ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟ

Παρακολουθώ τον Κώστα Σορώτο εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως μέσω των δηλώσεών του και των άρθρων που γράφονται κατά καιρούς για αυτόν, και...


Παρακολουθώ τον Κώστα Σορώτο εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως μέσω των δηλώσεών του και των άρθρων που γράφονται κατά καιρούς για αυτόν, και θεωρώ, πως το γενικότερο στυλ του, ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του Badbasket, μιας και χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια  χωρίς υπεκφυγές και «πολιτική». Παρόλο που είναι  πολύ απασχολημένος, βρήκε το χρόνο να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη, που, όπως συνήθως, είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, έναν απολογισμό για την περσινή χρονιά στον Ίκαρο. Τελικώς γιατί αποχώρησες; 

Όπως έχω πει πολλές φορές, στον Ίκαρο πέρασα εξαιρετικά, δούλεψα πολύ καλά και κυρίως με μεγάλη εμπιστοσύνη από τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Αγγελόπουλο. Τα αποτελέσματα αυτής της άψογης συνεργασίας φάνηκαν και με την σωτηρία της ομάδας, που όταν ανέλαβα φάνταζε εξαιρετικά δύσκολη, αλλά και με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Επαναλαμβάνω, οι εντυπώσεις μου από όλους στον Ίκαρο ήταν οι καλύτερες και ο λόγος της αποχώρησης μου από την ομάδα ήταν καθαρά η επιθυμία μου να αναλάβω μια ομάδα σε ανώτερη κατηγορία

Με τον Πανιώνιο τι έγινε τελικά;

Στον Πανιώνιο εγώ μπήκα στη δυσκολότερη καμπή της ιστορίας του, τότε που όλα ήταν δύσκολα. Τέλος Αυγούστου προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να παίξει στην Α2, κινούμενοι σε ένα πλαίσιο πλήρους απαξίωσης του συλλόγου και κυρίως με ένα τρομερό έλλειμμα αξιοπιστίας για τους διοικούντες από την πλευρά και των παικτών και των εκπροσώπων τους.

Παρόλα αυτά, με προσωπικές μου ενέργειες μπορέσαμε και σχηματίσαμε μια ομάδα από αξιόλογα παιδιά, τα οποία τέλος Αυγούστου μπήκαν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία. Η διοίκηση φάνηκε ασυνεπής σε ότι είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα μετά από μια εβδομάδα, οι προπονήσεις να διακοπούν και αρκετά παιδιά από αυτά που είχαμε μαζέψει να φύγουν για άλλες ομάδες. Με προσωπικές μου ενέργειες κατάφερα να κρατήσω κάποια από αυτά τα παιδιά ( Τσιάκος, Κόκκαλης, Βλάχος, Αναγνωστάκης, Μουρίκης).

Η ομάδα για πάνω από 20 μέρες εξαφανίστηκε και ξαναμπήκε στο γήπεδο για προπόνηση στις 24 Σεπτέμβρη , μόλις 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, υπό την διοίκηση πλέον του ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Μέσα σε αυτές τις δέκα μέρες καταφέραμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ παρόλο που χάσαμε μια κατηγορία και η δυσκολία προσέγγισης παικτών ήταν ακόμα πιο δύσκολη.

Δουλέψαμε εξαιρετικά μέσα σε αυτό το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο και η ομάδα. παρόλο που είχε να αντιμετωπίσει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, έκανε μεγάλες νίκες αλλά και 3 ήττες στον πόντο. Και οι τρεις, ήταν ήττες που προφανώς εξυπηρετήσανε τον σκοπό κάποιων μέσα στην ομάδα, που από την αρχή δεν είδαν με καλό μάτι τη πρόσληψη μου και με οδήγησαν στην απομάκρυνση, ξεχνώντας όσα προανέφερα και ακόμα ότι δέχθηκα να δουλέψω με μειωμένες αποδοχές και χωρίς καμία εξασφάλιση για τα χρήματα μου. Γιατί εγώ στον Πανιώνιο πήγα να δουλέψω με τη ψυχή μου και θεωρώ μεγάλη τιμή μου που υπηρέτησα για δεύτερη φορά αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και τον εξαιρετικό κόσμο του. Όταν οι περισσότεροι έγιναν λαγοί, εγώ και τα παιδιά ήμουν εκεί με τα καλά και τα κακά μου και πάλεψα για να μείνει όρθιος ο ιστορικός αυτός σύλλογος και είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

Εν τέλει όλα είναι περασμένα ξεχασμένα όπως ξεχασμένα είναι και τα λεφτά που μου χρωστάνε και με δόλιο τρόπο μου φάγανε.....


Φέτος στον Παπάγου πως τα βλέπεις τα πράγματα;

Στον Παπάγο η ομάδα βρίσκετε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αφού έκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία του συλλόγου με την αποχώρηση του Μάικ Υφαντή αλλά και του Γιώργου Διαμαντόπουλου, παικτών που ήταν η ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Δουλεύουμε όμως πολύ καλά και συλλογικά, και είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα είναι αντάξια της ιστορίας του συλλόγου και των προσδοκιών του κόσμου της.

Γενικώς, η Β' Εθνική έχει μεγάλες διαφορές με την Α2;

Η Β΄ Εθνική από την Α2 δεν έχει μεγάλες διαφορές αλλά θα πρέπει και οι δύο κατηγορίες να επικεντρωθούν περισσότερο στην παραγωγή νέων παικτών και όχι στην ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό....... Κατά τα άλλα, και τα δυο πρωταθλήματα είναι πολύ ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα και αξίζουν μεγαλύτερης φροντίδας από την πλευρά των αρμοδίων.

Ποια είναι η άποψή σου για το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες. Δουλεύει το σύστημα ή υπάρχουν «κυκλώματα»; Ποιος είναι ο ρόλος των μεγάλων ομάδων στο θέμα;

Εδώ πραγματικά υπάρχει θέμα. Το ένα πρόβλημα είναι ότι πλέον οι μεγάλες ομάδες παίρνουν όλα τα ταλέντα από πολύ μικρή ηλικία και αμφιβάλλω πολύ αν αυτό βοηθάει στην εξέλιξή τους, αφού σπάνια χρησιμοποιούνται κάποια από αυτά.

Ένα δεύτερο θέμα είναι ότι δεν μπορούν παιδιά 15-16 χρονών να κάνουν κάθε χρόνο μεταγραφή και να υπάρχουν παιδιά σε αυτές τις ηλικίες που έχουν παίξει σε 4-5 διαφορετικές ομάδες. Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να μπει ένας περιορισμός σε αυτό το πράγμα, και ένα μέτρο που μπορώ να προτείνω σαν ιδέα είναι το κάθε παιδί μέχρι τα 18 του χρόνια, να μπορεί να κάνει μόνο μία μεταγραφή. Αλλιώς, φοβάμαι ότι για τις περισσότερες ομάδες τα τμήματα υποδομής θα αποκτήσουν μόνο εισπρακτικό ρόλο, αφού κάθε αξιόλογο ταλέντο που θα βγάζουν αγωνιστικά δεν θα έχει καμιά αξία για αυτούς.

Σε αυτό το κομμάτι δυστυχώς, αρνητικό ρόλο, εκτός από ομάδες και «κυκλώματα», παίζει και η παραφροσύνη τον γονιών που ξεχνάνε ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο καλάθια και πόντοι αλλά πάνω από όλα είναι κοινωνικές σχέσεις, φιλία, ομαδοποίηση και κοινές προσπάθειες. Αυτή τους λοιπόν η άκρατη φιλοδοξία είναι βούτυρο στο ψωμί των επιτήδειων που το εκμεταλλεύονται ανάλογα.

Η άποψη σου για την Εθνική ανδρών; Γιατί απέχει τόσα χρόνια από τις επιτυχίες; 

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο εθνικών ομάδων, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και δύσκολος και για να έχεις καλό αποτέλεσμα χρειάζονται πολλά. Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι από την εθνική μας ομάδα τα τελευταία χρόνια λείπει η αγάπη από κάποιους παίκτες, που στην πιο παραγωγική τους ηλικία σταματάνε αλλά και η τύχη στα νοκ άουτ παιχνίδια που μας έχει στοιχίσει διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Γενικά στο ελληνικό μπάσκετ όμως, η κακοδαιμονία  μπορεί να έχει να κάνει και με την απουσία μιας λέξης που είναι η αξιοκρατία......

Για την διαιτησία και το «παρασκήνιο» στο χώρο γενικότερα, ποια είναι η άποψή σου; 

Όπως σε κάθε κατηγορία ανθρώπων έτσι και στους διαιτητές του μπάσκετ υπάρχουν οι ικανοί και οι λιγότερο ικανοί, οι καλοί και οι μέτριοι. Νομίζω ότι η νέα γενιά διαιτητών είναι πολύ καλή και αν τους αφήσουμε όλοι απερίσπαστους, και κυρίως ένας κύκλος επιτηδείων και παραγόντων, θα κάνουν εξαιρετικό έργο. Η κατάρτιση δεν τους λείπει πάντως.

Ο κανονισμός για τους έξι ξένους πιστεύεις ότι θα ωφελήσει ή θα βλάψει τους Έλληνες αθλητές; 

Ο κανονισμός των 6 ξένων γενικά πιστεύω ότι δεν θα ωφελήσει τα νέα ελληνόπουλα όμως και τα νεαρά παιδιά θα πρέπει να δουλέψουν πολύ και να μην νιώθουν σαν προστατευόμενο είδος για να παίξουν αλλά να παίξουν επειδή θα γίνουν καλύτεροι παίκτες.

Τόσα χρόνια στους πάγκους έχεις κάνει πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς. Γιατί η παρουσία σου προκαλεί τόσα πάθη τελικά; Θεωρείς πως ο χαρακτήρας σου έπαιξε ρόλο που δεν έκανες το βήμα για πιο ψηλά; 

Ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του κάνει φίλους αλλά μοιραίο είναι να κάνει και εχθρούς. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι είμαι πολύ περήφανος για τους φίλους μου και γεμάτος αγάπη από και για αυτούς, και είμαι περήφανος γιατί οι δικές μου φιλίες δεν κρύβουν σκοπιμότητα, κρύβουν αγάπη.

Όσο για εχθρούς θα έλεγα ότι εγώ δεν νιώθω κανέναν σαν εχθρό μου. Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που με θεωρούν εχθρό τους θα έλεγα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό εκτός από το να τους ζητήσω συγγνώμη αν έχω κάνει κάτι που τους έχει βλάψει και να τους πω ότι δεν είχα κακό σκοπό.

Όσο για τον χαρακτήρα μου και την εξέλιξη μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω. Αρμόδιοι  να μιλήσουν είναι οι άνθρωποι που με ξέρουν από κοντά, που με έχουν ζήσει και έχουμε μοιραστεί στιγμές και συναισθήματα. Το εξ αποστάσεως ψυχογράφημα δεν είναι πάντα αξιόπιστο. Άλλωστε, για την εξέλιξη μου και το παραπάνω βήμα θα έλεγα ότι θα έπρεπε να έπαιζαν μεγαλύτερο ρόλο τα 29 πρωταθλήματα και άνοδοι που έχω κάνει, τα εκατοντάδες παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου και με κοιτάνε στα μάτια έχοντας ευχαριστηθεί τον αθλητισμό και οι δεκάδες εξ αυτών που έγιναν διεθνείς και έπαιξαν στο ανώτερο δυνατόν επίπεδο.

Έχεις αισθανθεί ποτέ κουρασμένος σε σημείο που να θέλεις να τα παρατήσεις;

Κουρασμένος ποτέ, πικραμένος πολλές φορές αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Αυτό που αγάπησα δεν θα το παραδώσω ποτέ .Έχω ακόμα κάποια " δέματα" να παραδώσω. Το μπάσκετ για εμένα είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και αυτά τα δύο θα τελειώσουν μαζί.......

Στο εξωτερικό θα πήγαινες να δουλέψεις ποτέ; 

Παντού θα δούλευα αρκεί να χαιρόμουνα την καθημερινότητα μου και να ένιωθα ότι προσφέρω....

COMMENTS

Όνομα

Α ΟΜΙΛΟΣ,8,Α1,424,Α2,28,ΑΒΕΛΙΝΟ,2,ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,1,ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ,2,ΑΕΚ,81,ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,1,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,5,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,7,ΑΛ ΜΑΛΛΑΧ,2,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,1,ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,2,ΑΜΠΟΥΚΑΡ,1,ΑΜΥΝΑ,1,ΑΝΑΛΥΣΗ,1,ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,52,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ,20,ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,1,ΑΝΔΟΡΑ,3,ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,248,ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ,2,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,13,ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΗΣ,41,ΑΟΓΑΛΑΤΣΙ,1,ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,17,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,5,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,4,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,13,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,ΑΠΟΨΗ,36,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,5,ΑΡΗΣ,208,ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,1,ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ,35,ΑΣΤΑΝΑ,2,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,4,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,28,ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛΑΓΚΗΣ,2,Β ΟΜΙΛΟΣ,8,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΩΔΙΝΑΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ,1,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,9,ΒΑΛΕΝΘΙΑ,25,Βαλένθια,1,ΒΑΡΕΖΕ,2,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,9,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,1,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,13,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΒΑΣΚΟΣ,37,ΒΕΛΓΙΟ,5,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,1,ΒΕΝΕΤΣΙΑ,3,ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ,4,ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ,9,ΒΙΝΤΕΟ,10,ΒΛΑΣΣΗΣ,1,ΒΟΣΝΙΑ,2,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,1,ΒΡΑΒΕΥΣΗ,1,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,1,Γ ΟΜΙΛΟΣ,4,Γ' ΟΜΙΛΟΣ,4,ΓΑΛΑΡΗΣ,6,ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ,28,ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΑΛΛΙΑ,13,ΓΕΝΙΚΑ,42,Γενικά,1,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,8,ΓΕΩΡΓΙΑ,7,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,1,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,6,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ,2,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,2,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ,4,ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ,1,ΓΚΑΣΟΛ,4,ΓΚΙΣΤ,1,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ,3,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ,1,ΓΟΥΝΑΡΗΣ,4,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ,3,Δ ΟΜΙΛΟΣ,6,Δ ΌΜΙΛΟΣ,2,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ,8,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ,13,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,1,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,7,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,4,ΔΙΠΛΑΡΟΣ,2,ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,8,Δωροδοκία,1,ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ,1,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,68,ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ,1,ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ,12,ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,8,ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,1,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,1,ΕΛΙΟΣ ΝΤΟΜΖΑΛΕ,2,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΟΚ,24,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,3,ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,43,ΕΣΑΚΕ,38,ΕΣΘΟΝΙΑ,2,Ευδόξιος Λεονταράς,1,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,634,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,25,ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017,69,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,1,ΕΦΗΒΟΙ,1,ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ,32,ΖΑΛΚΓΙΡΙΣ.,2,ζενιτ,4,ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ,1,ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ,3,Ζντοβτς,2,ΖΟΛΝΟΚΙ,1,ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ,1,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,2,ΗΠΑ,6,ΗΡΑΚΛΗΣ,3,ΙΒΚΟΒΙΤΣ,1,ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,4,ΙΣΠΑΝΙΑ,17,ΙΣΡΑΗΛ,9,ΙΤΑΛΙΑ,12,ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,1,ΙΤΟΥΔΗΣ,2,ΙΩΑΝΝΟΥ,1,ΚΑΒΑΛΑ,2,ΚΑΛΑΘΗΣ,1,ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ,1,ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,1,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,ΚΑΝΔΗΡΟΣ,6,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,14,ΚΑΣΤΡΙΝΙΟΣ,4,ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ,4,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ,1,ΚΗΦΙΣΙΑ,3,ΚΙΜΚΙ,29,ΚΙΝΑ,1,ΚΛΗΡΩΣΗ,1,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,17,ΚΟΝΙΑΡΗΣ,1,ΚΟΝΤΟΣ,1,ΚΟΡΟΙΒΟΣ,15,ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ,1,ΚΟΥΡΟΣ,1,ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ,2,ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ,1,ΚΡΟΑΤΙΑ,9,ΚΥΜΗ,39,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ,23,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,3,ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΡΒΙΑΣ,1,ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,1,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ,1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,56,ΛΑΓΚΗΣ,70,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,2,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΛΑΣΚΑΡΗΣ,6,ΛΑΥΡΙΟ,23,ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΛΕΜΑΝ,2,ΛΕΤΟΝΙΑ,7,ΛΙΑΚΟΥΔΗΣ,27,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,1,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,10,ΛΙΣΤΕΣ,15,ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,7,ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ,4,ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,1,ΜΑΚΑΜΠΙ,47,ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ,1,ΜΑΚΕΝΖΙ ΜΟΥΡ,1,ΜΑΚΡΙΔΗΣ,1,ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ,1,ΜΑΛΑΓΑ,17,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,1,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,6,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,2,ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ,2,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,5,ΜΕΤΑ-ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (POST REHAB TRAINING),1,ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,62,Μεταγραφικά,1,ΜΗΤΟΓΛΟΥ,1,ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,102,ΜΙΟΥΡΣΕΠ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,1,ΜΟΝΑΚΟ,8,ΜΟΥΣΛΗΣ,82,ΜΠΑΓΕΡΝ,2,ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ,2,ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ,42,ΜΠΑΝΒΙΤ,14,ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,9,ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ,68,Μπαρτσελόνα ACB,2,ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ,52,ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ,2,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,7,ΜΠΙΛΜΠΑΟ,3,ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ,1,ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ,1,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,5,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ,3,ΜΠΡΑΜΟΣ,1,ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ,4,ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ,1,ΝΑΒΑΡΟ,1,ΝΑΝΤΕΡ,2,ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,2,ΝΑΧΑΡΙΓΙΑ,2,ΝΒΑ,7,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,2,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΡΔΗΣ,4,ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,1,ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ,4,ΝΙΓΗΡΙΑ,3,ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ,2,ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,1,ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ,3,ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,23,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,3,ΝΙΜΠΟΥΡΚ,4,ΝΟΝΗΣ,42,ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,34,ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ,1,ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΣΑΡΙ,3,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ,9,ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ,1,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,40,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,179,ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,5,ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ,1,ΟΡΤΕΖ,1,ΟΣΤΑΝΔΗ,3,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,3,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,7,ΟΥΝΙΚΑΧΑ,2,ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ,38,ΟΥΣΑΚ,6,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,1,ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ,1,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,16,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,213,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,17,ΠΑΟΚ,119,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,1,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,3,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,25,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,308,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,3,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,4,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,1,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ,7,ΠΑΣΚΟΥΑΛ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ,24,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,2,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,3,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,1,ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ,112,ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ,174,ΠΙΣΤΌΙΑ,1,ΠΛΕΙ ΟΦ,2,ΠΟΛΕΜΗΣ,1,ΠΟΛΩΝΙΑ,7,ΠΡΙΦΤΗΣ,2,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,1,ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,3,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ,6,ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,2,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ,37,ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,12,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,107,ΡΕΑΛ,54,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,21,ΡΕΘΥΜΝΟ,17,ΡΕΤΡΟ,1,ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ,1,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,3,ΡΩΣΙΑ,9,ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,1,ΣΕΡΒΙΑ,18,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,18,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,2,ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ,2,ΣΙΜΤΣΑΚ,1,ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ,2,Σκάνδαλο,1,ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,1,ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,12,ΣΛΟΥΚΑΣ,3,ΣΟΡΩΤΟΣ,2,ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,4,ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΡΑΗΛ,1,ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΤΑΛΙΑ,1,ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ,2,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,4,ΣΠΟΡ FM,1,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,191,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,17,ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ,1,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,1,ΣΤΟΙΧΗΜΑ,119,Στοίχημα,1,ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ,3,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,25,ΣΧΟΛΙΟ,1,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ,5,ΤΑΟΥ,1,ΤΕΛΙΚΟΣ,4,ΤΕΝΕΡΙΦΗ,14,ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ,1,ΤΖΕΝΤΙΛΕ,2,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,2,ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ,3,ΤΟΥΡΚΙΑ,10,ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ,1,ΤΟΦΑΣ,1,ΤΡΕΝΤΟ,1,ΤΡΙΚΑΛΑ,18,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,1,ΤΣΑΔΑΡΗΣ,14,ΤΣΑΝΓΚΑΡΗΣ,5,ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΑΡΤΟΝ,1,ΤΣΑΡΛΣ ΣΑΚΛΦΟΡΝΤ,1,ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ,1,ΤΣΕΧΙΑ,5,ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ,35,ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,1,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,1,ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ,156,ΤΣΣΚΑ,63,ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ,1,ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,4,ΦΑΡΟΣ,1,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,3,ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ,79,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,1,ΦΙΛΙΚΑ,16,ΦΙΛΙΚΟ,1,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,5,ΦΛΙΩΝΗΣ,1,ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ,1,ΦΡΑΓΚΟΣ,15,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,2,ΦΡΥΔΑΣ,1,ΧΑΙΝΣ,1,ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,5,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,1,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,1,ΧΟΛ,1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,29,ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,9,AARON HOLIDAY,1,ABA,2,ABRINES,1,ACB,37,ADAMS,1,ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT,1,ADONIS THOMAS,1,ALABAMA,1,ALEKSA ILIC,1,ALEX KIRK,1,ALL STAR GAME,1,ALLONZO TRIER,1,ANGEL DELGADO,1,ANTHONY BENNETT,1,ARIZONA,4,ARKANSAS,1,ARMANI MILANO,7,ASHTON,5,ATLANTA HAWKS,15,AVELINO,2,AVTODOR SARATOV,1,BADBASKET GAMES,2,BADBASKET.GR,1,BARCELONA LASSA,3,BARTON CLINIC,1,BASKET LEAGUE,3,BASKETBALL VILLAINS,1,BASKETZILLA,10,BASKONIA,9,BAYLOR,3,BENSON,1,BESIKTAS,3,BLAZIC,1,BOBBY BROWN,1,BODIROGA10,25,BONN,2,BONZIE COLSON,1,BORIS DALLO,1,BORISA SIMANIC,1,BOSTON CELTICS,45,BRANDON TAYLOR,1,BROOKLYN NETS,9,BROSE BAMBERG,4,BRUCE BROWN,1,BRYCE COTTON,1,BSL,10,BUDUCNOST,1,BUTLER,1,CAPO D'ORLANDO,1,CARMELO ANTHONY,1,CAT BARBER,1,CBA,1,CEDEVITA,1,CHAMPION'S LEAGUE,103,CHAMPIONS CLASSIC,1,CHARLOTTE HORNETS,9,CHASSON RANDLE,1,CHICAGO BULLS,28,CHIMEZIE METU,1,CHRIS BOSH,1,CHRIS JONES,1,CHRIS WALKER,1,CHRISTIAN WOOD,1,CINCINNATI,1,CLEVELAND CAVALIERS,62,CLIFF ALEXANDER,1,COLLIN SEXTON,1,COLUMBIA LIONS,1,COMMIE,5,COPA DEL REY,1,COTY CLARKE,1,CREIGHTON BLUJAYS,1,CRVENA ZVEZDA,4,CSKA,18,D.J. JOHNSON,1,DALLAS MAVERICKS,9,DALLAS MAVERICKS GREEK FANS,2,DAMION LEE,1,DAROUSSAFAKA,7,DARRYL MONROE,1,DAVID WALKER,1,DEANDRE AYTON,1,DEMARCUS COUSINS,1,DENG ADEL,1,DENNIS BALTZIS,24,DENNIS SCHRODER,1,DENVER NUGGETS,11,DETROIT PISTONS,11,DEVONTE GRAHAM,1,DEVYN MARBLE,2,DIBARTOLOMEO,1,DINAMO SASSARI,2,DJ NEWBILL,1,DORIAN FINNEY-SMITH,1,DORON LAMB,1,DUKE,4,DUKE BLUE DEVILS,5,DURANT,1,DZANAN MUSA,1,EARL CLARK,1,ELI CARTER,1,ELIJAH STEWART,1,ELITE EIGHT,1,ERICK GREEN,1,ESTUDIANTES,1,EUROBASKET,1,EUROCUP,22,EUROHOOPS ACADEMY,1,EUROHOOPS DOME,1,EUROLEAGUE,18,EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,73,FBI,1,FENER,2,FIBA,19,FIFTY SHADES OF BASKETBALL,2,FINAL,2,FINAL FOUR,19,FINLAND,1,FLORIDA,3,FLORIDA STATE,1,FMP,1,FRED KROSSMANN,19,FRED VANVLEET,1,FREE AGENCY,2,FULTZ,1,FUQUAN EDWIN,1,GAME ANALYSIS,2,GARY BELL JR.,1,GARY TRENT,1,GATORS,1,GEORGE NIANG,1,GLOBAL GAMES,1,GOLDEN STATE WARRIORS,56,GOMELSKY CUP,2,GONZAGA BULLDOGS,7,GRAN CANARIA,4,GRAYSON ALLEN,2,GREECE,1,HALL OF FAME,2,HAMIDOU DIALLO,1,HANGA,1,HIGH SCHOOL,1,HOUSTON ROCKETS,36,INDIANA PACERS,18,IOWA HAWKEYES,1,IOWA STATE,1,ISAIAH MILES,1,ISAIAH THOMAS,1,ISIAH AUSTIN,1,JACOB EVANS,1,JAMEEL WARNEY,1,JAMES,2,JAMES HARDEN,1,JAMON GORDON,2,JARED CUNNINGHAM,1,JAREN JACKSON,1,JARNELL STOKES,1,JARON JOHNSON,1,JARRED VANDERBILT,1,JARROD UTHOFF,1,JASON KIDD,1,JAYCEE CARROLL,1,JERELLE BENIMON,1,JERRY WEST,1,JIMMER FREDETTE,1,JJAMEEL MCKAY,1,JOEL BOLOMBOY,1,JOHN BROWN,1,JOHN ETERNITY,51,JONATHAN WILLIAMS,1,JORDAN BELL,1,JORDAN HAMILTON,1,JORDAN MORGAN,1,JORDAN SIBERT,1,JOSH ADAMS,1,JUSTIN JACKSON,2,KALOGEROPOULOS KOSTAS,2,KANSAS JAYHAWKS,4,KANSAS STATE WILDCATS,2,KARKATIM,6,KAWHI LEONARD,1,KAY FELDER,1,KEIFER SYKES,1,KELSEY BARLOW,1,KENDALL MARSHAL,1,KENRICH WILLIAMS,1,KENTUCKY,7,KEVIN KNOX,1,KHIMKI,2,KOBE BRYANT,1,KOGK 12,21,KOSTAS PAPADOPOULOS,1,KULBOKA,1,KYLE COLLINSWORTH,1,KYLE KUZMA,1,KYLE WILTJER,1,KYNDALL DYKES,1,KYRIE IRVING,2,L.A. CLIPPERS,10,LABORAL,4,LAGERALD VICK,1,LANDRY SHAMET,1,LEBRON JAMES,4,LEGABASKET,2,LEVI RANDOLPH,1,LITTLE JOE JACKSON,1,LNB LEAGUE,3,LOCOMOTIV KUBAN,6,LONDON,1,LONNIE WALKER,1,LONZO BALL,1,LOS ANGELES CLIPPERS,14,LOS ANGELES LAKERS,18,LOUISVILLE,3,LUIS MONTERO,1,LUKE HARANGODY. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ,1,MALAGA,6,MALICE AT THE PALICE,1,MARCH MADNESS,9,MARK LYONS,1,MARVIN BAGLEY,1,MARVIN JONES,1,MARYLAND TERRAPINS,1,MCKENZIE MOORE,1,MEMPHIS GRIZZLIES,16,MIAMI HEAT,18,MIAMI HURRICANES,1,MICHAEL BRYSON,1,MICHAEL DIXON,1,MICHAEL GBINJIE,1,Micheal Beasley,1,MICHIGAN,2,MICHIGAN STATE SPARTANS,5,MICHIGAN WOLVERINES,2,MIDDLE TENNESSEE,1,MIKE JAMES,1,MILES BRIDGES,1,MILWAUKEE BUCKS,50,MINNESOTA TIMBERWOLVES,14,MISSOURI TIGERS,1,MITSOSKAND,87,MOHAMED BAMBA,1,MONACO,1,MORITZ WAGNER,1,MT. ST. MARY MOUNTAINEERS,2,NATE WOLTERS,1,NATHAN BOOTHE,1,NBA,431,NBA FANTASY,1,NBA MOCK DRAFT 2018,18,NC STATE,1,NCAA,67,NEW ORLEANS PELICANS,7,NEW ORLEANS PRIVATEERS,1,NEW YORK KNICKS,16,NEXT NBA'S CHOSEN ONE,1,NICK 13,1,NICK JOHNSON,1,NICK RICHARDS,1,NICOLAS BRUSSINO,1,NORTH CAROLINA,7,NORTH CAROLINA CENTRAL,1,NORTHWESTERN WILDCATS,2,NORVEL PELLE,1,NOTRE DAME,1,NOVA,3,NYMBURK,2,OBRADOIRO,1,OBSERVER,2,OKLAHOMA CITY,2,OKLAHOMA CITY THUNDER,35,OKLAHOMA STATE,1,OLIVIER HANLAN,1,OMER YURTSEVEN,1,OREGON,3,OREGON DUCKS,3,ORLANDO MAGIC,9,OXONIAN,102,PAN24,30,PANIONIOS,2,PAPACHARITOU,1,PAPADIMITRIOU,2,PARTIZAN,2,PATRICIO GARINO,1,PAUL PIERCE,1,PELICANS,2,PERIS,1,PERRY JONES,1,PETER GUBER,1,PHILADELPHIA 76ERS,16,PHILADELPHIA 76ERS GREEK FANS,1,PHOENIX SUNS,7,PITTSBURGH PANTHERS,1,PJ WASHINGTON,1,PLAYBOOK,2,PLAYOFFS,7,PORTLAND TRAIL BLAZERS,14,POWER RANKINGS,1,PRE-GAME,12,PREGAME,6,PRESEASON,1,PREVIEW,56,PRINCETON,1,PROVIDENCE FRIARS,1,PURDUE,3,QUINCY FORD SCOUT REPORTS,1,QUINN COOK,1,RADICAL,1,RAPHIAEL PUTNEY,1,RAWLE ALKINS,1,REAL MADRID,9,RECAP,3,RETIN OBASOHAN,1,RHODE ISLAND RAMS,2,RONALD ROBERTS,1,ROOKIES,1,ROSA RADOM,1,ROSCO ALLEN,1,ROYCE O'NEALE,1,RUI HACHIMURA,1,RUSSELL WESTBROOK,2,RYAN ANDERSON,1,RYAN BOATRIGHT,1,RYAN HARROW,1,SACRAMENTO KINGS,12,SAN ANTONIO SPURS,47,SATORANSKY,1,SCOTT,1,SCOUT REPORTS,111,SERIE A,1,SETH TUTTLE,1,SHAKE MILTON,1,SHAQUIELLE MCKISSIC,1,SHAWN LONG,1,SHAYNE WHITTINGTON,1,SINKAZAMA,47,SIR'DOMINIC POINTER,1,SIXERS,2,SIXTH MEN,12,SMU,2,SOUTH CAROLINA GAMECOCKS,4,SOUTH DAKOTA STATES JACKRABBITS,1,SOUTHERN UTAH,1,ST. MARY'S,1,STACY DAVIS,1,STEFAN JANKOVIC SCOUT REPORTS,1,STELIOS STATHIS,1,STEPHEN CURRY,1,SUMMARY,30,SUMMER CAMP,1,SUMMER LEAUGE,1,SUPERCOPA ACB,1,SVIATOSLAV MYKHAILIUK,1,SWEET 16,1,SYRACUSE,2,TBL,18,TCU,1,TERRAN PETTEWAY,1,TEXAS LONGHORNS,1,THANASISPAP,34,THE SCIENTIST,4,THOMAS ROBINSON,1,THOMAS WELSH,1,TOMMYGUN,2,TORONTO RAPTORS,26,TRAVIS TRICE,1,TRAYVONN WRIGHT,1,TREVEON GRAHAM,1,TREVON DUVAL,1,TREY FREEMAN,1,TROY,1,TROY BROWN,1,TURKISH LEAGUE,2,TYLER STONE,2,TYRONE WALLACE,1,U16,6,U18,6,U19,1,U20,4,UC DAVIS AGGIES,1,UCLA,3,UNCUT,1,UNDER18,1,UNDER19,1,UNICAJA MALAGA,2,UNICS,3,USAK,2,USC,1,USC TROJANS,3,UTAH JAZZ,21,UTAH JAZZ GREEK FANS,2,VALENCIA,11,VANDERBILT COMMODORES,2,VANJA MARINKOVIC,1,VIDEO,1,VIDEO ANALYSIS,3,VIDEO SCOUT REPORTS,13,VILLANOVA WILDCATS,4,VINCE EDWARDS,1,VIRGINIA,1,VTB LEAGUE,18,WAGNER SEAHAWKS,1,WAKE FOREST DEMON DEACONS,1,WASHINGTON WIZARDS,25,WENDELL CARTER,1,WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS,1,WICHITA ST.,2,WILL CLYBURN,1,WILL CUMMINGS,1,WINNER LEAGUE,1,WISCONSIN BADGERS,2,WONDERCHILD,15,WORLD CUP 2019,1,WWIC,1,XAVIER MUSKETEERS,4,XMAS CAMP,4,YOGI FERELL,2,ZACH AUGUSTE,2,ZALGIRIS,2,
ltr
item
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟ
https://2.bp.blogspot.com/-qTgJs-HDqAQ/V5yuEx0IxLI/AAAAAAAAGao/Mh0315DXl0kOnd1JNRZh1TR4tZETkqNBgCLcB/s640/1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-qTgJs-HDqAQ/V5yuEx0IxLI/AAAAAAAAGao/Mh0315DXl0kOnd1JNRZh1TR4tZETkqNBgCLcB/s72-c/1.jpg
Τα μπασκετικά κακώς κείμενα
http://www.badbasket.gr/2016/07/blog-post_30.html
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/
http://www.badbasket.gr/2016/07/blog-post_30.html
true
5029196647343846466
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy