,1,FANTASY CHALLENGE,21,FBI,1,FENER,3,FIBA,27,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,4,FINAL FOUR,21,FINALS,6,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,34,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,4,FREE THROWS,1,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,3,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GEORGIA BULLDOGS,1,GIANNIS ANTETOKOUNMPO,3,Gilbert Arenas,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,77,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,8,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,GREGG POPOVICH,2,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,53,INDIANA PACERS,26,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAAC BONGA,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,2,ISIAH AUSTIN,1,JABARI PARKER,2,JACOB EVANS,1,JALEN BRUNSON,1,JALEN GREEN,1,JAMAL MURRAY,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,3,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,2,JAXSON HAYES,1,JAYCEE CARROLL,1,JAYLEN ADAMS,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JEVON CARTER,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BERRY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOEL EMBIID,2,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,59,JONATHAN WILLIAMS,1,JONES,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JP MACURA,1,JUAN CARLOS NAVARRO,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,5,KANSAS STATE WILDCATS,3,KARKATIM,13,KAWHI LEONARD,4,KAY FELDER,1,KEEKEE CLARK,1,KEENAN EVANS,1,KEIFER SYKES,1,KEITA BATES DIOP,1,KELAN MARTIN,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENDALL STEPHENS,1,KENNETH FARIED,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,9,KERWIN ROACH,1,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,3,KHYRI THOMAS,1,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KONSTANTINOS TSIROGIANNIS,1,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KVINNELIGAEN,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE VINALES,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,3,L.A. CLIPPERS,11,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LAMAR PETERS,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,11,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,LF2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,2,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,24,LOS ANGELES LAKERS,28,LOUISVILLE,3,LUCKY,1,LUIS MONTERO,1,LUKA DONCIC,3,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MANU GINOBILI,2,MARCH MADNESS,9,MARCUS SMART,1,MARK LYONS,1,MARKELLE FULTZ,3,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEGA,1,MEMPHIS GRIZZLIES,20,MIAMI HEAT,20,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BEASLEY,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,MICHAEL PORTER,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKAL BRIDGES,1,MIKE BUDENHOLZER,2,MIKE JAMES,2,MILES BRIDGES,2,MILWAUKEE BUCKS,72,MINNESOTA TIMBERWOLVES,21,MISSISSIPPI STATE,1,MISSOURI TIGERS,2,MITSOSKAND,94,MOHAMED BAMBA,1,MOKOKA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,MVP,2,N.O PELICANS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,650,NBA DRAFT 2019,4,NBA FANTASY,3,NBA MOCK DRAFT 2018,32,NC STATE,1,NCAA,86,NEVADA,2,NEW KING,1,NEW ORLEANS PELICANS,12,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,22,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,9,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OHIO STATE,1,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,37,OKLAHOMA SOONERS,1,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,14,OXONIAN,109,PAN24,66,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,3,PASCAL SIAKAM,1,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PAYNE,1,PBL,3,PELICANS,2,PENN STATE,1,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,34,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,8,PIERIKOS,1,PIERRIA HENRY,1,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,24,POKUSEVSKI,1,PORTLAND TRAIL BLAZERS,20,POWER RANKINGS,2,PRE-GAME,14,PREGAME,12,PRESEASON,6,PREVIEW,125,PRINCETON,1,PROSPECT,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAJON RONDO,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,14,RECAP,3,REGULAR SEASON,41,RETIN OBASOHAN,1,Review,21,RHODE ISLAND RAMS,2,RICK PITINO,1,RJ BARRETT,1,ROBERSON,1,ROBERT HORRY,1,ROBERT WILLIAMS,1,RODIONS KURUCS,1,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUDY GOBERT,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,20,SALARIES,1,SAN ANTONIO SPURS,59,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,130,SCOUTING REPORT,6,SERIE A,2,SERIE A ΓΥΝΑΙΚΩΝ,2,SETH TUTTLE,1,SHAI GILGEOUS ALEXANDER,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYLA COOPER,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SHVED,2,SINKAZAMA,52,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,SPURS,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STEFAN MOODY,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,4,STEVIE BROWNING,1,SUMMARY,56,SUMMER CAMP,4,SUMMER LEAGUE,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1,SUPERLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ),1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,3,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS A&M,1,TEXAS LONGHORNS,3,TEXAS TECH,1,THANASISPAP,44,THE SCIENTIST,4,THEO PINSON,1,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,THOMAS WILDER,1,TOBIAS HARRIS,1,TOMMYGUN,2,TONI PERKOVIC,1,TONY CARR,1,TOP DIVISION ΒΕΛΓΙΟΥ,1,TORONTO RAPTORS,39,TOTAL LEAGUE,1,TOUPANE,1,TRADE DEADLINE,1,TRADES,2,TRAE YOUNG,1,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TRENTO,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TSIROGIANNIS,1,TURKISH LEAGUE,3,TYLER,1,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U17,1,U18,11,U19,1,U20,10,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER17,1,UNDER18,2,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,4,UNLV,1,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,25,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,12,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VICTOR OLADIPO,1,VIDEO,2,VIDEO ANALYSIS,50,VIDEO SCOUT REPORTS,22,VILLANOVA WILDCATS,6,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,2,VTB LEAGUE,23,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,34,WEEKLY PREVIEW,1,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,2,WESTERN MICHIGAN,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WNBA,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,5,XMAS CAMP,5,YANTE MATEN,1,YOGI FERELL,2,YOLANDA MOORE,1,ZACH AUGUSTE,2,ZACH LEDAY,1,ZALGIRIS,4,ZION WILLIAMSON,1,ZLS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ
https://2.bp.blogspot.com/-IhH13j0m-0s/V7mVlsYEnCI/AAAAAAAAG5Y/YLF8Aqq8EyEI-OluW4uVR--pAldk79RIwCLcB/s640/2.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-IhH13j0m-0s/V7mVlsYEnCI/AAAAAAAAG5Y/YLF8Aqq8EyEI-OluW4uVR--pAldk79RIwCLcB/s72-c/2.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/08/blog-post_67.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/08/blog-post_67.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy